2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kendine dikkat et arkadaşım sen ve bebişimiz iyi olun yeter bize

oh maşallah diyelim ablam hamileyken suyu az dı biz 3 ay evde yatırdık ve ayağa kim kalkarsa bir bardak su içir dik gelip gidip düzelmişti
Ablan kaçıncı haftadaydı yattığında? Araştırdım su içmek bebeğin suyunu artırmıyormuş ama sizin örnek tam tersi olmuş.Gerçi mevlam OL derse olur ....
Sen nasılsın bu arada bebişin nasıl ?

hamileliğin 3. ayını bitirmek üzereydi iş güç hiç yaptırmadık oturdu , yatı , evde ama yarım saate bir su içirdik 4 .aya girdiğinde normal demişlerdi
bende iyim şükür sorun yok şimdilik oğlumda iyi teyzesi 30 haftalıktı ultrasyon da gördüğüm 2,150 kğ olmuştu doktor çok iyi demişti 3 nisanda tekrar gideceğim konturole

Canimcim o konuyu bende arastirmistim. Suyu cok icmek direk olarak bebegin suyunu artirmiyormus ama dolayli olarak etkiliyormus okuduguma gore. Sen bol su ic yinede. Su icmeyi sevmiyosan zorlar ama prenses icin mecburen iciceksin artik. Bana da tecrubeli bi komsum soylemisti. Onda da olmus ayni sikinti. Bol su ictim gunde 4 5 litrelere ciktim demisti.

Aynen benimde bulantim olmadı evde yedim yedim şiştim ilk 3 ay kanamalı lekeli geçti yata yata büyüdük
maşallah canım kızını gormussun inşallah bir sorun olmayacak yat dinlen sen

vebahargeldi canim Bugun noldu biliyo musun. Carsiya cikmistim yolumun uzerinde denk gelen ilk aktara kakao yagi sordum adam direk kati olanindan cikardi. Hamilesin sanirim bu daha iyi diyerek. Nasil yani dedim esim hic biyerde yok demisti bulamamisti dedim. Buraya bakmamis o zaman dedi. Vee gercekten o aktar cok ayak alti biyerde. Yani benim kocacim galiba hic bakmadan erinmis usenmis bana yok diyip atlatmis yalniz buda cam sisede. Adam hafif ilik suya koy aninda sivi olur dedi. Simdi deniycem bakalim

Neeeyyy 4.5 litre mi o ne yaw damacana gibi
Benim sıpamım ayakları tam mesanemin üzerinde o yüzden çok su içirmiyor yoksa 2.5 lt içiyordum.sürekli yatıp ayakları yukar dikip yatacak mışım.Erken gelmesinde yatarım sürekli.Sağlık ocagında ki doktoruma da danıştım."Dua et yapacak birşeyin yok" dedi oda erken dogum yapmış." 5.5 ay hastanede kaldı yavrum çok zor o yüzden bol dua et "dedi

Canim senin ictigin suyla bebegin amniyon sivisinin bir ilgisi yokmus havuc suyu amniyon sivisini arttiriyormus haberin olsun icebilirsin internetten arastir istersen

Aynen damacana gibi. Bana oyle dedi canim inan. Ben suyu icerim sikinti yok severim de ama bu gunlerde 3 litreyi gecemiyorum hava da sogudu ya. Icilmiyo cok. Amann zamanlarini beklesinler de gelsinler inSallah.

Facede bise okudum kizlar. Cok guldum. cemre dustu diyordunuz nereye dustu bu cemre hava buz gibi.. kesin kotu yola dusmustur goren duyan varsa kurtarsin donacaz yoksa yazmislar. Hakkaten oyle. Bide ben hava iyi gidiyo diye sobayi kaldirttim esime. Klimaya muhtac kaldik o da cok rahatsiz ediyo nefes aldirmiyo. Zaten zor nefes aliyordum. Oturma odasinda bi sure oturunca arda bi blkona yada diger odalara gezintiye cikiyorum gribe filan bulasmadan atlatsaydim su soguklari

Canim senin ictigin suyla bebegin amniyon sivisinin bir ilgisi yokmus havuc suyu amniyon sivisini arttiriyormus haberin olsun icebilirsin internetten arastir istersen
Bende araştırdım ama havuç suyunu görmedim armut suyunu işe yaradığını okudum.2009 yılının yorumlarını okudum o zamanlar da doktorlar suyun işe yaradığını bol bol içmelerini önermiş.şimdi ise su içmenin direk amniyon sıvısına etki etmez ama faydası olur diyorlar.Tekrar bakayım netten çok sağol canım

Gecmis olsun cnm senin akintin falan oluyomuydu

herkese iyi akşamlar.bugün aktardan donmuş kakao yağı aldım.arkasında eritin filan demiyor.direkt sürün diyo.ne yapim plastik bir kabın içinde benim aldığım

canim benim bu arkadasin yorumunu az once baska bir konuda gordum. Orada da kadincagiza suyun az erken dogum yapacaksin diyip baya da korkutmuslar. Ben de havuc suyunu ve hindistan cevizi suyunu okumustum ama bu kadar ayrintili bilmiyordum. Bak arkadas uzun uzun yazmis sagolsun. Sekerin yoksa dene bence. Bir de O OzlTzk de boyle birsey atlatti. Bildihim kadariyla simdi iyi. Dinlenmenin cok faydasi var anladigim kadariyla. Bol bol dinlen
Enteresandır ki hiç akıntım ve benzeri şeyler olmadı....

Bak goruyor musun ben de o kadar jafama taktim. Ben donmus dedim ama orasi sicaktir donmusunu adamcagiz bulamamistir diye iyi mi
Biz de bir laf vardir, cocukla kocaya is buyur arkasindan git derler.
napcan kendi isimizi kendimiz gorecez iste yapacak bisey yok

Saatlerdir bu konuyu araştırıyorum.dediğin gibi dinlenme birinci şart,ani hareketler falan,havuç suyu,hindistan cevizi suyunu,armut suyunuda gördüm ama portakal suyunu görmedim.benim önümüzdeki hafta tokluk şekeri ölçümü yaptırmam gerek o vakte kadar sıfır şekerle beslenmeliyim ki doktorum bilmem ne bölümüne yollamasın beni.bilirsin özel hastanelerde başka doktora paslamayı seviyorlar
O OzlTzk acı bir kaybı vardı hatırladım ama sebebini bilmiyorum rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.
Çalışmadığım için dinleneceğim bol bol şu tez canlılığımı üzerimden atarak.bugün hemşire "öyle kalkma unutma sen hamilesin,az dikkat et" diyor Bende arap atı gibi koşa koşa işimi yapıyorum hala genç kız zannediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…