2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar hepinize hayirli gunler.. sensizim89 arkadasim gecmis olsun bencede kotu birsey yoktur iyi sonuclarla haberi ni aliriz insallah kizlar biliyosunuzdur belki biz aylardir bebegin ismine karar vermistik miray olsun diye dun gece sabaha karsi ruya gordum yanimda annem ve kizim bi yere gidiyoruz ben miray hadi diye sesleniyorum annemde diyor onun adi gulnisa olsun gul gibi guzel kadin anlami hem kuranda da var nisa diye sonra peki diyorum oyle cagiriyorum kizi ve gidiyoruz ucumuz simdi ben ne yapmaliyim sizce yardimci olursaniz sevinirim cok kafam karisti

kızlar ya ben simdi bi arkadaşımla görüştüm o da hamile 29.haftasında ya da 28 in son günleri tam bilmiyorum bebeği 1300 gr mış benimki feçen hafta 920 gr dı çok mu küçük benim bebeğim acaba aklıma takıldı ve üzüldüm açıkcası hep kimseyle kıyaslamayacağım dedim ama olmadı yenildim kendime dr gelişimi normal dedi ama yine de takıldım bi de ben tekmelerini hep aşağıda hissediyorum kasık bölgemin üstünde yukarılarda hiç hissedemedim bunun nedenini bilen var mı ??

Kiloya takılma benimde 1136 ydı seninkinde normal bebek arada Aşağıya iniyor CNm benimde öyle oluyor özellikle çok ayakta kaldığımda biraz dinlen ayaklarını kaldır keyfi isterse çıkar yukarı annesi :)

Oyle hesaplama dedi doktor bana. Haftası ne gosteriyorsa kilosu öyledir dedi 28 haftalık hamileyim ama bebek 29 haftalık gösteriyor. Sana şu kadar gr. Derler dogunca farklı bir sonuç çıkar dedi. Kafana takma önemli olan sağlıkla doğması

Canım hiçbir problem yok rahat ol. Bende 26. haftada kontrole gittiğimde 850 Gr. dı bizim oğlan. doktor tam haftasıyla uyumlu ve kıvamında dedi. Seninkinin kilosu benimkine göre yüksek bile o zaman. için rahat olsun doktoruna ve oğluşuna güven. Bende aynen senin gibi tekmelerini kasığımın biraz üstü göbeğimin biraz altında hissediyorum. Hep ordadan vuruyor yani bunda da bir sorun yok. Hatta karnımın sağ tarafında göbek deliğimin tam yanında kocaman bir çıkıntı oluşturuyor, sanırım kafası da orada resmen yaslanır gibi tepecik oluşturuyor orada.

Baharcim sen kac yasindasin cok zeki bi kadin sin kocayi kafalamanin sirlari diye bi kitap cikarsan yok satar vallahi:)
estagf. Canim ya zekilikten degil. Adam ogretiyor baska yol birakmiyor napiyim :))
Napican gecim dunyasi derler ya eskiler. Benimki de o hikaye.
canim yas 30 oldu ya. Pazar gunu ciger gelistirici icin hastaneye gittim cocuk bana gel teyze ben yardimci olayim dedi
8 sene oldu universite biteli beni 2 sene oncesine kadar ogrenci zannediyorlardi. Ah bu tedaviler bizi yaslandirdi :)

Bu haftalarda 28 den sonra yogun kilo almaya baslayacak bebek zaten bu bir. Bir de canim makinadan makinaya coook farkediyor sakin kimseyle kiyaslama. Bosuna kendini uzme

Cnm benimde hep kasikta tekmeliyo sol tarafta bence o sıkıntı degildir hic sormadim dr a aklima gelmedi bencede kilo problem degil benimde degisik cikti gecen hafta bi hafta arayla iki ultr. Girdim birinde 700 digerinde 790 cikti hatta arasinda sacede 4 gun var sanmiyorum yani 790 olsun saglikli olsunlarda kilosu onlara yeter

ayn şey benim eşimde de olduğundan o kadar iyi anlıyorum ki seni. benden çok o tutturdu kız çocuk diye ikisi birden erkek oldu. bu sefer bizimki baya bir bozuldu. şimdi bile hala sokakta bir kız çocuğu görse bizimkiler böyle olmayacak işte diyor ağız göz eğiyor dolayısıyla da ben çok sinirleniyorum. bir de durup durup ikiz olmasaydı tek olsaydı deyip duruyor kolayca. ona da çok sinirleniyorum eksik dilek dileme diyip duruyorum. umarım bebekler gelince kendine gelir de bu hareketleri bırakır

bence miray güzel bir isim canım. nisa kuranda geçiyor ama çok ağır bir isim anneannem de hep der nisa koymayın çocuklarınızın ismini diye. siz bilirsiniz tabi ama hayatı boyunca taşıyacak öyle düşün bir de...

kilo ile ilgili normal bence seninki arkadaşın biraz abartmış olabilir mi? içine sinmiyorsa tabi doktora sor yine bir. tekmelerin bebeğin konumlandığı yerden ötürü sana oradan geliyordur canım. benim de alt bebek o tarafta ondan ötürü hep kasıklarda hatta anüse doğru hissediyorum bazen de...

Ayni yasta sayılıriz bende 29 ayni yildada mezun olmuşuz:)ama öyle betimlemeler cilveler yapamiyorum ahh Cilveli bi kadin olmayi ne kadar isterdim:))

Ayni yasta sayılıriz bende 29 ayni yildada mezun olmuşuz:)ama öyle betimlemeler cilveler yapamiyorum ahh Cilveli bi kadin olmayi ne kadar isterdim:))
bu arada yorumu yazdiktan sonra farkettim ki ben 30 yazmisim 2 yildir 30 diyorum dil alismis. Itiraf ediyorum 31
Aslina bakarsan ben de cilveli degilim hatta esim cok soguk ve zor bir kadin oldugumu soyler. Ozellikle disaridan bakan tanimayan insan beni cok sert mizacli bulur. Ama ayni evin icinde ayak uydurmayi ogreniyorsun iste biraz biraz. huyunu suyunu alip ona gore davranmak heralde benim yap5igim ama buna alisana kadar baya badireler atlattik canim ya. mesela bu son tedavimi ( dondurulmustu zaten) esim olmaxan yapmak istedim. Ayrilmayi bile goze almistim. Bu onu cok etkiledi. Ciddiyetimin farkina vardi. O tedavi sureclerinde oyle cok yipranmisiz ki vara yoka kavga etmisiz. Amaann soyle bir bakinca arkaya sagliktan ote evlattan ote bisey var mi? Gerisi bos canim ya. Rabbim evlerimize huzur duzen verisn. Kimsenin agzinin tadi bozulmasin

Biliyorum kizlar hepiniz cok haklisiniz ama ama arkadas tuttu dedi ki aa seninkinin kilosu dusuktu ya dr ne dedi onunla ilgili dedi bende yoo dusuk degil haftasina gore gayet iyi dedi dedim hmm benim ki 1200 grmis diyince cik kotu hissettim kendimi

Ben hamilelikten çok mutluyum kucağına almak ayrı bir duygusun eminim ama bana doğum ayrılık gibi geliyor şu anda hiç doğurmak istemiyorum eşim hatta psikopat mısın diyo bana bende kendimi tanıyamıyorum oğluşumdan ayrılmak istemiyorum şu psikolojiyi atarım umarım

Baharcim sen kac yasindasin cok zeki bi kadin sin kocayi kafalamanin sirlari diye bi kitap cikarsan yok satar vallahi:)
Bende söyleniştîm topiğimizin en bilinçli annesi maaşallah bir de düşündüklerîni çok güzel ifade de ediyor

Biliyorum kizlar hepiniz cok haklisiniz ama ama arkadas tuttu dedi ki aa seninkinin kilosu dusuktu ya dr ne dedi onunla ilgili dedi bende yoo dusuk degil haftasina gore gayet iyi dedi dedim hmm benim ki 1200 grmis diyince cik kotu hissettim kendimi
Yok canim asil onun korkmasi lazim. Gerci onun icin de erken ama iri bebeklerin ya annelerde ki genelde annede ya da bebekte seker oluyor. Onun icin iri bebek oluyor. Dr.larin da pek masallah dedigi bir durum degil yani rahat ol.

Eki Görüntüle 1458696 Anneanne elinden yapılmış kızımın mendilleri nasıl teyzeleri :)
Ayy kiyamam masallah hepsi de igne oyasi ya.

Canim benim ins. Sonuna kadar boyle dusunursun de 30 gel de tekrar konusalim. Benim dr.un dedigi sen simdi hamileligin balayini yasiyosun

Bende söyleniştîm topiğimizin en bilinçli annesi maaşallah bir de düşündüklerîni çok güzel ifade de ediyor

Utandirmayin beni ama

Bendede kasinti var 2 kere gittim doktora cildiyeye karaciger safra normal cikti vucudumun heryerinde dokuntu oldu kortizon iceren krem verdi zarari olmaz dedi doguma kadar devam eder dedi kremi kullanmakta hala tereddutlerim var 20 gun oldu perisan haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…