2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sağol canım benim darısı sizlere. Pantolonun hayırlı olsun 9 ay giy inşallah. Bende hemen aldım giydim pantolon

Geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur. Başka doktora da git kendini ve bebeğini üzme inşallah bişey olmayacak

Canim benim Cok tsk.ederim bide tahlillere bakip bulmussun zahmet Edip ayneN dediklerine bakildi. Bide ilave olarak aclik sekeri istendi sonuclar dha cikmadi beklemedeyim arti nst de yapildi kasilma yok..oglusun kalp atimi gayet iyi.cok.sukur.

Tatlım hoşgeldin.Sıkma sen tatlı canını ve oğluşunu kendi doktoruna güven sabırla bekle eminim hiç birşey çıkmayacak.Benimde ellerimde olan sinir sıkışması ara ara parmak uçları morarmaya gece kramplara dönüşüyor diye doktora gittim bana ne dese begenirsin"minik bir ameliyatla güzel sonuçlar alırız bebeğede birşey olmaz " dedi.Buyur burdan yak bende umursamadım.şimdi herşeyi sıfır tuzla yiyorum,bol su içiyorum falan filan yani.kendimce tedbir aldım.sende netten araştır ona göre minik önlemler al.azda sabret doktoruna gidene kadar.üzme kendini.çoook öpüyorum

Canim Aynen bizde oyle olduk. Adam seni hastaneden cikaramam Dedi. Birde bana senin hayati tehliken Var bebekten Daha onemlisin gibisinden konustu. Ben oglusumu Goz gore gore tehlikeye atmak.istemedim o bahsettigi igneyi yaptirip kendimi Zor.attim hastaneden disari. Bekliycez bakalim Kan sonucunu insallah normal Cikar da kasintiyla kalirim umrumda deil Artik kasinti. Kasinir dururum.bitli.gibi napim.

inşallah canım zaten evlilik hiç oturmadı bizde çocuk belki düzeltir adamın duyguları değişir belil eder bişeyleri dedim ama şimdilik tık yok inşallah doğunca farklı olur.. :)

Canım çok geçmiş olsun, doktorlar ne derse desin valla artık kendi sağlığımızı değil bebeklerimizin sağlığını düşünüyoruz. O yüzden çok doğru bir karar vermişsin tatlım.
Minik bebeğim Lavinya masumca uyumaktaydı bugün teyzeleri onu ilk kez böyle net ve güzel gördüm.Hepinizden bir maaşallah bekliyor sevgiler <3

Maşallah, Maşallah allahım nazarlardan saklasın, sağlıkla kucağına al inşallah canım benim. Çok güzel bir kız annesi.

Maşallah paşaya sağlıkla mutlulukla giyiyin cicişlerinizide. Bende oğlumu özledim ama kontrolümüze 2

Merhaba arkadaşım. Yazdıklarını okuyorum da kendini gereksiz yere çok üzüyorsun ve bu bebeğine de zarar verebilir. Yaşadığın bu ağrıların sancıların hepsini yaşadık çoğumuz. Her an adet olmuşum veya olacakmışım gibi hissedip tuvalete koşardım, dediğin gibi geceleri ve sabahları eskisi gibi rutin adet sancılarım olurdu. Ama hiç sorun etmedim. Bunlar çok normal. Vücut şimdi kendini bebeğe hazırlıyor ama bir yandan da eski alışkanlığı olan adet görmeyi de unutmuyor. Korkacak hiç bir şey yok. hatta önümüzdeki aylarda adet günün yaklaşınca da bunları hissedeceksin. Önünde 30 küsür hafta var. Daha ne ağrılar, sancılar yaşayacaksın şimdiden kendini yıpratma Aklına takılan her şeyi de doktoruna sor çekinme içinde şüphe kalmasın. Hadi artık hamileleiğin tadını bu sancılarla ağrılarla çıkarmaya başla, çünkü bunlar hamileliğinin belirtileri canım

Herkese günaydın güzel anneler Doğum zamanı yaklaştıkça heyecan artıyor. Sanki oğlum hep benle kalacakmış gibi hissediyorum, ama bir yandan da doğduğunu, kucağımda olduğunu, emzirdiğimi hayal ediyorum. Garip bir duygu yaf siz neler hissediyorsunuz?

Bana kalsa bugün doğururum inanılmaz bir sabırsızlık var bende Herkes hamileliğin tadını çıkar diyor ama bunu uykusuz gecelerde anlıyacağım sanırım

Evet tatlim ya ne zamandir yoktun sen.inan benimde 27. Ve 28. haftam zor gecmisti.hatta ben diyordun daha fazla tutamayacagim galiba bunlari diye.su an 32 gorunuyorum allahima binlerce sukur gun gectikce daha iyi oluyorum.anlamadigim birsey var.karaciger degerlerine bakilmadi mi senin?alt ve alp ilk akkima gelenler.o degerlerde sikinti var mi yoksa sadece kasintiya istinaden mi igne yapilacak dedi.

Canim benim Cok tsk.ederim bide tahlillere bakip bulmussun zahmet Edip ayneN dediklerine bakildi. Bide ilave olarak aclik sekeri istendi sonuclar dha cikmadi beklemedeyim arti nst de yapildi kasilma yok..oglusun kalp atimi gayet iyi.cok.sukur.
merak etme bisey cikmaz ins. Sen rahat ol. Bu tahlilleri yapmadan ne ignesiynis ki zaten. Ben aksamlari cok yogunlasinca kasinti soguk suya tutuyordum rahatlatiyordu.Sonuclarin cikinca haber ver olur mu. Guzel haber alalim ins.

Cnm agrilar normal.bn surekli istrahat ediyorum.dr harc dsari dahi cikmiyrum sanirm 4.aya kadar bole olcak.sende dlkat et cnm yawrlarmizi saglickla kucağımaiza aliriz isallah.

Baharcim sen kac yasindasin cok zeki bi kadin sin kocayi kafalamanin sirlari diye bi kitap cikarsan yok satar vallahi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…