2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım benim de 12. haftaya kadar öyleydi hiçbir şey yiyemiyordum. mecburen biraz karbonhidrata yüklen. tuzlu şeyler ye kraker falan.

Iste hayalimdeki hamile.nasil istedim uyuyayim diye ama yok.gece 2 civari yatip 2 defa wc icin kalkip sabah 7 de cin gibi gozlerumi aciyorum.ve butun bir gun yeniden uyku yok.ileride bu gunleri aglayarak anlatacagim galiba
2 defa kalkıyorsan tuvalete iyiymiş ben dün 5 kere kalktım

evet canım o da yeni başladı ara ara adet ağrısı gibi olmaya başladı. onun öncesinde zaten 20. haftadan beri çok ağrılı ve sıkıntılı geçiyor... kaburgalarım falan mahvediyor beni...
Gunaydin kizlar...evet ayni tarif adet agrisi gibi yeni basladi aynnen bi kac gundur var butun gece saat basi surup ic tuvalete git bazen geriliyorum

Oglusumun guzel teyzoslari gunaydin markete gittik geldik minnak adamimla babamizin dukkani da marketin dibinde orda da guzeel bi kahvalti yaptikbugun bende 8 gibi kalktim. Geceleri wcye filan uyanmiyorum bi uyursam deliksiz sabah oluyo. Ama mide yanmasi mahveDiyo. Uyuyana kadar rahat iki saat geciyo yatakta. Dun esime sinirlenDim. Ben uyuyamiyorum sen horul horul uyuyosun moralimi bozuyosun git kanepede yat dedim. Enteresan bi sekilde hiic sesini cikarmadi tmm dedi gitti sanirim benim donup durmalarim yuzunden Allahtan ariyomus

Kizlar size okusugumnkitaptan birseyler atayim siz de gulun. Basit ama cok eglenceli bir kitap. kitabin adi baslarim simdi annelige Kadinin ikizleri varmis. Ikizler 6 aylikken bir kere daha hamile kalmis. Kendi anilarini yazmis genel bir dille.
cokk cok bilgi icermiyor ama motive ediyor insani tavsiye edrim

Kızlar kasılma nasıl oluyor yani nasıl anlıcağım kasılma olduğunu

kızlar degerim 9. gün 124 11. gün 325 bugun 13. gün 730 cıktı neden düşük ya moralim sıfır cok üzgünüm

Kızlar kasılma nasıl oluyor yani nasıl anlıcağım kasılma olduğunu
canim kasilma oldugunda karninin tamami yusyuvarlak ve tas gibi set oluyor. Birden oluyor ve kap atisin filan hizlaniyor sonra bir iki dk da yumusuyor. Ama oyle karninin bolgesel bir tarafi degil tamamen dusun. Hatta sen dusunme senin tek oldugu icin erken daha yasamazsin bunlari ama rahat ol oldugunsa o farkliligi anliyorsun hissesiyorsun zaten. Rahatsiz ediyor hemen

Gunaydin kizlar...evet ayni tarif adet agrisi gibi yeni basladi aynnen bi kac gundur var butun gece saat basi surup ic tuvalete git bazen geriliyorum
ne şurubu içiyorsun canım?
ben inan bazen saat başına razıyım 15 dk da bir gittiğim oluyor deliriyorum ya çeşme bağlayacağım artık wc ye

kızlar degerim 9. gün 124 11. gün 325 bugun 13. gün 730 cıktı neden düşük ya moralim sıfır cok üzgünüm
nesi dusuk ki degerlerin gayet normal hep ikiye katlanmis.
Benim ikiz oldugu halde 9. Gun 200 lu bir seydi . Bosuna kendini ve minigini uzuuyorsun. Hayirli olsun.

Bemimde aynen oyle oluyor yani bi duzen yok ozellikle kasilmam oldugu zaman lavabo ihtiyacim geliyor dr arayip sormayada korkuyorumkotu bisey söyler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…