Ayyy kol çok acı veriyor mümkün değil yapamam ,öyle böyle göbekten vuruyorum.Bir yandan oluşan çatlaklar bir yandan mor lekeler çok şahane oldum çoookkkbana da kol yha da karın demişti. koldan bi kere vurundum. çok acıdı. daha cesaret edemiyorum.
Sağol canım benim darısı sizlere. Pantolonun hayırlı olsun 9 ay giy inşallah. Bende hemen aldım giydim pantolonMaşallah! Gözün aydın canım. İnşallah güzel günlerde giydirirsin. 28. haftadasın ne kadar güzel. İnşallah biz de bu günleri görür sağlıkla dünyaya getirebiliriz bebeklerimizi. Ben şişlikten dolayı erkenden kendime gebe pantolonu almak zorunda kaldım. Onu alırken bile çok tereddüt ettim. İnşallah 9 ay boyunca giyerim :)
Geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur. Başka doktora da git kendini ve bebeğini üzme inşallah bişey olmayacakmrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
amacli bilmem ne ignesi yapcam dedi. Bnde bebise bise olmaz demi dedim. Suan sen daha onemlisin gibisinden konustu. Gebelik kolestazi mi ne oyle biseyden suphelenmis. Karacigerle alakali biseymis. hastaneye yatircam dedi bi de benim icime sinmedi dr un o ignesi virti zirti kabul etmedim ve resmen kovdu adam. Benim dr da bugun izin almis yarin yani sali belki hastanede olcak o olmasa bile kan vercem dr un isteyebilecegk tahlilleri annem biliyorm dedi baktircaz bakalim yarin. Dr da ne zaman gelirse sonucu gorcek. Dua eDin nolur o dandik adam bos konusmus olsun hiic biseycigim cikmasin ins. Bu arada aclik sekerime de bakilcak. Gerek gorulurse seker yuklemesi de yapilcak. Yaptirmamistim ben seker yuklemesini. Insallah hic biseye gerek kalmaz... arti birde asiri bi siskinligim nefes darligi var ayni transfrden onceki ohss oldugum gibiyim. Biran once duzelir hamileligin tadini doya doya Cikaritrim insallah. Cunku son bi 10 gunum hakkaten zor geciyo..
Canim benim Cok tsk.ederim bide tahlillere bakip bulmussun zahmet Edip ayneN dediklerine bakildi. Bide ilave olarak aclik sekeri istendi sonuclar dha cikmadi beklemedeyim arti nst de yapildi kasilma yok..oglusun kalp atimi gayet iyi.cok.sukur.ne guzel ya bana direttiler. 31 den onceki bir ayi hep 5 5 rapor alark gecirdim. Boyle bisey oluyirsa cidden eziyet etmis oldular bana
canim benim topikde yoktun evet farkettim. Sakin sikma canini. Olabilecek bisey o. Bende de hafigten aksamlari kasinti oluyordu. Ama hafif dedigim farkina varmadan yara yapmisim ki hayatta kasinmayan kasinmayi sevmeyen bir insanim.Bana ciddi birsey oldugunu soylemedi. Karaciger enzimlerine bakmamiz gerekir dedi. Ciddi biseyler olsaydi soylerdi kafani takma olur mu? Dur bulursam o tahlilleri yazayim sana. 4 tane bir tahlil yapti bir iki saatte cikan bisey aklin kalmasin. Ve sakin tek bir dr.un dediginekanma. Bir de bu durum icin kadin dogum sart degil endokrinoloji varsa ona git yoksa herhangi bir dahiliyeye danis canim
Tatlım hoşgeldin.Sıkma sen tatlı canını ve oğluşunu kendi doktoruna güven sabırla bekle eminim hiç birşey çıkmayacak.Benimde ellerimde olan sinir sıkışması ara ara parmak uçları morarmaya gece kramplara dönüşüyor diye doktora gittim bana ne dese begenirsin"minik bir ameliyatla güzel sonuçlar alırız bebeğede birşey olmaz " dedimrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
amacli bilmem ne ignesi yapcam dedi. Bnde bebise bise olmaz demi dedim. Suan sen daha onemlisin gibisinden konustu. Gebelik kolestazi mi ne oyle biseyden suphelenmis. Karacigerle alakali biseymis. hastaneye yatircam dedi bi de benim icime sinmedi dr un o ignesi virti zirti kabul etmedim ve resmen kovdu adam. Benim dr da bugun izin almis yarin yani sali belki hastanede olcak o olmasa bile kan vercem dr un isteyebilecegk tahlilleri annem biliyorm dedi baktircaz bakalim yarin. Dr da ne zaman gelirse sonucu gorcek. Dua eDin nolur o dandik adam bos konusmus olsun hiic biseycigim cikmasin ins. Bu arada aclik sekerime de bakilcak. Gerek gorulurse seker yuklemesi de yapilcak. Yaptirmamistim ben seker yuklemesini. Insallah hic biseye gerek kalmaz... arti birde asiri bi siskinligim nefes darligi var ayni transfrden onceki ohss oldugum gibiyim. Biran once duzelir hamileligin tadini doya doya Cikaritrim insallah. Cunku son bi 10 gunum hakkaten zor geciyo..
Canim Aynen bizde oyle olduk. Adam seni hastaneden cikaramam Dedi. Birde bana senin hayati tehliken Var bebekten Daha onemlisin gibisinden konustu. Ben oglusumu Goz gore gore tehlikeye atmak.istemedim o bahsettigi igneyi yaptirip kendimi Zor.attim hastaneden disari. Bekliycez bakalim Kan sonucunu insallah normal Cikar da kasintiyla kalirim umrumda deil Artik kasinti. Kasinir dururum.bitli.gibi napim.Canım kesinlikle her doktorun dedigğine inanıpta kendini riske atma başka doktorlara da git hatta araştır bu konuda en iyisini ona git.Bak bundan 4 yıl önce benim rahmimde acıma oluyordu afedersin ilişkiye giremiyorduk korkunç acıyordu sonra eşim beni bir özel hastahaneye götürdü.Doktor beni alttan muayane edip senin ölüm tehliken var acilen ameliyata almam gerekiyor dedi.Biz şok geçirdik böyle bişey beklemiyorduk.Sonra eşim biz bor gidelim sonra karar veririz diyerek ordan çıkmak istedi.adam bizi tehdit etti ben bu sorumlulugu alamam diyerek bir kagit uzatti.eşi olarak hemen ameliyat yaptirmadigina dair ölürsem tüm sorumluluğun eşimde olacağına dair bir kağit imzalattı.Paldır küldür ameliyata almaya kalkışıyordu.Sonra biz ordan çıkıp aynı gün başka bir hastahaneye gittik.Bu yaşadıklarımızı hiç bahsetmeden tekrar muayane oldum.Doktor hafif bir iltihap olduğunu ve abtibyotikle 5 günde iyileşebileceğini söyledi.Biz ikinci şoku yaşadık.Rabbime şükürler olsun ki gercekten 5 günde iyileştim aradan 4 yıl geçti hala yaşıyorum çok şükür.Doktora en son.diger doktorun dediklerini söyledik o da şaşırdı.Çok uzun oldu ama sana örnek olsun doye yazdım.Kimbilir o pislik doktor belki de rahmimi alıp beni mahvedecekti.Organ mafyası gibi.Sen başka doktorlara da git sıkma canını.
inşallah canım zaten evlilik hiç oturmadı bizde çocuk belki düzeltir adamın duyguları değişir belil eder bişeyleri dedim ama şimdilik tık yok inşallah doğunca farklı olur.. :)Sinirlenme canim sen ya. O bilir kiymetini de iste babalik dogustan olmuyor. Esim de uzun sure birsey aldirmadi. Hatta ilk kiyafetlerini cinsiyet ogrendikten sonra 20. Haftada birer bisey almak istedim ani olsun diye sagolsun bisey dedi bozdu. Sonra da ben istemedim filan. Anlatmistim bjzim bir ara birine kiz dediler esim de kiz cocugunu cok istiyordu. Biri kiz biri erkek olacak diye. Sonra ikisininde erkek oldugunu duyunca kyle uzuldu ki. Sanki otedavileri biz olmadik o eziyetleri biz cekmedik. O kavgalari biz etmedik eski gunleri unuttu. Kiziyorum olmuyor konusuyorum olmuyor iki gun surat asti. En sonunda off sen gibiiki tane daha olacak siz birareya gelip soyle de yaparsiniz uc erkek beni dislarsiniz filan diyerek adama hayal kurdurdum kafasina girdim sevdirmeye calistim ki dusun bu adam benden cok istiyordu baba olmayi. Erkek milleti kucagina bir alsin biraz degisir. Baba desin hepten degisir. Bazi erkekler babaligi gec anliyorlar malesef.
kayinperderim cocuklarini minikken almazmis sevmezmis. Simdi de biraz buyusunler ben oyle gelirim filan diyormus. Cok ilginc. Sen takilma keyfini cikar :)
Günaydın canım,nasılsın ?Gunaydin annisler
Ayyy kol çok acı veriyor mümkün değil yapamam ,öyle böyle göbekten vuruyorum.Bir yandan oluşan çatlaklar bir yandan mor lekeler çok şahane oldum çoookkk
mrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
Minik bebeğim Lavinya masumca uyumaktaydı bugün teyzeleri onu ilk kez böyle net ve güzel gördüm.Hepinizden bir maaşallah bekliyor sevgiler <3
Iyi akşamlar kızlar
Bugün oglumu gördük çok şükür iyiydi. Kollar bacaklar oynuyordu yan gelmiş yatıyordu paşam. Bu arada benim oğlan 1 hafta önde gidiyormuş maşallahciciler aldık rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize
Çok şükür canım sevindim. İnşallah kontrolde her şey yolunda çıkar.
Ben de dün gece adet olacakmışım gibi ağrıyla uyandım. Çok korktum, moralim bozuldu, ağlamaklı oldum. Allahtan 2 dk sürdü ve geçti. Korku dolu yaşamak istemiyorum artık. Hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum. Benim de cumartesi kontrolüm. İnşallah ikimizde iyi haberler alırız.
Bir de kasıklarımda çok hafif bir ağrı var benim.
Bana kalsa bugün doğururum inanılmaz bir sabırsızlık var bendeHerkese günaydın güzel annelerDoğum zamanı yaklaştıkça heyecan artıyor. Sanki oğlum hep benle kalacakmış gibi hissediyorum, ama bir yandan da doğduğunu, kucağımda olduğunu, emzirdiğimi hayal ediyorum. Garip bir duygu yaf siz neler hissediyorsunuz?
Evet tatlim ya ne zamandir yoktun sen.inan benimde 27. Ve 28. haftam zor gecmisti.hatta ben diyordun daha fazla tutamayacagim galiba bunlari diye.su an 32 gorunuyorum allahima binlerce sukur gun gectikce daha iyi oluyorum.anlamadigim birsey var.karaciger degerlerine bakilmadi mi senin?alt ve alp ilk akkima gelenler.o degerlerde sikinti var mi yoksa sadece kasintiya istinaden mi igne yapilacak dedi.mrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
merak etme bisey cikmaz ins. Sen rahat ol. Bu tahlilleri yapmadan ne ignesiynis ki zaten. Ben aksamlari cok yogunlasinca kasinti soguk suya tutuyordum rahatlatiyordu.Sonuclarin cikinca haber ver olur mu. Guzel haber alalim ins.Canim benim Cok tsk.ederim bide tahlillere bakip bulmussun zahmet Edip ayneN dediklerine bakildi. Bide ilave olarak aclik sekeri istendi sonuclar dha cikmadi beklemedeyim arti nst de yapildi kasilma yok..oglusun kalp atimi gayet iyi.cok.sukur.
Cnm agrilar normal.bn surekli istrahat ediyorum.dr harc dsari dahi cikmiyrum sanirm 4.aya kadar bole olcak.sende dlkat et cnm yawrlarmizi saglickla kucağımaiza aliriz isallah.Çok şükür canım sevindim. İnşallah kontrolde her şey yolunda çıkar. Ben de dün gece adet olacakmışım gibi ağrıyla uyandım. Çok korktum, moralim bozuldu, ağlamaklı oldum. Allahtan 2 dk sürdü ve geçti. Korku dolu yaşamak istemiyorum artık. Hamileliğimin tadını çıkarmak istiyorum. Benim de cumartesi kontrolüm. İnşallah ikimizde iyi haberler alırız.
Bir de kasıklarımda çok hafif bir ağrı var benim.
Baharcim sen kac yasindasin cok zeki bi kadin sin kocayi kafalamanin sirlari diye bi kitap cikarsan yok satar vallahi:)Sinirlenme canim sen ya. O bilir kiymetini de iste babalik dogustan olmuyor. Esim de uzun sure birsey aldirmadi. Hatta ilk kiyafetlerini cinsiyet ogrendikten sonra 20. Haftada birer bisey almak istedim ani olsun diye sagolsun bisey dedi bozdu. Sonra da ben istemedim filan. Anlatmistim bjzim bir ara birine kiz dediler esim de kiz cocugunu cok istiyordu. Biri kiz biri erkek olacak diye. Sonra ikisininde erkek oldugunu duyunca kyle uzuldu ki. Sanki otedavileri biz olmadik o eziyetleri biz cekmedik. O kavgalari biz etmedik eski gunleri unuttu. Kiziyorum olmuyor konusuyorum olmuyor iki gun surat asti. En sonunda off sen gibiiki tane daha olacak siz birareya gelip soyle de yaparsiniz uc erkek beni dislarsiniz filan diyerek adama hayal kurdurdum kafasina girdim sevdirmeye calistim ki dusun bu adam benden cok istiyordu baba olmayi. Erkek milleti kucagina bir alsin biraz degisir. Baba desin hepten degisir. Bazi erkekler babaligi gec anliyorlar malesef.
kayinperderim cocuklarini minikken almazmis sevmezmis. Simdi de biraz buyusunler ben oyle gelirim filan diyormus. Cok ilginc. Sen takilma keyfini cikar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?