- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 36
Benim yine 8. Gun 25 di degerim sonra sonra duzene girdiYersiz uzuyosun kendini canim. Benimki 8. Gun 47 10. Gun 92ydi. yuksek bile. Buna uzulursen inan 9 ay gecmez sana
O zaman hic takilma. Magnezyum al rahatlatir. O duzensiz olankar benim 3 aydir var. 90 lik magnezyum vermisti bitmek uzere. Aksam dusundum de bir kere daha Rabbim ne buyuksun dedim. Dusun 3 ay once kasilmalar da basladi bu iisn sonu ne olacak 28 e gelebilirmiyiz diye duaunuyordum. Dua ediyordum. Rabbim gercwkten cok guzrl koruyor onlariBemimde aynen oyle oluyor yani bi duzen yok ozellikle kasilmam oldugu zaman lavabo ihtiyacim geliyor dr arayip sormayada korkuyorumkotu bisey söyler diye
Temizlik yapiyoruz biiz halaazonce muhabbet kuslarinin kafesini temizliyim dedim disi olan zilliyi kacirdim tabi evin icinde. Baktim kosturup yakalayamiycam esimi cagirdim gel yakala temzledigim evi batiracak geri dedim. O da saolsun kanepelerin ustunde cirit atti. Hoop sil bastan bida durma ugras ya zaten iki saatte bitecek isi agir cekimde 5 saatTe yapiyorum benim isim bitmezz bugun oglusda arada tekmeliyo burdayim bak ona gore fazla kosturma der gibi
Dikkat et kız senin kuş rahatsız oluyorTemizlik yapiyoruz biiz halaazonce muhabbet kuslarinin kafesini temizliyim dedim disi olan zilliyi kacirdim tabi evin icinde. Baktim kosturup yakalayamiycam esimi cagirdim gel yakala temzledigim evi batiracak geri dedim. O da saolsun kanepelerin ustunde cirit atti. Hoop sil bastan bida durma ugras ya zaten iki saatte bitecek isi agir cekimde 5 saatTe yapiyorum benim isim bitmezz bugun oglusda arada tekmeliyo burdayim bak ona gore fazla kosturma der gibi
Canim ona kalirsak kuslarin halini dusunemiyoru bile. Adam bi kere seveyim derken kuyrugunu kopardiDikkat et kız senin kuş rahatsız oluyormuhabbet kusunun bakımını eşin ustlensin bi zahmet
56yla basladim suan 69 ama son bir aydir bir kilo filan aldim. Sonra ne olur bilemem. Bu aralar mide yanmasindan cok yiyemiyorum ivir zivir seylerKızlar kaç kg aldınız şuana kadar? İki haftadır haftada 1 kg almaya başladım korkuyorum daha zaman var her hafta 1 kg alırsam yandım
Bende korkuma dimdik durarak yapiyorum supurme isini. Oklava yutmus gibiBen hic ev supuremiyorum bi kere denedim cok kasik agrisi cektim kendim sadece gunluk isleri yapabiliyorum
Canim ona kalirsak kuslarin halini dusunemiyoru bile. Adam bi kere seveyim derken kuyrugunu kopardiacliktan olur kirinden kirt derler
Hepinizin kilosunu goruyorum ve arttiriyorum.65 ile basladigim hatta 64 ile basladigim gebeligime 82 kilo olarak devam ediyorum.son 2 haftada 4 kilo alarak bir rekora imza attim.(dr.oyle soyledi)sislik var demistim ya tansiyonu siki kontrol edelim dedi.idrar tahlili yapilacak yarin protein kacagi var mi diye?onlarda bi sikinti cikmazsa 37.haftada yaptiracakmis dogumu tabii prensle prenses boyle uslu durmaya devam ederse
Kilolar, catlaklar, uykusuz geceler, hepsi hamileliğin cilvesi.Hepinizin kilosunu goruyorum ve arttiriyorum.65 ile basladigim hatta 64 ile basladigim gebeligime 82 kilo olarak devam ediyorum.son 2 haftada 4 kilo alarak bir rekora imza attim.(dr.oyle soyledi)sislik var demistim ya tansiyonu siki kontrol edelim dedi.idrar tahlili yapilacak yarin protein kacagi var mi diye?onlarda bi sikinti cikmazsa 37.haftada yaptiracakmis dogumu tabii prensle prenses boyle uslu durmaya devam ederse
tobe bismillah. Oldurur muyum onlar benim can yoldasimdi bunca zaman. Ogluma da bakarim kuslarima da canimee bebis olunca ne yapacaksın. Senin için zor olur bence benim ablam doğum yapınca kuşu öldü
Dr lierac onermisti bana. Benim kullandiklarim badem yagi bebek yagi zeytinyagi kakao yagi lierac normal nemlendiriciler. En son kasiniyo die travazol madecassol bise daha vardi unuttum bunlari yazdi. Hepsini kullandim. Catlak henuz yok ama deli gibi kasiniyo gobuskizlar catlak olmamasi icin hangi kremleri kullandiniz.dr onerdigi kremler var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?