2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tarsuk canım nasılsın az kalmış meleğine kavuşmana iyisindir inş

Merhaba kizlar bende tup brbek yontemiyle gebe kaldim oncelikle rabbim hepimize yavrularimizi kucaklamayi nasp etsin. Benim kan sulandirici igne kullanan arkadaslara bir sorum var baslangicta clexane 5000 doz kullaniyordum sonra aptt ve faktorxa diye bir test yapildi ve dozum 9000 e yukseltildi simdi her hafta bu testlri yaptirmami ve sonuca gore doz ayarlamasi yapacaklarini soylediler simdi sorum sizede bu testleri her hafta yapiyorlarmi doz ayarlamasi icin

Kizlar lohusa pijamasi icin lohusa shopa muhakkak bakin orada cok hoş bi pembe 3lu tskim var 119 tl cook begendim benimki krem bi tane kalmisti isterseniz arayin bi sorun belki erzurumdan bi arkadas tavsiye etti derseniz indirim yapar iki defa degisime gönderdim kargo ucretini hic problem etmedi fotosunu atayim bi bakin benimkinin sabahligi kalmamisti krem olarak bende sadece pijama aldim annemde pembe gecelik alınca ikisinin rengi ayni olsun istemedim geceligin sabahligida krem onunla giyerim artik

Seni gidi seni Ne guldum ama yazdiklarini okudugumda alemsin vallahi canim nereden geLdi aklina adamin pesinden gitmek :) ama iyi kivirmissin eSinin ne hosuna gitmistir bu durum :)

Seni gidi seni Ne guldum ama yazdiklarini okudugumda alemsin vallahi canim nereden geLdi aklina adamin pesinden gitmek :) ama iyi kivirmissin eSinin ne hosuna gitmistir bu durum :)

Evt dellar cok az sizinti varmis nst baglayan ebe bakti simdide dr u bekliyorum dogumdaymis cok moralim bozuldu ne olacak simdi daha cok kucuk o Rabbim korusun hepimizinkini
Canim sizinti neden oluyormus ki? Bisey dediler mi? Ne dedi doktorun?

Maasallah ne guzel yapmissin dikkat etmişsin vitamin ilacinin kilo yaptigini bilmiyordum inan ki bende biraksammi?zaten ben istedim diye verdi doktorum meyve bende yiyorum hergun ama yemekten sonra olunca direk kilo oluyo Ben aldim basimi gidiyorum valla :) bu arada benim bebisimde buyumus teyzeleri 1250 gr olmus

Malesef ki katı meyve sıkacağım yok,eşime dedim dışarıdan sıkılmış getirecek sabahları portakal suyu içiyorum arada içine maden suyu koyuyorum ki mineralleride alsın bebişim ayy öyle suya yüklendim ki karnım kocaman oldu.Kızım erken gelmesinde köşe minderi olmaya razıyım Bilgi için teşekkür ederim
Bir yede havuç suyu iyi geliyor diye okumuştum canım bitkisel kür veren doktorları bi araştırsan
Çok baktım ama ona dair özel bir bilgi yok ALLAH'a inanarak tevekkülle içiyorum ne bulursam Çok sağol canım

152 çıktı şekerim sınır gibi gibi,tokluk hafta içi yaptıracağım kısmetse.Dualarınızla ve dualarımızla tüm sıkıntılarımız bizden gitsin de sağlıkla,mutlulukla evlatlarımıza kavuşalım.
Bazen korku sarıyor öyle birşey olsa ne geceliğim,sabahlığım nede bebeğe ait dogru düzgün eşyam var.Rabbim korkumla karşı karşıya koymaz inşaallah.Önerini uygulayacagım hemen,teşekkür ederim canım

Bu konuda önerilerini,deneyimlerini paylaşan tüm güzel anneler hepinize teşekkür ederim ve Rabbim tüm kolaylıkları önümüze sersin,dermansız dert vermesin inşaallah....Hepinizi muhabbetle kucaklar selam ederim

Maşaallah barekallah ne güzel kilo almış tü tü tü Bak şimdi ben ne yapayım senin gibi üzüleyim mi aynı zamandayız ve benim kızım daha bir kilo teyzesi Beden ve en önemlisi akıl sağlığı yerinde olsun kilo kolay alır da verirde,Bilmem anlatabildim mi

ala ala ya o da bir ilginçmiş niye açık açık söylemiyor da seni telaşlandırıyor boş yere...

oh maşallah diyelim büyüsünler de biran önce kucağımıza alıcağımız gün gelsin inşallah ben genelde aç karnıma tüketiyorum meyveyi

Tarsuk canım nasılsın az kalmış meleğine kavuşmana iyisindir inş
teşekkür ederim arkadaşım iyim çok şükür oğluşumda iyi teyzesi büyüyor evet az kaldı inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza yavrularımızı hepimizde inşallah

Kati meyve sıkacagin yoksa sende katur kutur ye:)

teşekkür ederim arkadaşım iyim çok şükür oğluşumda iyi teyzesi büyüyor evet az kaldı inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza yavrularımızı hepimizde inşallah
Ne güzel cnım saglıkla doğmyı nasip etsn allhım inş
sen nasılsın napıyosun nasıl geçiyor
iyim cnm geçn sene 8 hafta 2 günlükkn bebişimn klbi durmuştu bizde gentik teste gittik bnde kan pıhtılaşmsı varmış uzmn bi kadın doğumcuya gittik hormon testi vermişti beta hcg değerim 14.91 çıkmış geblk var dedi pazrtesi gidecz bklım hyırlısı inş

inşallah devamını nasip eder allah ım hayırlısıyla inşallah sonu da güzel olur

bende de pıhtılaşma vardı canım kan sulandırıcı iğneyi tüp bebek tedavisine başladığım da sulandırıcı ya da başladım genetiklere bakıldı , sonra faktörlere bakıldı doktor iğnenin düşük dozda ve transfer sonrası kullandığın için faydası olmamış öncekiler ondan tutmamış dedi , sürekli kan takibim yapıldı kan ne kadar sulandı ona göre iğnenin dozunu ayarladılar ve hala da her pazartesi kan veriyorum ben bilgin olsun belki faydası olur

selamun aleykum..arkadaslar ben hala ayniyim.. hatta artti ogurtuler, bas donmeleri, halsizlik ve bulantilar. Bugun.cok sıkıldım die esim dolasmaya cikardi disariya arabadan inmeden dolastik ama oyle yoruldumki. Istifra edebilmek iCin ugrasiorum ama olmuyo cikmioo. Ciksa rahatlicam sanki. ne kadar surecek bu hal kizlar

Evet canim hakliain benim takintim yoktu zaten zorla taktirdilar saglikli olsunlarda baska bisey istemem

oh maşallah diyelim büyüsünler de biran önce kucağımıza alıcağımız gün gelsin inşallah ben genelde aç karnıma tüketiyorum meyveyi
Amin canim amin... Bende artik dikkat edicem karar versdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…