2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kizlar bugun hafiyelik yaptik oglumla babamizin arkasindanHergun 10 11 gibi cikiyordu evden. Dukkani yaninda calisan cocuk aciyordu. Bugun 8de uyandi ayaklandi nereye dedim. O cocugun isi varmis ben acacam dedi. Tlfnu da evde unutmus. O cikti arkasindan yaninda calisn cocuk mesaj atti abi gelmiyonmu ben dukkandayim diye. O cocukta biraz capkin evli ama kac kere disarda gordum baska hatunlarla. Kesin dedim bi is ceviriyolar. kalktigim gibi dustum yola. Bi baktim ikisi oturmus cay iciyolar biseler yiyolar. Hani gelmiyordu dedim. Canim anahtar bende kalmis o yuzden acamadi bende geldim dedi. Sinir oldum doru duzgun anlatmiyo beni sabahin korunde icimde kurtlarla yollara dusuruyo. Bide guldu bana ya hadi sen neysen de ogluma acidim sbah sbah ona da rahat vermemissin filan dedi.

maşallah diyelim eskiden vitamin bilmem ne mi varmış sanki
bizde normal istedik doğumu doktor olur neden olmasın dedi kan sulandırıcı iğneleri kestikten sonra duruma göre yaptırırım normal doğum dedi bende güneşi gördükçe çıkıyorum günlük 40 dk yürü dedi bana da

Kizlar nst bagladilar bekliyorum suan idrar tahlili ve ped ile bakacaklar
Amniyon sivisimi diye cok hafif azalmis o da o kadar muhim degil bu ara az su icmissindir dedi ama sonuclara gore yine bakalim dedi

Amniyon sivisimi diye cok hafif azalmis o da o kadar muhim degil bu ara az su icmissindir dedi ama sonuclara gore yine bakalim dedi
geçmiş olsun canım konturol olmakta fayda var nolur nolmaz bu aşamalara kadar geldik inşallah kucaklarımıza da almak nasip olur

Demekki ictigimiz suyun etkisi varmis o zaman demi nst guzel oluyo doya doya dinliyoruz kalbini bebisin onceden dinleyebilmek icin canlarimiz gidiyordu Cok sukur Rabbime bugunlere ulastirdi tamamina erdirir insallAh.

Canım merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun. Adetin 2. Yada 3. Günü gidiyorsun. Alttan yumurtalarına bakıyor doktor. Sana iğne veriyor onları denilen şekilde kullanıyorsun, ara ara kontrole gidiyorsun. Yumurtalar gelistiginde sana anestezi verilip yumurtalar toplanıyor. Esin de sperm ornegi veriyor. Embriyolog onları dolluyor. Ertesi gün size telefonla haber veriliyor embriyolar hakkında ve transfer hakkında. 3. Gun yada 5.gun transfer gerçekleşiyor 10 yada 12 gün bekleyip kan da gebelik var mı yok mu bakılıyor. Hayırlısı olsun inşallah yavruna Kavuşursunuz

Benimde akıntım oluyor yol yurursem dha fazla oluyor hiç aklıma gelmedi doktora sormak normal Diye düşünmüştüm

Evt kizlar cok az sizinti varmis nst baglayan ebe bakti simdide dr u bekliyorum dogumdaymis cok moralim bozuldu ne olacak simdi daha cok kucuk o Rabbim korusun hepimizinkini

Evt kizlar cok az sizinti varmis nst baglayan ebe bakti simdide dr u bekliyorum dogumdaymis cok moralim bozuldu ne olacak simdi daha cok kucuk o Rabbim korusun hepimizinkini
Amniyon sıvısı mı siziyormus ? Inşallah bişey olmaz canım sen yat dinlen bol su ic. Benim de içime kurt düştü. Akıntı şeklin nasıldı ? Bi anlatır misin benim yumurta akı gibi damla şeklinde geliyor gezinirsem biraz fazla geliyor

Azalan herkeste sizma oluyormus zatende farkedilmiyomus bunuda ben pipirikliyim biraz ondan anladim seninki gibi akinti degil C A N O cok acik sari kokusuz idrar gibi su seklinde yani benimde cok az ara ara geliyodu bende karar veremiyodum acaba idrarmi yoksa su mu diye

Nst ile mi anladilar sizinti oldugunu Canim. sikma canini illaki bise der doktor bi yol gosterir. Zamanlarini beklerler insallah ya.

Anladım canım sen dikkat et gezinme yat dinlen inşallah bişey olmayacak ve zamanın da gelecek kızın. Benim hamilelikten beri eskidende akıntım oluyordu. Gunluk ped kullanıyorum 16 sinda doktora gitmiştim Amniyon sıvısı iyi demişti

Keşke çaktırmadan eve dönseydin böyle şeyleri gizli kalması daha iyidir erkekler kullanır sonra

Netten bakindim simdi canim hiic korkma cok ciddi bi sivi kaybi yoksa duzeliyormus geri. Bide enfeksiyona bagli da olusabiliyormus sizinti. Belki oyle bise vardir. Enfeksiyon varsa tedvi ediLirse de duzeliyormus. benim de cok bi akintim yok ama ara ara beyaz renkli oluyo aynen C A N O in dedigi gibi ayakga cok kalirsam oliyo. Yinede bnde korktum onumuzdeki hafta sali yada carsamba gidcem dr a soyliycem varmi oyle bi durum diye.

Keşke çaktırmadan eve dönseydin böyle şeyleri gizli kalması daha iyidir erkekler kullanır sonra
Caktirmadan donmem mumkun deildi ki canim. Sabahlari ekmek almaya usenen ben ta dukkana kadar gittim ama epeycene kivirdim kotu bise oldu sandim korktum geldim dedim. Kotu bise olsada sen ben telas yapmim die soylemezsin dedim. Esim cok cin gibi deildir buyuk olcude yemistir bide kizdim sende dogru duzgun anlat durumu beni korkutma dedim bak karnimda bebemle boyle adrenalinler yasatma dedim

Akintim vrdi ondan geldim valla buradaki herkesin tup bebek benim ilk degerim 25 kusurdu insallah hayirlisiyla iyi haberler alirsin tutunmustur annesine umarim
Allh yar ve yardımcımz olsun inş bende 9 senlk evlym 2009 dan beri tedavi yolundayız 3 aşılama yaptık ikincide kimyasal oldu 3 tüp bebek yaptık 2 kimyasal 1 boş gebelik geçirdim en sonunda kendiliğinden oldu oda 8 hafata 2 gunlukken kalbi durdu buda süpriz oldu ya hayırlısı olsun inş umarım bu sefr rabbim nasip etmiştirde bende sevnirim allhım hepimize saglıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…