- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
Offff kafayi yicem yaaa. Yok allah kahretsin. Sabahtan beri bekliyoruz adami.son habere gorede kendileri cok yogunlarmis.ekibinden baska bi dr gelecekmis yogun bakan vizitesine.onla gorustureceklermis bizi. Hey allahim yaa acil hasta güya. Allahim sen hardim et. Esim 5 yil sonra sigaraya basladi.deli gibi sigara iciyo. Bende gebelikten once biraktigim ve asla icmem dedigim sigaradan iki tane ictim bugun. Sacumda beyazlarim cogaldi su 3-4 gunde ye
Kizlar haberler iyimi kotumu bilmiyorum.cerrah "mumkun degil bu kadar kucuk bebek ameliyat olamaz.biz bu kadar kucuk oldugunu bilmiyoduk.112 yine yanlis bilgilendirme yapti.yoksa kabul etmezdik.ayrica nakil islemide bebegi oldurebilirdi.nasil boyle biseyi goze alipta gondermisler anlayamiyorum.bebek 1030 gr. 2,5-3 kiloya kadar buyutmemiz lazim once" dedi. Aynı zamanda solunum cihazinada bagli.bu durum farkli ciddi sikintilarda yaratabilir.yani Can o kadar buyuyemeyebilir, buyusede gorme, isitme duyularinda hasar, akcigerlerde ve diger organlarda uzun süreli oksijenden desteğinden kaynakli hasar olabilirmis, olmayabilirmiste. bu surecte kalbin ne durumda olacagida yarinki ekg da netlesecekmis.iki ucu pis degnek. Rabbim ogluma guc kuvvet saglik versin insallah. Duadan baskasi gelmiyor elimizden.
Ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. ♡CAN♡ı size bağışlasınKizlar haberler iyimi kotumu bilmiyorum.cerrah "mumkun degil bu kadar kucuk bebek ameliyat olamaz.biz bu kadar kucuk oldugunu bilmiyoduk.112 yine yanlis bilgilendirme yapti.yoksa kabul etmezdik.ayrica nakil islemide bebegi oldurebilirdi.nasil boyle biseyi goze alipta gondermisler anlayamiyorum.bebek 1030 gr. 2,5-3 kiloya kadar buyutmemiz lazim once" dedi. Aynı zamanda solunum cihazinada bagli.bu durum farkli ciddi sikintilarda yaratabilir.yani Can o kadar buyuyemeyebilir, buyusede gorme, isitme duyularinda hasar, akcigerlerde ve diger organlarda uzun süreli oksijenden desteğinden kaynakli hasar olabilirmis, olmayabilirmiste. bu surecte kalbin ne durumda olacagida yarinki ekg da netlesecekmis.iki ucu pis degnek. Rabbim ogluma guc kuvvet saglik versin insallah. Duadan baskasi gelmiyor elimizden.
diyecek bisey bulamiyorum. Duamiz hep var her zaman var dur bakalim. Hersey Rabbimin kudretindevebahargeldi allah razi olsun canim.dusunmeniz yeterli.duadan baska faydamiz olamiyor Can parcama maalesef. Bol dua edin arkadasim.
Rabbim yardimcin olsun insallah bunuda kolaylikla atlatmani nasip etsin insallahKizlar haberler iyimi kotumu bilmiyorum.cerrah "mumkun degil bu kadar kucuk bebek ameliyat olamaz.biz bu kadar kucuk oldugunu bilmiyoduk.112 yine yanlis bilgilendirme yapti.yoksa kabul etmezdik.ayrica nakil islemide bebegi oldurebilirdi.nasil boyle biseyi goze alipta gondermisler anlayamiyorum.bebek 1030 gr. 2,5-3 kiloya kadar buyutmemiz lazim once" dedi. Aynı zamanda solunum cihazinada bagli.bu durum farkli ciddi sikintilarda yaratabilir.yani Can o kadar buyuyemeyebilir, buyusede gorme, isitme duyularinda hasar, akcigerlerde ve diger organlarda uzun süreli oksijenden desteğinden kaynakli hasar olabilirmis, olmayabilirmiste. bu surecte kalbin ne durumda olacagida yarinki ekg da netlesecekmis.iki ucu pis degnek. Rabbim ogluma guc kuvvet saglik versin insallah. Duadan baskasi gelmiyor elimizden.
Kizlar haberler iyimi kotumu bilmiyorum.cerrah "mumkun degil bu kadar kucuk bebek ameliyat olamaz.biz bu kadar kucuk oldugunu bilmiyoduk.112 yine yanlis bilgilendirme yapti.yoksa kabul etmezdik.ayrica nakil islemide bebegi oldurebilirdi.nasil boyle biseyi goze alipta gondermisler anlayamiyorum.bebek 1030 gr. 2,5-3 kiloya kadar buyutmemiz lazim once" dedi. Aynı zamanda solunum cihazinada bagli.bu durum farkli ciddi sikintilarda yaratabilir.yani Can o kadar buyuyemeyebilir, buyusede gorme, isitme duyularinda hasar, akcigerlerde ve diger organlarda uzun süreli oksijenden desteğinden kaynakli hasar olabilirmis, olmayabilirmiste. bu surecte kalbin ne durumda olacagida yarinki ekg da netlesecekmis.iki ucu pis degnek. Rabbim ogluma guc kuvvet saglik versin insallah. Duadan baskasi gelmiyor elimizden.
Kizlar bu dogum cantasi hani aldigimiz bebek.cantasimi yoksa farkli bi cantami hazirladiniz
allah canı size bağışlasın canımKizlar haberler iyimi kotumu bilmiyorum.cerrah "mumkun degil bu kadar kucuk bebek ameliyat olamaz.biz bu kadar kucuk oldugunu bilmiyoduk.112 yine yanlis bilgilendirme yapti.yoksa kabul etmezdik.ayrica nakil islemide bebegi oldurebilirdi.nasil boyle biseyi goze alipta gondermisler anlayamiyorum.bebek 1030 gr. 2,5-3 kiloya kadar buyutmemiz lazim once" dedi. Aynı zamanda solunum cihazinada bagli.bu durum farkli ciddi sikintilarda yaratabilir.yani Can o kadar buyuyemeyebilir, buyusede gorme, isitme duyularinda hasar, akcigerlerde ve diger organlarda uzun süreli oksijenden desteğinden kaynakli hasar olabilirmis, olmayabilirmiste. bu surecte kalbin ne durumda olacagida yarinki ekg da netlesecekmis.iki ucu pis degnek. Rabbim ogluma guc kuvvet saglik versin insallah. Duadan baskasi gelmiyor elimizden.
aynı psikolojiyi ben de kısa süre yaşadım. izin aldım ve eşimle sıkı giyinip kırlara gittik çok iyi geldi.sana da gezip hava almanı tavsiye ederim.Günaydın kızlar bayadır yazamadım üzüldüğüm şeylerde okudum sevindirici şeylerde Allah hepimize yardımcı olsun. Ben inanılmaz kötüyüm psikolojik olarak bitmiş durumdayım nasıl toparlıcam bilmiyorum bebeğim iyi çok şükür bi sıkıntı yok şuan ama benim çok moralim bozuk canım işe gitmek istemiyo evde durmakta istemiyo normal midir anlayamıyorum
bana 50lik yapıldı canım özel hastanede yaptırdım. ama daha almadım sonucunuarkadaşlar şeker yüklemesi için hastaneye giden var mı doktorum 75lik glukoz yaptırmamı istediği için hastanede yaptırmam gerekiyormuş ben sağlık ocağına gittim orada sadece 50lik yapılıyormuş. ne yapacağımı bilemedim yaa
canım o durum bende de vardı. etrafımda hiç destek olan kimse olmadığından ağırlıklı. hala da yok ama güçlü olmam gerek diye kendi kendimi telkin ediyorum. bozma sen de moralini. içinde bir mucize oluyor. her şeyi bir kenara bırak kendi mutluluğunu ön plana koy. ne yapmak istiyorsan ne hoşuna gidiyorsa onu yap. kimseyi takma.Günaydın kızlar bayadır yazamadım üzüldüğüm şeylerde okudum sevindirici şeylerde Allah hepimize yardımcı olsun. Ben inanılmaz kötüyüm psikolojik olarak bitmiş durumdayım nasıl toparlıcam bilmiyorum bebeğim iyi çok şükür bi sıkıntı yok şuan ama benim çok moralim bozuk canım işe gitmek istemiyo evde durmakta istemiyo normal midir anlayamıyorum
canım o oluyormuş. bırak iki farklı doktoru iki farklı cihazı aynı doktorun bile ölçtüğünde farklılıklar çıkabiliyormuş. zaten ultrasondaki kilo değerlerini çok ciddiye almamamız gerek onlar hep ortalama değerlermiş.Diger topikte de sordum sizinle de paylasayim belki bilen vardir
10 gun kadar once rapor almak icin kendi dr.um disinda evime yakin biryerde muayene oldum. Bebeklerin kilolari icin 1500 ve 1600 dedi. Bugun yani o muayeneden 10 gun sonra kendi dr.um 1400 kusur ve 1480 gibi birsey soyledi. Iri bebekler olmayacagini ama normal olduklarini soyledi
boyle bir farki daha once 4 aylikken filan da yasamistim. Boyle birsey yasayan var mi? Niye iki farkli makina da iki farkli sonuc cikar ki
canım nereden baksan iki haftayı bulur o da kendine çok iyi bakarsan yoksa uzar gider bir aya kadarArkadaşlar ben bu gripten hala kurtulamadim napim bir akıl verin öksürmekten hapsurmaktan burnumun akmasindan mahvoldum bir haftada gecmezmi ya
ona sığmaz canım muhtemelen orta boy bir bavula koyarım ben her şeyiKizlar bu dogum cantasi hani aldigimiz bebek.cantasimi yoksa farkli bi cantami hazirladiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?