2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim O OzlTzk in yeni bir iki hafta once suyun az gibi demisti dr. Yine havuc suyunu konusmustuk oradan hatirliyorum. Rabbim yasatmasin da hatirlatmasin da o aciyi hic kimseye.
senin hareket konusunda kendini frenlemen lazim o zaman biraz. O genc kiz muhabbetini de hic acma biz genciz sekerim. Bize teyze diyenlerin gozu bozuk lutfen :)

Enteresandır ki hiç akıntım ve benzeri şeyler olmadı....

İnsallah atlatirsiniz bu durumuda arkadaslar yazmis baya bilgi var havuc suyunu bende okudum insallah fayda eder benimde bir haftayi geckin sari akintim varda kivamsiz su gibi ondan sordum sanada

Valla öyle biraz şekerim ,yaş 39 oldu ama şimdi ki gençler nal toplarlar arkamızdan
O OzlTzk gelince sorarız inşaallah

İnsallah atlatirsiniz bu durumuda arkadaslar yazmis baya bilgi var havuc suyunu bende okudum insallah fayda eder benimde bir haftayi geckin sari akintim varda kivamsiz su gibi ondan sordum sanada
Bu vakte kadar olan sıkıntıları dert etmedim ya idare ettim ya onlarla yaşamaya alıştım ama bu biraz korkuttu şimdi daha iyi hissediyorum kendimi,düzelecek Rabbimin izni ile.....Sende dikkat et kendine akıntın varsa hijyene yüksek derecede önem ver,geçmiş olsun güzelim

kizlar nerdeyse bitti. Ilk resimdeki yandaki pazen kumas orgunun icine gecirilecek. Terziye vercem yarin. Sonracima son resimdeki gibi bi yani dikissiz olcak bi yani dikilcek. Kafa kismi kapson olacak ucgen sekilde. O dikilmeyen sag tarafda citcitli olacak. Hazirlari da var ama bu el emegi goz nuru oglusuma yalniz ponpon yapmak omrumu yedi ormek cok daha kolaydi :)

bildiğim kadarıyla doğum iznini 37. haftada başlatmak zorundasın, kanunen o tarihte izne çıkman gerekiyor. Yani toplam 16 haftalık düom izninin en az 3 haftasını önce kullanman gerektiği anlamına geliyor bu. Benim kurumum bu şekilde bilgi verdi.

Çok becerikli bir annesi Var paşanınrabbim Güle güle giydirmek nasip etsin

İnsallah iyi olacak bende inaniyorum duzeliceksiniz insallah ben dikkat ediyorum da hijyen konusunda bu kafama takildi su gibi akinti gibide degil oyle acik sari kac kere ped degistiriyorum gunluk dr u aradım yarin sabah gel bi bakalim dedi bilmiyorum gitsemmi

Ba yil diimm ellerine saglik

Dinlenmene dikkat edip havuç suyu gibi şeyleri deneyebilirsin canım inşallah kısa zamanda normale döner hayırlısıyla

Canim kesinlikle pet pecete vs kullanma. Benim asiri akinti ve kasintim vardi. Esimin atletlerine el attim daha once de yazmistim. Kesip kesip onlari kullandim. Ne akinti kaldi ne kasinti. Cok sukur...

çok kaşıntı olduğunda zeytinyağının içine havuç rendeleuip beklettim ben ve onu sürünce baya hafifletmişti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…