maşallah diyelim eskiden vitamin bilmem ne mi varmış sankiBende annemi ornek aldim kendime hic bi vitamin filan kullanmadim demisti hamileyken. Bide benim annemde kansizlik var.beni 4.300 dogurmus kardesimi tam bilmiyo ama senden fazlaydi 5e yakindi diyo. Bide garibim normal dogum yapmis :) Benim hamileliktem once kanim fazla bile cikiyordu. Hamilelikte de dusuk deil normal suan. bende biraz dikkat ediyim bakalim meyve sebze sut urunlerine agirlik vererek. bide hersey uygun olursa normal dogum dusunuyorum. havalar duzelince yuruyuse cikicam agir adimlarla
geçmiş olsun canım konturol olmakta fayda var nolur nolmaz bu aşamalara kadar geldik inşallah kucaklarımıza da almak nasip olurKizlar nst bagladilar bekliyorum suan idrar tahlili ve ped ile bakacaklar
Amniyon sivisimi diye cok hafif azalmis o da o kadar muhim degil bu ara az su icmissindir dedi ama sonuclara gore yine bakalim dedi
Demekki ictigimiz suyun etkisi varmis o zaman demiKizlar nst bagladilar bekliyorum suan idrar tahlili ve ped ile bakacaklar
Amniyon sivisimi diye cok hafif azalmis o da o kadar muhim degil bu ara az su icmissindir dedi ama sonuclara gore yine bakalim dedi
Canım merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun. Adetin 2. Yada 3. Günü gidiyorsun. Alttan yumurtalarına bakıyor doktor. Sana iğne veriyor onları denilen şekilde kullanıyorsun, ara ara kontrole gidiyorsun. Yumurtalar gelistiginde sana anestezi verilip yumurtalar toplanıyor. Esin de sperm ornegi veriyor. Embriyolog onları dolluyor. Ertesi gün size telefonla haber veriliyor embriyolar hakkında ve transfer hakkında. 3. Gun yada 5.gun transfer gerçekleşiyor 10 yada 12 gün bekleyip kan da gebelik var mı yok mu bakılıyor. Hayırlısı olsun inşallah yavruna KavuşursunuzSelam arkadaşlar Rabbim hepinize çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah birşey sorucam sizlere cvp verirseniz sevinirim bize 2 gun önce tüp bebek tanısı konuldu adetin 2.veya 3. Günü hastanede olmam gerekiyormuş o gün bana hastanede ne gibi işlemler yapacaklar bilgilendirirseniz çok sevinicem telden girdiğim için ilgili topigi bulamadım kusura bakmayın cvp icin şimdiden teşekkür ederim
Benimde akıntım oluyor yol yurursem dha fazla oluyor hiç aklıma gelmedi doktora sormak normal Diye düşünmüştümKizlar nst bagladilar bekliyorum suan idrar tahlili ve ped ile bakacaklar
Amniyon sıvısı mı siziyormus ? Inşallah bişey olmaz canım sen yat dinlen bol su ic. Benim de içime kurt düştü. Akıntı şeklin nasıldı ? Bi anlatır misin benim yumurta akı gibi damla şeklinde geliyor gezinirsem biraz fazla geliyorEvt kizlar cok az sizinti varmis nst baglayan ebe bakti simdide dr u bekliyorum dogumdaymis cok moralim bozuldu ne olacak simdi daha cok kucuk oRabbim korusun hepimizinkini
Nst ile mi anladilar sizinti oldugunu Canim. sikma canini illaki bise der doktor bi yol gosterir. Zamanlarini beklerler insallah ya.Evt kizlar cok az sizinti varmis nst baglayan ebe bakti simdide dr u bekliyorum dogumdaymis cok moralim bozuldu ne olacak simdi daha cok kucuk oRabbim korusun hepimizinkini
Anladım canım sen dikkat et gezinme yat dinlen inşallah bişey olmayacak ve zamanın da gelecek kızın. Benim hamilelikten beri eskidende akıntım oluyordu. Gunluk ped kullanıyorum 16 sinda doktora gitmiştim Amniyon sıvısı iyi demiştiAzalan herkeste sizma oluyormus zatende farkedilmiyomus bunuda ben pipirikliyim biraz ondan anladim seninki gibi akinti degilC A N O cok acik sari kokusuz idrar gibi su seklinde yani benimde cok az ara ara geliyodu bende karar veremiyodum acaba idrarmi yoksa su mu diye
Keşke çaktırmadan eve dönseydin böyle şeyleri gizli kalması daha iyidir erkekler kullanır sonrakizlar bugun hafiyelik yaptik oglumla babamizin arkasindanHergun 10 11 gibi cikiyordu evden. Dukkani yaninda calisan cocuk aciyordu. Bugun 8de uyandi ayaklandi nereye dedim. O cocugun isi varmis ben acacam dedi. Tlfnu da evde unutmus. O cikti arkasindan yaninda calisn cocuk mesaj atti abi gelmiyonmu ben dukkandayim diye. O cocukta biraz capkin evli ama kac kere disarda gordum baska hatunlarla. Kesin dedim bi is ceviriyolar. kalktigim gibi dustum yola. Bi baktim ikisi oturmus cay iciyolar biseler yiyolar. Hani gelmiyordu dedim. Canim anahtar bende kalmis o yuzden acamadi bende geldim dedi. Sinir oldum doru duzgun anlatmiyo beni sabahin korunde icimde kurtlarla yollara dusuruyo. Bide guldu bana ya hadi sen neysen de ogluma acidim sbah sbah ona da rahat vermemissin filan dedi.
Netten bakindim simdi canim hiic korkma cok ciddi bi sivi kaybi yoksa duzeliyormus geri. Bide enfeksiyona bagli da olusabiliyormus sizinti. Belki oyle bise vardir. Enfeksiyon varsa tedvi ediLirse de duzeliyormus. benim de cok bi akintim yok ama ara ara beyaz renkli oluyo aynenAzalan herkeste sizma oluyormus zatende farkedilmiyomus bunuda ben pipirikliyim biraz ondan anladim seninki gibi akinti degilC A N O cok acik sari kokusuz idrar gibi su seklinde yani benimde cok az ara ara geliyodu bende karar veremiyodum acaba idrarmi yoksa su mu diye
Caktirmadan donmem mumkun deildi ki canim. Sabahlari ekmek almaya usenen ben ta dukkana kadar gittimKeşke çaktırmadan eve dönseydin böyle şeyleri gizli kalması daha iyidir erkekler kullanır sonra
Akintim vrdi ondan geldim valla buradaki herkesin tup bebek benim ilk degerim 25 kusurdu insallah hayirlisiyla iyi haberler alirsin tutunmustur annesine umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?