2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

ben çıkıyorum herkese iyi geceler , kızlar offf yarın pazartesi ve ben her pazartesi kan vermeye hastaneye gidiyorum kan sulandırıcılar bitseydi hayırlısıyla daha 38, haftaya kadar kullanacağım bu kan vermekten sıkılmaya başladım ama az kaldı buna da şükür etmek lazım

Iyi geceler canım
Oğlun için değer onu kucağına aldığın da hepsi geçecek

Hadi bakalim Rabbim kolaylik versin..saglik versin ikinize de insallah canim

kundak olarak bu muslin bezlerden mi aldınız?
canim annemin kasteddigi kundak bu sekilde. Muslin kumas ne bilemedim belki de ayni sey. Burda bu kundaklardan gordum ayni sekilde yapilmis carsida bi kac yer satiyor ama bnde penye olandan var 3 tane ihtiyac duymam sanirim baska.

ya ne güzel siz lohusalığı konuşmaya başlamışsınız. darısı bizlere inşallah. şubat ayında 2. tüp bebek denememi yaptım hamdolsun gebeyim. keseyi görsük cmt kalp atışı için gidicez. Rabbim pıt pıtları sonrasında sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin.

Gozun aydin canim hosgeldin. Amiiinnn ben azonce 5 aylik bebegi olan bi arkimle konustum bi sorayim dedim hastne cantasina ne koydun ne alim filan diye. Gicik soyka kalasica hevesimi kirdi dha erken ya filan dedi. Erken merken ne hevesimi kiriyosun dedim 8 yil sonra bebegim olcak birak tadini cikarayim dedim hatta 5 gun once 9. Yilimiza girdik

Bana da sari dediler ama beyaz aldirdim annem mavi boncukla igne oyası yaptıracak araya da nazar boncuklari koydurucam sari da kullanmak lazim diyolar ama bakalim..

Ben sari koymadim cantaya beyaz koydum kenari ince iğne oyali sariyi evde kullanicagim doktorlar pek hoslanmiyor saridan

kundak olarak bu muslin bezlerden mi aldınız?
Kundakda mi lazim ki ben oyle bisey hazirlamadim mermersah bezinden kurulamak icin havlu büyüklüğünde bi parca yapti annem ve altini degistirdikten sonra kurulamak icinde hazirladuk iki parca ama kundak icin degilde battaniye yapmis pazen kumastan iki tane onlar yeter mi acaba? Bide benim kullandigim kundaklar varmis annem onlari verdi gecen gun lazim olacagini düşünmemiştim

Hoş Geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizde bugünlere geleceksiniz zaman gecmiyor gibi gelsede geçiyor çok şükür

Annemin yaptiklarida bunlardan... Normal battaniye var hastaneye goturecegim ama bunlarida mi goturmek lazim ?

[QAnwmisensizim89, post: 40093487, member: 625169"]Eki Görüntüle 1465149 canim annemin kasteddigi kundak bu sekilde. Muslin kumas ne bilemedim belki de ayni sey. Burda bu kundaklardan gordum ayni sekilde yapilmis carsida bi kac yer satiyor ama bnde penye olandan var 3 tane ihtiyac duymam sanirim baska.[/QUOTE]

Anwmim

Amin canım inşallah çokkkk tşk ederim allah razı olsun peki bir soru daha sorabilirmiyim tedavi süresince kullanılan iğneler çok can yakiyor mu amin inşallah tez zamanda bütün isteyenler kavuşsun bebişine tekrar tsk ederim canım

Slm kızlar günaydın mutlu bebişler ve güzel anneleri sensizim89 canım iyi dileklerin için teşkkr edrim randevumz 11 de bakalım inş sağlıklı bir gebeliktir hayırlısıyla rabbimn izniyle bu kez kucagımzda sevmeyi nasip etsin kalbi duran bebişim bize kardeşini yollamış diyorum kendimce yaşasydı şuan 1 hafta sonra doğacktı ama nasip inş bunun sonu güzel olur

kızlar ne güzel siz çantalarınızı hazırlamışsınız ben daha hiçbirşey hazırlamadım erken diye düşünüyorumama sizin hazırladıklarınızdan da fikir ediniyorum unuttuğum bişey olursa hemen buraya bakarım

Kızlar bişey soracam beta hcg kanı açmı yoksa tokmu veriliyorduşuan karnımdan acayip sesler geliyorda açıktım sanırım

hayırlı olsun canımamin inşallah
canım aynı sorun bende de var kime sorsam erken daha diyor biz de 7 sene sonra tattık bu mutluluğu ama anlamıyorlar işte

evet canım haklısın kızıma feda olsunben eltime sordum o da krem sür nemli tut dedi ben de öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…