evet canım kendi drumun olduğu hastanede yaptırdım sabah muüayeneler başlamadan gittim hemşire girişleri yaptı laboratuara gittim onlar anlatıp hazırlayıp verdiler.. öğleden sonarda sonuçları druma göstericem.. girişini yaptır yarın sabah tahlil sonuçlarını al muayene olmak zorunda değilsin bence laboratuvardan sonuçları al druna göster bence :)kendi dktorunun bulunduğu hastanede mi yaptırdın.benim doktorum hastanede olmadığı için ne yapacağımı bilemedim.önceden herhangi bir doğumcuya randevu alıp muayene olup öyle mi yaptırmam gerekiyor
bana limon sıkmadılarAynen banada öyle yaptılar. O gazoz gibi olan hazır hali. Toz halide pet şişe de hazirliyorlar. Içine bide limon sıktı hemşire içtim. Merak Etme inşallah güzel sonuçlarla gelirsin
hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşallah Rabbim yardımcınız olsun..Dr ameliyattaymis.hastanedeyiz bekliyoruz canim.
Ayni seyi bende yasadim canim bir gafta farkla oglum 840 iken 1070 kizim 670 iken 800 cikti biri muayenehane ultrasonu digeri ise hast.ultrasonuydu persembe gunu kontfolumde sorucam dr a bakalim cihazlami alakaliDiger topikte de sordum sizinle de paylasayim belki bilen vardir
10 gun kadar once rapor almak icin kendi dr.um disinda evime yakin biryerde muayene oldum. Bebeklerin kilolari icin 1500 ve 1600 dedi. Bugun yani o muayeneden 10 gun sonra kendi dr.um 1400 kusur ve 1480 gibi birsey soyledi. Iri bebekler olmayacagini ama normal olduklarini soyledi
boyle bir farki daha once 4 aylikken filan da yasamistim. Boyle birsey yasayan var mi? Niye iki farkli makina da iki farkli sonuc cikar ki
Ayni seyi bende yasadim canim bir gafta farkla oglum 840 iken 1070 kizim 670 iken 800 cikti biri muayenehane ultrasonu digeri ise hast.ultrasonuydu persembe gunu kontfolumde sorucam dr a bakalim cihazlami alakali
Bence cihazlar arasındaki farktan kaynaklanıyordur sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil canımDiger topikte de sordum sizinle de paylasayim belki bilen vardir
10 gun kadar once rapor almak icin kendi dr.um disinda evime yakin biryerde muayene oldum. Bebeklerin kilolari icin 1500 ve 1600 dedi. Bugun yani o muayeneden 10 gun sonra kendi dr.um 1400 kusur ve 1480 gibi birsey soyledi. Iri bebekler olmayacagini ama normal olduklarini soyledi
boyle bir farki daha once 4 aylikken filan da yasamistim. Boyle birsey yasayan var mi? Niye iki farkli makina da iki farkli sonuc cikar ki
Ben rapor icin gittim ama kacamak gittigim icin soramadim da. Bebeklerin aralarindaki fark orantili ama iki olcum arasinda bariz bir fark var. Acaba diyorum digeri afileriyle filan mi olcuyor da fazla cikiyor. Biz de 10 gun once 1600 duyduk ya bu hafta diyoruz kesin 1800 olmustur filan derken cika cika 1400 cikti garibanlar
Bence cihazlar arasındaki farktan kaynaklanıyordur sağlıklı olsunlar da kilo önemli değil canım
canım bunun sebebi cihazlar.. ben aynı hastanenin farklı ultrasonlarında, 1 gün arayla farklı sonuçlar gördüm dra sordum cihaz farkından dedi korkulacak bi durum yoktur içini ferah tut..
Tatlim bencede makina ve dr.olcum farkliligidir o.sonucta ayni dr.bile olcse yuzde 15 arti eksi oynayabilir.yenidoganlarda dogumdan sonra vucudundaki sislikleri attigi icin genelde dogum kilosunun yuzde 10 unu kaybedermis.yani 2 kilo dogan cocuk 1800 e kadar dusebilirmis.Himm ben hangisine inansam ki
dogrudur baska aciklamasi yoktur heralde ben de dr uygulamsi mi farklidir ki dedim ama sizinki daha ilginc olmus.
bazen dogumdan hemen once atiyorum 3500 diyorlar ama bebek dogdugunda 3000 filan cikiyor bunlari duymustum. Bir arkadasim da yasamisti bunu hatta
demekki makinanin olcumuyle alakali
tesekkurler
Daha bitmemis mi ameliyati?gorusebildiniz mi canim cerrahlaDr ameliyattaymis.hastanedeyiz bekliyoruz canim.
eve gelip dusundukce biraz daha rahatladim ne bileyim 1600 den 1400 duyunca orada bozuldum biraz. Yeni yeni mantik kurup sakinlesiyorum. Arkadasin yasadigi durum ayriydi canim. Bebebgin doguma girmeden hemen onceki ultrasin muayensiyle dogumdan hemn sonraki tarti arssinda bariz fark vardi dedigin gibi sonrasinda da biraz siskinligini atti filan. Sonra tekrar toparladi. Diyorum demekki makina ve dr dedigin gibi farkettirebiliyor. Bugun beni umutlandirdi dr. Biraz 36. Haftaya odaklaniyordu hep. Bugun dur bakalim 36 da alacam diye bisey yok 36 da bakacam filan demeye basladi. 36 yi gorelim de ins. gerisi bize hepimize bonus olsunTatlim bencede makina ve dr.olcum farkliligidir o.sonucta ayni dr.bile olcse yuzde 15 arti eksi oynayabilir.yenidoganlarda dogumdan sonra vucudundaki sislikleri attigi icin genelde dogum kilosunun yuzde 10 unu kaybedermis.yani 2 kilo dogan cocuk 1800 e kadar dusebilirmis.
Evet canim.dogru soyluyorsun.benim esim her dr.u ayri takip ediyor.yarin gidecegimize 2 hafta once gitmistik.o zaman su kadardi diyor.gecen hafta gittigimiz diger dr.un olcumunu karistirmiyor.bence de dogru aslinda.ama sonucta makine iste ve illa yanilma olabilir.sadece dr.degil yani olay.dusuk cikarsa insan ilk basta sok olur tabi.yarin icin bizde min.1.500 bekliyoruz.ama cikmayabilir.o zaman ayni soku yasariz bizde.hayirlisi bakalim.evet tatlim bende 2 dk once yazdim kanbolata.ses yok mu diyeeve gelip dusundukce biraz daha rahatladim ne bileyim 1600 den 1400 duyunca orada bozuldum biraz. Yeni yeni mantik kurup sakinlesiyorum. Arkadasin yasadigi durum ayriydi canim. Bebebgin doguma girmeden hemen onceki ultrasin muayensiyle dogumdan hemn sonraki tarti arssinda bariz fark vardi dedigin gibi sonrasinda da biraz siskinligini atti filan. Sonra tekrar toparladi. Diyorum demekki makina ve dr dedigin gibi farkettirebiliyor. Bugun beni umutlandirdi dr. Biraz 36. Haftaya odaklaniyordu hep. Bugun dur bakalim 36 da alacam diye bisey yok 36 da bakacam filan demeye basladi. 36 yi gorelim de ins. gerisi bize hepimize bonus olsun
bu arada surekli girip girip kanbolata bakiyorum. Haber bekliyorum. Ins. Hayirli haberler gelir.
senle aramizda 6 gun fark var galibaEvet canim.dogru soyluyorsun.benim esim her dr.u ayri takip ediyor.yarin gidecegimize 2 hafta once gitmistik.o zaman su kadardi diyor.gecen hafta gittigimiz diger dr.un olcumunu karistirmiyor.bence de dogru aslinda.ama sonucta makine iste ve illa yanilma olabilir.sadece dr.degil yani olay.dusuk cikarsa insan ilk basta sok olur tabi.yarin icin bizde min.1.500 bekliyoruz.ama cikmayabilir.o zaman ayni soku yasariz bizde.hayirlisi bakalim.evet tatlim bende 2 dk once yazdim kanbolata.ses yok mu diye
lizz_1702 tatlim seker yuklemeni yaptirmissin.bence de dogru bir karar.dr. ne dedi?sikinti yoktur insallah
Offff kafayi yicem yaaa. Yok allah kahretsin. Sabahtan beri bekliyoruz adami.son habere gorede kendileri cok yogunlarmis.ekibinden baska bi dr gelecekmis yogun bakan vizitesine.onla gorustureceklermis bizi. Hey allahim yaa acil hasta güya. Allahim sen hardim et. Esim 5 yil sonra sigaraya basladi.deli gibi sigara iciyo. Bende gebelikten once biraktigim ve asla icmem dedigim sigaradan iki tane ictim bugun. Sacumda beyazlarim cogaldi su 3-4 gunde yemin ederim.Daha bitmemis mi ameliyati?gorusebildiniz mi canim cerrahla
Canim benim Allah yardmcnz olsun.burda kimse birbirni tanimiyr ama ole birlik war ki dualarmzla sonuna kadar destek olmaya dewam edicez..Offff kafayi yicem yaaa. Yok allah kahretsin. Sabahtan beri bekliyoruz adami.son habere gorede kendileri cok yogunlarmis.ekibinden baska bi dr gelecekmis yogun bakan vizitesine.onla gorustureceklermis bizi. Hey allahim yaa acil hasta güya. Allahim sen hardim et. Esim 5 yil sonra sigaraya basladi.deli gibi sigara iciyo. Bende gebelikten once biraktigim ve asla icmem dedigim sigaradan iki tane ictim bugun. Sacumda beyazlarim cogaldi su 3-4 gunde yemin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?