Ne yani buraya gelmiyecek misin? Ama ben özlerim seni
kendine dikkat et arkadaşım sen ve bebişimiz iyi olun yeter bize
Canim O OzlTzk in yeni bir iki hafta once suyun az gibi demisti dr. Yine havuc suyunu konusmustuk oradan hatirliyorum. Rabbim yasatmasin da hatirlatmasin da o aciyi hic kimseye.Saatlerdir bu konuyu araştırıyorum.dediğin gibi dinlenme birinci şart,ani hareketler falan,havuç suyu,hindis. n cevizi suyunu,armut suyunuda gördüm ama portakal suyunu görmedim.benim önümüzdeki hafta tokluk şekeri ölçümü yaptırmam gerek o vakte kadar sıfır şekerle beslenmeliyim ki doktorum bilmem ne bölümüne yollamasın beni.bilirsin özel hastanelerde başka doktora paslamayı seviyorlar
O OzlTzk acı bir kaybı vardı hatırladım ama sebebini bilmiyorum rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.
Çalışmadığım için dinleneceğim bol bol şu tez canlılığımı üzerimden atarak.bugün hemşire "öyle kalkma unutma sen hamilesin,az dikkat et" diyor Bende arap atı gibi koşa koşa işimi yapıyorumhala genç kız zannediyorum kendimi
Enteresandır ki hiç akıntım ve benzeri şeyler olmadı....
Valla öyle biraz şekerim ,yaş 39 oldu amaCanim O OzlTzk in yeni bir iki hafta once suyun az gibi demisti dr. Yine havuc suyunu konusmustuk oradan hatirliyorum. Rabbim yasatmasin da hatirlatmasin da o aciyi hic kimseye.
senin hareket konusunda kendini frenlemen lazim o zaman biraz. O genc kiz muhabbetini de hic acma biz genciz sekerim. Bize teyze diyenlerin gozu bozuk lutfen :)
Bu vakte kadar olan sıkıntıları dert etmedim ya idare ettim ya onlarla yaşamaya alıştım ama bu biraz korkuttu şimdi daha iyi hissediyorum kendimi,düzelecek Rabbimin izni ile.....Sende dikkat et kendine akıntın varsa hijyene yüksek derecede önem ver,geçmiş olsun güzelimİnsallah atlatirsiniz bu durumuda arkadaslar yazmis baya bilgi var havuc suyunu bende okudum insallah fayda eder benimde bir haftayi geckin sari akintim varda kivamsiz su gibi ondan sordum sanada
karnım şimdiden kurumuş pütür pütür bi de karnımın ortasında doğum çizgisi de belirdi.şimdiden kullanayım ki ileride çatlak olmasın diye.cildim çok hassas.Canm nicin kullaniyosun kakao yagini
bildiğim kadarıyla doğum iznini 37. haftada başlatmak zorundasın, kanunen o tarihte izne çıkman gerekiyor. Yani toplam 16 haftalık düom izninin en az 3 haftasını önce kullanman gerektiği anlamına geliyor bu. Benim kurumum bu şekilde bilgi verdi.bu arada çalışan anneler size bir sorum var... ben doğuma kadar rapor almayı düşünüyorum ama bu doğum öncesi 5 haftalık iznimi de sonraya atmak istiyorum yakmak istemiyorum doğum sonrasında rapor da alamıycam.. doğuma 8 hafta kala işe başlamam mı gerekiyor nasıl olacak bilen var mı ?
Çok becerikli bir annesi Var paşanınEki Görüntüle 1462546 kizlar nerdeyse bitti. Ilk resimdeki yandaki pazen kumas orgunun icine gecirilecek. Terziye vercem yarin. Sonracima son resimdeki gibi bi yani dikissiz olcak bi yani dikilcek. Kafa kismi kapson olacak ucgen sekilde. O dikilmeyen sag tarafda citcitli olacak. Hazirlari da var ama bu el emegi goz nuru oglusumayalniz ponpon yapmak omrumu yedi ormek cok daha kolaydi :)
Bu vakte kadar olan sıkıntıları dert etmedim ya idare ettim ya onlarla yaşamaya alıştım ama bu biraz korkuttu şimdi daha iyi hissediyorum kendimi,düzelecek Rabbimin izni ile.....Sende dikkat et kendine akıntın varsa hijyene yüksek derecede önem ver,geçmiş olsun güzelim
Eki Görüntüle 1462546 kizlar nerdeyse bitti. Ilk resimdeki yandaki pazen kumas orgunun icine gecirilecek. Terziye vercem yarin. Sonracima son resimdeki gibi bi yani dikissiz olcak bi yani dikilcek. Kafa kismi kapson olacak ucgen sekilde. O dikilmeyen sag tarafda citcitli olacak. Hazirlari da var ama bu el emegi goz nuru oglusumayalniz ponpon yapmak omrumu yedi ormek cok daha kolaydi :)
Dinlenmene dikkat edip havuç suyu gibi şeyleri deneyebilirsin canım inşallah kısa zamanda normale döner hayırlısıylaKızlar hastaneden geldim şimdi güzel kızım 1ooogr olmuş boyuda 35 cmYalnız şöyle bir sıkıntımız var suyumuz eksilmiş .doktor dinlenmem ve yatmam gerektini söyledi.
Şimdi bu konuda bilgisi olan annelere danışıyorum ne yapayım ben şimdi.....?
Canim kesinlikle pet pecete vs kullanma. Benim asiri akinti ve kasintim vardi. Esimin atletlerine el attim daha once de yazmistim. Kesip kesip onlari kullandim. Ne akinti kaldi ne kasinti. Cok sukur...İnsallah iyi olacak bende inaniyorumduzeliceksiniz insallah ben dikkat ediyorum da hijyen konusunda bu kafama takildi su gibi akinti gibide degil oyle acik sari kac kere ped degistiriyorum gunluk dr u aradım yarin sabah gel bi bakalim dedi bilmiyorum gitsemmi
Canim kesinlikle pet pecete vs kullanma. Benim asiri akinti ve kasintim vardi. Esimin atletlerine el attim daha once de yazmistim. Kesip kesip onlari kullandim. Ne akinti kaldi ne kasinti. Cok sukur...
çok kaşıntı olduğunda zeytinyağının içine havuç rendeleuip beklettim ben ve onu sürünce baya hafifletmişti canımkızlar çatlayıp çatlamadığımız ne zaman belli oluyor
doğumdan sonra anlarmışız asıl..
benımde çok gergin ve sürekli kaşınıyor
damarlarımda cok belirgin ama çatlak bi goruntu daha olmadı olsaydı belli olurdu dimi
Canim soyle anlatim tek parca uuupuzun ordum sonra kafa kismini kapson gibi katladim iki tarafdan ice. Alt kismida asagidan yukariya ikiye katladim. Anlatabildim insallahsensizim89 bu orguyu enden mi ordun nasil desem yani iki tarafida acik degil bir tarafina katladinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?