2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bana da bana da merak ettim

Kiz milleti krize sokacaz olmaz. Oyle istenecek bisey degil zaten bosver

Valla baharcim direk yazsan bu kadar sey gelmezdi aklima acaba su mu bu mu diye dusundukce .. Bide ben resmen butun yaz meyvelerine aseriyorum.. hepsi gozumun onunden gecis merasimi yapiyolar hemde agir cekimde kendileri yok kokulari burnumda

Bence merak etmeyin kilosu 200 tl Merve yaz meyvesi çekiyorsa canın merak etme çünkü içinde mutlaka vardır

Biz azonce esimle az disari ciktik. Cay bahcesine gittik. Birer cay istedik. Tam cayim geldi simitci gecti oyle bakiyordum esim simit aldi bitane onu da direk onume koydu. Istemedim ki dedim. Nasil baktin simitlere oyle dedi. hic farkinda olmadim bile. Esimin deyimiyle yalanarak bakmisim bide kizlar bende carsiya ciktigimizda yada hastaneden filan gelirken aynen sizin gibi yapiyorum eskme usun yoldan git diyorum eve beni onceden kimse evde bulamazdi. Sabahtan evin isini halleder yemegi bile hazirlar kendkmi atardim disariyA. Ne hallerdeyim simdi evi 4 5 gune bir temizliyorum yemegi de iki gunluk yapiyorum ki ertesi gune bida ugrasmiyim hergun makyajimi yapar sacimi masalardim simdi sacimi toplamaya eriniyorum resMenpijamalarkmla yakin iliski icerisindeyim

Valla baharcim direk yazsan bu kadar sey gelmezdi aklima acaba su mu bu mu diye dusundukce .. Bide ben resmen butun yaz meyvelerine aseriyorum.. hepsi gozumun onunden gecis merasimi yapiyolar hemde agir cekimde kendileri yok kokulari burnumda
Tuhh ya bak hakkaten oyle oldu valla
neyse seninle ayni durumdayiz diyim durumu toparlayim. Aynen yaz meyvesi .
benim ogrenciler (5 yas) bazen bilmece soruyorlar bana soyle oluyor boyle yapiliyor rengi bu filan diye hepsini sayip bir adini soylemiyorlar. Benimki de o hikaye oldu. Yaz meyvesi kilosu 200 lira (ozellikle belirtiyorum ki caydirici olsun) acaba nedir nedir

Erik erik erik

Ayy evvelden beri simite fena zaafım var.cuma akşamları kursa gidiyorum kızlarla simit yiyoruz derste öyle böyle değil tok karnımıza 5_6 simit yiyoruz
temizlik ve yemek bende de aynı. Öyle çok süslü birşey değildim şimdi hepten saldım siyah eşofman altı ve üzerine siyah tişört.Geçenlerde eşimin tişörtlerinden kırmızı olanını giydim eve gelince takılıyor "Oooo çok tarz gördüm sizi " diyeEşek yaa "Sen dogumdan sonra gör beni,fit olacagım fit "diyorum ama derken bile kendime inanamıyorum doguma gidene kadar 100 olursam nasıl fite dönüşeceksem Bildiğiniz sihirli değnek falan var mı

Güzel fikirler evet bende seviyorum deniz kenarındaki ortamı insan huzur doluyor

Valla benimki kiziyo bazen Esim guzellige bakima onem veriyo zaten acik acik da soyluyo. ben daha once bebis icin tedavi siralarinda cok kilo almistim. Sonra bi azimle bi yila yakin bi surede 23 kilo verdim. O azmime guveniyorum. Insallah yine basarabilirim. Dogumdan sonra hani yeniden kari koca olacaz yaa bende istiyorum boyle yuz gorumlugu filan. Sen geri eski haline don sana besi bir yerde takacm soz diyo

maşallah canım ya :) hangi deterjanı tercih ettiniz? şimdiden bende alıyım diyorum ama hangisi iyidir bilemedim
canim ben civilden roxy die yuzde yuz bitkisel sabun tozu var onu aldim hem kendinden yumusatici ozelligi war cok guzel kokuyoo sabunsu sabunsu ama ben bir olcek kullandim acayip kopurdu yarim olcek kullanmak gerekio toz sabun oldugu icn cok kopuruyor cnm haberin olsunn iki kez durulamadan gecirdimm oyle arindi

Canm sen osmaniyelimisin ole hatrlyorum sanki

[QUOnanmiyorumse erdem, post: 40111607,ne zamandır56802"]Adıyaman dayım canım. daha önce de Ankaradaydım.denizi olan memlekette yaşamak nasip olmadı.belki bigün olur.[/QUOTE]
Aaa inanmiyorum... Bende adiyamandayim ne zamandır buradasin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…