Tarsuk canım nasılsın az kalmış meleğine kavuşmana iyisindir inşilk başlarda hep ben aldım kiloyu 5. aydan sonra dur dedim vitamin ilaçlarını her gün kullanma yı kestim kilo almam da durdu ondan sonra bebek kilo almaya başladı
ben 60 kilo ile hamile kaldım ama şu an 77 kilodayım 3 aydır aynı duruyorum
Caktirmadan donmem mumkun deildi ki canim. Sabahlari ekmek almaya usenen ben ta dukkana kadar gittimama epeycene kivirdim kotu bise oldu sandim korktum geldim dedim. Kotu bise olsada sen ben telas yapmim die soylemezsin dedim. Esim cok cin gibi deildir buyuk olcude yemistir bide kizdim sende dogru duzgun anlat durumu beni korkutma dedim bak karnimda bebemle boyle adrenalinler yasatma dedim
Caktirmadan donmem mumkun deildi ki canim. Sabahlari ekmek almaya usenen ben ta dukkana kadar gittimama epeycene kivirdim kotu bise oldu sandim korktum geldim dedim. Kotu bise olsada sen ben telas yapmim die soylemezsin dedim. Esim cok cin gibi deildir buyuk olcude yemistir bide kizdim sende dogru duzgun anlat durumu beni korkutma dedim bak karnimda bebemle boyle adrenalinler yasatma dedim
Canim sizinti neden oluyormus ki? Bisey dediler mi? Ne dedi doktorun?Evt dellar cok az sizinti varmis nst baglayan ebe bakti simdide dr u bekliyorum dogumdaymis cok moralim bozuldu ne olacak simdi daha cok kucuk oRabbim korusun hepimizinkini
ilk başlarda hep ben aldım kiloyu 5. aydan sonra dur dedim vitamin ilaçlarını her gün kullanma yı kestim kilo almam da durdu ondan sonra bebek kilo almaya başladı
ben 60 kilo ile hamile kaldım ama şu an 77 kilodayım 3 aydır aynı duruyorum
Malesef ki katı meyve sıkacağım yok,eşime dedim dışarıdan sıkılmış getirecek sabahları portakal suyu içiyorum arada içine maden suyu koyuyorum ki mineralleride alsın bebişimCanim kesinlikle hergün yatmadan once 1 caybardagi havuc suyu ic benim kizimin karin cevresi geri oldugu icin suyum azalmisti dr sordum havuc suyunun faydası olur mu diye faydası olmaz dedi ben 1 haftafir iciyorum ve internettede icip memnun olan çok kisi var ama sekerin yoksa tabi.bugunki kontrolumuzdede suyunun yeterli oldugunu söyledi etkisi oluyormus demekki:)
Çok baktım ama ona dair özel bir bilgi yok ALLAH'a inanarak tevekkülle içiyorum ne bulursamBir yede havuç suyu iyi geliyor diye okumuştum canım bitkisel kür veren doktorları bi araştırsan
152 çıktı şekerim sınır gibi gibi,tokluk hafta içi yaptıracağım kısmetse.Dualarınızla ve dualarımızla tüm sıkıntılarımız bizden gitsin de sağlıkla,mutlulukla evlatlarımıza kavuşalım.Korkma canım inşallah bişeycikler olmaz. Hayırlısı ile düzelir gününüzü tamamlarsınız. Bak arkadaşlar araştırmış, ya da duymuşlar. Hepsi havuç suyu diyor. Denemekte fayda var canım. Ama senin şeker durumun neydi, o önemli tabiki.
Bazen korku sarıyor öyle birşey olsa ne geceliğim,sabahlığım nede bebeğe ait dogru düzgün eşyam var.Rabbim korkumla karşı karşıya koymaz inşaallah.Önerini uygulayacagım hemen,teşekkür ederim canımCanım mayıs anneleri topiğinde bir arkadaşında sorunu byudu havuç suyu ve Hindistan cevizi suyu içti bol bol şuan normal adı safakmaley istersen özelden mesaj at detayları sor. içini ferah tut yoluna girer inşallah
Canım son durum nedir ?Evt kizlar cok az sizinti varmis nst baglayan ebe bakti simdide dr u bekliyorum dogumdaymis cok moralim bozuldu ne olacak simdi daha cok kucuk oRabbim korusun hepimizinkini
Maşaallah barekallah ne güzel kilo almış tü tü tüMaasallah ne guzel yapmissin dikkat etmişsin vitamin ilacinin kilo yaptigini bilmiyordum inan ki bende biraksammi?zaten ben istedim diye verdi doktorum meyve bende yiyorum hergun ama yemekten sonra olunca direk kilo oluyoBen aldim basimi gidiyorum valla :) bu arada benim bebisimde buyumus teyzeleri 1250 gr olmus
ala ala ya o da bir ilginçmiş niye açık açık söylemiyor da seni telaşlandırıyor boş yere...kizlar bugun hafiyelik yaptik oglumla babamizin arkasindanHergun 10 11 gibi cikiyordu evden. Dukkani yaninda calisan cocuk aciyordu. Bugun 8de uyandi ayaklandi nereye dedim. O cocugun isi varmis ben acacam dedi. Tlfnu da evde unutmus. O cikti arkasindan yaninda calisn cocuk mesaj atti abi gelmiyonmu ben dukkandayim diye. O cocukta biraz capkin evli ama kac kere disarda gordum baska hatunlarla. Kesin dedim bi is ceviriyolar. kalktigim gibi dustum yola. Bi baktim ikisi oturmus cay iciyolar biseler yiyolar. Hani gelmiyordu dedim. Canim anahtar bende kalmis o yuzden acamadi bende geldim dedi. Sinir oldum doru duzgun anlatmiyo beni sabahin korunde icimde kurtlarla yollara dusuruyo. Bide guldu bana ya hadi sen neysen de ogluma acidim sbah sbah ona da rahat vermemissin filan dedi.
oh maşallah diyelim büyüsünler de biran önce kucağımıza alıcağımız gün gelsin inşallah ben genelde aç karnıma tüketiyorum meyveyiMaasallah ne guzel yapmissin dikkat etmişsin vitamin ilacinin kilo yaptigini bilmiyordum inan ki bende biraksammi?zaten ben istedim diye verdi doktorum meyve bende yiyorum hergun ama yemekten sonra olunca direk kilo oluyoBen aldim basimi gidiyorum valla :) bu arada benim bebisimde buyumus teyzeleri 1250 gr olmus
teşekkür ederim arkadaşım iyim çok şükür oğluşumda iyi teyzesi büyüyor evet az kaldı inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza yavrularımızı hepimizde inşallahTarsuk canım nasılsın az kalmış meleğine kavuşmana iyisindir inş
sen nasılsın napıyosun nasıl geçiyorTarsuk canım nasılsın az kalmış meleğine kavuşmana iyisindir inş
Kati meyve sıkacagin yoksa sende katur kutur ye:)Malesef ki katı meyve sıkacağım yok,eşime dedim dışarıdan sıkılmış getirecek sabahları portakal suyu içiyorum arada içine maden suyu koyuyorum ki mineralleride alsın bebişimayy öyle suya yüklendim ki karnım kocaman oldu.Kızım erken gelmesinde köşe minderi olmaya razıyım Bilgi için teşekkür ederim
Çok baktım ama ona dair özel bir bilgi yok ALLAH'a inanarak tevekkülle içiyorum ne bulursamÇok sağol canım
152 çıktı şekerim sınır gibi gibi,tokluk hafta içi yaptıracağım kısmetse.Dualarınızla ve dualarımızla tüm sıkıntılarımız bizden gitsin de sağlıkla,mutlulukla evlatlarımıza kavuşalım.
Bazen korku sarıyor öyle birşey olsa ne geceliğim,sabahlığım nede bebeğe ait dogru düzgün eşyam var.Rabbim korkumla karşı karşıya koymaz inşaallah.Önerini uygulayacagım hemen,teşekkür ederim canım
Bu konuda önerilerini,deneyimlerini paylaşan tüm güzel anneler hepinize teşekkür ederim ve Rabbim tüm kolaylıkları önümüze sersin,dermansız dert vermesin inşaallah....Hepinizi muhabbetle kucaklar selam ederim
Ne güzel cnım saglıkla doğmyı nasip etsn allhım inşteşekkür ederim arkadaşım iyim çok şükür oğluşumda iyi teyzesi büyüyor evet az kaldı inşallah sağ sağlim alırız kucağımıza yavrularımızı hepimizde inşallah
iyim cnm geçn sene 8 hafta 2 günlükkn bebişimn klbi durmuştu bizde gentik teste gittik bnde kan pıhtılaşmsı varmış uzmn bi kadın doğumcuya gittik hormon testi vermişti beta hcg değerim 14.91 çıkmış geblk var dedi pazrtesi gidecz bklım hyırlısı inşsen nasılsın napıyosun nasıl geçiyor
inşallah devamını nasip eder allah ım hayırlısıyla inşallah sonu da güzel olurNe güzel cnım saglıkla doğmyı nasip etsn allhım inş
iyim cnm geçn sene 8 hafta 2 günlükkn bebişimn klbi durmuştu bizde gentik teste gittik bnde kan pıhtılaşmsı varmış uzmn bi kadın doğumcuya gittik hormon testi vermişti beta hcg değerim 14.91 çıkmış geblk var dedi pazrtesi gidecz bklım hyırlısı inş
Maşaallah barekallah ne güzel kilo almış tü tü tüBak şimdi ben ne yapayım senin gibi üzüleyim mi aynı zamandayız ve benim kızım daha bir kilo teyzesi Beden ve en önemlisi akıl sağlığı yerinde olsun kilo kolay alır da verirde,Bilmem anlatabildim mi
Amin canim amin... Bende artik dikkat edicem karar versdimoh maşallah diyelim büyüsünler de biran önce kucağımıza alıcağımız gün gelsin inşallah ben genelde aç karnıma tüketiyorum meyveyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?