Amiiinnn canım benim dualarınızla inşaallah.Git güzelim ihmal etme.İnsallah iyi olacak bende inaniyorumduzeliceksiniz insallah ben dikkat ediyorum da hijyen konusunda bu kafama takildi su gibi akinti gibide degil oyle acik sari kac kere ped degistiriyorum gunluk dr u aradım yarin sabah gel bi bakalim dedi bilmiyorum gitsemmi
İnşaallah hayırlısı ile tabi. tokluk şekeri ölçümü yapılsında havuç suyuna başlıyacagım inşaallah.sağolasın canım benimDinlenmene dikkat edip havuç suyu gibi şeyleri deneyebilirsin canım inşallah kısa zamanda normale döner hayırlısıyla
Ellerine emeğine sağlık harika olmuş güle güle giysinEki Görüntüle 1462546 kizlar nerdeyse bitti. Ilk resimdeki yandaki pazen kumas orgunun icine gecirilecek. Terziye vercem yarin. Sonracima son resimdeki gibi bi yani dikissiz olcak bi yani dikilcek. Kafa kismi kapson olacak ucgen sekilde. O dikilmeyen sag tarafda citcitli olacak. Hazirlari da var ama bu el emegi goz nuru oglusumayalniz ponpon yapmak omrumu yedi ormek cok daha kolaydi :)
Sağlıkla güle güle kullanın. Tatlım gögüs pompası gerekli mi,birde lactamil ne? foto çok küçük okuyamadım da
canım bolca su iç. yapabileceğin en iyi şey o.Kızlar hastaneden geldim şimdi güzel kızım 1ooogr olmuş boyuda 35 cmYalnız şöyle bir sıkıntımız var suyumuz eksilmiş .doktor dinlenmem ve yatmam gerektini söyledi.
Şimdi bu konuda bilgisi olan annelere danışıyorum ne yapayım ben şimdi.....?
oy maşallahhamileliğin 3. ayını bitirmek üzereydi iş güç hiç yaptırmadık oturdu , yatı , evde ama yarım saate bir su içirdik 4 .aya girdiğinde normal demişlerdi
bende iyim şükür sorun yok şimdilik oğlumda iyi teyzesi 30 haftalıktı ultrasyon da gördüğüm 2,150 kğ olmuştu doktor çok iyi demişti 3 nisanda tekrar gideceğim konturole
kaloriferin üzerine koy kendi kendine eriyor. ben de coconut yağını öyle kalorifer üzerinde muhafaza ediyorum. orijinali onun da katı.@vebahargeldi canim Bugun noldu biliyo musun. Carsiya cikmistim yolumun uzerinde denk gelen ilk aktara kakao yagi sordum adam direk kati olanindan cikardi. Hamilesin sanirim bu daha iyi diyerek. Nasil yani dedim esim hic biyerde yok demisti bulamamisti dedim. Buraya bakmamis o zaman dedi. Vee gercekten o aktar cok ayak alti biyerde. Yani benim kocacim galiba hic bakmadan erinmis usenmis bana yok diyip atlatmisyalniz buda cam sisede. Adam hafif ilik suya koy aninda sivi olur dedi. Simdi deniycem bakalim
canım 3 litre içebiliyorsan daha ne. ben 3 litreye yeni başladım patlayacak gibi oluyorum resmen...Aynen damacana gibi. Bana oyle dedi canim inan. Ben suyu icerim sikinti yok severim de ama bu gunlerde 3 litreyi gecemiyorum hava da sogudu ya. Icilmiyo cok. Amann zamanlarini beklesinler de gelsinler inSallah.
Eki Görüntüle 1462546 kizlar nerdeyse bitti. Ilk resimdeki yandaki pazen kumas orgunun icine gecirilecek. Terziye vercem yarin. Sonracima son resimdeki gibi bi yani dikissiz olcak bi yani dikilcek. Kafa kismi kapson olacak ucgen sekilde. O dikilmeyen sag tarafda citcitli olacak. Hazirlari da var ama bu el emegi goz nuru oglusumayalniz ponpon yapmak omrumu yedi ormek cok daha kolaydi :)
Canim kesinlikle hergün yatmadan once 1 caybardagi havuc suyu ic benim kizimin karin cevresi geri oldugu icin suyum azalmisti dr sordum havuc suyunun faydası olur mu diye faydası olmaz dedi ben 1 haftafir iciyorum ve internettede icip memnun olan çok kisi var ama sekerin yoksa tabi.bugunki kontrolumuzdede suyunun yeterli oldugunu söyledi etkisi oluyormus demekki:)Kızlar hastaneden geldim şimdi güzel kızım 1ooogr olmuş boyuda 35 cmYalnız şöyle bir sıkıntımız var suyumuz eksilmiş .doktor dinlenmem ve yatmam gerektini söyledi.
Şimdi bu konuda bilgisi olan annelere danışıyorum ne yapayım ben şimdi.....?
Canim bizim evde dogalgaz merkezi isitma filan yok da bulundugumuz ilceye yeni yeni geliyo dogalgazkaloriferin üzerine koy kendi kendine eriyor. ben de coconut yağını öyle kalorifer üzerinde muhafaza ediyorum. orijinali onun da katı.
anladım canım ben de bilmediğimden tabi öyle bir şey söyledim. kusura bakma. ama evdeyken benmari usulü de yapabilirsin zaten cam şişede demiştin değil mi bir büyük cezveye su doldur onu ocağa koy üstüne de şişeyi koy. kapağını aç ama. ara ara kontrol et erir öyle de...Canim bizim evde dogalgaz merkezi isitma filan yok da bulundugumuz ilceye yeni yeni geliyo dogalgazannemlere geldim azonce onlarin evinde var petegin uzerine getirdim koydum Evden cikarken aklima gelmisti zaten
Bir yede havuç suyu iyi geliyor diye okumuştum canım bitkisel kür veren doktorları bi araştırsanAblan kaçıncı haftadaydı yattığında? Araştırdım su içmek bebeğin suyunu artırmıyormuş ama sizin örnek tam tersi olmuş.Gerçi mevlam OL derse olur ....
Sen nasılsın bu arada bebişin nasıl ?
Eki Görüntüle 1462546 kizlar nerdeyse bitti. Ilk resimdeki yandaki pazen kumas orgunun icine gecirilecek. Terziye vercem yarin. Sonracima son resimdeki gibi bi yani dikissiz olcak bi yani dikilcek. Kafa kismi kapson olacak ucgen sekilde. O dikilmeyen sag tarafda citcitli olacak. Hazirlari da var ama bu el emegi goz nuru oglusumayalniz ponpon yapmak omrumu yedi ormek cok daha kolaydi :)
Bu vakte kadar olan sıkıntıları dert etmedim ya idare ettim ya onlarla yaşamaya alıştım ama bu biraz korkuttu şimdi daha iyi hissediyorum kendimi,düzelecek Rabbimin izni ile.....Sende dikkat et kendine akıntın varsa hijyene yüksek derecede önem ver,geçmiş olsun güzelim
oyy pek güzel olmuş eline emeğine sağlık Hamarat anne ben beş aydır raporluyum elim göbeğimde oturdum oğluşum duymasınEki Görüntüle 1462546 kizlar nerdeyse bitti. Ilk resimdeki yandaki pazen kumas orgunun icine gecirilecek. Terziye vercem yarin. Sonracima son resimdeki gibi bi yani dikissiz olcak bi yani dikilcek. Kafa kismi kapson olacak ucgen sekilde. O dikilmeyen sag tarafda citcitli olacak. Hazirlari da var ama bu el emegi goz nuru oglusumayalniz ponpon yapmak omrumu yedi ormek cok daha kolaydi :)
Neeeyyy 4.5 litre mi o ne yaw damacana gibi
Benim sıpamım ayakları tam mesanemin üzerinde o yüzden çok su içirmiyor yoksa 2.5 lt içiyordum.sürekli yatıp ayakları yukar dikip yatacak mışım.Erken gelmesinde yatarım sürekli.Sağlık ocagında ki doktoruma da danıştım."Dua et yapacak birşeyin yok" dedi oda erken dogum yapmış." 5.5 ay hastanede kaldı yavrum çok zor o yüzden bol dua et "dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?