Valla benim kalcam öyle bi catlak ki karalanmis defter gibi.Kizlar bu arada benim karnim catlamaya baslamis aci son beni de bekliyordu zaten ama uzuldum mu ehh iste birazcikoglusumun cani sagolsun
Valla benim kalcam öyle bi catlak ki karalanmis defter gibi.Gobegimde catlamaya başladı ne yapalım sağlık olsun
AynenAynen tatlim saglik olsun napalim
Sağol canim benim aminBununla geçmiş olsun canım bi daha hiç olmaz inşallah
Canim dozunda ayar ver bak sonra adam gidip kendine oda yapmasin.Canim cok akillisin vallahi benim kocam da uykuya duskun ve en ufak bi seste uyanir :) onu uykusuyla vurmak super olacak :) dediklerini harfi harfine yapicam
Canım kesinlikle her doktorun dedigğine inanıpta kendini riske atma başka doktorlara da git hatta araştır bu konuda en iyisini ona git.Bak bundan 4 yıl önce benim rahmimde acıma oluyordu afedersin ilişkiye giremiyorduk korkunç acıyordu sonra eşim beni bir özel hastahaneye götürdü.Doktor beni alttan muayane edip senin ölüm tehliken var acilen ameliyata almam gerekiyor dedi.Biz şok geçirdik böyle bişey beklemiyorduk.Sonra eşim biz bor gidelim sonra karar veririz diyerek ordan çıkmak istedi.adam bizi tehdit etti ben bu sorumlulugu alamam diyerek bir kagit uzatti.eşi olarak hemen ameliyat yaptirmadigina dair ölürsem tüm sorumluluğun eşimde olacağına dair bir kağit imzalattı.Paldır küldür ameliyata almaya kalkışıyordu.Sonra biz ordan çıkıp aynı gün başka bir hastahaneye gittik.Bu yaşadıklarımızı hiç bahsetmeden tekrar muayane oldum.Doktor hafif bir iltihap olduğunu ve abtibyotikle 5 günde iyileşebileceğini söyledi.Biz ikinci şoku yaşadık.Rabbime şükürler olsun ki gercekten 5 günde iyileştim aradan 4 yıl geçti hala yaşıyorum çok şükür.Doktora en son.diger doktorun dediklerini söyledik o da şaşırdı.Çok uzun oldu ama sana örnek olsun doye yazdım.Kimbilir o pislik doktor belki de rahmimi alıp beni mahvedecekti.Organ mafyası gibi.Sen başka doktorlara da git sıkma canını.mrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
amacli bilmem ne ignesi yapcam dedi. Bnde bebise bise olmaz demi dedim. Suan sen daha onemlisin gibisinden konustu. Gebelik kolestazi mi ne oyle biseyden suphelenmis. Karacigerle alakali biseymis. hastaneye yatircam dedi bi de benim icime sinmedi dr un o ignesi virti zirti kabul etmedim ve resmen kovdu adam. Benim dr da bugun izin almis yarin yani sali belki hastanede olcak o olmasa bile kan vercem dr un isteyebilecegk tahlilleri annem biliyorm dedi baktircaz bakalim yarin. Dr da ne zaman gelirse sonucu gorcek. Dua eDin nolur o dandik adam bos konusmus olsun hiic biseycigim cikmasin ins. Bu arada aclik sekerime de bakilcak. Gerek gorulurse seker yuklemesi de yapilcak. Yaptirmamistim ben seker yuklemesini. Insallah hic biseye gerek kalmaz... arti birde asiri bi siskinligim nefes darligi var ayni transfrden onceki ohss oldugum gibiyim. Biran once duzelir hamileligin tadini doya doya Cikaritrim insallah. Cunku son bi 10 gunum hakkaten zor geciyo..
canım Allah yardımcın olsun inşallah önemli bir şey çıkmaz her şey yoluna girer. moralini yüksek tutmaya çalış...mrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
amacli bilmem ne ignesi yapcam dedi. Bnde bebise bise olmaz demi dedim. Suan sen daha onemlisin gibisinden konustu. Gebelik kolestazi mi ne oyle biseyden suphelenmis. Karacigerle alakali biseymis. hastaneye yatircam dedi bi de benim icime sinmedi dr un o ignesi virti zirti kabul etmedim ve resmen kovdu adam. Benim dr da bugun izin almis yarin yani sali belki hastanede olcak o olmasa bile kan vercem dr un isteyebilecegk tahlilleri annem biliyorm dedi baktircaz bakalim yarin. Dr da ne zaman gelirse sonucu gorcek. Dua eDin nolur o dandik adam bos konusmus olsun hiic biseycigim cikmasin ins. Bu arada aclik sekerime de bakilcak. Gerek gorulurse seker yuklemesi de yapilcak. Yaptirmamistim ben seker yuklemesini. Insallah hic biseye gerek kalmaz... arti birde asiri bi siskinligim nefes darligi var ayni transfrden onceki ohss oldugum gibiyim. Biran once duzelir hamileligin tadini doya doya Cikaritrim insallah. Cunku son bi 10 gunum hakkaten zor geciyo..
ne guzel ya bana direttiler. 31 den onceki bir ayi hep 5 5 rapor alark gecirdim. Boyle bisey oluyirsa cidden eziyet etmis oldular banaCanım merhaba bugün doktorumun yanındaydım.normal doğum olsaydi doğumum 10 hazirana geliyordu sezeryan olduğu için 1 veya 3 haziranda olacak.buna göre benim iznimi 8 nisanda baslatacağıni söyledi.Ben de 1 nisanda gelsem rapor yazarmisiniz 8ine kadar dedim olur dedi.Sezwryan olacaklara doğum izni 31. Haftada başlatılıyor dedi.Ben doktorumun yalancısıyım.bu arada ikiz değil tek bebek bekliyorum.
canim benim topikde yoktun evet farkettim. Sakin sikma canini. Olabilecek bisey o. Bende de hafigten aksamlari kasinti oluyordu. Ama hafif dedigim farkina varmadan yara yapmisim ki hayatta kasinmayan kasinmayi sevmeyen bir insanim.Bana ciddi birsey oldugunu soylemedi. Karaciger enzimlerine bakmamiz gerekir dedi. Ciddi biseyler olsaydi soylerdi kafani takma olur mu? Dur bulursam o tahlilleri yazayim sana. 4 tane bir tahlil yapti bir iki saatte cikan bisey aklin kalmasin. Ve sakin tek bir dr.un dediginekanma. Bir de bu durum icin kadin dogum sart degil endokrinoloji varsa ona git yoksa herhangi bir dahiliyeye danis canimmrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
Çok şükür canım sevindim. İnşallah kontrolde her şey yolunda çıkar. Ben de dün gece adet olacakmışım gibi ağrıyla uyandım. Çok korktum, moralim bozuldu, ağlamaklı oldum. Allahtan 2 dk sürdü ve geçti. Korku dolu yaşamak istemiyorum artık. Hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum. Benim de cumartesi kontrolüm. İnşallah ikimizde iyi haberler alırız.şimdilik iyiyim canm sağol.bakalım bu hafta nasıl olck haftaiçi kontrole gidicem bakalm.eğer kanaman faln olursa korkma hemen bnde her hafta olduğu için az çok tecrübeliym:)
Iyi akşamlar kızlar
Bugün oglumu gördük çok şükür iyiydi. Kollar bacaklar oynuyordu yan gelmiş yatıyordu paşam. Bu arada benim oğlan 1 hafta önde gidiyormuş maşallahciciler aldık rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize
canim buldum tahlillerimrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
Canım kesinlikle her doktorun dedigğine inanıpta kendini riske atma başka doktorlara da git hatta araştır bu konuda en iyisini ona git.Bak bundan 4 yıl önce benim rahmimde acıma oluyordu afedersin ilişkiye giremiyorduk korkunç acıyordu sonra eşim beni bir özel hastahaneye götürdü.Doktor beni alttan muayane edip senin ölüm tehliken var acilen ameliyata almam gerekiyor dedi.Biz şok geçirdik böyle bişey beklemiyorduk.Sonra eşim biz bor gidelim sonra karar veririz diyerek ordan çıkmak istedi.adam bizi tehdit etti ben bu sorumlulugu alamam diyerek bir kagit uzatti.eşi olarak hemen ameliyat yaptirmadigina dair ölürsem tüm sorumluluğun eşimde olacağına dair bir kağit imzalattı.Paldır küldür ameliyata almaya kalkışıyordu.Sonra biz ordan çıkıp aynı gün başka bir hastahaneye gittik.Bu yaşadıklarımızı hiç bahsetmeden tekrar muayane oldum.Doktor hafif bir iltihap olduğunu ve abtibyotikle 5 günde iyileşebileceğini söyledi.Biz ikinci şoku yaşadık.Rabbime şükürler olsun ki gercekten 5 günde iyileştim aradan 4 yıl geçti hala yaşıyorum çok şükür.Doktora en son.diger doktorun dediklerini söyledik o da şaşırdı.Çok uzun oldu ama sana örnek olsun doye yazdım.Kimbilir o pislik doktor belki de rahmimi alıp beni mahvedecekti.Organ mafyası gibi.Sen başka doktorlara da git sıkma canını.
Canim dozunda ayar ver bak sonra adam gidip kendine oda yapmasin.Bizimkinin var bir odasi misafir yatak odasina bir calisma masasi atti. Benim odam diye sahiplendi. En kotu ben odama kacarim diyip duruyor da Allahtan doguma gelen olacagi icin oda isgal altinda olacak. Birak odayi kendi yatagini kaptirmazsan sukret diye takiliyorum.
mrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
Sinirlenme canim sen ya. O bilir kiymetini de iste babalik dogustan olmuyor. Esim de uzun sure birsey aldirmadi. Hatta ilk kiyafetlerini cinsiyet ogrendikten sonra 20. Haftada birer bisey almak istedim ani olsun diye sagolsun bisey dedi bozdu. Sonra da ben istemedim filan. Anlatmistim bjzim bir ara birine kiz dediler esim de kiz cocugunu cok istiyordu. Biri kiz biri erkek olacak diye. Sonra ikisininde erkek oldugunu duyunca kyle uzuldu ki. Sanki otedavileri biz olmadik o eziyetleri biz cekmedik. O kavgalari biz etmedik eski gunleri unuttu. Kiziyorum olmuyor konusuyorum olmuyor iki gun surat asti. En sonunda off sen gibiiki tane daha olacak siz birareya gelip soyle de yaparsiniz uc erkek beni dislarsiniz filan diyerek adama hayal kurdurdum kafasina girdim sevdirmeye calistim ki dusun bu adam benden cok istiyordu baba olmayi. Erkek milleti kucagina bir alsin biraz degisir. Baba desin hepten degisir. Bazi erkekler babaligi gec anliyorlar malesef.canım zaten benimki en baştan beri kendine oda yapma taraftarıydı da zor mor ikna ettim işte ama hep söylüyorum 40 yaşından sonra olmaz dediği çocuğu oldu hem de erkek çocuk buralarda bu kadar önemliyken ilk çocuğunun erkek olması gerçekten çok önemli buralarda insan birazcık mı özenmez birazcık mı merak etmez bişeyler almak istemez bari istemiyosun beni de engelleme istedğimi almama müsade et be adam o da yok... sinirlendim bak yine sabah sabah
canım benim bişey olmaz inşallah canını sıkma kendi drunu bekle bakalım ne diycek...
Oyy ağzını burnunu yediğim güzelim benim binlerce maşallah ♥ sağlıkla gel inşaallah :)Minik bebeğim Lavinya masumca uyumaktaydı bugün teyzeleri onu ilk kez böyle net ve güzel gördüm.Hepinizden bir maaşallah bekliyor sevgiler <3
Yok güzelim tahlil yapılmadı ve hala aynı doktora gidiyorum kesecek gibi görünmüyor ama başka doktora gittim muhtemelen doguma kadar kullanırsın dedi hatta bazı durumlarda dogum sonrası da kullanabilirsin demişlerdi.Sağlık olsunda ....Canim bursey sormak istiyorum bende kullaniyorum transfer gunu igneye basladik nekadar kullanmaniz gerektigi konusunda tahlil yapildimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?