- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Belamizi ariyoruz ya wallabana da bana da merak ettim
bana da bana da merak ettim
Kiz milleti krize sokacaz olmaz. Oyle istenecek bisey degil zaten bosver
Valla baharcim direk yazsan bu kadar sey gelmezdi aklimaacaba su mu bu mu diye dusundukce .. Bide ben resmen butun yaz meyvelerine aseriyorum.. hepsi gozumun onunden gecis merasimi yapiyolar hemde agir cekimde kendileri yok kokulari burnumda
Tuhh ya bak hakkaten oyle oldu vallaValla baharcim direk yazsan bu kadar sey gelmezdi aklimaacaba su mu bu mu diye dusundukce .. Bide ben resmen butun yaz meyvelerine aseriyorum.. hepsi gozumun onunden gecis merasimi yapiyolar hemde agir cekimde kendileri yok kokulari burnumda
Erik erik erikTuhh ya bak hakkaten oyle oldu valla
neyse seninle ayni durumdayiz diyim durumu toparlayim. Aynen yaz meyvesi .
benim ogrenciler (5 yas) bazen bilmece soruyorlar bana soyle oluyor boyle yapiliyor rengi bu filan diye hepsini sayip bir adini soylemiyorlar. Benimki de o hikaye oldu. Yaz meyvesi kilosu 200 lira (ozellikle belirtiyorum ki caydirici olsun) acaba nedir nedir
Ayy evvelden beri simite fena zaafım var.cuma akşamları kursa gidiyorum kızlarla simit yiyoruz derste öyle böyle değil tok karnımıza 5_6 simit yiyoruzBiz azonce esimle az disari ciktik. Cay bahcesine gittik. Birer cay istedik. Tam cayim geldi simitci gecti oyle bakiyordum esim simit aldi bitane onu da direk onume koydu. Istemedim ki dedim. Nasil baktin simitlere oyle dedi. hic farkinda olmadim bile. Esimin deyimiyle yalanarak bakmisimbide kizlar bende carsiya ciktigimizda yada hastaneden filan gelirken aynen sizin gibi yapiyorum eskme usun yoldan git diyorum eve beni onceden kimse evde bulamazdi. Sabahtan evin isini halleder yemegi bile hazirlar kendkmi atardim disariyA. Ne hallerdeyim simdi evi 4 5 gune bir temizliyorum yemegi de iki gunluk yapiyorum ki ertesi gune bida ugrasmiyim hergun makyajimi yapar sacimi masalardim simdi sacimi toplamaya eriniyorum resMen pijamalarkmla yakin iliski icerisindeyim
Aksam adamlara yol gorundu hepsi bir mevsim manavina ugrayip gelecekler anlasilan. Ama bak karismam ben adini yazmamistim ihaleyi sana yikarimErik erik erik
Güzel fikirler evet bende seviyorum deniz kenarındaki ortamı insan huzur doluyorEvet canim yakiniz kartala. Bebekler olunca da yapariz ins. Rabbim yeter ki saglik sihhat versin.
Biz sikikdikca aksamuzeri cayimizi demler termosa koyar tavlamizi kapar sahile atardik kendimizi. Ben oyle avm gezen bir insan degilim alisveristen nnefret ederim. Bana acik hava olacak mis gibi deniz olacak ohhh.
Bebekler olsun belki hep birlikte bile bir program yapabiliriz. Yakinmisiz miniklerin arkadasa ihtiyaci olacak dimi :)
Rabbim o gunlerini de gostersin insaAllah bizlere
cok guldum evde tek basima kahkaha attim resmen. Sagolasin oyle iyi anliyorum ki gecen dr.dan donerken de ben yaptim ona benzer bisey. E - 5 ten sonra eve gelmek icin ana cadde var. Esim o caddenin basindan ara bir yere sapiyor daha kisa surede geliyoruz. Esime dedim ki caddeden gitsen de biraz insan gorsem. Dukkan magaza filan gorsem. resmen acidi halime :)
canim benim nst de agrilarim cikmaya basladi. Bir de ikiz oluncacok zorluyor. hafif hafif ama surekli adet olacakmisim gibi bel kasik agrilarim var. Dogum yapanlar normal diyor. Dr. Uzun surerse kork diyor. Iste ondan cesaret edemiyorum.
Valla benimki kiziyo bazen Esim guzellige bakima onem veriyo zaten acik acik da soyluyo. ben daha once bebis icin tedavi siralarinda cok kilo almistim. Sonra bi azimle bi yila yakin bi surede 23 kilo verdim. O azmime guveniyorum. Insallah yine basarabilirim. Dogumdan sonra hani yeniden kari koca olacaz yaa bende istiyorum boyle yuz gorumlugu filan. Sen geri eski haline don sana besi bir yerde takacm soz diyoAyy evvelden beri simite fena zaafım var.cuma akşamları kursa gidiyorum kızlarla simit yiyoruz derste öyle böyle değil tok karnımıza 5_6 simit yiyoruz
temizlik ve yemek bende de aynı. Öyle çok süslü birşey değildim şimdi hepten saldım siyah eşofman altı ve üzerine siyah tişört.Geçenlerde eşimin tişörtlerinden kırmızı olanını giydim eve gelince takılıyor "Oooo çok tarz gördüm sizi " diyeEşek yaa "Sen dogumdan sonra gör beni,fit olacagım fit "diyorum ama derken bile kendime inanamıyorum doguma gidene kadar 100 olursam nasıl fite dönüşeceksemBildiğiniz sihirli değnek falan var mı
canim ben civilden roxy die yuzde yuz bitkisel sabun tozu var onu aldim hem kendinden yumusatici ozelligi war cok guzel kokuyoo sabunsu sabunsu ama ben bir olcek kullandim acayip kopurdu yarim olcek kullanmak gerekio toz sabun oldugu icn cok kopuruyor cnm haberin olsunn iki kez durulamadan gecirdimm oyle arindimaşallah canım ya :) hangi deterjanı tercih ettiniz? şimdiden bende alıyım diyorum ama hangisi iyidir bilemedim
Canm sen osmaniyelimisin ole hatrlyorum sankiBiz azonce esimle az disari ciktik. Cay bahcesine gittik. Birer cay istedik. Tam cayim geldi simitci gecti oyle bakiyordum esim simit aldi bitane onu da direk onume koydu. Istemedim ki dedim. Nasil baktin simitlere oyle dedi. hic farkinda olmadim bile. Esimin deyimiyle yalanarak bakmisimbide kizlar bende carsiya ciktigimizda yada hastaneden filan gelirken aynen sizin gibi yapiyorum eskme usun yoldan git diyorum eve beni onceden kimse evde bulamazdi. Sabahtan evin isini halleder yemegi bile hazirlar kendkmi atardim disariyA. Ne hallerdeyim simdi evi 4 5 gune bir temizliyorum yemegi de iki gunluk yapiyorum ki ertesi gune bida ugrasmiyim hergun makyajimi yapar sacimi masalardim simdi sacimi toplamaya eriniyorum resMen pijamalarkmla yakin iliski icerisindeyim
ne güzel deniz kenarında olmak.ben de denizi çok severim ama bana en yakın deniz 5 saat uzak.güney doğu bölgesinde ancak barajla yetinicezGüzel fikirler evet bende seviyorum deniz kenarındaki ortamı insan huzur doluyor
Nerdesin canim hangi sehir??ne güzel deniz kenarında olmak.ben de denizi çok severim ama bana en yakın deniz 5 saat uzak.güney doğu bölgesinde ancak barajla yetinicez
Adıyaman dayım canım. daha önce de Ankaradaydım.denizi olan memlekette yaşamak nasip olmadı.belki bigün olur.Nerdesin canim hangi sehir??
yoğurt benim baş ağrımı alıyo.bi dene istersenKizlar basim cok agriyor ne yapsam?? İlac almak istemiyorum
Canım avuç içinden elinin baş ve işaret parmağı arasına masaj yap işe yarıyor birde bol su iç.geçmiş olsun tatlım :)Kizlar basim cok agriyor ne yapsam?? İlac almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?