2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bir battaniye yetmiyor demek ki iki çanta hazırladım doldu nereye ne koycam şaşırdım.

Bende bez gibi ama kilot o şekilde aldım. Hepsini koydum. Tek kullanimlik at çöpe gitsin :)

kusar dediler bana battaniyeyi 2 koydum belki çişi filan çıkar yedek olsun dediler....küçük bir de yelek koydum yeni doğan bebek üşür canı kanı ne olur daha dediler , birazda boş poşet koydum küçük göze kirlileri ayrı koyarım kullanmadığım temiz kalır diye
bende iki çanta yaptım biri bebeğe biri kendime koydum kenarda bekliyor

Haklısın bi yelek bi battaniye daha koyayım

C A N O cnim sarilik tulbenti sari olcak demi. tek renk yazmalardan alsam olur mu ki. ben daha almadim ama annemin yazma aldigi biyerde pamuklu basortusu gormustum ondan alip kenarina da citipiti bi igne oyasi yaptirsam abartili olur mu acep

Ben sari koymadim cantaya beyaz koydum kenari ince iğne oyali sariyi evde kullanicagim doktorlar pek hoslanmiyor saridan

Ben sari koymadim cantaya beyaz koydum kenari ince iğne oyali sariyi evde kullanicagim doktorlar pek hoslanmiyor saridan
Saol canim cvp icin. Bana birisi normalde kirmizi kullanilir demisti ama bencede beyaz daha uygun gorunuyo normal kullanim icin. Ilk carsiya cikisimda bnde bi sari bi beyaz alim barim.kenarin da guzel bi igne oyasi yaptirrim ince abartisiz bise aslinda oyaya gerek yok ama oglusumun herseyi guzel ozenli olsun istiyorum bu arada senin gunler azalmis baya. Ne zaman ne sekilde dogum olacagi belli mi konustun mu dr unla.

kundak olarak bu muslin bezlerden mi aldınız?

Ben sarı koydum ceyizimde vardı kenarı oyali ama dediğin gibi de güzel olur sen becerikli hatunsun

annem bana doğum yapan kadın kırmızı örter başına demişti çünkü lohusa kadını uykuda korkuturlar mış filan diye anlatmıştı hatta al basmasın dermiş eskiler...
ablamdan eltimden biliyorum sarı örtük doktorlar ne alakası var diye kızmışlardı ama annem , büyüklerde sarı sarıyı çeker sarılık varsa geçsin diye sarı örterlermiş bebeğe...bende hastane çantasına beyaz koydum zaten hastaneden çıkarken yüzünü örtmek için oda
bende yeni 32.haftaya girdik güzel geçti rahat bir gebelik geçirdim şu ana kadar ne kusma ne bulantı olmadı yeni yeni ağrılar başladı vücut ağırlaştık ca bel ağrısı genital bölgede filan doktor olacak o kadar bebek büyüdükçe yer açıyor kendine dedi , doğumu normal olsun istedik konuştuk olur dedi ama kesin olur diyemem dedi kan sulandırıcı iğneleri kesince durumu tekrar konuşuruz dedi kanda sorun olmazsa normal doğum yaptırırım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…