2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

öyle canım ya hayırlı sağlıklı mutlu bebekler olsunlar da. kızı da erkeği de fark etmez. esas biz kadınların kız çocuk istemesi lazım. ama erkeklerdeki bu kız tutkusu da bir ilginç oluyor. bizimkisi şimdiden beni kıskanmaya başladı. erkekler anneye düşkün olurya. öyle derler yani. şimdi ikisi de seni sevecek beni sevmeyecek falan diyor. ne alaka diyorum.
ben de geçen en son dedim sen öncesinde diyordun hep maçlara götürürüm yok lego oynatırım hep hayallerin de erkek çocuk hayalleriydi aslında bilinçaltından istediğin erkek çocukmuş demek ki dedim. ben öyle deyince sustu. diyorumya ben hiç düşünmüyorum cinsiyetleri çok uzun süredir. tek istediğim sağlıkla doğmaları, sağlıkla yaşamaları.
bir de şu var erkekler kendileri eziyet çekmediklerinden taşımadıklarından o hissiyata da gelemiyorlar. ancak doğduktan bir süre sonra baba ile bebek arası bağ kuruluyor. bir şey denildiğinde bizim içimiz cız ediyorya onlar öyle değil ne yazık ki. ama zamanla olacaklar umuyorum...

Canlarim hepinize cok tskler. Desteginiz icin. Valla canim cok sıkılmisti ama cok rahtladim biseyim ikmayinca sukur Rabbime... normalde esim onemli bi gunu unuttugunda kiyametler kopardi evde. Can skntimdan bugun evlenme yildonumumuz oldugunu bile unutmusum. Odun modun dagdan inme tarlada bitme diyorum ama bugun esim bana cicek gondermis. Hic boyle huyu yoktu. Cicek almisligi var ama verisi filan bi garip oluyordu mesela bi kere cicegi ban verirken kafa bambaska yere bakiyordu tutusu bile bi garipti. Bugun cicegimi cicekci getirdi sanirim vermeyi bilmedigini kabullendi.aksam yemege gelmis ben uyumusum zaten. Bi uyandim kahvaltilik biseler hazirlamis. Oturdum tam yicektim ki ekmegi kaldirdim altinda kutu bide yuzuk almis ama snki alirken anasini dusunup ona gore almis. Biraz eski zaman isi ama degistirmiycem cikarmiycam da parmagimdan. Bugune kadar beni hic bu kadar sasirtmamisti. 9. yilimiza girdik bu arAda. cok sukur Allahima daha karnimda da olsa 3 kisiyiz sonunda dip not: geldiginde bi bahaneyle kafasina iyce bakcam yarik catlak bise var mi die

himm bak annenin orda calistigini unuttum. Ama kendi dr.un acisindan sansliymissin sevindim

oyyy ne guzel. tebessum ederek okudum. Rabbim her gununuzu boyle guzel buzurlu mutlu etsin

Canim benimki bi kac gun once beni aglatmisti sezeryan olma dedi. Bende sen niye karisiyon sen mi cekecen her turlu ben cekecem dedim. yaw dikisin olur is mis yapamazsin bide erkek gazi mazi olur kim bakacak dedi sen ne gune duryon dedim kiz olsa uysal akilli olurmus ama erkege bakamazmis oyle dedi. Bide hastanede yatarsin bi kac gun kim kalacak yaninda kim ugrascak dedi. Hungur hungur aglatmisti gecenin bi yarisi zaten rahatsizim uyuyamiyorum geceleri bide hamilelik malum iyce eserekliyiz cok zoruma gitmisti. Neyse bugun gonlumu aldi. Hatasini anladi sanirim bazen hiic tinlamiyorum dediklerini cok agrima gitsede aMa bi sure birikince patlama yasiyorum ufacik biseye burnumu ceke ceke agliyorum

selam tatlı anneler ve melek bebişleri.kızlar bi soru sorucam.doktoruma soramıyorum ama eşim cinsel perhizden çok sıkıldı.belli etmiyo ama isyanlarda.benim burdaki doktorum yasak koymadı ama tüp bebek olduğu için biraz korkuyorum.bugün bi cesaret doktoru aradım ama bikaç gün yokmuş.siz ne zaman yasağı kaldırdınız.benim düşük riskim olmadı hiç çok şükür

kızlar çoğumuzun eşi kız istiyor galiba benim eşim de farketmez diyo ama içimden kız geçiyo diyor.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Üf arkadaşlar ya şimdi de grip oluyorum galiba. Allahtan ateşim yok ama boğaz ağrısı ve baş ağrısı var, burnum da tıkalı. Iş yerinde herkes hasta. Çok dikkat etmeme rağmen geçti galiba bana da. Bebeğe bir şey olmaz di mi? Gerçekten Bağışıklık sistemi zayıflıyor. Ben senelerdir son 2 haftada Olduğum kadar hasta olmadım

kızlar çoğumuzun eşi kız istiyor galiba benim eşim de farketmez diyo ama içimden kız geçiyo diyor.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Rabbim oncelikle saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin sonrasinda da gonlunuze gore vrsin insallah canim seninki icinden geciriyomus benimki ilk siralar karnimi bi elifm bi zeynebim kizimm diyerek sevdi sonra malum pipiyi gosterdi dr esimin surat 5 karis o kadar emindi ki hosgeldin bebek yazilari varya onlardan almisti hamileligimi ogrendigimizde o da pembe yine de bebise verecegimiz odaya yapistirdi onu aslan ogluma kiz muamelesi yapiyo

Arkadaşlar ateşim çıkarsam ne alabilirim? Doktora hiç sordunuz mu?

Hala kaldiramadik biz canim. Bikac kere niyetlendik cesaret edemedim. Son zamanlarda esim utaniyorum diyo. Oglundan utaniyomus uzerime gelmiyo ama bi kac gundur de pesimde dolaniyo hadi yapalim desem yine utaniom ben bilmem ne diycek ama bilmiyorum artik nereye kadar sasirtiyo beni bu kadar durabilecegini tahmin edemezdim ama normale donen arkadaslar da var tabi

eşim serbest olunca çok nazik davranır biliyorum.önceden de bu konuda kibardır incitmez.ona da acıyorum 4 ay oldu çevremizde hamileler var yasak yok onlarda biraz da bu yüzden bana ısrarla doktora sor diyo.bakalım hayırlısı.

Canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. Rabbim devasIz dert vermesin

Benim hamilelikte 3. Gribim. Basında oldum ortasında oldum ve son 3 ayda yine oldum. Dikkat et meyve sıcak ıhlamur limon iç bişey olmaz korkma

ateşin çıkarsa da minoset içebilirsin canım ama inşallah gerek kalmaz

Oh çok şükür canım bununla geçmiş olsun bu tarz doktorların da kul hakkına girdiklerine inanıyorum bende bir kere yaşadım hakkımı da helal etmiyorum

Bizde yasağı kaldıramayanlardanız doğumdan sonraya kadar neredeyse bir yıl olacak eşim yeniden evlenecekmişiz gibi olacak diyor heyecanla bekliyor bende tedavi sürecindeki gün aşırılara say diyorum

Arkadaşlar ateşim çıkarsam ne alabilirim? Doktora hiç sordunuz mu?
Arkadasim gecmis olsun.benim bildigim hamilelikte kullanilir tek ilac parol. Ilac disinda bol bol c vitamini ve limonlu ilik su ic. Bogazlarin aciyorsa adacayini demle ilikken gargara yap onunla.yutma ama gargara sadece.insallah hemen iyilesirsin

Reactions: 9ay
Cinsellik mi?neydi o yaa

Bizim doktorumuz her hangi bir risk olmadığı için 12. haftada yasağı kaldırdı. Ama gene korkudan yapamıyoruz :) walla 5-6 aydır ya 2 ya 3 kere oda bayağı tırsarak oldu. malum kıymetli bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…