2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

muslin dediğim ebebekte de var bazı diğer mağazalarda da var. koton kumaş. çok amaçlı kullanılıyor. tülbentlerin kalınları gibi düşün. ufak parçalı olanları var ağız bezi olarak kullanılıyor daha büyükleri kundak için ve banyo sonrası havlunun içine koymak için. internet siteleri de var. ben onlardan aldım gerekirse kundak için de kullanılır diye canım.

yani şöyle kundağı amerikalı doktorlar kolik bebeklerin hayata adapte olmasında özellikle öneriyor. anne karnı gibi sıkı ve sıcak bir ortam onlara huzur veriyor. bende penye battaniye de var ama bahar yaz zamanları çok fazla kalın olur diye muslin bezler var onlardan aldım birkaç tane. mermerşahi dedikleri yani tülbentlerin daha kalınları koton gibi düşün. çok amaçlı da kullanılıyor banyo sonrası havlunun içine sarmak için veya ufak parçaları ağız bezi gibi....

Yakmiyor korkma alisiyor insan göbek den olan igneyi kendin yapıyorsun. Gelecek iki küçük el için değer.

Bende daha bisey hazirlamadim ufak tefek biseyler aldik giysi olarak ama toplu alisveris icin eminonu havuzlu hana gidicez ordan herseyimizi alicaz odamizi boyadik mobilyalarin siparisini verdik alisverisi yapiyim cantayida hazirlayip koyucam kenara ama neler lazim iste bilmiyorum

biz de bir tek mobilyaları ve ufak tefek giysileri aldık,artık çantasını diğer bütün ihtiyaçları babaannesiyle ve eltimle hazırlarım ben babasıyla dışarı çıktığımızda bebek arabalarına pusetlere falan da bakıyorum ama erken daha onları doğduktan sonra da alırız deyip beni çekiştiriyor sinir oluyorum o yüzden onları sonraya bıraktım napalım yeter ki sağlıklı doğsun da geri kalan herşey olur

Gunaydin teyzelerimiz arkadaslarimiz.kizlar ben iki gundur bi sistim yuzum gozum elim ayagim gorenler korkma ama dogum yakin diyor.bu sislikler dogum onu olurmus.3 gunde 2.5 kilo aldim.sislikten herhalde. Etrafimda 2 tane ikiz bebek bekleyen vardi.ikiside dogurdu.biri 34 biri 35 te

Doğum zamanı geldi çattı desene. Rabbim kolay dogumlar nasip etsin. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canımamin inşallah
canım aynı sorun bende de var kime sorsam erken daha diyor biz de 7 sene sonra tattık bu mutluluğu ama anlamıyorlar işte
Hic de tinlamaya niyetim yok valla canim aklima gelen ihtiyaclari yavas yavas aliyorum ben. 30. Hafta da cantami hazirlamaya basliycam ben ana kucagini aldigimda 14. Haftadaydik bebek bezlerini zaten depoladik Hamile oldugumu ogrendigimizde esim netten siparis vermisti. 1 2 3 numara doldurdum dolaba molfixin. Islak mendilimizde 30 a yakin var suan en buyuk eksigimiz besik kaldi. Onu da zaten gorumcem alacak Ben neyi begenirsem

Anwmim[/QUOTE]
Canim annem al cantana iki uc tane dedi. O hastalarla pek muhattap olmuyo ama diger hemsireler demisler kullaniyoruz diye. Ben anneme soruyorum hep hastanede ne gerek oluyo ne kullaniliyo diye. En azindan hastane cikisindakinden ayri bitane koy cantana. Kusar cisi bulaSir filan belki lazim olur.

Kizlar ben dun gece mide yanmasindan uyuyamadim 4 e kadar oturdum tv izledim. Sabah da 10 gibi uyandim ama karnimin alt tarafinda cok siddetli bi sanci vardi. Sag bacagimda cok sizliyordu. O agri moralimi oyle bozdu ki anlatamam. Noluyoruz dedim kendi kendime bi. Yataktan hic cikmadim bi saat kadar uzandim oyle. Sonra hafifledi kalktim kahvaltimi filan ettim. Ama kahvaltidan sonra oglusum kipir kipir oluyordu hep. Bugun oyle net siddetli hareketler hissetmiyorum. Takmiycam kafama boyle seyleri diyorum ama elimde deil aklim karnimda hep ya

kızlar bugunde kan verdım 11. günüm degerim 324 cıktı korkuyorum dış gebelıkmı kimyasalmı sevınıtorum bi yandan kafamda bunlar rabbım hayırlısını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…