2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Düzenliymiş kocan aldıgı yere koyuyor benimki herşeyini komidin üzerine koyar ve minik bir dağ oluşur El mahkum yatıştayım ben tv,net,kitap arasında turlayacağım artık nasıl akşam olur bimiyorum

Sabrediyorum cok sukur Allahim sabrini veriyor. Ama bi gorseniz yuzumu insan demessiniz. Sapsari.rengim kacti. Dun arabadayken disardaki kadinin biri bakti tuhaf tuhaf. kimbilir ne dusundu. Hasta mi dedi ne dedi.
ayni seyleri yasadim günler gecmek bilmedi ondan sonra kendime geldim evin canına dustum temizliktir yemektir ondan sonrada başımi yedim rahim agzim acildi o gun bugundur wc ve yemek disinda kalkmiyorum

Turnusolu ped icine koydular daha sonra alttan muyene etti ve muayene esnesinda iceridede tuttu o kagitlari amnisure ne
Amnisure kulak temizleme cubugunun biraz daha uzun versiyonu alttan sokup biraz icinde çevirip tahlile gonderiyorlar benide serklajdan sonra bayagi dr lar suyun gelebilir diye korkutmustular bi sabah icimden bisey bosandigini hissettim dr mu aradim muayenede anlasilmaz amnisure yaptıralim dedi negatif cikmisti ama şimdi kizimin gelisim geriliginden dolayi suyu azaliyor

Kızlar merhaba
6+3 haftalık hamileyim dr um hala prednol içmemi söyledi. Siz bu ilacı kullanmışmıydınız kullandıysanız ne zaman bıraktınız?

ayni seyleri yasadim günler gecmek bilmedi ondan sonra kendime geldim evin canına dustum temizliktir yemektir ondan sonrada başımi yedim rahim agzim acildi o gun bugundur wc ve yemek disinda kalkmiyorum

Ahh kiyamam yaaa. ne zor dimi?
bende bi atlatsaydim cnmm

Gule gule kullanin canim iyi gunlerde insallah :)

Günaydın kızlar. Herkese mutlu pazarlar.biz arabadan sonra mobilya isinide hallettik cok şükür. Bir tane 80×180 buyuyen besik bi tanede dolap aldim.20 gun sonra gelicek inşallah. Ama hala eksik bitmiyor
sensizim89 Ahh kuzucum bende sendenim.Bizim babamız bugün çalışmak zorunda olduğu için bende kızcem ile takılıyoruz evde. sol yanıma uzandım pıt pıt vuruyor güzel kızım
Benim odun kocam da bugunu kendine ayirdi kahveye gitti . valla kafami dinledim butun gun ohhhh mis gibi aksama da yemek yapma pizza isteriz dedi hafiften yontuluyormu ne

Gule gule kullanin canim iyi gunlerde insallah :)

Benim odun kocam da bugunu kendine ayirdi kahveye gitti . valla kafami dinledim butun gun ohhhh mis gibi aksama da yemek yapma pizza isteriz dedi hafiften yontuluyormu ne
Ne guzElmis iste. Insallah bebisler azcik toparliyordur bizim kocalari canim benimki de ben evi supurgeye alirken geldi birak birak yaparim dedi aliverdi hemen elimden. Zaten belimi tuta tuta yapiyordum. wcye banyoya domestos dokmustum sen koklama bunlari dedi fircaladi duruladi ama ben bida yaptim o gidince. Bide eli yakissa arada isime yarayacak bu adam ama eli hic yakismiyo bi ise.

Kızlar merhaba
6+3 haftalık hamileyim dr um hala prednol içmemi söyledi. Siz bu ilacı kullanmışmıydınız kullandıysanız ne zaman bıraktınız?
Canim su agzimiza alir almaz dagilip aci olan hap sanirim. Ben sadece transferden sonra 5 gun gunde bi tane kullandim sonra biraktim bida kullanmadim onu. Yani bu sekilde iullandirdi dr. Yanilmiyosam prednoldu.

Kızlar çantaya kaç lohusa kilodu koymak gerekiyor ben 10 tane koydum çok mu
Masallah haril haril canta hazirliyosun canim. Bizde daha tik yok cantamiz bile yok ben hic lohusa kulodu almadim almiycam da zaten sezeryan olursak sonda takilir muhtemelen. yedek ic camasiri koycam ama normalde kullandiklarimdan azcik daha buyugunu alip koycam rahat olsun diye. Bide emzirme sudyeni ve atleti koycm birer tane yedek yeter diye dusunuyorum. Kulot belki 3 4 tane olabilir. Ama bende hastanenin eve yakin olmsinin rahatligi var biseye ihtiyac duyarsam esim 15 dk da alir getirir. ha bu arada annem sadece bi gece kalirsin dedi hatta daha erken kalkip yurumeye baslarsam daha erken cikarmisim hastaneden.

Aynen çanta hazır bi havlu kagit ve ıslak mendil kaldı. Lohusa kilodu ped gibi canım kanama geçmemesi için.
3 tane kilot ,2 atlet ,2 emzirme sutyeni, 2 pijama, 10 tane gece uzun ped, terlik, el havlusu, çorap ve patik.
Bebek icin; 1 hastane çıkışı, bir takım, 12 tane bez,1 paket ıslak mendil,emzik, biberon, göğüs pompası, çorap, sarılık tulbenti, mendil, göğüs Pedi, göğüs pompası, kirlilik poşeti, pişik kremi, tatile gidiyoruz Sanki

Valla tatile gider gibi ben cok ivir zivir almiycam hastanedeki herkes zaten cok yakindan ilgileniyo benimle. Annemden dolayi saolsun. Temizlik isinde calisan abla bile sen hic biseyi dert erme senin odani bigun onceden paril paril herseyiyle ayarlarim kilitlerim dedi. Ben sadece enn gereklileri alcam oglusumun cicileri bezi ve bana kiyafet. Hatta bebek bezi bile alma ynina dedi annem. Mamacilar reklamlarini bastirip bi suru bez birakiyo benim adima geliyo onlarda kimse ellemiyo bile dedi ama kotu uyduruk bise olabilir diye bezimizi alcam yanima. Ben bide komsunun oglu mekkeye calismaya gitmisti ordan zemzem istedim cocuk getirmis saolsun. Bebis dogdugunda agzina bi cy kasigi verilsin diye onu koycam. seninde aklinda olsun annem bebek dogar dogmaz usuyebilir bitane ince orgu battaniye koy dedi. Bide 2 3 tane kundak koy kullaniliyo dedi.

[Gali"sensizim89, post: 40089181, member: 625169"]Ne guzElmis iste. Insallah bebisler azcik toparliyordur bizim kocalari canim benimki de ben evi supurgeye alirken geldi birak birak yaparim dedi aliverdi hemen elimden. Zaten belimi tuta tuta yapiyordum. wcye banyoya domestos dokmustum sen koklama bunlari dedi fircaladi duruladi ama ben bida yaptim o gidince. Bide eli yakissa arada isime yarayacak bu adam ama eli hic yakismiyo bi ise.[/QUOTE]

Benimkinden cok ümidim yok canim yine de Allahtan umit kesulmez

Kundak mı ben sadece hastane çıkışının battaniyesini koydum başka koymadim

Canim su agzimiza alir almaz dagilip aci olan hap sanirim. Ben sadece transferden sonra 5 gun gunde bi tane kullandim sonra biraktim bida kullanmadim onu. Yani bu sekilde iullandirdi dr. Yanilmiyosam prednoldu.
evet o acı ilaç çok fena demi. Genelde herkes kısa süreli kullanmış dr bi sorayım saol cevabın için

ben bebek için 3 takım zıbın ve iki adet penye battaniye , çorap , 20 adet bez , ıslak mendil , pamuk ve pişik kremi , ağız mendili koydum
Bir battaniye yetmiyor demek ki iki çanta hazırladım doldu nereye ne koycam şaşırdım.
ben 3 tane koydum sonuçta bir gün bir gece kalacağiz ve hasta bezi aldım hastanede onu kullanacağım çamaşırım temiz kalacak
Bende bez gibi ama kilot o şekilde aldım. Hepsini koydum. Tek kullanimlik at çöpe gitsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…