[QUTE]="nefise erdem, post: 40111200, member: 656802"]ne güzel deniz kenarında olmak.ben de denizi çok severim ama bana en yakın deniz 5 saat uzak.güney doğu bölgesinde ancak barajla yetinicez[/QUOTE]
Evet güzel canım çok şükür rabbim ne güzel yaratmış
[QUOnanmiyorumse erdem, post: 40111607,ne zamandır56802"]Adıyaman dayım canım. daha önce de Ankaradaydım.denizi olan memlekette yaşamak nasip olmadı.belki bigün olur.
Bu adam beni deli edecek kizlar ya survivor all star izliyo. Biliyorum ben o yari ciplak kizlara bakiyoo. Vee ben yanibasinda konusuyorum biseler anlatiyorum duymuyo bileee. Bu tv8i sileyim dedim gecenlerde silinmiyormus cok pis sinirlendim yaa...
[QUOnanmiyorumse erdem, post: 40111607,ne zamandır56802"]Adıyaman dayım canım. daha önce de Ankaradaydım.denizi olan memlekette yaşamak nasip olmadı.belki bigün olur.
Aaa inanmiyorum... Bende adiyamandayim ne zamandır buradasin ki?[/QUOTE]
ankarada okudum be bi süre çalıştım evlenince memlekete döndüm.belki bi gün görüşürüz
Canim ben ilk 3 ayim da dahil paroL kullandim dr hic bise olmaz demisti. Hatta sinuzitim vardi zaten benim 4. Aya girdigimde tuttu novalgin igne yapmislardi. Ama cok siddetliydi gozumu acamiyordum kafami dik tutamiyordum.
ankarada okudum be bi süre çalıştım evlenince memlekete döndüm.belki bi gün görüşürüz[/QUOTE]
Neden olmasin sevinirim :)[/QUOTE]
özelden haberleşir buluşuruz bir gün inş.sana doğdu görmeye gelirim
Bu adam beni deli edecek kizlar ya survivor all star izliyo. Biliyorum ben o yari ciplak kizlara bakiyoo. Vee ben yanibasinda konusuyorum biseler anlatiyorum duymuyo bileee. Bu tv8i sileyim dedim gecenlerde silinmiyormus cok pis sinirlendim yaa...
ben de aynen öyleyim. nefesim kesiliyor. bugün öğlen civarı da geldi aynı nöbet. eğer kazara bir değil de iki kase yemek yesem öldüm bittim yani... bence mideyi çıkaralım komple serumla beslesinler sıkıldım sürekli boğulur gibi olmaktan...
melina1983
guzel olurdu aslinda saka bi yana fedakarlik= annelik gercekten oyleymis Rabbim olmayan herkese tattirsin dilerim bu duygulari hep dua ediyorum...
Aaa Bu arada yeni farkettim melina1983
bizim hamilelik takvimi ayni gun :)) neyse saat gec oldu tatli ruyalar anneler Allah rahatlik versin hepimize opuldunuz
Canim alemsin ya ne guldum sabah sabah :) aman izlesin kizz bosver en azindan gizli kapakli seyler yapmiyo. Sende ordaki erkeklere bir iki laf soyle bidaha izlemez