- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
öyle canım ya hayırlı sağlıklı mutlu bebekler olsunlar da. kızı da erkeği de fark etmez. esas biz kadınların kız çocuk istemesi lazım. ama erkeklerdeki bu kız tutkusu da bir ilginç oluyor. bizimkisi şimdiden beni kıskanmaya başladı. erkekler anneye düşkün olurya. öyle derler yani. şimdi ikisi de seni sevecek beni sevmeyecek falan diyor. ne alaka diyorum.Canim benimki de yapti aynisini kiz cocuk diye cnlari gidiyordu. Erkek oldu. Rabbime sonsuz sukur. Dr erkek demisti 12. Hfta o gun aksma kadar bana tavir yapti yuzume bakmadi. cok zoruma gitmisti. Hala da dedigin gibi gordugu kiz cocuklarini seviyo keske kiz olsaydi filan diyo arada ama daha bi kabullendi gecenlerde hayal kurdurdum birlikte istanbula fener maclarina gidersiniz dedim. Size ayni model gomlek aliriz ayni model ayakkabi filan aliriz baba ogul gezersiniz ne guzel dedim. Aciyan bana acisin dusunsene senden bitane dhA olcak dedim. ikiniz bir olur coraplarinizi atarsiniz oraya buraya bende gariban gariban arkanizda dolanirim dedim baya hosuna gitmisti. hyirli evlat olsunlar canim saglikli sihhatli guzel yasamlari olsun gerisi bos.
himm bak annenin orda calistigini unuttum. Ama kendi dr.un acisindan sansliymissin sevindimValla canim bi kere dogurcaz ama hep diyorum o gune kadar 9 dogurcaz biz. O adami gordum bugun hastanede zaten. Bana gicik gicik tedavini olmaya mi karar verdin dedi. Gerek olursa tedavi olcam evet dedim. kan verdim bakilcak sonucuna gore hareket edicez dedim. Inan kavga ederdim zaten gelgit akilliyim da annemi dUsundum. Annemin birlikte calistigi hergun yuz yuze baktigi bi dr. O yuzden inceden dokundurdum cok abartamadim. Bizi hic anlamiyolar bu bebekler bizim icin ne kadar kiymetli hic bilmiyolar. Ama benim kendi dr um cok iyi anliyo saolsun. Zaten o da bi kadin dogum dr u olarak yillarca ugrasmis bi cocuk icin. Olmamis evlatlik almis. Kendi de diyo zaten seni cok iyi anliyorum diye. O yuzden elinden geldigince iyice aydinlatmaya calisiyo beni kadincaz.
oyyy ne guzel. tebessum ederek okudum. Rabbim her gununuzu boyle guzel buzurlu mutlu etsinCanlarim hepinize cok tskler. Desteginiz icin. Valla canim cok sıkılmisti ama cok rahtladim biseyim ikmayinca sukur Rabbime... normalde esim onemli bi gunu unuttugunda kiyametler kopardi evde. Can skntimdan bugun evlenme yildonumumuz oldugunu bile unutmusum. Odun modun dagdan inme tarlada bitme diyorum ama bugun esim bana cicek gondermis. Hic boyle huyu yoktu. Cicek almisligi var ama verisi filan bi garip oluyordu mesela bi kere cicegi ban verirken kafa bambaska yere bakiyordu tutusu bile bi garipti. Bugun cicegimi cicekci getirdi sanirim vermeyi bilmedigini kabullendi.aksam yemege gelmis ben uyumusum zaten. Bi uyandim kahvaltilik biseler hazirlamis. Oturdum tam yicektim ki ekmegi kaldirdim altinda kutubide yuzuk almis ama snki alirken anasini dusunup ona gore almis. Biraz eski zaman isi ama degistirmiycem cikarmiycam da parmagimdan. Bugune kadar beni hic bu kadar sasirtmamisti. 9. yilimiza girdik bu arAda. cok sukur Allahima daha karnimda da olsa 3 kisiyiz sonunda dip not: geldiginde bi bahaneyle kafasina iyce bakcam yarik catlak bise var mi die
Canim benimki bi kac gun once beni aglatmisti sezeryan olma dedi. Bende sen niye karisiyon sen mi cekecen her turlu ben cekecem dedim. yaw dikisin olur is mis yapamazsin bide erkek gazi mazi olur kim bakacak dedi sen ne gune duryon dedim kiz olsa uysal akilli olurmus ama erkege bakamazmis oyle dedi. Bide hastanede yatarsin bi kac gun kim kalacak yaninda kim ugrascak dedi. Hungur hungur aglatmisti gecenin bi yarisi zaten rahatsizim uyuyamiyorum geceleri bide hamilelik malum iyce eserekliyiz cok zoruma gitmisti. Neyse bugun gonlumu aldi. Hatasini anladi sanirimöyle canım ya hayırlı sağlıklı mutlu bebekler olsunlar da. kızı da erkeği de fark etmez. esas biz kadınların kız çocuk istemesi lazım. ama erkeklerdeki bu kız tutkusu da bir ilginç oluyor. bizimkisi şimdiden beni kıskanmaya başladı. erkekler anneye düşkün olurya. öyle derler yani. şimdi ikisi de seni sevecek beni sevmeyecek falan diyor. ne alaka diyorum.
ben de geçen en son dedim sen öncesinde diyordun hep maçlara götürürüm yok lego oynatırım hep hayallerin de erkek çocuk hayalleriydi aslında bilinçaltından istediğin erkek çocukmuş demek ki dedim. ben öyle deyince sustu. diyorumya ben hiç düşünmüyorum cinsiyetleri çok uzun süredir. tek istediğim sağlıkla doğmaları, sağlıkla yaşamaları.
bir de şu var erkekler kendileri eziyet çekmediklerinden taşımadıklarından o hissiyata da gelemiyorlar. ancak doğduktan bir süre sonra baba ile bebek arası bağ kuruluyor. bir şey denildiğinde bizim içimiz cız ediyorya onlar öyle değil ne yazık ki. ama zamanla olacaklar umuyorum...
kızlar çoğumuzun eşi kız istiyor galiba benim eşim de farketmez diyo ama içimden kız geçiyo diyor.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCanim benimki de yapti aynisini kiz cocuk diye cnlari gidiyordu. Erkek oldu. Rabbime sonsuz sukur. Dr erkek demisti 12. Hfta o gun aksma kadar bana tavir yapti yuzume bakmadi. cok zoruma gitmisti. Hala da dedigin gibi gordugu kiz cocuklarini seviyo keske kiz olsaydi filan diyo arada ama daha bi kabullendi gecenlerde hayal kurdurdum birlikte istanbula fener maclarina gidersiniz dedim. Size ayni model gomlek aliriz ayni model ayakkabi filan aliriz baba ogul gezersiniz ne guzel dedim. Aciyan bana acisin dusunsene senden bitane dhA olcak dedim. ikiniz bir olur coraplarinizi atarsiniz oraya buraya bende gariban gariban arkanizda dolanirim dedim baya hosuna gitmisti. hyirli evlat olsunlar canim saglikli sihhatli guzel yasamlari olsun gerisi bos.
Rabbim oncelikle saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin sonrasinda da gonlunuze gore vrsin insallah canimkızlar çoğumuzun eşi kız istiyor galiba benim eşim de farketmez diyo ama içimden kız geçiyo diyor.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hala kaldiramadik biz canim. Bikac kere niyetlendik cesaret edemedim. Son zamanlarda esim utaniyorum diyo. Oglundan utaniyomus uzerime gelmiyo ama bi kac gundur de pesimde dolaniyo hadi yapalim desem yine utaniom ben bilmem ne diycek ama bilmiyorum artik nereye kadarselam tatlı anneler ve melek bebişleri.kızlar bi soru sorucam.doktoruma soramıyorum ama eşim cinsel perhizden çok sıkıldı.belli etmiyo ama isyanlarda.benim burdaki doktorum yasak koymadı ama tüp bebek olduğu için biraz korkuyorum.bugün bi cesaret doktoru aradım ama bikaç gün yokmuş.siz ne zaman yasağı kaldırdınız.benim düşük riskim olmadı hiç çok şükür
eşim serbest olunca çok nazik davranır biliyorum.önceden de bu konuda kibardır incitmez.ona da acıyorum 4 ay oldu çevremizde hamileler var yasak yok onlarda biraz da bu yüzden bana ısrarla doktora sor diyo.bakalım hayırlısı.Hala kaldiramadik biz canim. Bikac kere niyetlendik cesaret edemedim. Son zamanlarda esim utaniyorum diyo. Oglundan utaniyomus uzerime gelmiyo ama bi kac gundur de pesimde dolaniyo hadi yapalim desem yine utaniom ben bilmem ne diycek ama bilmiyorum artik nereye kadarsasirtiyo beni bu kadar durabilecegini tahmin edemezdim ama normale donen arkadaslar da var tabi
Canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. Rabbim devasIz dert vermesinCanim sonuclarim gayet guzelmis dr oyle demis annem gosterdi sonucumu. Benide ilik su rahtlatiyo biraz. Bide lierac aldim dustan sonr bol bol suruyorum. Bi sure raht ettiriyo. Esime kakao yagi al dedim dogal olani kati olanmis ondan aldedim. Bulamamis bugun Bakmis. Obur dr cok korkutmustu hayati tehliken var falan die. Iyki kabul etmemisim yatisi da o igneyi de. oglusumu tehlikeye atacakti goz gore gore sen dha onemlisin suan diyerek. Birde bugun dr 3 krem yazmis yarinda onlari alcam bakalim insallah faydasi olur olmazsa da naplim oglumun cani saolsun dogana kadar kasinirim.
Benim hamilelikte 3. Gribim. Basında oldum ortasında oldum ve son 3 ayda yine oldum. Dikkat et meyve sıcak ıhlamur limon iç bişey olmaz korkmaÜf arkadaşlar ya şimdi de grip oluyorum galiba. Allahtan ateşim yok ama boğaz ağrısı ve baş ağrısı var, burnum da tıkalı. Iş yerinde herkes hasta. Çok dikkat etmeme rağmen geçti galiba bana da. Bebeğe bir şey olmaz di mi? Gerçekten Bağışıklık sistemi zayıflıyor. Ben senelerdir son 2 haftada Olduğum kadar hasta olmadım
Maşallah cok guzel uyuyor maşallah. @melina Cnm bu arada baş sağlığı dilegin icin cok tesekkur eserim
Oh çok şükür canım bununla geçmiş olsun bu tarz doktorların da kul hakkına girdiklerine inanıyorum bende bir kere yaşadım hakkımı da helal etmiyorumcanim ya.. gecen hafta kendi dr um deildi ya hicbiseye bakmadan yatirip igne migne yapcakti. Hatta bana cocuktan gectim seni kurtaralim gbi konustu dandik herif. Kabul etmemistim zaten kendi dr umu bekliycem demistim. Bugun bakildi alt ast bilirubin bitane daha vardi 4 tanesi karacigerle alakali. Bi de seker bakildi hepsi de iyi cikti sukur.
Bizde yasağı kaldıramayanlardanız doğumdan sonraya kadar neredeyse bir yıl olacak eşim yeniden evlenecekmişiz gibi olacak diyor heyecanla bekliyoreşim serbest olunca çok nazik davranır biliyorum.önceden de bu konuda kibardır incitmez.ona da acıyorum 4 ay oldu çevremizde hamileler var yasak yok onlarda biraz da bu yüzden bana ısrarla doktora sor diyo.bakalım hayırlısı.
Arkadasim gecmis olsun.benim bildigim hamilelikte kullanilir tek ilac parol. Ilac disinda bol bol c vitamini ve limonlu ilik su ic. Bogazlarin aciyorsa adacayini demle ilikken gargara yap onunla.yutma ama gargara sadece.insallah hemen iyilesirsinArkadaşlar ateşim çıkarsam ne alabilirim? Doktora hiç sordunuz mu?
Cinsellik mi?neydi o yaaselam tatlı anneler ve melek bebişleri.kızlar bi soru sorucam.doktoruma soramıyorum ama eşim cinsel perhizden çok sıkıldı.belli etmiyo ama isyanlarda.benim burdaki doktorum yasak koymadı ama tüp bebek olduğu için biraz korkuyorum.bugün bi cesaret doktoru aradım ama bikaç gün yokmuş.siz ne zaman yasağı kaldırdınız.benim düşük riskim olmadı hiç çok şükür
Bizim doktorumuz her hangi bir risk olmadığı için 12. haftada yasağı kaldırdı. Ama gene korkudan yapamıyoruz :) walla 5-6 aydır ya 2 ya 3 kere oda bayağı tırsarak oldu. malum kıymetli bebek :)selam tatlı anneler ve melek bebişleri.kızlar bi soru sorucam.doktoruma soramıyorum ama eşim cinsel perhizden çok sıkıldı.belli etmiyo ama isyanlarda.benim burdaki doktorum yasak koymadı ama tüp bebek olduğu için biraz korkuyorum.bugün bi cesaret doktoru aradım ama bikaç gün yokmuş.siz ne zaman yasağı kaldırdınız.benim düşük riskim olmadı hiç çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?