2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

İyi aksamlar kizlar hepiniz e tesekkurler ilginiz icin... Yazamadim bugun hep hastanedeydim nst duzgun cikti fakat o dr 30 haftalik olsq hemen alirdik falan dedi ve cok uzuldum hic kalkma.dinlen falan dedi sonra kendi dr uma gittim bu gittigim dr a bir kere gitmistim benim dr ise aylardir onda takip ediliyoduk neyse benim dr um riskli gebelik uzmani zaten neyse ona gittik hemen bebegin suyu gayet iyi dedi karindan usg ile ama turnusol kagidi renk degistirdi diye allttanda bakalim emin oliiim dedi alltan bakti herhangi bir sizinti yok dedi sonra iki kan tahlili yapti onlarinda sonuclari iyi cikti peki sonuc ne oldu galiba akintiymis o gelen dr um aradi daha sonra dediki ben bir risk gormuyorum hayatina ayni sekilde devam et sadece persm. Gunu de gel yine turnusol koyalim yine ayni olursa kesinlikle akinti bu yani bir hafta daha bakalim dedi yani durum bu kizlarr simdi sevinsemmi uzulsemmi tuhafimm

Amin canim benim.benimde suda azalma var dedi dr.larimdan biri.havuc suyunu sordum ilk defa senden duydum ama dene dedi.cok seker icerir diye suyunu sikacagima catir catir yerim dedim.yedim dinlendim bol bol.zaten evdeyim cok bi is yapamiyorum en fazla kahvalti yemek o kadar.yemekte haftada 2 gun falan anca.suyu gunluk 4 litre falan iciyorum eskiden beri.icim yaniyor ve o yangin gecmiyor bi turlu.su icin ozel bi cabam yok yani kendiliginden iciyorum.neyse bi hafta sonra diger dr.a gittim herseg iyi dedi.ozellikle sularini sordum.gayet guzel dedi.bi hafta sonra diger dr.a yine gittim.sulari az dedi.dopler ile bakti.onda sikinti gormeyince tamam dedi.ama sen ne olur olmaz 2 gunde bir nst ye gel dedi.cok anlamadim valla ikiside birbirinden pipirikli doktorlarim.ve evet eski yasadiklarim yuzunden ne kadar zorlandigimi biliyorlar o yuzden mi bu kadar detaylandiriyorlar anlamadim.ayy amma uzatmisim diyecegim o ki dinlen.su min.2 lt ic.havuc ye gun icerisinde 5 tane sekerini etkilemesin diye aksama cok birakma

Geçmiş olsun canım inşallah kendi doktorunun dediği gibidir. bende pek anlam veremedim ama inşallah bişey yoktur

Sevin canım sevin öyle bişey olsa riskli gebelik uzmanı diyorsun o doktor da anlardı mutlaka bu arada ilk gittiğin doktor beni de çok etkiledi ben de akşama kadar akıntı miktarımı gözlemledim beninde su gibi akıntım oluyor ama sen demesen bnm doktora bunun için gitmek aklıma gelmezdi senin miktarı nasıldı anlatabilir misin bnm her tuvalete gittiğimde madeni para büyüklüğünde ıslaklık oluyor ;(

Herkes akıntı yaşıyor sanırım

Geçmiş olsun canım inşallah kendi doktorunun dediği gibidir. bende pek anlam veremedim ama inşallah bişey yoktur
Canm bende aklim karisti ama kendi dr ma cok guveniyorum sonucta riskli gebelik uzmani risk olsa demezmi sunu yap boyle yap diye bencede bu akinti normal hepimizde olan bisey

Canm dedigin gibi bi problem olsa kesinlikle benim dr soylerdi genelinde zaten problemli ne hamilielikler goruyordur o alttan bakti acti izledi bide sizinti varmi diye yokmus olsa kesinlikle ben gorurdum dedi oyle bos dr da degildir yani benim hamileligimin basinda mesela butun dr lar dusecek dedi daha bu ilk gittim bebegi gormeden ult. Kagidiyla senin bebegin dusecek bebek degil rahat ol dedi tam 12 haftaliktim cinsiyeti soyledi kesin kiz diye yani bunlardan yola cikiyorum tecrübe li isini bilen biri akinti seklini sormussun cnm boyle cok acik sari nerdeyse seffaf su gibi dedigin miktar seklinde pedde farkettim bazende cok az pqrmak ucu kadar islaklik oluyodu belkide gercekten bu normal bisey bakma ben pipiriklendim zqten dedi bunu nasil farkettin normalde kadinlar adam akilli su gelene kadar anlamaz diye korkma bence cunku akintida turnusol kagidinin rengini.ayni amniyon sivisi rengini veriyomus dr un asistanindada olmus hatta kiz anllatti orda korkma ayni seyleri bende yasadim hatta daha fazlaydi 8. Ayima kadar calistim ama sen dusun dedi normalmis onunkide yani

Canim akintin nasildi benimde var cunku akintim boyle beyaz yogun bi akinti bazende su gibi geliyo normaldir diye doktora soylemedim her muayenedede suyum normal cikiyo ama nisanin 13 unde kontrol var bi soyliyim bende bi de bu turnusol pedlerini kendimizde alip bakabilirmiyiz eczanede falan satiliyomu acaba

Canm bende aklim karisti ama kendi dr ma cok guveniyorum sonucta riskli gebelik uzmani risk olsa demezmi sunu yap boyle yap diye bencede bu akinti normal hepimizde olan bisey
Gorumcem de hamileyken akıntı yaşamış fakat bir şey yok Normal Diyor

Sağol güzelim yiyeyim bende bari su 2lt zorluyorum ama wc de oturma odasından daha çok duruyorum

Kizlar bi kac gundur fna hazimszlik cekiyorum.gaz var gbi midmde cikmiyo.midem calismiyo sanki.bse yemeye korkuyrum.szlerde oldumu nasl gecti veya ne zamm gecick

canim benim onceki msjlarima bakarsan yazmistim o kagitlari veriyolarmi bilmiyorum hastane verdi bana yoktur birsey ya benim yuzumden hepiniz tedirgin oldunuz yoktur bisey korkma

Gorumcem de hamileyken akıntı yaşamış fakat bir şey yok Normal Diyor
evet cnm herkes soyluyor hamileyken cesit cesit akinti yasamislar gercekten normal akintilar demekkki bizdeki bakma biz cok uzerine dusuyoruz ben daha dogrusu genelleme yapmiyim insallah bende artik herseyi normal gorup yasamak istiyorum nasil bu zamana kadar ne yollardan Rabbime tevekkul edip geldiysek bundan sonrada Rabbime sigindiim her zamanki gibi ne yasarsak onu gorucez sonucta

Günaydın kızlar. Herkese mutlu pazarlar.biz arabadan sonra mobilya isinide hallettik cok şükür. Bir tane 80×180 buyuyen besik bi tanede dolap aldim.20 gun sonra gelicek inşallah. Ama hala eksik bitmiyor
hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah

Gunaydin kizlar hayattt21 tabi normal olabilir ama iste zor elde edilince hepimiz herseyden nem kapiyoruz sagol canim yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…