2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Rabbim sabır versin canım. El mecbur olunca insan bişey yapamıyor.

allah yardımcınız olsun canım

son zamanlarda da olur muymuş bu şekilde çıkarmalar falan umarım biran önce atlatırsın cnm bana sanki 36. Haftayı da devirirsin gibi geliyor bu arada eşin iş buldu mu canım henüz çok erken ama merak ettim

Gözün aydın canım maşallah oğlan büyümüş
Sagol tatlim
Kızlar ben bebeğimin çamaşırlarını yıkadım astım kuruyor.sonra utuleyip hem canta hemde cekmeceye yerlestircem. Cok tatlılar rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Bende hafta sonu yikarim diyordum dalin sabun tozu aldim hatta. Sen neyle yikadin?

Az daha sabir canim Dr dosyanizi incelemiştir çoktan bilgi sahibidir merak etme

Ay evet yaa.insanin elinde degil ister istemez kiyaslama yapiliyor.kucuk degiller annesi.masallah onlara.dogru benim takvim

Canim benim cok zor ama mecbur.eminim onlarda birsuru farkli hastayla ugrasiyordur.biz basimiza geleni biliyoruz ancak.duadan baska elimizden gelen bisey yok ne yazik ki.sacinin beyazini boyarsin sigarayi birakirsin hic onemli degil.takilma kafani nasil birazcik daha rahat hissedersen oyle yap

Kizlar bu dogum cantasi hani aldigimiz bebek.cantasimi yoksa farkli bi cantami hazirladiniz

Kizlar bu dogum cantasi hani aldigimiz bebek.cantasimi yoksa farkli bi cantami hazirladiniz
ben farklı çantaya hazırladım anne bebek çantasını henüz almadım sadece o eksik onu da bu ay almayı planlıyorum onu gezmede kullanacağım için acele etmek istemedim sırf bir gün ona bakacağım ben Ankara ya 1 saat uzaklıkta oturuyorum eşim boş gününde götürecek beni Ankara dan bakmak istedim çünkü oğluşumun kıyafetlerini de ordan aldım toker bebe den

canim benim siz iyi olacaksiniz ki ona destek olup guclu kalacaksiniz. bu dr cagriya cevap versi demistin. Ben oyle olunca birebir ilgilenecek gibi dusundum. Madem samsundan hava ambulansla gelme imkani vardi. Neden istanbulda filan bir hastane universite hastanesi filan olmadi. Hic bilmiyorum bu durumlari ondan sordum seni uzmek istemem. Merak etme zaten onlara bilgiler mutlaka gitmistir ki adam onun icin rahatttir. Biz de amcamda yasadik bu durumu nerdeyse dr.u evinde bulup cikartacaz durumumuzu anlatacaz Meger dr biliyormus talimatlarini vermis hazirliklarini baslatmis. Bizi bekletmesinin sebebi de amcamin yoldan dolayi toparlanmasini beklemekmis. Beyin kanamasi gecirmisti.
Istanbul anadolu yakasindayim. Gebze miydi izmit miydi yakinim 1. 1.5 saatlik mesafe. Suan esim de bosta cok rahat gelir gideriz . Her konuda ozelden yazabilirsin

son zamanlarda da olur muymuş bu şekilde çıkarmalar falan umarım biran önce atlatırsın cnm bana sanki 36. Haftayı da devirirsin gibi geliyor bu arada eşin iş buldu mu canım henüz çok erken ama merak ettim
ins. Canim hepimiz ins. Ilerleyen haftalari goruruz. Bilmiyorum ki dr.um o kadar relaks ki ne desem olur oyle seyler diyor. Bebeklerden biri tersti o donmus muhtemelen o ortaligi karistiriyordur filan dedi ama sanmiyorum. Ben hormon dengeleriyle yada dengesizligiyle artik her neyse onunla alakali oldugunu dusunuyorum.
Esim de malesef is bulamadi daha. Allah razi olsun cok incesin. Bir iki yerle gorustu biz sizi arariz dusuncemiz olumlu diyorlar ama sonuc yok simdilik
Rabbimden hayirlisini diliyorum dogacak evlatlarinin hurmetine

Kizlar haberler iyimi kotumu bilmiyorum.cerrah "mumkun degil bu kadar kucuk bebek ameliyat olamaz.biz bu kadar kucuk oldugunu bilmiyoduk.112 yine yanlis bilgilendirme yapti.yoksa kabul etmezdik.ayrica nakil islemide bebegi oldurebilirdi.nasil boyle biseyi goze alipta gondermisler anlayamiyorum.bebek 1030 gr. 2,5-3 kiloya kadar buyutmemiz lazim once" dedi. Aynı zamanda solunum cihazinada bagli.bu durum farkli ciddi sikintilarda yaratabilir.yani Can o kadar buyuyemeyebilir, buyusede gorme, isitme duyularinda hasar, akcigerlerde ve diger organlarda uzun süreli oksijenden desteğinden kaynakli hasar olabilirmis, olmayabilirmiste. bu surecte kalbin ne durumda olacagida yarinki ekg da netlesecekmis.iki ucu pis degnek. Rabbim ogluma guc kuvvet saglik versin insallah. Duadan baskasi gelmiyor elimizden.

canım allahım yardım etsin çok zor beklemek bir de böyle şeyler sen allaha sığın hayırlısı ile güç versin rabbim :) kendini sakinleştirmeye çalış :) güçlü ol ki oğluna güç ver :) biz de dua ediyoruz senin eşin ve can için :) rabbim güç versin :)

allahım yardımcınız olsun ne diyeceğimi bilmiyorum alllahım güç versin :) size bağışlasın can'ımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…