2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Amiiinnn canım benim dualarınızla inşaallah.Git güzelim ihmal etme.

Dinlenmene dikkat edip havuç suyu gibi şeyleri deneyebilirsin canım inşallah kısa zamanda normale döner hayırlısıyla
İnşaallah hayırlısı ile tabi. tokluk şekeri ölçümü yapılsında havuç suyuna başlıyacagım inşaallah.sağolasın canım benim

Ellerine emeğine sağlık harika olmuş güle güle giysin

[KNTMMM, polabil0063902, member: 487750"]Sağlıkla güle güle kullanın. Tatlım gögüs pompası gerekli mi,birde lactamil ne? foto çok küçük okuyamadım da[/QUOTE]
Sağol canım amin pompa Gerekli olabilir ablam ve gorumcem doğum yaptı onlar al dedi ilk etabda göğüs ucu yoksa ve süt gelmiyorsa lazım olur diye lactamil de süt yapıyor gorumcem içiyor al dedi meme ucu kremi , hasta bezi falan alcam daha az kaldı alış veriş

canım bolca su iç. yapabileceğin en iyi şey o.

oy maşallah
ne yiyip ne içiyorsun paylaş bizimle :)

kaloriferin üzerine koy kendi kendine eriyor. ben de coconut yağını öyle kalorifer üzerinde muhafaza ediyorum. orijinali onun da katı.

Aynen damacana gibi. Bana oyle dedi canim inan. Ben suyu icerim sikinti yok severim de ama bu gunlerde 3 litreyi gecemiyorum hava da sogudu ya. Icilmiyo cok. Amann zamanlarini beklesinler de gelsinler inSallah.
canım 3 litre içebiliyorsan daha ne. ben 3 litreye yeni başladım patlayacak gibi oluyorum resmen...

ay çok tatlı görünüyor ellerine sağlık canım :)

Canim kesinlikle hergün yatmadan once 1 caybardagi havuc suyu ic benim kizimin karin cevresi geri oldugu icin suyum azalmisti dr sordum havuc suyunun faydası olur mu diye faydası olmaz dedi ben 1 haftafir iciyorum ve internettede icip memnun olan çok kisi var ama sekerin yoksa tabi.bugunki kontrolumuzdede suyunun yeterli oldugunu söyledi etkisi oluyormus demekki:)

kaloriferin üzerine koy kendi kendine eriyor. ben de coconut yağını öyle kalorifer üzerinde muhafaza ediyorum. orijinali onun da katı.
Canim bizim evde dogalgaz merkezi isitma filan yok da bulundugumuz ilceye yeni yeni geliyo dogalgaz annemlere geldim azonce onlarin evinde var petegin uzerine getirdim koydum Evden cikarken aklima gelmisti zaten

Canim bizim evde dogalgaz merkezi isitma filan yok da bulundugumuz ilceye yeni yeni geliyo dogalgaz annemlere geldim azonce onlarin evinde var petegin uzerine getirdim koydum Evden cikarken aklima gelmisti zaten
anladım canım ben de bilmediğimden tabi öyle bir şey söyledim. kusura bakma. ama evdeyken benmari usulü de yapabilirsin zaten cam şişede demiştin değil mi bir büyük cezveye su doldur onu ocağa koy üstüne de şişeyi koy. kapağını aç ama. ara ara kontrol et erir öyle de...

Bir yede havuç suyu iyi geliyor diye okumuştum canım bitkisel kür veren doktorları bi araştırsan

oy oy oyyy maşallah maşallah Ellerine sağlık canım benim. Harika olmuş. güzel, mutlu, sağlıklı günlerde kulanın inşallah

Korkma canım inşallah bişeycikler olmaz. Hayırlısı ile düzelir gününüzü tamamlarsınız. Bak arkadaşlar araştırmış, ya da duymuşlar. Hepsi havuç suyu diyor. Denemekte fayda var canım. Ama senin şeker durumun neydi, o önemli tabiki.

oyy pek güzel olmuş eline emeğine sağlık Hamarat anne ben beş aydır raporluyum elim göbeğimde oturdum oğluşum duymasın

Canım mayıs anneleri topiğinde bir arkadaşında sorunu byudu havuç suyu ve Hindistan cevizi suyu içti bol bol şuan normal adı safakmaley istersen özelden mesaj at detayları sor. içini ferah tut yoluna girer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…