2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ahmet buraki ben cok begendim burak yegenimin adi cok hassas ve naif bi cocuk ve cok güzel

vebahargeldi canim ya senin kasilmalarin vardi dr ne demisti bu aralar bende oluyor düzensiz ama günde 10dan fazla olmaya başladı
Canim en son nst de sanci cikti iste yine yatis :) kasilmalara magnezyum kullaniyor musun. Benim hala var cok ayakta kalmadigim icin cok zorlamiyor ama sancilar rahstsiz ediyor.
ya sen 10 dedigine bakma benim gunde belki az oldu dedigimde bile 30 40 oluyor. Galiba onemli olan 10 defa ustuste duzeli olmasi.
sayarken not et hangi siklikla geldigini ben ancak oyle anlayabildim. 3 4 kere duzenli oluyordu mesela benim en son 8 dk arayla. Sonra eyvah duzenli dedigim anda yarim saat bir saat olmuyordu.

Kizlar bisey sorucam lohusa pijamasi mi almak daha iyi yoksa onden dugmeli pijama mi bi de bizimki hazirana geldigi icin kisa kollu mu alicaz lohusa taci terligi falan aldiniz mi
ben kapalı olduğum içi uzun kolu lohusa picaması aldım bir takım fazla bol almadım normelde de giyerim diye zaten evde de var kısa kolu filan kimse yokken de evdekileri giyerim normal picama da aldım birtane

Kizlar bisey sorucam lohusa pijamasi mi almak daha iyi yoksa onden dugmeli pijama mi bi de bizimki hazirana geldigi icin kisa kollu mu alicaz lohusa taci terligi falan aldiniz mi
canım ben lohusa pijaması aldım. göğüs kısmında düğmeleri var kolay emzirilir diye düşünüyorum. altta karın bölgesinde de ayarlanabilir lastik var.

T tasruk canim
ben basindan beri oyleyim canim. 8 aydir '' hamileler cok uyur kafasini kaldiramaz uykudan'' diyen sahsi ariyorum.
Saka bir yana iki haftadir iyi uyuyordum. Uyansamda tekrar uyuyordum hemen. Ama sagolsun dun kocamin nazari degdi. Bu siralarda sanki daha iyi uyuyorsun dimi dedi aksam. Bu gece uykusuz gecti.

günaydın anne kokulu melekler. bugün ilk defa erken kalktım 8 de uyandım misafirim gelecek diye.uyuyamayanları okuyunca biraz uykumdan verebilsem keşke dedim.her fırsatta uyuyorum ben.
Iste hayalimdeki hamile.nasil istedim uyuyayim diye ama yok.gece 2 civari yatip 2 defa wc icin kalkip sabah 7 de cin gibi gozlerumi aciyorum.ve butun bir gun yeniden uyku yok.ileride bu gunleri aglayarak anlatacagim galiba

Gunaydin kizlar melina1983 benim tek kizimiz olacak inşallah kasik agrin oluyormu seninde benim geceleri ara ara oluyor
evet canım o da yeni başladı ara ara adet ağrısı gibi olmaya başladı. onun öncesinde zaten 20. haftadan beri çok ağrılı ve sıkıntılı geçiyor... kaburgalarım falan mahvediyor beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…