Cnm bnce hersey yolunda sislik harc dger belirtiler bndede oldu hc endiselenme.icin rahat degilse dr bi git istersen.
Çok gülüyorum senin kocacığına sarf ettiğin sevgi sözcüklerineah canım ah sorma yine krizlere soktu beni en iyisi hiç kavga etmemek dedim ve tamam dedim nasıl istiyosa öyle yapsın pinti bi odun benimki
şimdilik iyiyim canm sağol.bakalım bu hafta nasıl olck haftaiçi kontrole gidicem bakalm.eğer kanaman faln olursa korkma hemen bnde her hafta olduğu için az çok tecrübeliym:)cumartesi kontrolüm var. Ama ne diyeceğim adet olacakmışım gibi de ta olarak da değil yani ağrı falan yok da böyle garip bi his :) Sanırım bana delirmişim gibi bakar. Yalan da değil aslında
Sen nasılsın canım? Yatıyor musun hala? Kanama falan yok di mi?
Çok gülüyorum senin kocacığına sarf ettiğin sevgi sözcüklerine
Valla bizdede müsait oda var ama ortalama 1 yada 1.5 yaşına kadar odamda olacağı için minik bir karyola istiyorum sonrasında senin istediğin gibi bir karyola yani büyüyen ama full takım istiyorum. o yüzden çok kasma bence belki zamanla zevkin değişir daha güzel birşey alırsın.Bu arada diğer hazırlıkların nasıl gidiyor.arkadaşların bazıları çantalarını bile hazır etmişler şok oldumbende daha 3-5 zıbın, mendil, çorap vırt zırt şeyler var ben mi geç kaldım hanımlar mı erkenci anlamadım
Canim bursey sormak istiyorum bende kullaniyorum transfer gunu igneye basladik nekadar kullanmaniz gerektigi konusunda tahlil yapildimiDoğuma kadar olacağız gibi görünüyor.Göbüş büyüdükçe deri kalınlasiyor ve dahada zorlaşıyor Allah yardımcımız olsun.hele iğneyi zorladıkça girsin diye iç kanama oluyor ve mor menekşelerle geziyorum
Tahlil yapilmadi bana tup bebe doktorum 4. Aya kadar kullan dedi burdaki kadin dogumcu7. aya kadar kullanacaksin dedi onlem amaçlı hala kullanıyorumCanim bursey sormak istiyorum igneye basladik nekadar kullanmaniz gerektigi konusunda tahlil yapildimi
ah ah bilmezmiyim. Hala devam ediyor arada bir rahatlayacaksin ama devam edecek o uzgunum. Gaviscon dene ben yanimdan ayirmiyorum. Kimligimi almiyorum ama gaviscon almadan evden cikmiyorum o kadar.Selam kızlar!Uzun zamandir reflü sıkıntisı çekiyorum yani yaklasik 1.5 aydır fakat bugünlerde çoğaldı uyku uyuyamaz hale geldim.Sizde durumlar nasıl ben cayır cayır yaniyorum...
canim ikiz miydi senin. Dogum icin kirk hafta baz aliniyor. Erken doguracam erken izne ayrilayim olmuyor. He erken dogurdun o dolduramadigin izinler dogum sonrasina kaliyor. Ikizlerde 8 e iki hafta daha veriyorlar ya ben ikiz oldugum halde 30 bitince alabildim. Yani 31 in ilk gunu.31. hafta dedi doktorum.öncesinde gerekirse bir kac gün rapor alirim artik zorlaniyorum çünkü.
malesef canim ya oyle olmuyor iste bu arada iki kere alintilamisim yazini :)Sezeryan dogum yapacagım için 37. Haftada doğum olacak ve izin konusuda o tarihe göre ayarlaniyor sanirim bugün kontrolüm var ayrintisiyla ögrenir yazarim kizlar ama olmasada rapor hakkimi kullanicam 5 gün
Anladim canim banada tahlil yapilmadi tup bebek doktorum takip doktorun bilir artik dedi ama merak ediyorum neye gore karar verecek diye sen bayagi uzun sure kullanacakmissin bebekler iyi olsunda igne yapariz artik alistikTahlil yapilmadi bana tup bebe doktorum 4. Aya kadar kullan dedi burdaki kadin dogumcu7. aya kadar kullanacaksin dedi onlem amaçlı hala kullanıyorum
Yoo bir sorun yok.Sezeryanlar 37. Ve 38. Haftada oluyor.Ben özel hastaneye gidiyorum ve sezeryan istediğimi söyledim sezeryani 39 40a bekletmiyorlar arastirabilirsin sen de sezeryan yaparsan ayni seyi yasayacaksın.Bugün kızımi gördüm kızım 10 gün önde gelişim gösteriyor.Agirligi normalden 200 gr. Önde suyu iyi ve sagliğı yerindeydi çok şükür.İzin konusuda normal dogum iznim 8 nisanda basliyormis ama 1 nisanda rapor alip 8 nisana baglaticam.Sağol canım darısı sizlere
Canım sen niye 37. Haftada doğum yapıyorsunbir sorun mu var
Kiz ondan kolay ne var. Bak beni dinle adam daha cocugun kirki cikmadan bebege oda yapalim diyecek. Sakin aman adam sabah ise gidecek uyusun uyanmasin rahatsiz olmasin deme. Gece gunduz bebek agladiginda at kucagina hemen tuvalete kac mamasini hazirlayacam de filan. Biraz aglama ve uyanmaya maruz kalsin. Ozellikle geceleri baska odada yatmasina izin verme filan filanah canım ah sorma yine krizlere soktu beni en iyisi hiç kavga etmemek dedim ve tamam dedim nasıl istiyosa öyle yapsın pinti bi odun benimki
saka bir yana da lizz cim uzun bir sure yaninda ayni odada kalmasi bebek icin guvenli baglanma icin olmasi gereken birsey. Hatta mumkunse yataga birlestirilen anne yani besiklerden alin. Benim iki tane olunca yapamayacagim o isi ben cok ozenmistim yatak birlestirip uyumaya.Çok gülüyorum senin kocacığına sarf ettiğin sevgi sözcüklerine
Valla bizdede müsait oda var ama ortalama 1 yada 1.5 yaşına kadar odamda olacağı için minik bir karyola istiyorum sonrasında senin istediğin gibi bir karyola yani büyüyen ama full takım istiyorum. o yüzden çok kasma bence belki zamanla zevkin değişir daha güzel birşey alırsın.Bu arada diğer hazırlıkların nasıl gidiyor.arkadaşların bazıları çantalarını bile hazır etmişler şok oldumbende daha 3-5 zıbın, mendil, çorap vırt zırt şeyler var ben mi geç kaldım hanımlar mı erkenci anlamadım
Canım merhaba bugün doktorumun yanındaydım.normal doğum olsaydi doğumum 10 hazirana geliyordu sezeryan olduğu için 1 veya 3 haziranda olacak.buna göre benim iznimi 8 nisanda baslatacağıni söyledi.Ben de 1 nisanda gelsem rapor yazarmisiniz 8ine kadar dedim olur dedi.Sezwryan olacaklara doğum izni 31. Haftada başlatılıyor dedi.Ben doktorumun yalancısıyım.bu arada ikiz değil tek bebek bekliyorum.ah ah bilmezmiyim. Hala devam ediyor arada bir rahatlayacaksin ama devam edecek o uzgunum. Gaviscon dene ben yanimdan ayirmiyorum. Kimligimi almiyorum ama gaviscon almadan evden cikmiyorum o kadar.
canim ikiz miydi senin. Dogum icin kirk hafta baz aliniyor. Erken doguracam erken izne ayrilayim olmuyor. He erken dogurdun o dolduramadigin izinler dogum sonrasina kaliyor. Ikizlerde 8 e iki hafta daha veriyorlar ya ben ikiz oldugum halde 30 bitince alabildim. Yani 31 in ilk gunu.
malesef canim ya oyle olmuyor iste bu arada iki kere alintilamisim yazini :)
Saol canım hepimize :)Masallahhh h :) Allah sağlıkl ddoğumnnasip etsin
Anladım canım ben normal olursa normal düşünüyorum kısmet. Masallah kızına benim oğlan da 29 haftalık gözüküyorY
Yoo bir sorun yok.Sezeryanlar 37. Ve 38. Haftada oluyor.Ben özel hastaneye gidiyorum ve sezeryan istediğimi söyledim sezeryani 39 40a bekletmiyorlar arastirabilirsin sen de sezeryan yaparsan ayni seyi yasayacaksın.Bugün kızımi gördüm kızım 10 gün önde gelişim gösteriyor.Agirligi normalden 200 gr. Önde suyu iyi ve sagliğı yerindeydi çok şükür.İzin konusuda normal dogum iznim 8 nisanda basliyormis ama 1 nisanda rapor alip 8 nisana baglaticam.
Kiz ondan kolay ne var. Bak beni dinle adam daha cocugun kirki cikmadan bebege oda yapalim diyecek. Sakin aman adam sabah ise gidecek uyusun uyanmasin rahatsiz olmasin deme. Gece gunduz bebek agladiginda at kucagina hemen tuvalete kac mamasini hazirlayacam de filan. Biraz aglama ve uyanmaya maruz kalsin. Ozellikle geceleri baska odada yatmasina izin verme filan filan
bak bunlari yap sonra da ince ayari ver uyuyamiyorsun degil mi askim kiyamam sana ayri oda olsaydi bu kadar rahatsiz olmazdin. Sen uyurdun ben odasinda bakardim filan diye
saka bir yana da lizz cim uzun bir sure yaninda ayni odada kalmasi bebek icin guvenli baglanma icin olmasi gereken birsey. Hatta mumkunse yataga birlestirilen anne yani besiklerden alin. Benim iki tane olunca yapamayacagim o isi ben cok ozenmistim yatak birlestirip uyumaya.
Bir de kisa sureli 6 ay kadar kullanilan sepetlerden gordum sitede ikinci el 200 lira yazmis kadin cok kullanisli o besikler. Kisa sureli odamda duracak sonra oda ayiracam diyen icin cok iyi normalde baby tech sepet besikleri 500 lira aklinizda olsun
Bana kolundan yada bacağından vurabilirsin dedi ama nedense cesaret, etim sıkı ondan heralde. birgün eşime vurdurayim bakalım nasıl olacak.birde saatli mi vuruyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?