2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Temizlik yapiyoruz biiz hala azonce muhabbet kuslarinin kafesini temizliyim dedim disi olan zilliyi kacirdim tabi evin icinde. Baktim kosturup yakalayamiycam esimi cagirdim gel yakala temzledigim evi batiracak geri dedim. O da saolsun kanepelerin ustunde cirit atti. Hoop sil bastan bida durma ugras ya zaten iki saatte bitecek isi agir cekimde 5 saatTe yapiyorum benim isim bitmezz bugun oglusda arada tekmeliyo burdayim bak ona gore fazla kosturma der gibi

Bemimde aynen oyle oluyor yani bi duzen yok ozellikle kasilmam oldugu zaman lavabo ihtiyacim geliyor dr arayip sormayada korkuyorumkotu bisey söyler diye
O zaman hic takilma. Magnezyum al rahatlatir. O duzensiz olankar benim 3 aydir var. 90 lik magnezyum vermisti bitmek uzere. Aksam dusundum de bir kere daha Rabbim ne buyuksun dedim. Dusun 3 ay once kasilmalar da basladi bu iisn sonu ne olacak 28 e gelebilirmiyiz diye duaunuyordum. Dua ediyordum. Rabbim gercwkten cok guzrl koruyor onlari

Ben hic ev supuremiyorum bi kere denedim cok kasik agrisi cektim kendim sadece gunluk isleri yapabiliyorum

Dikkat et kız senin kuş rahatsız oluyor muhabbet kusunun bakımını eşin ustlensin bi zahmet

ara ara hafif sancı gibi şeyler olmuştu.belirtiler herkeste farklı oluyor bnm bi arkadaşımda hiç bi belirti olmamaştı.böle şelere takılma bebeğe zarar veren en büyük şey sizin üzüntünz demşti doktorm.

Hepinizin kilosunu goruyorum ve arttiriyorum.65 ile basladigim hatta 64 ile basladigim gebeligime 82 kilo olarak devam ediyorum.son 2 haftada 4 kilo alarak bir rekora imza attim.(dr.oyle soyledi)sislik var demistim ya tansiyonu siki kontrol edelim dedi.idrar tahlili yapilacak yarin protein kacagi var mi diye?onlarda bi sikinti cikmazsa 37.haftada yaptiracakmis dogumutabii prensle prenses boyle uslu durmaya devam ederse

Senin ikizler bence kilo farkin ondan olmali bize gore Bence uslu duracaklar zaten sen demiyormuydun onlara sizi erken dogurmuycam diye :)) onlar simdiden annesini dinliyo

Kilolar, catlaklar, uykusuz geceler, hepsi hamileliğin cilvesi. Insallah Bebişlerin uslu durur ve zamanın da gelirler

ee bebis olunca ne yapacaksın. Senin için zor olur bence benim ablam doğum yapınca kuşu öldü
tobe bismillah. Oldurur muyum onlar benim can yoldasimdi bunca zaman. Ogluma da bakarim kuslarima da canim hem gonul bagim var biri erkek biri disi kizim oglum diyerek sevdim bunca zaman ama bebisden uzak tutacaz mecburen

kizlar catlak olmamasi icin hangi kremleri kullandiniz.dr onerdigi kremler var mi
Dr lierac onermisti bana. Benim kullandiklarim badem yagi bebek yagi zeytinyagi kakao yagi lierac normal nemlendiriciler. En son kasiniyo die travazol madecassol bise daha vardi unuttum bunlari yazdi. Hepsini kullandim. Catlak henuz yok ama deli gibi kasiniyo gobus hic bise kar etmedi kasintiya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…