Annen osmaniye devlet Hastanesi'ndemi Çalışıyor canım
Normalde bebeğimiz olmuyor diye başladık tedaviye denedik olmadı eşimde varikosel vardı çift tarflı ameliyat oldu ve 6 denedik olmadı sonra aşılama yaptı ikinci aşılama kimyasal oldu sonra bende polikst over varmış onu öğrendik ve eşimn spremleri iyi ama sağlıklı ve hızlı harketli olarak azdı tüp bebek denedik iki kimyasal bir boş gebelik oldu ardından genetik araştırmaya gittik hetrizot çıktı bende oda kan pıhtılaşmasıymış hamile olunca iğne vurluyormuşuz polikist overde adet düzensizliği yartıyor ve hamile kalıp kalmadığını anlaymıyorsun düzenli adet olmadığın için ve düşüğe neden oluyor önlem alınırsa düşük iğnesi kan sulandırıcı iğne ve folik asit desteğiyle bu sorunların önüne geçiliyor tabi ben de analmadığım için düşük yapmışım çünkü 15 gün sürdü adetim ve 28 ocakta oldum şubatta olmadım martın 6 sında lekenlemeyle başaldı ve çok ağrım oldu o sırada düşük yapıyormuşum işte böyle canım naisp ne zmn kısmetse ozmn gelck
Geçmiş olsun canım yapacak bişey yok hamileliğin 16. Haftasına kadar devam eder boyleArkadaslar dun artik kusmalarim iyicene artti. Su icsem (ki icemiyorum) onu da cikardim. Sonunda gece acile kalktik 2 kg serum verdiler. Geldim eve yattim. Kusmalarim gecmisti. Sonra sabah uyandim basim agridan ikiye ayriliyordu. tansiyonum 9/4 den yukari cikmadi. hala da ciktigi yok. Napcam bennn kizlar napayim
Mutlaka doktorunu ara sakın ihmal etme bizim tavsiyelerimiz işe yaramaz canım, belki hastaneye yatırırlar daha iyi olur canım.böyle ham kendine hem bebeğe zarar verir. Çoook geçmiş olsunArkadaslar dun artik kusmalarim iyicene artti. Su icsem (ki icemiyorum) onu da cikardim. Sonunda gece acile kalktik 2 kg serum verdiler. Geldim eve yattim. Kusmalarim gecmisti. Sonra sabah uyandim basim agridan ikiye ayriliyordu. tansiyonum 9/4 den yukari cikmadi. hala da ciktigi yok. Napcam bennn kizlar napayim
Tedavini nerde oluyorsun canım? Eşine keçiboynuzu kürü mutlaka yap benim eşimde sperm azlığı vardı düzenli kullanıldıgında hem sayısı artıyor hemde harektliliği.Genel olarak Adnan Saraçoğlu'nun kürlerini tavsiye ederim.Dilerim herşey yoluna girer ve son denemen olur.evladını kucagına alırsın inşaallahNormalde bebeğimiz olmuyor diye başladık tedaviye denedik olmadı eşimde varikosel vardı çift tarflı ameliyat oldu ve 6 denedik olmadı sonra aşılama yaptı ikinci aşılama kimyasal oldu sonra bende polikst over varmış onu öğrendik ve eşimn spremleri iyi ama sağlıklı ve hızlı harketli olarak azdı tüp bebek denedik iki kimyasal bir boş gebelik oldu ardından genetik araştırmaya gittik hetrizot çıktı bende oda kan pıhtılaşmasıymış hamile olunca iğne vurluyormuşuz polikist overde adet düzensizliği yartıyor ve hamile kalıp kalmadığını anlaymıyorsun düzenli adet olmadığın için ve düşüğe neden oluyor önlem alınırsa düşük iğnesi kan sulandırıcı iğne ve folik asit desteğiyle bu sorunların önüne geçiliyor tabi ben de analmadığım için düşük yapmışım çünkü 15 gün sürdü adetim ve 28 ocakta oldum şubatta olmadım martın 6 sında lekenlemeyle başaldı ve çok ağrım oldu o sırada düşük yapıyormuşum işte böyle canım naisp ne zmn kısmetse ozmn gelck
Yok canim kadirlide ilcesi.Annen osmaniye devlet Hastanesi'ndemi Çalışıyor canım
Oyle yapacaktim daa canim yakisikli bi adam yok ki.. benim kocam acik ara farkla onde onlardan@nefise erdem canim benim her zaman beklerim :)
Canim alemsin ya ne guldum sabah sabah :) aman izlesin kizz bosver en azindan gizli kapakli seyler yapmiyo. Sende ordaki erkeklere bir iki laf soyle bidaha izlemez
Canim ben burcu esmersoyun havasini indirdim gecenlerde esime makyajsiz halini gosterdimBiz ailecek izliyoruz o kızlar mı kalmış bakacakburcu Esmersoy olsa neyse
Allah inşallah en yakın zamanda nasip etsin canım hayırlısıyla..Slm kızlar günaydın herkesemalesf negatif çıkmış kan sonucum doktorun dediğine göre adet gecikmem sırasında gebelik gerçekleşmiş ama zor adet oldum demiştim ozmnda gebelik sonlanmış onun içinde değerim düşüyormuş dünde sıfırlanmış nasip daha zamnı var demkki sağlık olsun ben yine kürlerime devam
Aynen valla ya tv izliyo ya tlfnundan oyun oynuyo yada mac takip ediyo ha bide arabalara bakiyo durmadan. Kanepenin biri esime zimmetli ikisini birbirinden ayri dusunemiyorum. ben oraya uzansam kaldiriyo. Gecenlerde annemler gelmisti babam oturdu bunun yerine. Babami bile kaldirdi suputsuz. Diyorum kanepenin hep onun oturdugu yeri cokecek arada yerlerini degistirelim diye
çok hoşsun yaa
benim de eşim izliyor. zaten onu izlemese oyun oynuyor bir tercih yapmam gerekirse tv izlemesini tercih ederim yani
Konusunca sacmalama diyo bir sonuc yok nereye gitse tlf goturuyor[/QUOTE]Merak etme canım al kocanı karşına açık açık konuş.Bizim evde de tam tersi eşim telefonu eline almaz bende pc ve tel ama ne yaptıgımı görüyor gözünün önünde oynuyorum oyunlarımı
aradim cnm. Parol yada tamol ilac alin agrilariniz cogaldiginda dedi. 12.haftaya kadar boyle dinlencez dediMutlaka doktorunu ara sakın ihmal etme bizim tavsiyelerimiz işe yaramaz canım, belki hastaneye yatırırlar daha iyi olur canım.böyle ham kendine hem bebeğe zarar verir. Çoook geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım yapacak bişey yok hamileliğin 16. Haftasına kadar devam eder boyle
Hahaaahaay kız sen benden kıskançmıssin çok alemsin. Ben mutfaktayim eşim tv izliyor içerde kapıdan tv sesini dinliyorum neye bakıyor diye aniden içeri bi giriyorum adam haber izliyorCanim ben burcu esmersoyun havasini indirdim gecenlerde esime makyajsiz halini gosterdim
Amin canım dikkat et sen yinede doktor kontrolünde ol. Cok kilo kaybetmissinRabbim yardim etsin cnm. Benim gibiler cook. onlarada yardim etsin. 1 haftada 4 kg yakin verdim
Hadi ya geçen sene abim başhekim yard orda ama şimdi merkeze geçti ben geldim kadirliye hatta şuan bir yakınımda orda bilgi işlemdeYok canim kadirlide ilcesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?