Benim bas agrim bir turlu gecmemisti sicak kompres yapmistim cok iyi gelmisti. Cok gecmis olsun cnm.Kizlar basim cok agriyor ne yapsam?? İlac almak istemiyorum
Gelirsen yine yolun duserse beklerim canimHadi ya geçen sene abim başhekim yard orda ama şimdi merkeze geçti ben geldim kadirliye hatta şuan bir yakınımda orda bilgi işlemde
Oncelikle gecmis olsun cnm ben dun gittim detayli ultrasona kalbine damarlara kordona plasenta amniyon sivisi v.s bakildi hersey normal dediler birde seker testi icin 2 hafta sonraya randevu verdiler. Sana neden gerek duymadilar ki ikili test yapilmismiydi sonuclarin nasildi.Selam arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıran varmı kaç prof à gittim gerek duymadilar ayrıca grip oldum iki gündür çok fen kırıklık var burnum tıkalı boğazım ağrıyor ilaç içmiyorum .
Teşekkür ederim canım benim ikili üçlü testler yapıldı şükür temiz çıktı. Zaten her gittiğimde bakıyorlar herseyine ayak tabanlarına bile her organına zaten Allah korusun birsey olsaydı yonlendirirdik dedi.evet bana da iki hafta sonra şeker için çağırdılar bakalım artik Allaha emanet aynıyiz seninle hatırlıyorum baştan beri Allah herkesin gönlüne göre versin evlatlarini korusunOncelikle gecmis olsun cnm ben dun gittim detayli ultrasona kalbine damarlara kordona plasenta amniyon sivisi v.s bakildi hersey normal dediler birde seker testi icin 2 hafta sonraya randevu verdiler. Sana neden gerek duymadilar ki ikili test yapilmismiydi sonuclarin nasildi.
Allah bir daha nasip eder cnm hayirlisiyla insallah. Calismalara devam :) gelecek aya insallah iyi haberlerini bekliyoruz.Slm kızlar günaydın herkesemalesf negatif çıkmış kan sonucum doktorun dediğine göre adet gecikmem sırasında gebelik gerçekleşmiş ama zor adet oldum demiştim ozmnda gebelik sonlanmış onun içinde değerim düşüyormuş dünde sıfırlanmış nasip daha zamnı var demkki sağlık olsun ben yine kürlerime devam
Amin insallah cnm herseyin hayirlisi. Her gittiginde bakiliyorsa gerek yokmus gercekten :) testler de guzel cikmis masallahh ....Teşekkür ederim canım benim ikili üçlü testler yapıldı şükür temiz çıktı. Zaten her gittiğimde bakıyorlar herseyine ayak tabanlarına bile her organına zaten Allah korusun birsey olsaydı yonlendirirdik dedi.evet bana da iki hafta sonra şeker için çağırdılar bakalım artik Allaha emanet aynıyiz seninle hatırlıyorum baştan beri Allah herkesin gönlüne göre versin evlatlarini korusun
Canim normal ultrasonda da tamam herseyine bakiyorlar ama detayli ultrasonda damarlardaki kan akis hizina kanin direncine bile bakiyolar bende her gittigimde doktor kalbine kapaklarina kadar heryerine bakiyo ama ayni sey degil yaptirmakda fayda var benceSelam arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıran varmı kaç prof à gittim gerek duymadilar ayrıca grip oldum iki gündür çok fen kırıklık var burnum tıkalı boğazım ağrıyor ilaç içmiyorum .
Canım dogru soyluyorsun detaylı en az 20 dakika bakılıyor herkes farklı yönlendiriyor kafam çok karisti günü geçirdin diyenler de varCanim normal ultrasonda da tamam herseyine bakiyorlar ama detayli ultrasonda damarlardaki kan akis hizina kanin direncine bile bakiyolar bende her gittigimde doktor kalbine kapaklarina kadar heryerine bakiyo ama ayni sey degil yaptirmakda fayda var bence
Ultrason a giriyorsun ölçümü yapılıyor kan veriyorsun sonucunu doktor söylüyorkızlar sizler tecrübelisiniz size bi konuda danışmak istiyorum,10 gün sonra ikili testim var nasıl yapılıyor değerler nasıl yorumlanıyor,şimdiden strese girdim vallahi
hadi yaaAynen valla ya tv izliyo ya tlfnundan oyun oynuyo yada mac takip ediyo ha bide arabalara bakiyo durmadan. Kanepenin biri esime zimmetli ikisini birbirinden ayri dusunemiyorum. ben oraya uzansam kaldiriyo. Gecenlerde annemler gelmisti babam oturdu bunun yerine. Babami bile kaldirdi suputsuz. Diyorum kanepenin hep onun oturdugu yeri cokecek arada yerlerini degistirelim diye
canım yine de çok yıpratma kendini aman diyeyim yani.Kislaar biz bugun hastaneye gittikoglusumu gordumm. normal ultrasonda bile yuzunu secebiliyorum artik. bide tam parmagini emiyordu canimin iciii. Ne tatliydi anlatamam. Suyumuz iyiymis. oglusum gayet normal mis cok sukur Allahima. 1187 gram olmus. Dogumun sekli hakkinda hicbise konusmadik yine yalniz benim karnimdaki kasimaktan olusan kizariklari gorunce bi cildiyeye git dedi. Cildiyeci de bugun yokmus yarin gelecekmis. Yarin gidcem sanirim tekrar. Persembe gunu de artik erteleyemecek durumda oldugum gunum var. Nerdeyse bi aya yaklasti yarin hem hazirlik temzlik yapcm hemde hstaneye gidecez bakalim nasil yetistirirsem temzligi bugun yapim diyordum ama esim nasilsa bi aksamda halleder geri. Bugun yapmak sadece beni yorar bosuna.
Canim simdiden ogullarimiz bize destekOyle yapacaktim daa canim yakisikli bi adam yok ki.. benim kocam acik ara farkla onde onlardanzaten azcik trip attim agliyo gibi konustum oglumda bende kustuk filan dedim adam sultanim bitanem karicim cekmeye basladi oglusumu alet ediyorum kotu emellerime
Hahaaahaay kız sen benden kıskançmıssin çok alemsin. Ben mutfaktayim eşim tv izliyor içerde kapıdan tv sesini dinliyorum neye bakıyor diye aniden içeri bi giriyorum adam haber izliyor
Benim bas agrim bir turlu gecmemisti sicak kompres yapmistim cok iyi gelmisti. Cok gecmis olsun cnm.
Hm oda güzelCanim simdiden ogullarimiz bize destek
benim hic oyle takintim yok cunku adam tartisma programi haric bisey izlemiyo ki hasret kaldim dizi izlemeye
Sagol canim onu da deneyeyim cunku hala var az az gecmedi tam olarak :)
Hersey tamam da babani nasil kaldirdi Allah askina ne dedi :))Aynen valla ya tv izliyo ya tlfnundan oyun oynuyo yada mac takip ediyo ha bide arabalara bakiyo durmadan. Kanepenin biri esime zimmetli ikisini birbirinden ayri dusunemiyorum. ben oraya uzansam kaldiriyo. Gecenlerde annemler gelmisti babam oturdu bunun yerine. Babami bile kaldirdi suputsuz. Diyorum kanepenin hep onun oturdugu yeri cokecek arada yerlerini degistirelim diye
Valla canim azcik ayip olcek ama benimkide oyleydi. ama guvenlik kilidini pin kodunu face sifresini vs hep biliyorum ben. Bide benim kocacim saftirik hep tlfnu evde unutur. Gecen gun buraya da yazmistim tlfnu evde unutmustu bende hafiyelik yapcam suc ustu yakaliycam die sabahin korunde arkasindan gidip mort oldum adam ne guzel oturmus cayini iciyo pogacasini yiyordu. O gun didikledim iycene telefonunu. Sadece acik sacik videolar izlemis onu gordumKonusunca sacmalama diyo bir sonuc yok nereye gitse tlf goturuyor
18. Haftada girdim ben ikiz buyurse karisir diye erken yaptirdi doktor. 2 li ve 3 lu teste gerek duymafiSelam arkadaşlar ayrıntılı ultrason yaptıran varmı kaç prof à gittim gerek duymadilar ayrıca grip oldum iki gündür çok fen kırıklık var burnum tıkalı boğazım ağrıyor ilaç içmiyorum .
Ne diycek canim baba ordan kalk ben baska yerde rahat edemiom dedi. Bide sol bacaktan problemli ya kimse sesini cikarmiyo esime. Nereye gitse el ense yatiyoHersey tamam da babani nasil kaldirdi Allah askina ne dedi :))
Rabbim bana erkek evlat nasip ederse adı hazır Erdem olacak inş.bu ismi çok seviyorumKızlar birde erkek ismiiii arıyommm bulamadikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?