2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hadi ya geçen sene abim başhekim yard orda ama şimdi merkeze geçti ben geldim kadirliye hatta şuan bir yakınımda orda bilgi işlemde
Gelirsen yine yolun duserse beklerim canim annem biliyordur gecen yilki b.h yardimcisini kesin ama ben hic bilmiyorum.

Oncelikle gecmis olsun cnm ben dun gittim detayli ultrasona kalbine damarlara kordona plasenta amniyon sivisi v.s bakildi hersey normal dediler birde seker testi icin 2 hafta sonraya randevu verdiler. Sana neden gerek duymadilar ki ikili test yapilmismiydi sonuclarin nasildi.

Teşekkür ederim canım benim ikili üçlü testler yapıldı şükür temiz çıktı. Zaten her gittiğimde bakıyorlar herseyine ayak tabanlarına bile her organına zaten Allah korusun birsey olsaydı yonlendirirdik dedi.evet bana da iki hafta sonra şeker için çağırdılar bakalım artik Allaha emanet aynıyiz seninle hatırlıyorum baştan beri Allah herkesin gönlüne göre versin evlatlarini korusun

Allah bir daha nasip eder cnm hayirlisiyla insallah. Calismalara devam :) gelecek aya insallah iyi haberlerini bekliyoruz.

Amin insallah cnm herseyin hayirlisi. Her gittiginde bakiliyorsa gerek yokmus gercekten :) testler de guzel cikmis masallahh ....

Canim normal ultrasonda da tamam herseyine bakiyorlar ama detayli ultrasonda damarlardaki kan akis hizina kanin direncine bile bakiyolar bende her gittigimde doktor kalbine kapaklarina kadar heryerine bakiyo ama ayni sey degil yaptirmakda fayda var bence

kızlar sizler tecrübelisiniz size bi konuda danışmak istiyorum,10 gün sonra ikili testim var nasıl yapılıyor değerler nasıl yorumlanıyor,şimdiden strese girdim vallahi

Canım dogru soyluyorsun detaylı en az 20 dakika bakılıyor herkes farklı yönlendiriyor kafam çok karisti günü geçirdin diyenler de var

kızlar sizler tecrübelisiniz size bi konuda danışmak istiyorum,10 gün sonra ikili testim var nasıl yapılıyor değerler nasıl yorumlanıyor,şimdiden strese girdim vallahi
Ultrason a giriyorsun ölçümü yapılıyor kan veriyorsun sonucunu doktor söylüyor

hadi yaa benimkisi sırf telefonla da oynamıyor bilgisayarla da oynuyor. tuvalete bile giderken telefonunu yanında götürüyor sonra kendisi arazi yarım saat.
bazen çok sinirleniyorum da bu ara o kadar takmıyorum. bir de bir şey söylediğinde hemen başlıyor sen de bilgisayarla ilgileniyorsun diye. benim ilgilendiğim de burada foruma girmek arada bir iki yazı okumak o kadar yani. işte bahane olsun laf etmek olsun isteyince bulunuyor demek ki...

canım yine de çok yıpratma kendini aman diyeyim yani.
oğluşuna da maşalah

Canim simdiden ogullarimiz bize destek

Hahaaahaay kız sen benden kıskançmıssin çok alemsin. Ben mutfaktayim eşim tv izliyor içerde kapıdan tv sesini dinliyorum neye bakıyor diye aniden içeri bi giriyorum adam haber izliyor

benim hic oyle takintim yok cunku adam tartisma programi haric bisey izlemiyo ki hasret kaldim dizi izlemeye

Benim bas agrim bir turlu gecmemisti sicak kompres yapmistim cok iyi gelmisti. Cok gecmis olsun cnm.

Sagol canim onu da deneyeyim cunku hala var az az gecmedi tam olarak :)

Hersey tamam da babani nasil kaldirdi Allah askina ne dedi :))

Konusunca sacmalama diyo bir sonuc yok nereye gitse tlf goturuyor
Valla canim azcik ayip olcek ama benimkide oyleydi. ama guvenlik kilidini pin kodunu face sifresini vs hep biliyorum ben. Bide benim kocacim saftirik hep tlfnu evde unutur. Gecen gun buraya da yazmistim tlfnu evde unutmustu bende hafiyelik yapcam suc ustu yakaliycam die sabahin korunde arkasindan gidip mort oldum adam ne guzel oturmus cayini iciyo pogacasini yiyordu. O gun didikledim iycene telefonunu. Sadece acik sacik videolar izlemis onu gordum ona da bise demeye hakkim yok artik. biz bise yasayamiyoruz ya el mecbur bakacak basinin caresine. Ama zoruma gitmedi diyemem yinede cok pis bozuldum [/QUOTE]
Bende sifreleri biliyorum ama birdey bulamadim ben

18. Haftada girdim ben ikiz buyurse karisir diye erken yaptirdi doktor. 2 li ve 3 lu teste gerek duymafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…