Kiloya takılma benimde 1136 ydı seninkinde normal bebek arada Aşağıya iniyor CNm benimde öyle oluyor özellikle çok ayakta kaldığımda biraz dinlen ayaklarını kaldır keyfi isterse çıkar yukarı annesi :)kızlar ya ben simdi bi arkadaşımla görüştüm o da hamile 29.haftasında ya da 28 in son günleri tam bilmiyorum bebeği 1300 gr mış benimki feçen hafta 920 gr dı çok mu küçük benim bebeğim acaba aklıma takıldı ve üzüldüm açıkcası hep kimseyle kıyaslamayacağım dedim ama olmadı yenildim kendimedr gelişimi normal dedi ama yine de takıldım bi de ben tekmelerini hep aşağıda hissediyorum kasık bölgemin üstünde yukarılarda hiç hissedemedim bunun nedenini bilen var mı ??
Oyle hesaplama dedi doktor bana. Haftası ne gosteriyorsa kilosu öyledir dedi 28 haftalık hamileyim ama bebek 29 haftalık gösteriyor. Sana şu kadar gr. Derler dogunca farklı bir sonuç çıkar dedi. Kafana takma önemli olan sağlıkla doğmasıkızlar ya ben simdi bi arkadaşımla görüştüm o da hamile 29.haftasında ya da 28 in son günleri tam bilmiyorum bebeği 1300 gr mış benimki feçen hafta 920 gr dı çok mu küçük benim bebeğim acaba aklıma takıldı ve üzüldüm açıkcası hep kimseyle kıyaslamayacağım dedim ama olmadı yenildim kendimedr gelişimi normal dedi ama yine de takıldım bi de ben tekmelerini hep aşağıda hissediyorum kasık bölgemin üstünde yukarılarda hiç hissedemedim bunun nedenini bilen var mı ??
kızlar ya ben simdi bi arkadaşımla görüştüm o da hamile 29.haftasında ya da 28 in son günleri tam bilmiyorum bebeği 1300 gr mış benimki feçen hafta 920 gr dı çok mu küçük benim bebeğim acaba aklıma takıldı ve üzüldüm açıkcası hep kimseyle kıyaslamayacağım dedim ama olmadı yenildim kendimedr gelişimi normal dedi ama yine de takıldım bi de ben tekmelerini hep aşağıda hissediyorum kasık bölgemin üstünde yukarılarda hiç hissedemedim bunun nedenini bilen var mı ??
estagf. Canim ya zekilikten degil. Adam ogretiyor baska yol birakmiyor napiyim :))Baharcim sen kac yasindasin cok zeki bi kadin sin kocayi kafalamanin sirlari diye bi kitap cikarsan yok satar vallahi:)
Bu haftalarda 28 den sonra yogun kilo almaya baslayacak bebek zaten bu bir. Bir de canim makinadan makinaya coook farkediyor sakin kimseyle kiyaslama. Bosuna kendini uzmekızlar ya ben simdi bi arkadaşımla görüştüm o da hamile 29.haftasında ya da 28 in son günleri tam bilmiyorum bebeği 1300 gr mış benimki feçen hafta 920 gr dı çok mu küçük benim bebeğim acaba aklıma takıldı ve üzüldüm açıkcası hep kimseyle kıyaslamayacağım dedim ama olmadı yenildim kendimedr gelişimi normal dedi ama yine de takıldım bi de ben tekmelerini hep aşağıda hissediyorum kasık bölgemin üstünde yukarılarda hiç hissedemedim bunun nedenini bilen var mı ??
kızlar ya ben simdi bi arkadaşımla görüştüm o da hamile 29.haftasında ya da 28 in son günleri tam bilmiyorum bebeği 1300 gr mış benimki feçen hafta 920 gr dı çok mu küçük benim bebeğim acaba aklıma takıldı ve üzüldüm açıkcası hep kimseyle kıyaslamayacağım dedim ama olmadı yenildim kendimedr gelişimi normal dedi ama yine de takıldım bi de ben tekmelerini hep aşağıda hissediyorum kasık bölgemin üstünde yukarılarda hiç hissedemedim bunun nedenini bilen var mı ??
Sinirlenme canim sen ya. O bilir kiymetini de iste babalik dogustan olmuyor. Esim de uzun sure birsey aldirmadi. Hatta ilk kiyafetlerini cinsiyet ogrendikten sonra 20. Haftada birer bisey almak istedim ani olsun diye sagolsun bisey dedi bozdu. Sonra da ben istemedim filan. Anlatmistim bjzim bir ara birine kiz dediler esim de kiz cocugunu cok istiyordu. Biri kiz biri erkek olacak diye. Sonra ikisininde erkek oldugunu duyunca kyle uzuldu ki. Sanki otedavileri biz olmadik o eziyetleri biz cekmedik. O kavgalari biz etmedik eski gunleri unuttu. Kiziyorum olmuyor konusuyorum olmuyor iki gun surat asti. En sonunda off sen gibiiki tane daha olacak siz birareya gelip soyle de yaparsiniz uc erkek beni dislarsiniz filan diyerek adama hayal kurdurdum kafasina girdim sevdirmeye calistim ki dusun bu adam benden cok istiyordu baba olmayi. Erkek milleti kucagina bir alsin biraz degisir. Baba desin hepten degisir. Bazi erkekler babaligi gec anliyorlar malesef.
kayinperderim cocuklarini minikken almazmis sevmezmis. Simdi de biraz buyusunler ben oyle gelirim filan diyormus. Cok ilginc. Sen takilma keyfini cikar :)
bence miray güzel bir isim canım. nisa kuranda geçiyor ama çok ağır bir isim anneannem de hep der nisa koymayın çocuklarınızın ismini diye. siz bilirsiniz tabi ama hayatı boyunca taşıyacak öyle düşün bir de...Kizlar hepinize hayirli gunler..sensizim89 arkadasim gecmis olsun bencede kotu birsey yoktur iyi sonuclarla haberi ni aliriz insallah kizlar biliyosunuzdur belki biz aylardir bebegin ismine karar vermistik miray olsun diye dun gece sabaha karsi ruya gordum yanimda annem ve kizim bi yere gidiyoruz ben miray hadi diye sesleniyorum annemde diyor onun adi gulnisa olsun gul gibi guzel kadin anlami hem kuranda da var nisa diye sonra peki diyorum oyle cagiriyorum kizi ve gidiyoruz ucumuz simdi ben ne yapmaliyim sizce yardimci olursaniz sevinirim cok kafam karisti
kilo ile ilgili normal bence seninki arkadaşın biraz abartmış olabilir mi? içine sinmiyorsa tabi doktora sor yine bir. tekmelerin bebeğin konumlandığı yerden ötürü sana oradan geliyordur canım. benim de alt bebek o tarafta ondan ötürü hep kasıklarda hatta anüse doğru hissediyorum bazen de...kızlar ya ben simdi bi arkadaşımla görüştüm o da hamile 29.haftasında ya da 28 in son günleri tam bilmiyorum bebeği 1300 gr mış benimki feçen hafta 920 gr dı çok mu küçük benim bebeğim acaba aklıma takıldı ve üzüldüm açıkcası hep kimseyle kıyaslamayacağım dedim ama olmadı yenildim kendimedr gelişimi normal dedi ama yine de takıldım bi de ben tekmelerini hep aşağıda hissediyorum kasık bölgemin üstünde yukarılarda hiç hissedemedim bunun nedenini bilen var mı ??
Ayni yasta sayılıriz bende 29 ayni yildada mezun olmuşuz:)ama öyle betimlemeler cilveler yapamiyorum ahh Cilveli bi kadin olmayi ne kadar isterdim:))estagf. Canim ya zekilikten degil. Adam ogretiyor baska yol birakmiyor napiyim :))
Napican gecim dunyasi derler ya eskiler. Benimki de o hikaye.
canim yas 30 oldu ya. Pazar gunu ciger gelistirici icin hastaneye gittim cocuk bana gel teyze ben yardimci olayim dedi
8 sene oldu universite biteli beni 2 sene oncesine kadar ogrenci zannediyorlardi. Ah bu tedaviler bizi yaslandirdi :)
Bu haftalarda 28 den sonra yogun kilo almaya baslayacak bebek zaten bu bir. Bir de canim makinadan makinaya coook farkediyor sakin kimseyle kiyaslama. Bosuna kendini uzme
bu arada yorumu yazdiktan sonra farkettim ki ben 30 yazmisim 2 yildir 30 diyorum dil alismis. Itiraf ediyorum 31Ayni yasta sayılıriz bende 29 ayni yildada mezun olmuşuz:)ama öyle betimlemeler cilveler yapamiyorum ahh Cilveli bi kadin olmayi ne kadar isterdim:))
Kiloya takılma benimde 1136 ydı seninkinde normal bebek arada Aşağıya iniyor CNm benimde öyle oluyor özellikle çok ayakta kaldığımda biraz dinlen ayaklarını kaldır keyfi isterse çıkar yukarı annesi :)
Oyle hesaplama dedi doktor bana. Haftası ne gosteriyorsa kilosu öyledir dedi 28 haftalık hamileyim ama bebek 29 haftalık gösteriyor. Sana şu kadar gr. Derler dogunca farklı bir sonuç çıkar dedi. Kafana takma önemli olan sağlıkla doğması
Canım hiçbir problem yok rahat ol. Bende 26. haftada kontrole gittiğimde 850 Gr. dı bizim oğlan. doktor tam haftasıyla uyumlu ve kıvamında dedi. Seninkinin kilosu benimkine göre yüksek bile o zaman. için rahat olsun doktoruna ve oğluşuna güven. Bende aynen senin gibi tekmelerini kasığımın biraz üstü göbeğimin biraz altında hissediyorum. Hep ordadan vuruyor yanibunda da bir sorun yok. Hatta karnımın sağ tarafında göbek deliğimin tam yanında kocaman bir çıkıntı oluşturuyor, sanırım kafası da orada resmen yaslanır gibi tepecik oluşturuyor orada.
estagf. Canim ya zekilikten degil. Adam ogretiyor baska yol birakmiyor napiyim :))
Napican gecim dunyasi derler ya eskiler. Benimki de o hikaye.
canim yas 30 oldu ya. Pazar gunu ciger gelistirici icin hastaneye gittim cocuk bana gel teyze ben yardimci olayim dedi
8 sene oldu universite biteli beni 2 sene oncesine kadar ogrenci zannediyorlardi. Ah bu tedaviler bizi yaslandirdi :)
Bu haftalarda 28 den sonra yogun kilo almaya baslayacak bebek zaten bu bir. Bir de canim makinadan makinaya coook farkediyor sakin kimseyle kiyaslama. Bosuna kendini uzme
kilo ile ilgili normal bence seninki arkadaşın biraz abartmış olabilir mi? içine sinmiyorsa tabi doktora sor yine bir. tekmelerin bebeğin konumlandığı yerden ötürü sana oradan geliyordur canım. benim de alt bebek o tarafta ondan ötürü hep kasıklarda hatta anüse doğru hissediyorum bazen de...
Maşallah cok guzel uyuyor maşallah. Cnm bu arada baş sağlığı dilegin icin cok tesekkur ederim ayrica.Minik bebeğim Lavinya masumca uyumaktaydı bugün teyzeleri onu ilk kez böyle net ve güzel gördüm.Hepinizden bir maaşallah bekliyor sevgiler <3
Ben hamilelikten çok mutluyum kucağına almak ayrı bir duygusun eminim ama bana doğum ayrılık gibi geliyor şu anda hiç doğurmak istemiyorum eşim hatta psikopat mısın diyo bana bende kendimi tanıyamıyorum oğluşumdan ayrılmak istemiyorum şu psikolojiyi atarım umarımHerkese günaydın güzel annelerDoğum zamanı yaklaştıkça heyecan artıyor. Sanki oğlum hep benle kalacakmış gibi hissediyorum, ama bir yandan da doğduğunu, kucağımda olduğunu, emzirdiğimi hayal ediyorum. Garip bir duygu yaf siz neler hissediyorsunuz?
Bende söyleniştîm topiğimizin en bilinçli annesi maaşallah bir de düşündüklerîni çok güzel ifade de ediyorBaharcim sen kac yasindasin cok zeki bi kadin sin kocayi kafalamanin sirlari diye bi kitap cikarsan yok satar vallahi:)
Yok canim asil onun korkmasi lazim. Gerci onun icin de erken ama iri bebeklerin ya annelerde ki genelde annede ya da bebekte seker oluyor. Onun icin iri bebek oluyor. Dr.larin da pek masallah dedigi bir durum degil yani rahat ol.Biliyorum kizlar hepiniz cok haklisiniz ama ama arkadas tuttu dedi ki aa seninkinin kilosu dusuktu ya dr ne dedi onunla ilgili dedi bende yoo dusuk degil haftasina gore gayet iyi dedi dedim hmm benim ki 1200 grmis diyince cik kotu hissettim kendimi
Ayy kiyamam masallah hepsi de igne oyasi ya.Eki Görüntüle 1458696 Anneanne elinden yapılmış kızımın mendilleri nasıl teyzeleri :)
Canim benim ins. Sonuna kadar boyle dusunursun de 30 gel de tekrar konusalim. Benim dr.un dedigi sen simdi hamileligin balayini yasiyosunBen hamilelikten çok mutluyum kucağına almak ayrı bir duygusun eminim ama bana doğum ayrılık gibi geliyor şu anda hiç doğurmak istemiyorum eşim hatta psikopat mısın diyo bana bende kendimi tanıyamıyorum oğluşumdan ayrılmak istemiyorum şu psikolojiyi atarım umarım
Bende söyleniştîm topiğimizin en bilinçli annesi maaşallah bir de düşündüklerîni çok güzel ifade de ediyor
Bendede kasinti var 2 kere gittim doktora cildiyeye karaciger safra normal cikti vucudumun heryerinde dokuntu oldu kortizon iceren krem verdi zarari olmaz dedi doguma kadar devam eder dedi kremi kullanmakta hala tereddutlerim var 20 gun oldu perisan haldeyimmrb kizlar uzun zamandir pek aktif olamaDim. Arada okuyup ciktim filan.. son gunlerde hic iyi deilim. Gecen persembe dr a gitmistim. Kendi dr um deildi. Bnim dr yurt disindaydi ve malum mahrumiyet bolgesi mubarek toplamda 5 kadn dogumcu var burda sadece bi tanesi calisiyordu gecen hafta. O dr da yeni geldi zaten cok da guven vermedi. Deli gibi kasiniyordum bu sikayetle gittim belki bi krem filan soyler de rahatlarim die. Adam bacagimdaki kasima yaralarini gorunce hayati tehliken var falan filan dedi direk oyle bi korkuttu ki onlem
amacli bilmem ne ignesi yapcam dedi. Bnde bebise bise olmaz demi dedim. Suan sen daha onemlisin gibisinden konustu. Gebelik kolestazi mi ne oyle biseyden suphelenmis. Karacigerle alakali biseymis. hastaneye yatircam dedi bi de benim icime sinmedi dr un o ignesi virti zirti kabul etmedim ve resmen kovdu adam. Benim dr da bugun izin almis yarin yani sali belki hastanede olcak o olmasa bile kan vercem dr un isteyebilecegk tahlilleri annem biliyorm dedi baktircaz bakalim yarin. Dr da ne zaman gelirse sonucu gorcek. Dua eDin nolur o dandik adam bos konusmus olsun hiic biseycigim cikmasin ins. Bu arada aclik sekerime de bakilcak. Gerek gorulurse seker yuklemesi de yapilcak. Yaptirmamistim ben seker yuklemesini. Insallah hic biseye gerek kalmaz... arti birde asiri bi siskinligim nefes darligi var ayni transfrden onceki ohss oldugum gibiyim. Biran once duzelir hamileligin tadini doya doya Cikaritrim insallah. Cunku son bi 10 gunum hakkaten zor geciyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?