- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Canim benim oglusum Adem Ayaz olacakKızlar birde erkek ismiiii arıyommm bulamadikkkk
Canim coook gecmis olsun. Rabbim yardimcin olsun kolayligini versin insallah.Rabbim yardim etsin cnm. Benim gibiler cook. onlarada yardim etsin. 1 haftada 4 kg yakin verdim
Vakti zamanı değilmiş demekki.En kısa zamanda sende müjdelerle yazarsın bize inşaallah.Kürlere devam yılmak yok
Oooo fena taktik.Valla bizim evde tv8 teyet geçilen kanaldır.Acun'a sinir oluyoruz da
Kizlar benim kocamda geceleri telefon elinde film izliyorum diyor yada oyun oynuyorum diyor bu durum beni rahatsiz ediyo kimle konusuyo diye kafama takiyorum
Ayy kiyamam babana yaa yazik adamcagiz da bisey dememistir tabi damatlar seviliyor ne de olsa. Bizimkiler benden cok onunla ilgileniyorlar. Bazen isyan edesim geliyor ben kaynanama gidince boyle mi yapiyorlar siz napiyorsunuz sizin cocugunuz benim diyesim geliyor ama iste diyemiyorsun napcan :))Ne diycek canim baba ordan kalk ben baska yerde rahat edemiom dedi. Bide sol bacaktan problemli ya kimse sesini cikarmiyo esime. Nereye gitse el ense yatiyo
burak ismi de güzelYa hanimlar hazir isim konusu acilmisken iki isim konusunda nedusunuyorsunuz
Benim aklimdakiler
ahmet burak / mehmet salih
ahmet erdem / mehmet salih
mustafa / burak
bir de bunlarin disinda cok sevdigim ama birlestiremedigim bazi isimler var
zahid utku akif
esim teee gecen mevlid kandilinde birden Muhammed ve Mustafa koymak istiyorum dedi. Ozellikle mustafayi cok istiyor ama israr etmiyor. Surekli bana karar ver benim icin sorun yok karar veremezsen surprizime de kizma diyor
akil verin simdi yukardaki ikililerden koyunca soyadimizda 9 harfli karar veremiyorum bir turlu
evet benim tam bekarligimdan beri aklimda olan bir isimdir burak. Ozellikle ogrencilerime bakiyorum buraklar hem yaramaz hem akilli oluyorlar seviyorum ama iste bilemedimburak ismi de güzel
Saol canim. Geciyo yavas yavas ama sinirlerinde yipranma var ana arterde stent takili sol bacaginda uzun yillar alacakmis. Allahim beterinden korusun olumden dondu. Ama suan yanimda hala bizimle cok sukur. Valla benim annem bigun napti biliyo musun kardesime (erkek) ve esime gitmis en pahali markalardan birer kot pantolon birer tisort birer tane atleti baksiti tepeden tirnaga ne giyilirse iste almis. Paket yaptirmis. Bide esimle kardesimin bedenleri de ayni. Guzelcene vrdi gozumun onunde. Bana da kucucuk minnacik bi poset icinden bi corapla bi kulot cikti. Yaziklar olsun dedim icimden. Ve anneme de dedim resmen uvey evlat muamelesi bu dedim. cok bozulmustum inan. Ama degisen bise yok hala esim kapidan girerken terligi verilir cayi bitmisse annem hemen doldurur. Bendeboyle boynumu bukup bakiyorum napim. Ama aman tek iyi olsunlar. Ben kaynanamla kayinpedrle pek anlasamiyorum. Hic hos bi durum deil. Keske bizimde aramiz iyi olsa...Ayy kiyamam babana yaa yazik adamcagiz da bisey dememistir tabi damatlar seviliyor ne de olsa. Bizimkiler benden cok onunla ilgileniyorlar. Bazen isyan edesim geliyor ben kaynanama gidince boyle mi yapiyorlar siz napiyorsunuz sizin cocugunuz benim diyesim geliyor ama iste diyemiyorsun napcan :))
esine de gecmis olsun bu arada gecen de diyecektim kazadan bahsedince unutmusum
evet onlarin iyi oldugu kadar sen de onun ailesiyle iyi olmak istiyorsun ama iste karsidan samimiyet goremeyince zorla olmuyor. Neyse samimiyete gerek yok artik saygi kisminda yasiyoruz biz.Saol canim. Geciyo yavas yavas ama sinirlerinde yipranma var ana arterde stent takili sol bacaginda uzun yillar alacakmis. Allahim beterinden korusun olumden dondu. Ama suan yanimda hala bizimle cok sukur. Valla benim annem bigun napti biliyo musun kardesime (erkek) ve esime gitmis en pahali markalardan birer kot pantolon birer tisort birer tane atleti baksiti tepeden tirnaga ne giyilirse iste almis. Paket yaptirmis. Bide esimle kardesimin bedenleri de ayni. Guzelcene vrdi gozumun onunde. Bana da kucucuk minnacik bi poset icinden bi corapla bi kulot cikti. Yaziklar olsun dedim icimden. Ve anneme de dedim resmen uvey evlat muamelesi bu dedim. cok bozulmustum inan. Ama degisen bise yok hala esim kapidan girerken terligi verilir cayi bitmisse annem hemen doldurur. Bendeboyle boynumu bukup bakiyorum napim. Ama aman tek iyi olsunlar. Ben kaynanamla kayinpedrle pek anlasamiyorum. Hic hos bi durum deil. Keske bizimde aramiz iyi olsa...
yigit isminden emin misin. yigitler hakikaten yigit oluyor. Cocukluklari vurdulu kirdili geciyor. Yerinde tutabilirsen helal olsun :)sensizim89 kumanda isine nasil guldum nasil guldum tahmin edemezsin ayni ben dedim
Bende oglusumun adini yigit ali koyucam tabi odun kocam razi olursa
gayet guzel canim benim de o haftalarda aralarinda 80 100 gram fark vardi. Bir de bizim neredeyse 31lerde 1400 kusur du sen daha 29 dasin rahat ol.selam kızlar nasılsınız?
dun kontrolum vardı kızım 1400 oğlum da 1300 civarı cıktı.
sizce kilosu normalmi doktor normal dese de biraz endişeliyim de..
özellikle ikiz anneleri sizin gramlar nasıl?
Ya bak korktum simdi.bizde oglana yaman mi yigit mi karar veremiyorduk.yazdigini esime okudum tamam o zaman yigit olsun dedievet onlarin iyi oldugu kadar sen de onun ailesiyle iyi olmak istiyorsun ama iste karsidan samimiyet goremeyince zorla olmuyor. Neyse samimiyete gerek yok artik saygi kisminda yasiyoruz biz.
Esine buyuk gecmis olsun hakikaten evet Rabbim basimizdan eksik etmesin. Iyi ki varlar hayatin tadi onlarla guzel cikiyor ama bakalim evlatlar papuclarini dama atacak gibi :)
yigit isminden emin misin. yigitler hakikaten yigit oluyor. Cocukluklari vurdulu kirdili geciyor. Yerinde tutabilirsen helal olsun :)
yigit mert yagiz bunlar isminin hakkini veriyor yani.
saka bir yana ismiyle musamma olsun ins.
gayet guzel canim benim de o haftalarda aralarinda 80 100 gram fark vardi. Bir de bizim neredeyse 31lerde 1400 kusur du sen daha 29 dasin rahat ol.
Benimki oglumuza hazirlayacagimiz odanin kapisina isim yapistirmis bi gece ben uyurken isim Çınar.... ama ben yenerim onu nasilsasensizim89 kumanda isine nasil guldum nasil guldum tahmin edemezsin ayni ben dedim
Bende oglusumun adini yigit ali koyucam tabi odun kocam razi olursa
evet onlarin iyi oldugu kadar sen de onun ailesiyle iyi olmak istiyorsun ama iste karsidan samimiyet goremeyince zorla olmuyor. Neyse samimiyete gerek yok artik saygi kisminda yasiyoruz biz.
Esine buyuk gecmis olsun hakikaten evet Rabbim basimizdan eksik etmesin. Iyi ki varlar hayatin tadi onlarla guzel cikiyor ama bakalim evlatlar papuclarini dama atacak gibi :)
yigit isminden emin misin. yigitler hakikaten yigit oluyor. Cocukluklari vurdulu kirdili geciyor. Yerinde tutabilirsen helal olsun :)
yigit mert yagiz bunlar isminin hakkini veriyor yani.
saka bir yana ismiyle musamma olsun ins.
gayet guzel canim benim de o haftalarda aralarinda 80 100 gram fark vardi. Bir de bizim neredeyse 31lerde 1400 kusur du sen daha 29 dasin rahat ol.
Benimki oglumuza hazirlayacagimiz odanin kapisina isim yapistirmis bi gece ben uyurken isim Çınar.... ama ben yenerim onu nasilsakiz bizimki yeni icatlar cikariyo. Tv ye playstation cihazi takti. Mac yapiyo kendi kendine suan gol atiyo seviniyo filan bide bana diyo gel anlatim de futbol maci yapalim diye. Adam cocuklasiyo oglunu mu kiskaniyo nedir anlamaDim. Mubarek zaten 10 11de eve geliyosun az yuzume bak bi hal hatir sor demi. Yok anacim bi playstation eksikti evde tamm olduk
Ben aldim canim lohusa pijamasi internetten ama biraz bol oldu kilo alirim daha diye dusunerekten almistimKizlar bisey sorucam lohusa pijamasi mi almak daha iyi yoksa onden dugmeli pijama mi bi de bizimki hazirana geldigi icin kisa kollu mu alicaz lohusa taci terligi falan aldiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?