2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba arkadaşlar gece gece yazıyorum çok endişelendiriyor um bu saatte doktoru da asistanı ni arayamadim bugün çok ciddi ishal oldum kaç kez gittim tuvalete hatırlamıyorum ilk başta ekmek yemiyorum kabiz olmayim diye ondan dir diye düşündüm ama hala geçmedi biraz sancılı geliyor sonra Afedersiniz tuvalete gidince geçiyor daha 1 aylık bi gebelikacaba bi sorun mu var bu sesebeb ten düşük yapan bile olmuş sabah ilk isim doktora gitmek olcak ama içim içimi yedim ne zor ya Allahım hepimizin yardımcısı olsun.bebeklerimize kavuşan a kadar bile sürekli bi korkudayiz bu durum o kadar
Zor ki hep dua ediyorum

Selam arkadaşlar Rabbim hepinize çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah birşey sorucam sizlere cvp verirseniz sevinirim bize 2 gun önce tüp bebek tanısı konuldu adetin 2.veya 3. Günü hastanede olmam gerekiyormuş o gün bana hastanede ne gibi işlemler yapacaklar bilgilendirirseniz çok sevinicem telden girdiğim için ilgili topigi bulamadım kusura bakmayın cvp icin şimdiden teşekkür ederim

Gunaydin kizlar hastanedeyim ben dr un gelmesini bekliyorum bakalim ne diyecek
Neyin var canım bebeğin iyidir umarım rabbim korusun bende dün hamile olduğumu öğrendim ama değerim 14.91 bu şekilde olup doğum yapan oldumu bi sormak istedim ben geçen sene 3 ayın içindeyken bebeğimi kaybetmişim kalbi durmuştu kan pıhtılaşmamda var bu konu hakkındaki bilgilerinz varsa paylaşırmısınz pazrtesi doktora gidecz hayırlısı olsun bakalım

Reactions: 9ay
kızlar ya akşam aynada göbeğime bakıyordum kırmızı noktalar vardı 2,3 tane biraz yakından inceledimki meğer onlar çatlakmış yeni farkettim biraz geç kaldım ama yorumlarınızı takip ediyordum bu kakao yağı kremi gerçekten iyi geliyor mu...

maaşallah canım güle güle sağlıklı günlerde giysin kuzucunnbende bişeyler örüyordum ama bu aralar beni biraz zorlamaya başladı örgümü elime almamla sırtımda batma ve ağrı oluyor rahat edemiyorum bırakıyorum hemen

Akintim vrdi ondan geldim valla buradaki herkesin tup bebek benim ilk degerim 25 kusurdu insallah hayirlisiyla iyi haberler alirsin tutunmustur annesine umarim

T tasruk masaallah size gercekten ne yiyosun merak ettim
canım ben yemekten çok meyve tüketiyorum özelikle muz bir internet sitesinde okumuş tum , muz , yumurta , kaşar peyniri , süt , yoğurt , yatmadan önce muz yemek bebeğe kilo yapıyor muş diye okudum ondan mı bilmiyorum ama tuketiyorum yatmadan süt mutlaka sabahları yumurta mutlaka peynir gibi şeyler
özel yediğim bir şey de yok ama kilosu çok iyi dedi doktorcum

Gunaydin kizlar hastanedeyim ben dr un gelmesini bekliyorum bakalim ne diyecek

Ben de birazdan cikicam canim druma gidicem hem rapor hem de muayene icin Bide laf aramizda oglumu ozledim gormek icin Bende de akinti var ama sari ve kokulu gicik birşey guzel haberlerle gel bize

Hasibecim benimde ayni sekilde basladi kirmizi noktalar bir gun baktim ki catlak olmus bebisleeimizden hatira onlar canini sıkma ama varsa bi caresi bu saatten ssonra bende ogrensem fena olmaz

Canim sen kilo aldin mi peki ? Yoksa bunlar direk bebege mi kilo yapiyo?

Canim sen kilo aldin mi peki ? Yoksa bunlar direk bebege mi kilo yapiyo?
ilk başlarda hep ben aldım kiloyu 5. aydan sonra dur dedim vitamin ilaçlarını her gün kullanma yı kestim kilo almam da durdu ondan sonra bebek kilo almaya başladı
ben 60 kilo ile hamile kaldım ama şu an 77 kilodayım 3 aydır aynı duruyorum

Bende su son 3 ayi kilo almadan atlatsam ne guzel oluurr zaten bebekler gerekli olani biz beslenemesek bile vucudumuzdan karsiliyomus ama bendeki istah basedilemez durumda. Ilk defa bugun kalkar kalkmaz kendimi ac hissetmedim. vitamin ilaclarindan bahsetmissin icinde decavit de var mi. Benim dr kulln kullan diyordu ama kafama gore is yaptim bi kc gundur kullanmiyorum. Midemi kotu ettigini ve beni sisirenin o oldugunu dusundum. Siskinlik hissi veriyordu. kullanmayinca rahatim.

evet decavit var bana da kullan ihmal etme diyordu ama ben 3 günde yada 4 günde bazen 10 günde bir şeklinde kullanarak kestim zaten kansızlık vitamin eksikliği çıkmadı tahlillerde şu anda kullandığımız vitamin ve kan hapları doğum sorası için takviye amaçlı veriliyormuş doğumda kan çok gititği için hasta kolay ayağa kalkası için önlem amaçlı veriyoruz demişti ben kullanmayı bıraktım

Bende annemi ornek aldim kendime hic bi vitamin filan kullanmadim demisti hamileyken. Bide benim annemde kansizlik var.beni 4.300 dogurmus kardesimi tam bilmiyo ama senden fazlaydi 5e yakindi diyo. Bide garibim normal dogum yapmis :) Benim hamileliktem once kanim fazla bile cikiyordu. Hamilelikte de dusuk deil normal suan. bende biraz dikkat ediyim bakalim meyve sebze sut urunlerine agirlik vererek. bide hersey uygun olursa normal dogum dusunuyorum. havalar duzelince yuruyuse cikicam agir adimlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…