2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Slm kızlar günaydın herkese malesf negatif çıkmış kan sonucum doktorun dediğine göre adet gecikmem sırasında gebelik gerçekleşmiş ama zor adet oldum demiştim ozmnda gebelik sonlanmış onun içinde değerim düşüyormuş dünde sıfırlanmış nasip daha zamnı var demkki sağlık olsun ben yine kürlerime devam

vakti zamanı değilmiş demek ki hayırlısı böyleymiş allah başka dert keder göstermesin inşallah sabret canım inşallah mucizen kendiliğinden beklemediğin bir anda gelir

Hayirlisi olsun canim zamanini bekliyor demek ki pozitif olman cok guzel en kisa zamanda guzel haberlerini almak dilegiyle....

vardır bundada bi hayır, sıkma canını. ama tüp bebekten sonra doktor tedbir için ilaçlar veriyo , senin doktorun vermedimi?

[QUOTE="lizz_1702, post: 40116 member: 392696"=656802]@nefise erdem[/USER] canim benim her zaman beklerim :)

Canim alemsin ya ne guldum sabah sabah :) aman izlesin kizz bosver en azindan gizli kapakli seyler yapmiyo. Sende ordaki erkeklere bir iki laf soyle bidaha izlemez [/QUOTE]
Kizlar benim kocamda geceleri telefon elinde film izliyorum diyor yada oyun oynuyorum diyor bu durum beni rahatsiz ediyo kimle konusuyo diye kafama takiyorum

Vakti zamanı değilmiş demekki.En kısa zamanda sende müjdelerle yazarsın bize inşaallah.Kürlere devam yılmak yok
Oooo fena taktik.Valla bizim evde tv8 teyet geçilen kanaldır.Acun'a sinir oluyoruz da

Kizlar benim kocamda geceleri telefon elinde film izliyorum diyor yada oyun oynuyorum diyor bu durum beni rahatsiz ediyo kimle konusuyo diye kafama takiyorum[/QUOTE]

Merak etme canım al kocanı karşına açık açık konuş.Bizim evde de tam tersi eşim telefonu eline almaz bende pc ve tel ama ne yaptıgımı görüyor gözünün önünde oynuyorum oyunlarımı

Hayirlisi olsun canim zamanini bekliyor demek ki pozitif olman cok guzel en kisa zamanda guzel haberlerini almak dilegiyle....
Amin canım sağol ne demişler olmuşla ölmüşe çağre yok bende duamı edip sabırla bekleyecem
vardır bundada bi hayır, sıkma canını. ama tüp bebekten sonra doktor tedbir için ilaçlar veriyo , senin doktorun vermedimi?
evt canım bundada vardır bi hayır onun için üzlmüyorum allh buyuktur bende polikist over ve kan pıhtılaşması var benim adetimde düzensiz o yüzden 3 aşılama 3 tüp yaptık ama bu ikisi kendiliğinden olduğu için bide adetim düzensiz hamile olduğumu düşünmemiştim yoksa önlem alınırdı bidaha geçerse kanımda baktıracm çıkarsa önlrm alırlar nasipte varsa olur zaten daha zamnı var demekki

Merak etme canım al kocanı karşına açık açık konuş.Bizim evde de tam tersi eşim telefonu eline almaz bende pc ve tel ama ne yaptıgımı görüyor gözünün önünde oynuyorum oyunlarımı [/QUOTE]
Aynen canım doktorum dedi hadi bakalım sen bu işi becerecen bu gidişle dedi onada bahsettim kürlerimden oda diyor buraya gelenlerin yüzde 90 nı soğan kürü yapıyor ve biz inanamıyoruz diyor demkki neymiş işe yararmış hemde dediki ilaçlarda bitkilerden yapılıyor o halde içmeye devam tabiki duayada sabırada

Kimseyle konusmuyordur canim bizim kuruntumuz hep bunlar hamile psikolojisi :)

Kizlar benim kocamda geceleri telefon elinde film izliyorum diyor yada oyun oynuyorum diyor bu durum beni rahatsiz ediyo kimle konusuyo diye kafama takiyorum[/QUOTE]

yokhe
Bu arada tedaviye başlama sebebin neydi canım? yumurta yada sperm azlıgı yada başka birşey

Merak etme canım al kocanı karşına açık açık konuş.Bizim evde de tam tersi eşim telefonu eline almaz bende pc ve tel ama ne yaptıgımı görüyor gözünün önünde oynuyorum oyunlarımı [/QUOTE]
Konusunca sacmalama diyo bir sonuc yok nereye gitse tlf goturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…