2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Güneşli bir Pazar sabahında tüm annelere ve minik meleklerine Antalya'dan günaydın.
Günaydın sıcak şehirdeki güzel anneye ama istanbul'da bugün çook güzel güneşli
Günaydın canım
Günaydın kızlar. Herkese mutlu pazarlar.biz arabadan sonra mobilya isinide hallettik cok şükür. Bir tane 80×180 buyuyen besik bi tanede dolap aldim.20 gun sonra gelicek inşallah. Ama hala eksik bitmiyor
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşaallah
günaydın annişler
Günaydın canım,nasılsın
Sanada günaydın canım

hayattt21 aynen canım biz telaş ediyoruz herseyde bugünlere kolay gelmedik hiç birimiz. O yüzden böyle davranmamiz normal. Bi şeyleri ertelersek bişey yoktur normaldir gibisinden geç davranmis oluruz. En güzeli içine bir kuşku düşerse doktora gidip rahatlamak. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

hepınız saglıkla kucagınıza alırsınız inşallh. bende dun ogrendım pozıtıfmiş inşallah saglıkla kese gornur. aşırı şişkinligım var karnım davul gıbı ve nefesı zor alıyrum batma hıssı var karnımda normalmı nezamn gecer kafamda bır suru sorular korkular var kızlar

Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepsi normal merak etme

Amin canım inş allhın izniyle evt cnm doktorla herşyi görüşecm zatn yarın

Sabir canim benimde hep kuru bulantiydi hic cikarmadim ben zaten cikarmayi beceremem az kalirki kulaklarımdan ciksin:)12.haftamda azaldi benim ama hala cok istahli sayilmama

Hosgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepsi normal canım benimde acayip gaz olmuştu ama çok şükür herşey yolunda doğana kadarda endişeler bitmiyor galiba hamileliginin tadını çıkar

Canim turnusol neden koydular amnisure yapmadilar o kesin sonuc veriyor?

ayuzlu pap-p ve hcg bide tam kan sayimi bakti kan tahlili uzerinden amnisue yi baktim ondan yapmadi app-p bebegin konumuna gore gelisimi iyimi diye bakmis yani bu sorunlar var gozle gorulmeyen bisey varmi diye sanirim

Sabir canim benimde hep kuru bulantiydi hic cikarmadim ben zaten cikarmayi beceremem az kalirki kulaklarımdan ciksin:)12.haftamda azaldi benim ama hala cok istahli sayilmama

Sabrediyorum cok sukur Allahim sabrini veriyor. Ama bi gorseniz yuzumu insan demessiniz. Sapsari.rengim kacti. Dun arabadayken disardaki kadinin biri bakti tuhaf tuhaf. kimbilir ne dusundu. Hasta mi dedi ne dedi.

Slm kizlar insallah herkes iyidir bugun ozellikle bebisleer izmirinsani canim cok gecmis olsun umarim toparlanirsin biranonce. sahra10 hayirli olsun canim mutlu saglikli gule gule kullanin insallAh.. D dogannu ve yokhe hayirli olsun kizlar hosgeldiniz. bugun burda da hava cook guzel. Ama babamiz iste bnde evde kos kos oturcam mecburen

sensizim89 Ahh kuzucum bende sendenim.Bizim babamız bugün çalışmak zorunda olduğu için bende kızcem ile takılıyoruz evde. sol yanıma uzandım pıt pıt vuruyor güzel kızım
kendime oyalacak biseler ariyorum ben :) kocacigin kiyafet dolabini duzenledim. Cok temizdir kendisi bir hafta giyse kirletmez biseyini geri koyar dolaba. Sonuc malum less olmus gardrobu valla korkmaya basladim bizim oglus babasi gibi olmaz insallah. Yoksa yandim ben ikisiyle basedemem valla kafayi yerim birazdan da evi alicam supurgeyE. Sonrada yemekti bulasikti derken guzelim koca gun gecip gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…