2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım allah yüzünüze baksın sizin ve oğlunuzun. gerçekten elimizden duadan başka bişey gelmiyor.hep olumsuz şeylere odaklanma. allahım kolayını ve güzelini versin inşallh. ona emanet Can ve tüm bebeklerimiz..

Ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. ♡CAN♡ı size bağışlasın

Rabbim yardimcin olsun insallah bunuda kolaylikla atlatmani nasip etsin insallah

Allah' ım sen yardımcıları ol Can' a güç kuvvet ver, ailecek sağlıkla ayrılsınlar o hastaneden...

Kizlar bu dogum cantasi hani aldigimiz bebek.cantasimi yoksa farkli bi cantami hazirladiniz

canım doğum çantası derken doğuma giderken anne ve bebek için gerekli eşyalarla hazırlanan çantadan bahsediyolar onun için ufak bi valiz ya da ikinizin eşyalarının sığacağı büyüklükte bir çanta lazım önemli olan içindeki eşyalar bence bebek için daha sonra gezmeye, çarşıya vs giderken kullanmak için bir çanta al tabi ki o çok lazım oluyor

allah canı size bağışlasın canım

Günaydın kızlar bayadır yazamadım üzüldüğüm şeylerde okudum sevindirici şeylerde Allah hepimize yardımcı olsun. Ben inanılmaz kötüyüm psikolojik olarak bitmiş durumdayım nasıl toparlıcam bilmiyorum bebeğim iyi çok şükür bi sıkıntı yok şuan ama benim çok moralim bozuk canım işe gitmek istemiyo evde durmakta istemiyo normal midir anlayamıyorum

aynı psikolojiyi ben de kısa süre yaşadım. izin aldım ve eşimle sıkı giyinip kırlara gittik çok iyi geldi.sana da gezip hava almanı tavsiye ederim.

bana 50lik yapıldı canım özel hastanede yaptırdım. ama daha almadım sonucunu

canım o durum bende de vardı. etrafımda hiç destek olan kimse olmadığından ağırlıklı. hala da yok ama güçlü olmam gerek diye kendi kendimi telkin ediyorum. bozma sen de moralini. içinde bir mucize oluyor. her şeyi bir kenara bırak kendi mutluluğunu ön plana koy. ne yapmak istiyorsan ne hoşuna gidiyorsa onu yap. kimseyi takma.

canım o oluyormuş. bırak iki farklı doktoru iki farklı cihazı aynı doktorun bile ölçtüğünde farklılıklar çıkabiliyormuş. zaten ultrasondaki kilo değerlerini çok ciddiye almamamız gerek onlar hep ortalama değerlermiş.

Arkadaşlar ben bu gripten hala kurtulamadim napim bir akıl verin öksürmekten hapsurmaktan burnumun akmasindan mahvoldum bir haftada gecmezmi ya
canım nereden baksan iki haftayı bulur o da kendine çok iyi bakarsan yoksa uzar gider bir aya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…