2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bu isimlerin ikisinizde hitap şekli çok hoş geliyor kulağa nisa ismi Kur'an da geçiyor miray geçiyor mu bilmiyorum da hangîsinin anlamı daha güzelse onu tercîh et derim ben ama kızım olsaydı nisa koyardım deyip biraz da etkiliyim seni

Evet miray guzel bencede nisa agir gelebilir birde dedigin gibi omur boyu tasiyacak o ismi cok tesekkurler cevabin icin dusunecegim bunlari

Sizin de mi kiz takintisi vardi. Kiyamam ya hakikaten zor oldu esim icin anliyorum esini de ama oyle dusunmese keske. Rabbim bizlere dileyip verdi saglikla gelsinler . Benim karnima dustukleri anda cinsiyet merakim gitti.

Cok tesekkurler fikirleriniz icin kizlar ikilemde kaldim bakalim karar vericez hayirlisiyla artik miray Kuranda gecmiyor ama diyanetin onayladığı isimlerden

Biliyorum kizlar hepiniz cok haklisiniz ama ama arkadas tuttu dedi ki aa seninkinin kilosu dusuktu ya dr ne dedi onunla ilgili dedi bende yoo dusuk degil haftasina gore gayet iyi dedi dedim hmm benim ki 1200 grmis diyince cik kotu hissettim kendimi
Canım sana tavsiyem mümkün olduğunca o arkadaşınla az görüş daha anne karnında bile bebekleri kıyaslama yapmış ve kim bilir nasıl söyledi ki bunu senin canını sıktı topikde de hafta olarak yakın olduğun kilosu fazla olan vardır ama dikkatini çekmemiştir, ben bu tedavi sürecinde çok hayat dersi aldım bir sürü kişiyi elendin hayatımdan beni ufacık mutsuz edenle görüşmüyorum 3 günlük dünya onlarla mı uğraşacağız Rabbimin verdiği güzelliklerin tadını çıkaralım boşver Fazla kilolu olmadı da çok sağlıklı olduğu anlamına gelmez önemli olan sağlık

Aynen ya psikolojiMi bozdu bu kasiNti. Bacaklarim hele oyle bi tatli kasiniyo ki el atamiyorum. Neresinden kasimaya baslasam kaniyo gece uykumda kasirmisim bilincsizce. Iki gune bir nevresim carsaf degistiriyorum. Baslarda anlamiyorduk bide esimle bu kanlar nerden bulasmis diye. Sonra anladim. Benimde sonuclar guzel cikmis cok sukur. 3 cesit krem yazmis ama recete annemde alamadim daha gidip. Yarin alcam insallah 3unude kullansin demis dr. Insallah kurtulurum. Cunku artik insan icinde de kasimaktan alamiyorum kendimi. Bacaklarim kalcam karnim goguslerim kasiniyo. bugun sabahtn beri kollarimda da peydah oldu.sanirim vucudun hamilelige verdigi bi tepki canim bugun lafi acildi komsuda. Komsunun kizi da hamile 2 ay filan farkimiz var goguslerini gostrcekti kasinan yerlerini bide beyaz ic camasiri giymis sutyenin ic kisimlari hep kan olmis kasimaktan kanatmis benim gibi o da...

merak etme bisey cikmaz ins. Sen rahat ol. Bu tahlilleri yapmadan ne ignesiynis ki zaten. Ben aksamlari cok yogunlasinca kasinti soguk suya tutuyordum rahatlatiyordu.Sonuclarin cikinca haber ver olur mu. Guzel haber alalim ins.
Canim sonuclarim gayet guzelmis dr oyle demis annem gosterdi sonucumu. Benide ilik su rahtlatiyo biraz. Bide lierac aldim dustan sonr bol bol suruyorum. Bi sure raht ettiriyo. Esime kakao yagi al dedim dogal olani kati olanmis ondan aldedim. Bulamamis bugun Bakmis. Obur dr cok korkutmustu hayati tehliken var falan die. Iyki kabul etmemisim yatisi da o igneyi de. oglusumu tehlikeye atacakti goz gore gore sen dha onemlisin suan diyerek. Birde bugun dr 3 krem yazmis yarinda onlari alcam bakalim insallah faydasi olur olmazsa da naplim oglumun cani saolsun dogana kadar kasinirim.

sensizim89 pardon ya sen dr.daymissin.devamini okumadan heyecan yapmis hemen yazmisiminsallah guzel sonuclarla donersin canim
canim ya.. gecen hafta kendi dr um deildi ya hicbiseye bakmadan yatirip igne migne yapcakti. Hatta bana cocuktan gectim seni kurtaralim gbi konustu dandik herif. Kabul etmemistim zaten kendi dr umu bekliycem demistim. Bugun bakildi alt ast bilirubin bitane daha vardi 4 tanesi karacigerle alakali. Bi de seker bakildi hepsi de iyi cikti sukur.

simdi senden rica etsem o tahlilleri gidip o adamin kafasina atar misin
Cok kiziyorum boyle insanlara tamam iyi hos ilgilisin guya ciddiye almissin ama karsindaki gebe ustelik yillarini vermis anne adayi. Nasil bu kadar vurdumduymaz olursun tahlilisiz tetkiksiz
neyse ben cok kiziyorum ama sonucun iyi olmasina cok sevindim inan sana bakabilmek icin iki kez girdim ozellikle.
Haftana dikkat ettim de canim belli bir haftada artiyor 29 da filan rahatlarsin. Eger ilaclarinin icinde kortizonlu olanlar vardir varsa bak da kullan derim cok da gereksiz yuklenme. Sevindim cok sukur. Ben hep diyorum ya bugunun surprizi de buymus sana. Benim de oyle oluyor. Hergun bisey cikiyor bir hopluyorum bir oturuyorum.

Canim hic takilma benim bebis hep bi haft onden gitti kilosu. Sonra bi gittik bi hafta geriye dusmustu. en son ultrason muayenesinde yine masallah iki hafta onde cikti. O degisiyo surekli ama sen bol balik ye ceviz ye kuru uzum ye bunlar kilosunu artiriyomus hamileyken. Hem artik sutu de dusunmek lazim kuru uzum guzel sut yapiyomus. Tekmelere de gelince ben de bikac gun resmen idrar keseme tepindigini hissettim. Durmadan wc ye gidiyordum ama sonra o da duzeldi bi gobek deligi hizamda oluyo bazen az daha yukarda bazen bobreklerime dogru durmadan degisiyo simdi. Sikma canini sen bebislerin keyfi gayet yerinde.

canım tedavi süreci zaten çok yıpratıcı bir de biz bayanlara hep yıpratıcılığı bütün acıyı biz çekiyoruz. erkekler için pek bir sıkıntı yok. ondan ötürü de gerilmeyen neredeyse yoktur diye düşünüyorum. bizde de her şeye ben gittim geldim eşim sadece 1 kere geldi. ben defalarca gittim günlerce süründüm resmen sadece 1 kere geldi ya. ona da gelmesi lazımdı artık yani gerekmese ona da gelmezdi herhalde.
Allah hepimize huzur mutluluk versin bundan sonra inşallah güzel günler görelim...

Valla canim bi kere dogurcaz ama hep diyorum o gune kadar 9 dogurcaz biz. O adami gordum bugun hastanede zaten. Bana gicik gicik tedavini olmaya mi karar verdin dedi. Gerek olursa tedavi olcam evet dedim. kan verdim bakilcak sonucuna gore hareket edicez dedim. Inan kavga ederdim zaten gelgit akilliyim da annemi dUsundum. Annemin birlikte calistigi hergun yuz yuze baktigi bi dr. O yuzden inceden dokundurdum cok abartamadim. Bizi hic anlamiyolar bu bebekler bizim icin ne kadar kiymetli hic bilmiyolar. Ama benim kendi dr um cok iyi anliyo saolsun. Zaten o da bi kadin dogum dr u olarak yillarca ugrasmis bi cocuk icin. Olmamis evlatlik almis. Kendi de diyo zaten seni cok iyi anliyorum diye. O yuzden elinden geldigince iyice aydinlatmaya calisiyo beni kadincaz.

Biliyorum kizlar hepiniz cok haklisiniz ama ama arkadas tuttu dedi ki aa seninkinin kilosu dusuktu ya dr ne dedi onunla ilgili dedi bende yoo dusuk degil haftasina gore gayet iyi dedi dedim hmm benim ki 1200 grmis diyince cik kotu hissettim kendimi
sen bozma moralini kendini yumurtaya ceviz fındık fıstığa ver bak görürsün nasıl gelişimi fark ediyor. ben günde 2 yumurta yiyorum. günde ortalama bir avuç ceviz fındık yiyorum. 400ml kadar süt içiyorum. sen de bunlara dikkat edersen elinden geleni yaparsın büyüdüğü kadar büyür sonrası Allahtan...

Sizin de mi kiz takintisi vardi. Kiyamam ya hakikaten zor oldu esim icin anliyorum esini de ama oyle dusunmese keske. Rabbim bizlere dileyip verdi saglikla gelsinler . Benim karnima dustukleri anda cinsiyet merakim gitti.
ben de aynı şekilde hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren cinsiyeti hiç önemsememeye başladım. hatta ben sormadım doktora soran yine eşim oldu.
işte böyle ne yapayım ben de idare ediyorum senin gibi. erkekler hiç büyümeyen çocuklar gibiler...

Canim benimki de yapti aynisini kiz cocuk diye cnlari gidiyordu. Erkek oldu. Rabbime sonsuz sukur. Dr erkek demisti 12. Hfta o gun aksma kadar bana tavir yapti yuzume bakmadi. cok zoruma gitmisti. Hala da dedigin gibi gordugu kiz cocuklarini seviyo keske kiz olsaydi filan diyo arada ama daha bi kabullendi gecenlerde hayal kurdurdum birlikte istanbula fener maclarina gidersiniz dedim. Size ayni model gomlek aliriz ayni model ayakkabi filan aliriz baba ogul gezersiniz ne guzel dedim. Aciyan bana acisin dusunsene senden bitane dhA olcak dedim. ikiniz bir olur coraplarinizi atarsiniz oraya buraya bende gariban gariban arkanizda dolanirim dedim baya hosuna gitmisti. hyirli evlat olsunlar canim saglikli sihhatli guzel yasamlari olsun gerisi bos.

KIZLARRR... Belim ağrıyor normalmi ki? İnternette bu haftalarda ağrı olur diyr ama korktum
canım normal belinin ağrıması ama bir aşırılık olursa doktorunla görüş sen yine. çok ayakta durmak ya da fazla oturur pozisyonda durmak da arttırıyor o ağrıları... sık sık pozisyon değiştirmen lazım. yapabiliyorsan pilates ya da yoga yap doktorun onay veriyorsa...

Evet yatınca geçiyor.. Aslında çok ayaktada durmadım bugün ama... Alışmam lazım galiba bu ağrılara. Panik yok!! Tesekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…