Bir battaniye yetmiyor demek ki iki çanta hazırladım doldu nereye ne koycam şaşırdım.
Bende bez gibi ama kilot o şekilde aldım. Hepsini koydum. Tek kullanimlik at çöpe gitsin :)
ağrı kesici özeliği de var onun tutunmaya yardımcı oluyormuş her gün bir tane kullandımHerkes bi kaç gün kullanmış siz neden uzun kullanmıştınız? Benim dr da prednole devam diyor her sorduğumda
Kortizon içerdiği için zararı olur mu acaba diye düşünüyor insan malum zor bulunca pipirikleniyorumağrı kesici özeliği de var onun tutunmaya yardımcı oluyormuş her gün bir tane kullandım
etmez miyiz allah yardımcın olsunBenim kıymetli tüp hamişlerim yarın transferim var bana dua edin olur mu
doktorunla konuş sor neden kullanıyorum diye en iyi bilğiyi o verir sonuçtaKortizon içerdiği için zararı olur mu acaba diye düşünüyor insan malum zor bulunca pipirikleniyorum
Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım.Benim kıymetli tüp hamişlerim yarın transferim var bana dua edin olur mu
Haklısın bi yelek bi battaniye daha koyayımkusar dediler bana battaniyeyi 2 koydum belki çişi filan çıkar yedek olsun dediler....küçük bir de yelek koydum yeni doğan bebek üşür canı kanı ne olur daha dediler , birazda boş poşet koydum küçük göze kirlileri ayrı koyarım kullanmadığım temiz kalır diye
bende iki çanta yaptım biri bebeğe biri kendime koydum kenarda bekliyor
Hastane cikisinin icindeki gibi de olur canim. Annem bana eskiden olurmus ya desenli pazenden cift tarafli oluyo onlar gibi olacak dedi de ben de penye olanlardan koycm 3 tane.Kundak mı ben sadece hastane çıkışının battaniyesini koydum başka koymadim
Ederiz tabi canim. Allah yardimcin olsun. kimsenin kucagini bos koymasin insallah...Benim kıymetli tüp hamişlerim yarın transferim var bana dua edin olur mu
Anladım canımHastane cikisinin icindeki gibi de olur canim. Annem bana eskiden olurmus ya desenli pazenden cift tarafli oluyo onlar gibi olacak dedi de ben de penye olanlardan koycm 3 tane.
Ben sari koymadim cantaya beyaz koydum kenari ince iğne oyali sariyi evde kullanicagim doktorlar pek hoslanmiyor saridanC A N O cnim sarilik tulbenti sari olcak demi. tek renk yazmalardan alsam olur mu ki. ben daha almadim ama annemin yazma aldigi biyerde pamuklu basortusu gormustum ondan alip kenarina da citipiti bi igne oyasi yaptirsam abartili olur mu acep
Saol canim cvp icin. Bana birisi normalde kirmizi kullanilir demisti ama bencede beyaz daha uygun gorunuyo normal kullanim icin. Ilk carsiya cikisimda bnde bi sari bi beyaz alim barim.kenarin da guzel bi igne oyasi yaptirrim ince abartisiz biseBen sari koymadim cantaya beyaz koydum kenari ince iğne oyali sariyi evde kullanicagim doktorlar pek hoslanmiyor saridan
Evet kortizon icerdigi icin tuza dikkat etmelisin yoksa hemen sisiriyor cnm :) bende 1hahta kullandim sonra kesti dr.Kortizon içerdiği için zararı olur mu acaba diye düşünüyor insan malum zor bulunca pipirikleniyorum
ben beşli paket aldım. bir paket de depend var. onlar idare eder herhalde.Kızlar çantaya kaç lohusa kilodu koymak gerekiyor ben 10 tane koydum çok mu
kundak olarak bu muslin bezlerden mi aldınız?Valla tatile gider gibiben cok ivir zivir almiycam hastanedeki herkes zaten cok yakindan ilgileniyo benimle. Annemden dolayi saolsun. Temizlik isinde calisan abla bile sen hic biseyi dert erme senin odani bigun onceden paril paril herseyiyle ayarlarim kilitlerim dedi. Ben sadece enn gereklileri alcam oglusumun cicileri bezi ve bana kiyafet. Hatta bebek bezi bile alma ynina dedi annem. Mamacilar reklamlarini bastirip bi suru bez birakiyo benim adima geliyo onlarda kimse ellemiyo bile dedi ama kotu uyduruk bise olabilir diye bezimizi alcam yanima. Ben bide komsunun oglu mekkeye calismaya gitmisti ordan zemzem istedim cocuk getirmis saolsun. Bebis dogdugunda agzina bi cy kasigi verilsin diye onu koycam. seninde aklinda olsun annem bebek dogar dogmaz usuyebilir bitane ince orgu battaniye koy dedi. Bide 2 3 tane kundak koy kullaniliyo dedi.
Ben sarı koydum ceyizimde vardı kenarı oyali ama dediğin gibi de güzel olur sen becerikli hatunsunC A N O cnim sarilik tulbenti sari olcak demi. tek renk yazmalardan alsam olur mu ki. ben daha almadim ama annemin yazma aldigi biyerde pamuklu basortusu gormustum ondan alip kenarina da citipiti bi igne oyasi yaptirsam abartili olur mu acep
Güzel canım istersen ped de koy gece olandanben beşli paket aldım. bir paket de depend var. onlar idare eder herhalde.
Saol canim cvp icin. Bana birisi normalde kirmizi kullanilir demisti ama bencede beyaz daha uygun gorunuyo normal kullanim icin. Ilk carsiya cikisimda bnde bi sari bi beyaz alim barim.kenarin da guzel bi igne oyasi yaptirrim ince abartisiz biseaslinda oyaya gerek yok ama oglusumun herseyi guzel ozenli olsun istiyorum bu arada senin gunler azalmis baya. Ne zaman ne sekilde dogum olacagi belli mi konustun mu dr unla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?