kendine dikkat et arkadaşım sen ve bebişimiz iyi olun yeter bizeselam kızlar.. işlerim çok yoğun olduğu için uzun zamandır uğrayamadım uğrasamda bakıp çıktım.. umarım herkes iyidir.. bugün işte son günüm rapor alıp artık evde inzivaya çekilicem inşallah..
KNTMMM desteklerin için tesekkür ederim :)
O OzlTzk canım insallah bebişlerin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelirler..
hepinizi çokkk seviyorum kızlar öpüyorum sizleri....
Ablan kaçıncı haftadaydı yattığında? Araştırdım su içmek bebeğin suyunu artırmıyormuş ama sizin örnek tam tersi olmuş.Gerçi mevlam OL derse olur ....oh maşallah diyelim ablam hamileyken suyu az dı biz 3 ay evde yatırdık ve ayağa kim kalkarsa bir bardak su içir dik gelip gidip düzelmişti
hamileliğin 3. ayını bitirmek üzereydi iş güç hiç yaptırmadık oturdu , yatı , evde ama yarım saate bir su içirdik 4 .aya girdiğinde normal demişlerdiAblan kaçıncı haftadaydı yattığında? Araştırdım su içmek bebeğin suyunu artırmıyormuş ama sizin örnek tam tersi olmuş.Gerçi mevlam OL derse olur ....
Sen nasılsın bu arada bebişin nasıl ?
Canimcim o konuyu bende arastirmistim. Suyu cok icmek direk olarak bebegin suyunu artirmiyormus ama dolayli olarak etkiliyormus okuduguma gore. Sen bol su ic yinede. Su icmeyi sevmiyosan zorlar ama prenses icin mecburen iciceksin artik. Bana da tecrubeli bi komsum soylemisti. Onda da olmus ayni sikinti. Bol su ictim gunde 4 5 litrelere ciktim demisti.Ablan kaçıncı haftadaydı yattığında? Araştırdım su içmek bebeğin suyunu artırmıyormuş ama sizin örnek tam tersi olmuş.Gerçi mevlam OL derse olur ....
saol cnmm:)Tatlım kendini az dinle yoksa 9 ay zor geçerBatmalar ,nefes kesilmeleri,bel ağrıları,bikini bölgesine giren sancılar,kaburgaların bile sana batacak hep olacak sakin ol ve alış bunlara :) İnşaallah hiç birini yaşamazsın
Aynen benimde bulantim olmadı evde yedim yedim şiştim ilk 3 ay kanamalı lekeli geçti yata yata büyüdükcanim bn daha once cok kilo alip vermistim ondan kalma catlaklar var cok az beyaz zaten onlar. Hamilelige bagli henuz olmadi ama kasiniyorum ya o kasinan yerler catlar diyor herkes. Bnce de ilaclarin etkisi var bide ilk 3 ay bulantisi cok olanlar kilo almiyo bnde bulanti olmadi ya ilk haftalardan basladim sismeye
maşallah canım kızını gormussunKızlar hastanede dinlen senn geldim şimdi güzel kızım 1ooogr olmuş boyuda 35 cmYalnız şöyle bir sıkıntımız var suyumuz eksilmiş .doktor dinlenmem ve yatmam gerektini söyledi.
Şimdi bu konuda bilgisi olan annelere danışıyorum ne yapayım ben şimdi.....?
Neeeyyy 4.5 litre mi o ne yaw damacana gibiCanimcim o konuyu bende arastirmistim. Suyu cok icmek direk olarak bebegin suyunu artirmiyormus ama dolayli olarak etkiliyormus okuduguma gore. Sen bol su ic yinede. Su icmeyi sevmiyosan zorlar ama prenses icin mecburen iciceksin artik. Bana da tecrubeli bi komsum soylemisti. Onda da olmus ayni sikinti. Bol su ictim gunde 4 5 litrelere ciktim demisti.
Canim senin ictigin suyla bebegin amniyon sivisinin bir ilgisi yokmus havuc suyu amniyon sivisini arttiriyormus haberin olsun icebilirsin internetten arastir istersenAblan kaçıncı haftadaydı yattığında? Araştırdım su içmek bebeğin suyunu artırmıyormuş ama sizin örnek tam tersi olmuş.Gerçi mevlam OL derse olur ....
Aynen damacana gibi. Bana oyle dedi canim inan. Ben suyu icerim sikinti yok severim de ama bu gunlerde 3 litreyi gecemiyorum hava da sogudu ya. Icilmiyo cok. Amann zamanlarini beklesinler de gelsinler inSallah.Neeeyyy 4.5 litre mi o ne yaw damacana gibi
Benim sıpamım ayakları tam mesanemin üzerinde o yüzden çok su içirmiyor yoksa 2.5 lt içiyordum.sürekli yatıp ayakları yukar dikip yatacak mışım.Erken gelmesinde yatarım sürekli.Sağlık ocagında ki doktoruma da danıştım."Dua et yapacak birşeyin yok" dedi oda erken dogum yapmış." 5.5 ay hastanede kaldı yavrum çok zor o yüzden bol dua et "dedi
Bende araştırdım ama havuç suyunu görmedim armut suyunu işe yaradığını okudum.2009 yılının yorumlarını okudum o zamanlar da doktorlar suyun işe yaradığını bol bol içmelerini önermiş.şimdi ise su içmenin direk amniyon sıvısına etki etmez ama faydası olur diyorlar.Tekrar bakayım netten çok sağol canımCanim senin ictigin suyla bebegin amniyon sivisinin bir ilgisi yokmus havuc suyu amniyon sivisini arttiriyormus haberin olsun icebilirsin internetten arastir istersen
Gecmis olsun cnm senin akintin falan oluyomuyduBende araştırdım ama havuç suyunu görmedim armut suyunu işe yaradığını okudum.2009 yılının yorumlarını okudum o zamanlar da doktorlar suyun işe yaradığını bol bol içmelerini önermiş.şimdi ise su içmenin direk amniyon sıvısına etki etmez ama faydası olur diyorlar.Tekrar bakayım netten çok sağol canım
Enteresandır ki hiç akıntım ve benzeri şeyler olmadı....Gecmis olsun cnm senin akintin falan oluyomuydu
canim benim bu arkadasin yorumunu az once baska bir konuda gordum. Orada da kadincagiza suyun az erken dogum yapacaksin diyip baya da korkutmuslar. Ben de havuc suyunu ve hindistan cevizi suyunu okumustum ama bu kadar ayrintili bilmiyordum. Bak arkadas uzun uzun yazmis sagolsun. Sekerin yoksa dene bence. Bir de O OzlTzk de boyle birsey atlatti. Bildihim kadariyla simdi iyi. Dinlenmenin cok faydasi var anladigim kadariyla. Bol bol dinlenCanım öncelikle geçmiş olsun.İlk tavsiyem panik yapma stresini mümkün olduğunca bebeğine geçirme.Ben 34. haftaya kadar çok şükür çok iyi geldim çok gezdim her işimi kendim yaptım çok rahattım.34. haftada 10 cm olması gereken suyum 8cm ye inince doktorum sarı alarm dedi bana 1 hafta verdi eğer suyun daha azalırsa bebeği erken alacağını söyledi.Çok araştırdım su içme ve dinlenmenin direk değil ama dolaylı yoldan etkisi var.Her gün istisnasız 5 havucu katı meyve sıkacağında sıkıp suyunu içtim 1 bardak öğlenleri.Günde 2.5 litre su tükettim.Akşamları da 3 portakalı sıkarak suyunu içtim
Bu çarşamba kontrolüme gittim Açıkçası bugün doğuma girme ihtimalim yüksekti.Suyum azalmaya devam etmemiş hatta bir miktar artmış çok mutlu oldukça mutlu olduk.Portakal suyundaki fruktoz da direk kana karıştığı için bebeğin kilosu 1 haftada 350 grama artmıştı Doktorum çok iyi çalışmışsın her ne yaptıysan 1 hafta daha devam et ani hareket yapma çoğunlukla uzan bol su içmeye devam et dedi.Bugün sağlık ocağında kontrol için hemşire çağırmıştı durumu anlattım bana direk havuç suyu tüket dedi.Sende gebelik diyabeti yoksa muhakkak denemelisin canım çok iyi dinlen
Enteresandır ki hiç akıntım ve benzeri şeyler olmadı....
Bak goruyor musun ben de o kadar jafama taktim. Ben donmus dedim ama orasi sicaktir donmusunu adamcagiz bulamamistir diye iyi mivebahargeldi canim Bugun noldu biliyo musun. Carsiya cikmistim yolumun uzerinde denk gelen ilk aktara kakao yagi sordum adam direk kati olanindan cikardi. Hamilesin sanirim bu daha iyi diyerek. Nasil yani dedim esim hic biyerde yok demisti bulamamisti dedim. Buraya bakmamis o zaman dedi. Vee gercekten o aktar cok ayak alti biyerde. Yani benim kocacim galiba hic bakmadan erinmis usenmis bana yok diyip atlatmis yalniz buda cam sisede. Adam hafif ilik suya koy aninda sivi olur dedi. Simdi deniycem bakalim
Canm nicin kullaniyosun kakao yaginiherkese iyi akşamlar.bugün aktardan donmuş kakao yağı aldım.arkasında eritin filan demiyor.direkt sürün diyo.ne yapim plastik bir kabın içinde benim aldığım
Saatlerdir bu konuyu araştırıyorum.dediğin gibi dinlenme birinci şart,ani hareketler falan,havuç suyu,hindistan cevizi suyunu,armut suyunuda gördüm ama portakal suyunu görmedim.benim önümüzdeki hafta tokluk şekeri ölçümü yaptırmam gerek o vakte kadar sıfır şekerle beslenmeliyim ki doktorum bilmem ne bölümüne yollamasın beni.bilirsin özel hastanelerde başka doktora paslamayı seviyorlarcanim benim bu arkadasin yorumunu az once baska bir konuda gordum. Orada da kadincagiza suyun az erken dogum yapacaksin diyip baya da korkutmuslar. Ben de havuc suyunu ve hindistan cevizi suyunu okumustum ama bu kadar ayrintili bilmiyordum. Bak arkadas uzun uzun yazmis sagolsun. Sekerin yoksa dene bence. Bir de O OzlTzk de boyle birsey atlatti. Bildihim kadariyla simdi iyi. Dinlenmenin cok faydasi var anladigim kadariyla. Bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?