Iyi geceler canımben çıkıyorum herkese iyi geceler , kızlar offf yarın pazartesi ve ben her pazartesi kan vermeye hastaneye gidiyorum kan sulandırıcılar bitseydi hayırlısıyla daha 38, haftaya kadar kullanacağım bu kan vermekten sıkılmaya başladım ama az kaldı buna da şükür etmek lazım
Hadi bakalim Rabbim kolaylik versin..saglik versin ikinize de insallah canimannem bana doğum yapan kadın kırmızı örter başına demişti çünkü lohusa kadını uykuda korkuturlar mış filan diye anlatmıştı hatta al basmasın dermiş eskiler...
ablamdan eltimden biliyorum sarı örtük doktorlar ne alakası var diye kızmışlardı ama annem , büyüklerde sarı sarıyı çeker sarılık varsa geçsin diye sarı örterlermiş bebeğe...bende hastane çantasına beyaz koydum zaten hastaneden çıkarken yüzünü örtmek için oda
bende yeni 32.haftaya girdik güzel geçti rahat bir gebelik geçirdim şu ana kadar ne kusma ne bulantı olmadı yeni yeni ağrılar başladı vücut ağırlaştık ca bel ağrısı genital bölgede filan doktor olacak o kadar bebek büyüdükçe yer açıyor kendine dedi , doğumu normal olsun istedik konuştuk olur dedi ama kesin olur diyemem dedi kan sulandırıcı iğneleri kesince durumu tekrar konuşuruz dedi kanda sorun olmazsa normal doğum yaptırırım dedi
güzel haberlerle gel inşallah. Rabbim yar ve yardımcın olsun.Benim kıymetli tüp hamişlerim yarın transferim var bana dua edin olur mu
Ben sari koymadim cantaya beyaz koydum kenari ince iğne oyali sariyi evde kullanicagim doktorlar pek hoslanmiyor saridan
Kundakda mi lazim kikundak olarak bu muslin bezlerden mi aldınız?
Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizde bugünlere geleceksiniz zaman gecmiyor gibi gelsede geçiyor çok şükürya ne güzel siz lohusalığı konuşmaya başlamışsınız. darısı bizlere inşallah. şubat ayında 2. tüp bebek denememi yaptım hamdolsun gebeyim. keseyi görsük cmt kalp atışı için gidicez. Rabbim pıt pıtları sonrasında sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin.
Amin canım inşallah çokkkk tşk ederim allah razı olsun peki bir soru daha sorabilirmiyim tedavi süresince kullanılan iğneler çok can yakiyor mu amin inşallah tez zamanda bütün isteyenler kavuşsun bebişine tekrar tsk ederim canımCanım merhaba öncelikle tedavin hayırlı olsun Adetin 2. Yada 3. Günü gidiyorsun. Alttan yumurtalarına bakıyor doktor. Sana iğne veriyor onları denilen şekilde kullanıyorsun, ara ara kontrole gidiyorsun. Yumurtalar gelistiginde sana anestezi verilip yumurtalar toplanıyor. Esin de sperm ornegi veriyor. Embriyolog onları dolluyor. Ertesi gün size telefonla haber veriliyor embriyolar hakkında ve transfer hakkında. 3. Gun yada 5.gun transfer gerçekleşiyor 10 yada 12 gün bekleyip kan da gebelik var mı yok mu bakılıyor. Hayırlısı olsun inşallah yavruna Kavuşursunuz
Insallah insallaaahhh :) hala ruyada gibiyim :)Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizde bugünlere geleceksiniz zaman gecmiyor gibi gelsede geçiyor çok şükür
hayırlı olsun canımya ne güzel siz lohusalığı konuşmaya başlamışsınız. darısı bizlere inşallah. şubat ayında 2. tüp bebek denememi yaptım hamdolsun gebeyim. keseyi görsük cmt kalp atışı için gidicez. Rabbim pıt pıtları sonrasında sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin.
canım aynı sorun bende de var kime sorsam erken daha diyorGozun aydin canim hosgeldin. Amiiinnnben azonce 5 aylik bebegi olan bi arkimle konustum bi sorayim dedim hastne cantasina ne koydun ne alim filan diye. Gicik soyka kalasica hevesimi kirdi dha erken ya filan dedi. Erken merken ne hevesimi kiriyosun dedim 8 yil sonra bebegim olcak birak tadini cikarayim dedim hatta 5 gun once 9. Yilimiza girdik
evet canım haklısınBen de birazdan cikicam canim druma gidicem hem rapor hem de muayene icin Bide laf aramizda oglumu ozledim gormek icinBende de akinti var ama sari ve kokulu gicik birşey guzel haberlerle gel bize
Hasibecim benimde ayni sekilde basladi kirmizi noktalar bir gun baktim ki catlak olmusbebisleeimizden hatira onlar canini sıkma ama varsa bi caresi bu saatten ssonra bende ogrensem fena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?