Gözün aydın canım maşallah oğlan büyümüşKizlarrrr sonuclarimi aldim çok şükür sorun yok 89-82-87 cikmis. Oğlum 920 gr olmuş bu arada teyzeleri
Rabbim sabır versin canım. El mecbur olunca insan bişey yapamıyor.Offff kafayi yicem yaaa. Yok allah kahretsin. Sabahtan beri bekliyoruz adami.son habere gorede kendileri cok yogunlarmis.ekibinden baska bi dr gelecekmis yogun bakan vizitesine.onla gorustureceklermis bizi. Hey allahim yaa acil hasta güya. Allahim sen hardim et. Esim 5 yil sonra sigaraya basladi.deli gibi sigara iciyo. Bende gebelikten once biraktigim ve asla icmem dedigim sigaradan iki tane ictim bugun. Sacumda beyazlarim cogaldi su 3-4 gunde yemin ederim.
allah yardımcınız olsun canımOffff kafayi yicem yaaa. Yok allah kahretsin. Sabahtan beri bekliyoruz adami.son habere gorede kendileri cok yogunlarmis.ekibinden baska bi dr gelecekmis yogun bakan vizitesine.onla gorustureceklermis bizi. Hey allahim yaa acil hasta güya. Allahim sen hardim et. Esim 5 yil sonra sigaraya basladi.deli gibi sigara iciyo. Bende gebelikten once biraktigim ve asla icmem dedigim sigaradan iki tane ictim bugun. Sacumda beyazlarim cogaldi su 3-4 gunde yemin ederim.
son zamanlarda da olur muymuş bu şekilde çıkarmalar falan umarım biran önce atlatırsın cnm bana sanki 36. Haftayı da devirirsin gibi geliyor bu arada eşin iş buldu mu canım henüz çok erken ama merak ettimAynen onemli olan saglikli olmalsri. Boyle gidrse 36. Haftada 2500 u goruruz diyor ama iste ben iki haftadir yine kusmaya basladim midem bulaniyor ayni yeni hamile gibi tiksiniyorum filan. Ondan korkuyorum. Yoksaki kilo gercekten ise yaramiyor. Bahsetmistim daha once bir kadin ikizlerini kilolarini tam hatirlamiyorum ama ikisi arasinda 600 mu ne farkla dogum yapmis. Kilolu olan kuvoze girmis olmayan kucuk olan girmemis. Demekki saglik ve sistemlerinin iyi calismasi daha onemli degil mi
oh mis gibi giymek nasip olsun inşallahKızlar ben bebeğimin çamaşırlarını yıkadım astım kuruyor.sonra utuleyip hem canta hemde cekmeceye yerlestircem. Cok tatlılar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sagol tatlimGözün aydın canım maşallah oğlan büyümüş
Bende hafta sonu yikarim diyordum dalin sabun tozu aldim hatta. Sen neyle yikadin?Kızlar ben bebeğimin çamaşırlarını yıkadım astım kuruyor.sonra utuleyip hem canta hemde cekmeceye yerlestircem. Cok tatlılar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Offff kafayi yicem yaaa. Yok allah kahretsin. Sabahtan beri bekliyoruz adami.son habere gorede kendileri cok yogunlarmis.ekibinden baska bi dr gelecekmis yogun bakan vizitesine.onla gorustureceklermis bizi. Hey allahim yaa acil hasta güya. Allahim sen hardim et. Esim 5 yil sonra sigaraya basladi.deli gibi sigara iciyo. Bende gebelikten once biraktigim ve asla icmem dedigim sigaradan iki tane ictim bugun. Sacumda beyazlarim cogaldi su 3-4 gunde yemin ederim.
Ay evet yaa.insanin elinde degil ister istemez kiyaslama yapiliyor.kucuk degiller annesi.masallah onlara.dogru benim takvimsenle aramizda 6 gun fark var galiba
alttaki takvimin dogru mu. Eger dogruysa benimkiler cok da minik degiller o zaman degil mi. Aman ne bileyim minik olmalarinin bir sakincasi olmadigini onemli olanin saglik oldugunu bildigim halde iste merak ediyorum. okulun kapisinda cocuklarini birbiriyle kiyaslayan velilerime benzettim kendimi simdi iyi mi.Yillardir kadincagizlari kinarsam eha da boyle olur
Sağol canım sen bitirmissin bile ne güzeloh mis gibi giymek nasip olsun inşallah
bende yıkayıp ütüleyip kaldırdım doğum için çantayı da hazırladım
Hacı şakır sabun tozu ile canımSagol tatlim
Bende hafta sonu yikarim diyordum dalin sabun tozu aldim hatta. Sen neyle yikadin?
Canim benim cok zor ama mecbur.eminim onlarda birsuru farkli hastayla ugrasiyordur.biz basimiza geleni biliyoruz ancak.duadan baska elimizden gelen bisey yok ne yazik ki.sacinin beyazini boyarsin sigarayi birakirsin hic onemli degil.takilma kafani nasil birazcik daha rahat hissedersen oyle yapOffff kafayi yicem yaaa. Yok allah kahretsin. Sabahtan beri bekliyoruz adami.son habere gorede kendileri cok yogunlarmis.ekibinden baska bi dr gelecekmis yogun bakan vizitesine.onla gorustureceklermis bizi. Hey allahim yaa acil hasta güya. Allahim sen hardim et. Esim 5 yil sonra sigaraya basladi.deli gibi sigara iciyo. Bende gebelikten once biraktigim ve asla icmem dedigim sigaradan iki tane ictim bugun. Sacumda beyazlarim cogaldi su 3-4 gunde yemin ederim.
Valla ben bebek için aldığım takım çantasına koycam. Birde kendime siyah büyük kol çantası alcamKizlar bu dogum cantasi hani aldigimiz bebek.cantasimi yoksa farkli bi cantami hazirladiniz
ben farklı çantaya hazırladım anne bebek çantasını henüz almadım sadece o eksik onu da bu ay almayı planlıyorum onu gezmede kullanacağım için acele etmek istemedim sırf bir gün ona bakacağım ben Ankara ya 1 saat uzaklıkta oturuyorum eşim boş gününde götürecek beni Ankara dan bakmak istedim çünkü oğluşumun kıyafetlerini de ordan aldım toker bebe denKizlar bu dogum cantasi hani aldigimiz bebek.cantasimi yoksa farkli bi cantami hazirladiniz
canim benim siz iyi olacaksiniz ki ona destek olup guclu kalacaksiniz. bu dr cagriya cevap versi demistin. Ben oyle olunca birebir ilgilenecek gibi dusundum. Madem samsundan hava ambulansla gelme imkani vardi. Neden istanbulda filan bir hastane universite hastanesi filan olmadi. Hic bilmiyorum bu durumlari ondan sordum seni uzmek istemem. Merak etme zaten onlara bilgiler mutlaka gitmistir ki adam onun icin rahatttir. Biz de amcamda yasadik bu durumu nerdeyse dr.u evinde bulup cikartacaz durumumuzu anlatacaz Meger dr biliyormus talimatlarini vermis hazirliklarini baslatmis. Bizi bekletmesinin sebebi de amcamin yoldan dolayi toparlanmasini beklemekmis. Beyin kanamasi gecirmisti.Offff kafayi yicem yaaa. Yok allah kahretsin. Sabahtan beri bekliyoruz adami.son habere gorede kendileri cok yogunlarmis.ekibinden baska bi dr gelecekmis yogun bakan vizitesine.onla gorustureceklermis bizi. Hey allahim yaa acil hasta güya. Allahim sen hardim et. Esim 5 yil sonra sigaraya basladi.deli gibi sigara iciyo. Bende gebelikten once biraktigim ve asla icmem dedigim sigaradan iki tane ictim bugun. Sacumda beyazlarim cogaldi su 3-4 gunde yemin ederim.
ins. Canim hepimiz ins. Ilerleyen haftalari goruruz. Bilmiyorum ki dr.um o kadar relaks ki ne desem olur oyle seyler diyor. Bebeklerden biri tersti o donmus muhtemelen o ortaligi karistiriyordur filan dedi ama sanmiyorum. Ben hormon dengeleriyle yada dengesizligiyle artik her neyse onunla alakali oldugunu dusunuyorum.son zamanlarda da olur muymuş bu şekilde çıkarmalar falan umarım biran önce atlatırsın cnm bana sanki 36. Haftayı da devirirsin gibi geliyor bu arada eşin iş buldu mu canım henüz çok erken ama merak ettim
canım allahım yardım etsin çok zor beklemek bir de böyle şeylerOffff kafayi yicem yaaa. Yok allah kahretsin. Sabahtan beri bekliyoruz adami.son habere gorede kendileri cok yogunlarmis.ekibinden baska bi dr gelecekmis yogun bakan vizitesine.onla gorustureceklermis bizi. Hey allahim yaa acil hasta güya. Allahim sen hardim et. Esim 5 yil sonra sigaraya basladi.deli gibi sigara iciyo. Bende gebelikten once biraktigim ve asla icmem dedigim sigaradan iki tane ictim bugun. Sacumda beyazlarim cogaldi su 3-4 gunde yemin ederim.
allahım yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilmiyorumKizlar haberler iyimi kotumu bilmiyorum.cerrah "mumkun degil bu kadar kucuk bebek ameliyat olamaz.biz bu kadar kucuk oldugunu bilmiyoduk.112 yine yanlis bilgilendirme yapti.yoksa kabul etmezdik.ayrica nakil islemide bebegi oldurebilirdi.nasil boyle biseyi goze alipta gondermisler anlayamiyorum.bebek 1030 gr. 2,5-3 kiloya kadar buyutmemiz lazim once" dedi. Aynı zamanda solunum cihazinada bagli.bu durum farkli ciddi sikintilarda yaratabilir.yani Can o kadar buyuyemeyebilir, buyusede gorme, isitme duyularinda hasar, akcigerlerde ve diger organlarda uzun süreli oksijenden desteğinden kaynakli hasar olabilirmis, olmayabilirmiste. bu surecte kalbin ne durumda olacagida yarinki ekg da netlesecekmis.iki ucu pis degnek. Rabbim ogluma guc kuvvet saglik versin insallah. Duadan baskasi gelmiyor elimizden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?