- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
olabilir konabilir gerçi depend varya. sanırım ped ayrıca hastanede de varmış. daha çantayı hazırlamadım da 30da hazırlamayı planlıyorum...Güzel canım istersen ped de koy gece olandan
muslin dediğim ebebekte de var bazı diğer mağazalarda da var. koton kumaş. çok amaçlı kullanılıyor. tülbentlerin kalınları gibi düşün. ufak parçalı olanları var ağız bezi olarak kullanılıyor daha büyükleri kundak için ve banyo sonrası havlunun içine koymak için. internet siteleri de var. ben onlardan aldım gerekirse kundak için de kullanılır diye canım.Eki Görüntüle 1465149 canim annemin kasteddigi kundak bu sekilde. Muslin kumas ne bilemedim belki de ayni sey. Burda bu kundaklardan gordum ayni sekilde yapilmis carsida bi kac yer satiyor ama bnde penye olandan var 3 tane ihtiyac duymam sanirim baska.
yani şöyle kundağı amerikalı doktorlar kolik bebeklerin hayata adapte olmasında özellikle öneriyor. anne karnı gibi sıkı ve sıcak bir ortam onlara huzur veriyor. bende penye battaniye de var ama bahar yaz zamanları çok fazla kalın olur diye muslin bezler var onlardan aldım birkaç tane. mermerşahi dedikleri yani tülbentlerin daha kalınları koton gibi düşün. çok amaçlı da kullanılıyor banyo sonrası havlunun içine sarmak için veya ufak parçaları ağız bezi gibi....Kundakda mi lazim kiben oyle bisey hazirlamadim mermersah bezinden kurulamak icin havlu büyüklüğünde bi parca yapti annem ve altini degistirdikten sonra kurulamak icinde hazirladuk iki parca ama kundak icin degilde battaniye yapmis pazen kumastan iki tane onlar yeter mi acaba? Bide benim kullandigim kundaklar varmis annem onlari verdi gecen gun lazim olacagini düşünmemiştim
Yakmiyor korkmaAmin canım inşallah çokkkk tşk ederim allah razı olsun peki bir soru daha sorabilirmiyim tedavi süresince kullanılan iğneler çok can yakiyor mu amin inşallah tez zamanda bütün isteyenler kavuşsun bebişine tekrar tsk ederim canım
Farketmiyor kuzumKızlar bişey soracam beta hcg kanı açmı yoksa tokmu veriliyorduşuan karnımdan acayip sesler geliyorda açıktım sanırım
maşallah canım ya :) hangi deterjanı tercih ettiniz? şimdiden bende alıyım diyorum ama hangisi iyidir bilemedimgunaydinnnn annislerr bugun bebegimin kiyafetlerini yikayacamm minicik minicikk
Canim insallah bu defa olacak.senin icin dua edecegim.Benim kıymetli tüp hamişlerim yarın transferim var bana dua edin olur mu
Bende daha bisey hazirlamadim ufak tefek biseyler aldik giysi olarak ama toplu alisveris icin eminonu havuzlu hana gidicez ordan herseyimizi alicaz odamizi boyadik mobilyalarin siparisini verdik alisverisi yapiyim cantayida hazirlayip koyucam kenara ama neler lazim iste bilmiyorumkızlar ne güzel siz çantalarınızı hazırlamışsınız ben daha hiçbirşey hazırlamadım erken diye düşünüyorumama sizin hazırladıklarınızdan da fikir ediniyorum unuttuğum bişey olursa hemen buraya bakarım
biz de bir tek mobilyaları ve ufak tefek giysileri aldık,artık çantasını diğer bütün ihtiyaçları babaannesiyle ve eltimle hazırlarımBende daha bisey hazirlamadim ufak tefek biseyler aldik giysi olarak ama toplu alisveris icin eminonu havuzlu hana gidicez ordan herseyimizi alicaz odamizi boyadik mobilyalarin siparisini verdik alisverisi yapiyim cantayida hazirlayip koyucam kenara ama neler lazim iste bilmiyorum
Doğum zamanı geldi çattı desene. Rabbim kolay dogumlar nasip etsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGunaydin teyzelerimiz arkadaslarimiz.kizlar ben iki gundur bi sistim yuzum gozum elim ayagim gorenler korkma ama dogum yakin diyor.bu sislikler dogum onu olurmus.3 gunde 2.5 kilo aldim.sislikten herhalde. Etrafimda 2 tane ikiz bebek bekleyen vardi.ikiside dogurdu.biri 34 biri 35 te
Hic de tinlamaya niyetim yok valla canimhayırlı olsun canımamin inşallah
canım aynı sorun bende de var kime sorsam erken daha diyorbiz de 7 sene sonra tattık bu mutluluğu ama anlamıyorlar işte
Annemin yaptiklarida bunlardan... Normal battaniye var hastaneye goturecegim ama bunlarida mi goturmek lazim ?
[QAnwmisensizim89, post: 40093487, member: 625169"]Eki Görüntüle 1465149 canim annemin kasteddigi kundak bu sekilde. Muslin kumas ne bilemedim belki de ayni sey. Burda bu kundaklardan gordum ayni sekilde yapilmis carsida bi kac yer satiyor ama bnde penye olandan var 3 tane ihtiyac duymam sanirim baska.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?