- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Degerin cok guzel canim at kafandan o dusunceleri. Hamissin tadini cikarkızlar bugunde kan verdım 11. günüm degerim 324 cıktı korkuyorum dış gebelıkmı kimyasalmı sevınıtorum bi yandan kafamda bunlar rabbım hayırlısını ver
Dogru soyluyosun bazen iki gun surdugu oluyor o hareket azliginin canim da agri da olunca bi tuhaf oldum iste... normal bi zamanda olsa agriyi da takmaz insan da aklimiz fikrimiz bebislerde ya hersey korkutuyoGünaydın bebişin hareketleri ARada yavaşlıyor kötü düşünme CNm
inşallah artar canım kimyasal degildir rabbim hayırlısını saglıksını versin ol dese neler oluyor vakti zamnı var herşeyin iyi düşün iyi olsun..Slm kızlar kanı verdim artış varmı yokmu bakcaklar doktor haber vercek saat 5 te yada 6 da muayende etti rahim kalınlaşması var dedi ve inş sağlıklı gebelktr dedi kimyasal yada dış gebelk olmz dedi bende dedim hayırlısı artık nasip zamnı grlmişse olur gelmemişse vakit vardır
gunaydinnnn annislerr bugun bebegimin kiyafetlerini yikayacamm minicik minicikk
Canim bende kullaniyorum 8. Haftadayim gecen hafta yarima bu haftada ceyrek tablete dustum yarin birakiycam insallah doktoruna danis 5.haftadan sonra azaltarak biraktiriyolarKızlar merhaba
6+3 haftalık hamileyim dr um hala prednol içmemi söyledi. Siz bu ilacı kullanmışmıydınız kullandıysanız ne zaman bıraktınız?
Sağolsun umduğumdan erken geldi eve kocacık,dışarı yemege göürdü azda yürüyüş yaptık üsküdar'da.çok özlemişim üsküdar'ıGule gule kullanin canim iyi gunlerde insallah :)
Benim odun kocam da bugunu kendine ayirdi kahveye gitti . valla kafami dinledim butun gun ohhhh mis gibi aksama da yemek yapma pizza isteriz dedi hafiften yontuluyormu ne
Ama ben çok güldüm sana ayol tatile bile okadar çamaşır koymadım deeermişimKızlar çantaya kaç lohusa kilodu koymak gerekiyor ben 10 tane koydum çok mu
ALLAH gönlünüze göre hayırlısını versin inşaallahBenim kıymetli tüp hamişlerim yarın transferim var bana dua edin olur mu
Bismillah deyip başlamışsın gerisi gelir evelallah,bol dua ve tevekkülya ne güzel siz lohusalığı konuşmaya başlamışsınız. darısı bizlere inşallah. şubat ayında 2. tüp bebek denememi yaptım hamdolsun gebeyim. keseyi görsük cmt kalp atışı için gidicez. Rabbim pıt pıtları sonrasında sağlıkla kucağımıza almayı hepimize nasip etsin.
Maşaallah sizeGozun aydin canim hosgeldin. Amiiinnnben azonce 5 aylik bebegi olan bi arkimle konustum bi sorayim dedim hastne cantasina ne koydun ne alim filan diye. Gicik soyka kalasica hevesimi kirdi dha erken ya filan dedi. Erken merken ne hevesimi kiriyosun dedim 8 yil sonra bebegim olcak birak tadini cikarayim dedim hatta 5 gun once 9. Yilimiza girdik
Canım detrejan konusunda kafam çok karışık sen ne kullanacaksın.Tecrübeli bir abla dogumun sezeryan olacaksa çocugun solunum sistemi çok zayıf oluyor o yüzden kokulu deterjan,yumuşatıcı,oda spreyleri,parfüm bebekten uzak tut.ooğal olsun herşey dedi.o yüzden alanlara soruyorum deterjan markalarınıgunaydinnnn annislerr bugun bebegimin kiyafetlerini yikayacamm minicik minicikk
Bende Nisan ayının ilk hafta gideceğim kısmetse bebek ve benim ihtiyaçlar için.sonra karyola bakacağız .Yorgan yastık için ne düşünüyorsunuz pamuk,elyaf,yün,kuş tüyüBende daha bisey hazirlamadim ufak tefek biseyler aldik giysi olarak ama toplu alisveris icin eminonu havuzlu hana gidicez ordan herseyimizi alicaz odamizi boyadik mobilyalarin siparisini verdik alisverisi yapiyim cantayida hazirlayip koyucam kenara ama neler lazim iste bilmiyorum
Lohusa kilodu dediysem iç çamaşırı değil kilot hasta bezi gibi ondan aldımSağolsun umduğumdan erken geldi eve kocacık,dışarı yemege göürdü azda yürüyüş yaptık üsküdar'da.çok özlemişim üsküdar'ıeve geldiğimde karnım diyarbakır karpuzu gibi olmuştu.yürümek çok şişiriyor
Ama ben çok güldüm sana ayol tatile bile okadar çamaşır koymadım deeermişimkullan at grubunu kullanacagım çoğunlukla kısmet olursa tabi
ALLAH gönlünüze göre hayırlısını versin inşaallah
Bismillah deyip başlamışsın gerisi gelir evelallah,bol dua ve tevekkül
Maşaallah sizeAman kimseye sorma be güzelim biz bize yeteriz ,internet deniz derya zaten istemediğin kadar bilgi var.herkesin durumu kendize özel kendine kıymetli
Canım detrejan konusunda kafam çok karışık sen ne kullanacaksın.Tecrübeli bir abla dogumun sezeryan olacaksa çocugun solunum sistemi çok zayıf oluyor o yüzden kokulu deterjan,yumuşatıcı,oda spreyleri,parfüm bebekten uzak tut.ooğal olsun herşey dedi.o yüzden alanlara soruyorum deterjan markalarını
Bende Nisan ayının ilk hafta gideceğim kısmetse bebek ve benim ihtiyaçlar için.sonra karyola bakacağız .Yorgan yastık için ne düşünüyorsunuz pamuk,elyaf,yün,kuş tüyü
Gec oldu gunaydin degil de tunaydin diyim ben de :))Günaydın sizlere ve yeni bir haftaya
canim kotuye yormasinlar. Biz kortizon aldik sismemiz normal. Benim de 8 aydir kullandigim yuzuk su bir haftadir sıkmaya basladi ignelerdendir o sen merak etme.Gunaydin teyzelerimiz arkadaslarimiz.kizlar ben iki gundur bi sistim yuzum gozum elim ayagim gorenler korkma ama dogum yakin diyor.bu sislikler dogum onu olurmus.3 gunde 2.5 kilo aldim.sislikten herhalde. Etrafimda 2 tane ikiz bebek bekleyen vardi.ikiside dogurdu.biri 34 biri 35 te
ben bir yerde okumustum yanlis hatirlamiyorsam bebek buyurken hareketleri yavasliyormus sanki bekliyor gibi. Sonra daha guclu hareketleniyormus. Ki ben bunu kendimde tecrube ettim. Bir iki gun cok kotu oluyorum nefes alamiyorum degisik agrilar agirliklar oluyor. Sonra bir bakiyorum karnim biraz buyumus. Oyle bisey olabilir.Dogru soyluyosun bazen iki gun surdugu oluyor o hareket azliginin canim da agri da olunca bi tuhaf oldum iste... normal bi zamanda olsa agriyi da takmaz insan da aklimiz fikrimiz bebislerde ya hersey korkutuyoiyidir oglum iyi ben onu emanet edebilecegim en guzele en yuceye ettim.. Rabbim korusun hepimizin minnaklarini insallah...
su hamileligimin basindan beri iki seye aserdim. Birini soylemeyim. Digeri de sahilde gezme. Yine aklima dustu ama ben cesaret edil cikamiyorum. Dun cok kotuydum sabahtannaksama kadar agladim. Esim cikalim dedi ama ona bile yok cesaret edemiyorum artik. Gozumu kapatinca gozumde ne canlaniyor anlatamam sizeSağolsun umduğumdan erken geldi eve kocacık,dışarı yemege göürdü azda yürüyüş yaptık üsküdar'da.çok özlemişim üsküdar'ıeve geldiğimde karnım diyarbakır karpuzu gibi olmuştu.yürümek çok şişiriyor
Ama ben çok güldüm sana ayol tatile bile okadar çamaşır koymadım deeermişimkullan at grubunu kullanacagım çoğunlukla kısmet olursa tabi
ALLAH gönlünüze göre hayırlısını versin inşaallah
Bismillah deyip başlamışsın gerisi gelir evelallah,bol dua ve tevekkül
Maşaallah sizeAman kimseye sorma be güzelim biz bize yeteriz ,internet deniz derya zaten istemediğin kadar bilgi var.herkesin durumu kendize özel kendine kıymetli
Canım detrejan konusunda kafam çok karışık sen ne kullanacaksın.Tecrübeli bir abla dogumun sezeryan olacaksa çocugun solunum sistemi çok zayıf oluyor o yüzden kokulu deterjan,yumuşatıcı,oda spreyleri,parfüm bebekten uzak tut.ooğal olsun herşey dedi.o yüzden alanlara soruyorum deterjan markalarını
Bende Nisan ayının ilk hafta gideceğim kısmetse bebek ve benim ihtiyaçlar için.sonra karyola bakacağız .Yorgan yastık için ne düşünüyorsunuz pamuk,elyaf,yün,kuş tüyü
Hmm maltepe kartal sahil sende bu taraftasın bizde gidiyordu k eşimle piknik yapıyorduk Artık bebek olunca nasıl olacak bilmiyorumGec oldu gunaydin degil de tunaydin diyim ben de :))
Pazartesi benim hafta sonum. zaman filan tersinee dondu. Bizim hafta salidan basliyor
canim kotuye yormasinlar. Biz kortizon aldik sismemiz normal. Benim de 8 aydir kullandigim yuzuk su bir haftadir sıkmaya basladi ignelerdendir o sen merak etme.
ben bir yerde okumustum yanlis hatirlamiyorsam bebek buyurken hareketleri yavasliyormus sanki bekliyor gibi. Sonra daha guclu hareketleniyormus. Ki ben bunu kendimde tecrube ettim. Bir iki gun cok kotu oluyorum nefes alamiyorum degisik agrilar agirliklar oluyor. Sonra bir bakiyorum karnim biraz buyumus. Oyle bisey olabilir.
su hamileligimin basindan beri iki seye aserdim. Birini soylemeyim. Digeri de sahilde gezme. Yine aklima dustu ama ben cesaret edil cikamiyorum. Dun cok kotuydum sabahtannaksama kadar agladim. Esim cikalim dedi ama ona bile yok cesaret edemiyorum artik. Gozumu kapatinca gozumde ne canlaniyor anlatamam size
ilk gozumun onune gelen manzara bu
cocuklar 3- 4 aylik olmus. cocuklari almisiz sahilde yesillik bir alana kartal sahil olur maltepe sahil olur adres de belli :)
sermisim battaniyenin uzerine carsaf yayilmisiz yere denize karsi gunes ooooffff elimde de cay bardagi unutmadan :)) cok fena aseriyorum ben bu ise
Bu arada deterjan e bebekten friendly gibi organik biseydi benim aldigim hic kokusu yok. Varsa da ben yumusatici gozune sirke koyuyorum hic deterjan kokusu kalmiyor. Hem de kimyasalin etkisini azaltiyor. Ne kullanirsaniz kullanin tavsiye ederim sirke isini. Bazilari mis gibi deterjan koksun ister kiyafetlerini filan. Ben hic oyle yapamadim. Hep sirke kullanirim evi temkzlerken bile
Benim canım hiç bir şeye aşermeden geldim bu zamana kadar o yüzden sen benim kulağıma fısılda bakalım (özelden yazGec oldu gunaydin degil de tunaydin diyim ben de :))
Pazartesi benim hafta sonum. zaman filan tersinee dondu. Bizim hafta salidan basliyor
canim kotuye yormasinlar. Biz kortizon aldik sismemiz normal. Benim de 8 aydir kullandigim yuzuk su bir haftadir sıkmaya basladi ignelerdendir o sen merak etme.
ben bir yerde okumustum yanlis hatirlamiyorsam bebek buyurken hareketleri yavasliyormus sanki bekliyor gibi. Sonra daha guclu hareketleniyormus. Ki ben bunu kendimde tecrube ettim. Bir iki gun cok kotu oluyorum nefes alamiyorum degisik agrilar agirliklar oluyor. Sonra bir bakiyorum karnim biraz buyumus. Oyle bisey olabilir.
su hamileligimin basindan beri iki seye aserdim. Birini soylemeyim. Digeri de sahilde gezme. Yine aklima dustu ama ben cesaret edil cikamiyorum. Dun cok kotuydum sabahtannaksama kadar agladim. Esim cikalim dedi ama ona bile yok cesaret edemiyorum artik. Gozumu kapatinca gozumde ne canlaniyor anlatamam size
ilk gozumun onune gelen manzara bu
cocuklar 3- 4 aylik olmus. cocuklari almisiz sahilde yesillik bir alana kartal sahil olur maltepe sahil olur adres de belli :)
sermisim battaniyenin uzerine carsaf yayilmisiz yere denize karsi gunes ooooffff elimde de cay bardagi unutmadan :)) cok fena aseriyorum ben bu ise
Bu arada deterjan e bebekten friendly gibi organik biseydi benim aldigim hic kokusu yok. Varsa da ben yumusatici gozune sirke koyuyorum hic deterjan kokusu kalmiyor. Hem de kimyasalin etkisini azaltiyor. Ne kullanirsaniz kullanin tavsiye ederim sirke isini. Bazilari mis gibi deterjan koksun ister kiyafetlerini filan. Ben hic oyle yapamadim. Hep sirke kullanirim evi temkzlerken bile
biz dalin aldık. pahalı biraz ama kullananlar hep memnun...maşallah canım ya :) hangi deterjanı tercih ettiniz? şimdiden bende alıyım diyorum ama hangisi iyidir bilemedim
Evet canim yakiniz kartala. Bebekler olunca da yapariz ins. Rabbim yeter ki saglik sihhat versin.Hmm maltepe kartal sahil sende bu taraftasın bizde gidiyordu k eşimle piknik yapıyorduk Artık bebek olunca nasıl olacak bilmiyorum
cok guldum evde tek basima kahkaha attim resmen. Sagolasin oyle iyi anliyorum ki gecen dr.dan donerken de ben yaptim ona benzer bisey. E - 5 ten sonra eve gelmek icin ana cadde var. Esim o caddenin basindan ara bir yere sapiyor daha kisa surede geliyoruz. Esime dedim ki caddeden gitsen de biraz insan gorsem. Dukkan magaza filan gorsem. resmen acidi halime :)Benim canım hiç bir şeye aşermeden geldim bu zamana kadar o yüzden sen benim kulağıma fısılda bakalım (özelden yaz) eminim canım çekmez..Niye gitmiyorsun canım madem kocan da yanına olacak korkma ALLAH yardım eder,olacak olduktan sonra önüne geçemezsin canım evdede olur dışarıdada .o yüzden mahrum etme kendini iyot kokusu iyi gelebilir psikolojini bile düzeltir,
Dünden komik birşey anlatayımBindik arabaya gidiyoruz saat 6 gibi hava aydınlık ben etrafa öyle bakıyorum ki uzaydan gelmiş gibi kafam bir sağa bir sola dönüyor. ben nereye bakarsam eşimde oraya bakıyor Sonunda dedim ki yamyam gibi heryere bakıyorum degilmi.Valla yahu ne oldu sana diyor. Ya akşam oturmalarına gidiyoruz yada hastaneye oda bin arabaya in arrabadan sıkıcı oluyor bir zaman sonra. o yüzden kendine nefes alma payı ver vede çocuklarınada
amin canım sağol inş iyi olur olmasada sağlık olsuninşallah artar canım kimyasal degildir rabbim hayırlısını saglıksını versin ol dese neler oluyor vakti zamnı var herşeyin iyi düşün iyi olsun..
Evet canim yakiniz kartala. Bebekler olunca da yapariz ins. Rabbim yeter ki saglik sihhat versin.
Biz sikikdikca aksamuzeri cayimizi demler termosa koyar tavlamizi kapar sahile atardik kendimizi. Ben oyle avm gezen bir insan degilim alisveristen nnefret ederim. Bana acik hava olacak mis gibi deniz olacak ohhh.
Bebekler olsun belki hep birlikte bile bir program yapabiliriz. Yakinmisiz miniklerin arkadasa ihtiyaci olacak dimi :)
Rabbim o gunlerini de gostersin insaAllah bizlere
cok guldum evde tek basima kahkaha attim resmen. Sagolasin oyle iyi anliyorum ki gecen dr.dan donerken de ben yaptim ona benzer bisey. E - 5 ten sonra eve gelmek icin ana cadde var. Esim o caddenin basindan ara bir yere sapiyor daha kisa surede geliyoruz. Esime dedim ki caddeden gitsen de biraz insan gorsem. Dukkan magaza filan gorsem. resmen acidi halime :)
canim benim nst de agrilarim cikmaya basladi. Bir de ikiz oluncacok zorluyor. hafif hafif ama surekli adet olacakmisim gibi bel kasik agrilarim var. Dogum yapanlar normal diyor. Dr. Uzun surerse kork diyor. Iste ondan cesaret edemiyorum.
Dur ben sana ozelden yazayimAllah kuvvet versin canım.Eeeee hani ikinci aşerdiğini yazmamışsın
bana da bana da merak ettimDur ben sana ozelden yazayim
bana da bana da merak ettim
Valla baharcim direk yazsan bu kadar sey gelmezdi aklimaKiz milleti krize sokacaz olmaz. Oyle istenecek bisey degil zaten bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?