2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

yokhe
Bu arada tedaviye başlama sebebin neydi canım? yumurta yada sperm azlıgı yada başka birşey
Normalde bebeğimiz olmuyor diye başladık tedaviye denedik olmadı eşimde varikosel vardı çift tarflı ameliyat oldu ve 6 denedik olmadı sonra aşılama yaptı ikinci aşılama kimyasal oldu sonra bende polikst over varmış onu öğrendik ve eşimn spremleri iyi ama sağlıklı ve hızlı harketli olarak azdı tüp bebek denedik iki kimyasal bir boş gebelik oldu ardından genetik araştırmaya gittik hetrizot çıktı bende oda kan pıhtılaşmasıymış hamile olunca iğne vurluyormuşuz polikist overde adet düzensizliği yartıyor ve hamile kalıp kalmadığını anlaymıyorsun düzenli adet olmadığın için ve düşüğe neden oluyor önlem alınırsa düşük iğnesi kan sulandırıcı iğne ve folik asit desteğiyle bu sorunların önüne geçiliyor tabi ben de analmadığım için düşük yapmışım çünkü 15 gün sürdü adetim ve 28 ocakta oldum şubatta olmadım martın 6 sında lekenlemeyle başaldı ve çok ağrım oldu o sırada düşük yapıyormuşum işte böyle canım naisp ne zmn kısmetse ozmn gelck

Arkadaslar dun artik kusmalarim iyicene artti. Su icsem (ki icemiyorum) onu da cikardim. Sonunda gece acile kalktik 2 kg serum verdiler. Geldim eve yattim. Kusmalarim gecmisti. Sonra sabah uyandim basim agridan ikiye ayriliyordu. tansiyonum 9/4 den yukari cikmadi. hala da ciktigi yok. Napcam bennn kizlar napayim

Geçmiş olsun canım yapacak bişey yok hamileliğin 16. Haftasına kadar devam eder boyle

Mutlaka doktorunu ara sakın ihmal etme bizim tavsiyelerimiz işe yaramaz canım, belki hastaneye yatırırlar daha iyi olur canım.böyle ham kendine hem bebeğe zarar verir. Çoook geçmiş olsun

Tedavini nerde oluyorsun canım? Eşine keçiboynuzu kürü mutlaka yap benim eşimde sperm azlığı vardı düzenli kullanıldıgında hem sayısı artıyor hemde harektliliği.Genel olarak Adnan Saraçoğlu'nun kürlerini tavsiye ederim.Dilerim herşey yoluna girer ve son denemen olur.evladını kucagına alırsın inşaallah

@nefise erdem canim benim her zaman beklerim :)

Canim alemsin ya ne guldum sabah sabah :) aman izlesin kizz bosver en azindan gizli kapakli seyler yapmiyo. Sende ordaki erkeklere bir iki laf soyle bidaha izlemez
Oyle yapacaktim daa canim yakisikli bi adam yok ki.. benim kocam acik ara farkla onde onlardan zaten azcik trip attim agliyo gibi konustum oglumda bende kustuk filan dedim adam sultanim bitanem karicim cekmeye basladi oglusumu alet ediyorum kotu emellerime

Allah inşallah en yakın zamanda nasip etsin canım hayırlısıyla..

çok hoşsun yaa
benim de eşim izliyor. zaten onu izlemese oyun oynuyor bir tercih yapmam gerekirse tv izlemesini tercih ederim yani
Aynen valla ya tv izliyo ya tlfnundan oyun oynuyo yada mac takip ediyo ha bide arabalara bakiyo durmadan. Kanepenin biri esime zimmetli ikisini birbirinden ayri dusunemiyorum. ben oraya uzansam kaldiriyo. Gecenlerde annemler gelmisti babam oturdu bunun yerine. Babami bile kaldirdi suputsuz. Diyorum kanepenin hep onun oturdugu yeri cokecek arada yerlerini degistirelim diye

Merak etme canım al kocanı karşına açık açık konuş.Bizim evde de tam tersi eşim telefonu eline almaz bende pc ve tel ama ne yaptıgımı görüyor gözünün önünde oynuyorum oyunlarımı
Konusunca sacmalama diyo bir sonuc yok nereye gitse tlf goturuyor[/QUOTE]
Valla canim azcik ayip olcek ama benimkide oyleydi. ama guvenlik kilidini pin kodunu face sifresini vs hep biliyorum ben. Bide benim kocacim saftirik hep tlfnu evde unutur. Gecen gun buraya da yazmistim tlfnu evde unutmustu bende hafiyelik yapcam suc ustu yakaliycam die sabahin korunde arkasindan gidip mort oldum adam ne guzel oturmus cayini iciyo pogacasini yiyordu. O gun didikledim iycene telefonunu. Sadece acik sacik videolar izlemis onu gordum ona da bise demeye hakkim yok artik. biz bise yasayamiyoruz ya el mecbur bakacak basinin caresine. Ama zoruma gitmedi diyemem yinede cok pis bozuldum

Kislaar biz bugun hastaneye gittik oglusumu gordumm. normal ultrasonda bile yuzunu secebiliyorum artik. bide tam parmagini emiyordu canimin iciii. Ne tatliydi anlatamam. Suyumuz iyiymis. oglusum gayet normal mis cok sukur Allahima. 1187 gram olmus. Dogumun sekli hakkinda hicbise konusmadik yine yalniz benim karnimdaki kasimaktan olusan kizariklari gorunce bi cildiyeye git dedi. Cildiyeci de bugun yokmus yarin gelecekmis. Yarin gidcem sanirim tekrar. Persembe gunu de artik erteleyemecek durumda oldugum gunum var. Nerdeyse bi aya yaklasti yarin hem hazirlik temzlik yapcm hemde hstaneye gidecez bakalim nasil yetistirirsem temzligi bugun yapim diyordum ama esim nasilsa bi aksamda halleder geri. Bugun yapmak sadece beni yorar bosuna.

Mutlaka doktorunu ara sakın ihmal etme bizim tavsiyelerimiz işe yaramaz canım, belki hastaneye yatırırlar daha iyi olur canım.böyle ham kendine hem bebeğe zarar verir. Çoook geçmiş olsun
aradim cnm. Parol yada tamol ilac alin agrilariniz cogaldiginda dedi. 12.haftaya kadar boyle dinlencez dedi

Selam arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıran varmı kaç prof à gittim gerek duymadilar ayrıca grip oldum iki gündür çok fen kırıklık var burnum tıkalı boğazım ağrıyor ilaç içmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…