Amin cumlemize inşallah.hayırlı olsun iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah
Günaydın sıcak şehirdeki güzel anneye ama istanbul'da bugün çook güzel güneşliGüneşli bir Pazar sabahında tüm annelere ve minik meleklerine Antalya'dan günaydın.
Günaydın canımGünaydın
Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşaallahGünaydın kızlar. Herkese mutlu pazarlar.biz arabadan sonra mobilya isinide hallettik cok şükür. Bir tane 80×180 buyuyen besik bi tanede dolap aldim.20 gun sonra gelicek inşallah. Ama hala eksik bitmiyor
Günaydın canım,nasılsıngünaydın annişler
Sanada günaydın canımGünaydın
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepsi normal merak etmehepınız saglıkla kucagınıza alırsınız inşallh. bende dun ogrendım pozıtıfmiş inşallah saglıkla kese gornur. aşırı şişkinligım var karnım davul gıbı ve nefesı zor alıyrum batma hıssı var karnımda normalmı nezamn gecer kafamda bır suru sorular korkular var kızlar
Amin canım inş allhın izniyle evt cnm doktorla herşyi görüşecm zatn yarıninşallah devamını nasip eder allah ım hayırlısıyla inşallah sonu da güzel olur
bende de pıhtılaşma vardı canım kan sulandırıcı iğneyi tüp bebek tedavisine başladığım da sulandırıcı ya da başladım genetiklere bakıldı , sonra faktörlere bakıldı doktor iğnenin düşük dozda ve transfer sonrası kullandığın için faydası olmamış öncekiler ondan tutmamış dedi , sürekli kan takibim yapıldı kan ne kadar sulandı ona göre iğnenin dozunu ayarladılar ve hala da her pazartesi kan veriyorum ben bilgin olsun belki faydası olur
amin inşallah canım normal şükür ozamanHoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hepsi normal merak etme
Sabir canim benimde hep kuru bulantiydi hic cikarmadim ben zaten cikarmayi beceremem az kalirki kulaklarımdan ciksin:)12.haftamda azaldi benim ama hala cok istahli sayilmamaselamun aleykum..arkadaslar ben hala ayniyim.. hatta artti ogurtuler, bas donmeleri, halsizlik ve bulantilar. Bugun.cok sıkıldım die esim dolasmaya cikardi disariya arabadan inmeden dolastik ama oyle yoruldumki. Istifra edebilmek iCin ugrasiorum ama olmuyo cikmioo. Ciksa rahatlicam sanki. ne kadar surecek bu hal kizlar
Hosgeldin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hepsi normal canım benimde acayip gaz olmuştuhepınız saglıkla kucagınıza alırsınız inşallh. bende dun ogrendım pozıtıfmiş inşallah saglıkla kese gornur. aşırı şişkinligım var karnım davul gıbı ve nefesı zor alıyrum batma hıssı var karnımda normalmı nezamn gecer kafamda bır suru sorular korkular var kızlar
Canim turnusol neden koydular amnisure yapmadilar o kesin sonuc veriyor?İyi aksamlar kizlar hepiniz e tesekkurler ilginiz icin... Yazamadim bugun hep hastanedeydim nst duzgun cikti fakat o dr 30 haftalik olsq hemen alirdik falan dedi ve cok uzuldum hic kalkma.dinlen falan dedi sonra kendi dr uma gittim bu gittigim dr a bir kere gitmistim benim dr ise aylardir onda takip ediliyoduk neyse benim dr um riskli gebelik uzmani zaten neyse ona gittik hemen bebegin suyu gayet iyi dedi karindan usg ile ama turnusol kagidi renk degistirdi diye allttanda bakalim emin oliiim dedi alltan bakti herhangi bir sizinti yok dedi sonra iki kan tahlili yapti onlarinda sonuclari iyi cikti peki sonuc ne oldu galiba akintiymis o gelen dr um aradi daha sonra dediki ben bir risk gormuyorum hayatina ayni sekilde devam et sadece persm. Gunu de gel yine turnusol koyalim yine ayni olursa kesinlikle akinti bu yani bir hafta daha bakalim dedi yani durum bu kizlarr simdi sevinsemmi uzulsemmi tuhafimm
Turnusolu ped icine koydular daha sonra alttan muyene etti ve muayene esnesinda iceridede tuttu o kagitlari amnisure neCanim turnusol neden koydular amnisure yapmadilar o kesin sonuc veriyor?
Sabir canim benimde hep kuru bulantiydi hic cikarmadim ben zaten cikarmayi beceremem az kalirki kulaklarımdan ciksin:)12.haftamda azaldi benim ama hala cok istahli sayilmama
Hepimiz yaşadığımıza göre normal diyebiliriz demiHerkes akıntı yaşıyor sanırım
kendime oyalacak biseler ariyorum ben :) kocacigin kiyafet dolabini duzenledim. Cok temizdir kendisi bir hafta giyse kirletmez biseyini geri koyar dolaba. Sonuc malum less olmus gardrobu valla korkmaya basladim bizim oglus babasi gibi olmaz insallah. Yoksa yandim ben ikisiyle basedemem valla kafayi yerimsensizim89 Ahh kuzucum bende sendenim.Bizim babamız bugün çalışmak zorunda olduğu için bende kızcem ile takılıyoruz evde. sol yanıma uzandım pıt pıt vuruyor güzel kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?