- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
canım benim de 12. haftaya kadar öyleydi hiçbir şey yiyemiyordum. mecburen biraz karbonhidrata yüklen. tuzlu şeyler ye kraker falan.Arkadaslar dun artik kusmalarim iyicene artti. Su icsem (ki icemiyorum) onu da cikardim. Sonunda gece acile kalktik 2 kg serum verdiler. Geldim eve yattim. Kusmalarim gecmisti. Sonra sabah uyandim basim agridan ikiye ayriliyordu. tansiyonum 9/4 den yukari cikmadi. hala da ciktigi yok. Napcam bennn kizlar napayim
2 defa kalkıyorsan tuvalete iyiymiş ben dün 5 kere kalktımIste hayalimdeki hamile.nasil istedim uyuyayim diye ama yok.gece 2 civari yatip 2 defa wc icin kalkip sabah 7 de cin gibi gozlerumi aciyorum.ve butun bir gun yeniden uyku yok.ileride bu gunleri aglayarak anlatacagim galiba
Gunaydin kizlar...evet ayni tarif adet agrisi gibi yeni basladi aynnen bi kac gundur var butun gece saat basi surup ic tuvalete git bazen geriliyorumevet canım o da yeni başladı ara ara adet ağrısı gibi olmaya başladı. onun öncesinde zaten 20. haftadan beri çok ağrılı ve sıkıntılı geçiyor... kaburgalarım falan mahvediyor beni...
Kızlar kasılma nasıl oluyor yani nasıl anlıcağım kasılma olduğunuCanim en son nst de sanci cikti iste yine yatis :) kasilmalara magnezyum kullaniyor musun. Benim hala var cok ayakta kalmadigim icin cok zorlamiyor ama sancilar rahstsiz ediyor.
ya sen 10 dedigine bakma benim gunde belki az oldu dedigimde bile 30 40 oluyor. Galiba onemli olan 10 defa ustuste duzeli olmasi.
sayarken not et hangi siklikla geldigini ben ancak oyle anlayabildim. 3 4 kere duzenli oluyordu mesela benim en son 8 dk arayla. Sonra eyvah duzenli dedigim anda yarim saat bir saat olmuyordu.
canim kasilma oldugunda karninin tamami yusyuvarlak ve tas gibi set oluyor. Birden oluyor ve kap atisin filan hizlaniyor sonra bir iki dk da yumusuyor. Ama oyle karninin bolgesel bir tarafi degil tamamen dusun. Hatta sen dusunme senin tek oldugu icin erken daha yasamazsin bunlari ama rahat ol oldugunsa o farkliligi anliyorsun hissesiyorsun zaten. Rahatsiz ediyor hemenKızlar kasılma nasıl oluyor yani nasıl anlıcağım kasılma olduğunu
ne şurubu içiyorsun canım?Gunaydin kizlar...evet ayni tarif adet agrisi gibi yeni basladi aynnen bi kac gundur var butun gece saat basi surup ic tuvalete git bazen geriliyorum
nesi dusuk ki degerlerin gayet normal hep ikiye katlanmis.kızlar degerim 9. gün 124 11. gün 325 bugun 13. gün 730 cıktı neden düşük ya moralim sıfır cok üzgünüm
inşallah canım inşallah gec olsun güç olmasın rabbim herkese nasip etsin, yüzünü güldürsün saglıkla büyütsünlernesi dusuk ki degerlerin gayet normal hep ikiye katlanmis.
Benim ikiz oldugu halde 9. Gun 200 lu bir seydi . Bosuna kendini ve minigini uzuuyorsun. Hayirli olsun.
Gayet iyi benim 9.gün 35 dikızlar degerim 9. gün 124 11. gün 325 bugun 13. gün 730 cıktı neden düşük ya moralim sıfır cok üzgünüm
Bemimde aynen oyle oluyor yani bi duzen yok ozellikle kasilmam oldugu zaman lavabo ihtiyacim geliyor dr arayip sormayada korkuyorumCanim en son nst de sanci cikti iste yine yatis :) kasilmalara magnezyum kullaniyor musun. Benim hala var cok ayakta kalmadigim icin cok zorlamiyor ama sancilar rahstsiz ediyor.
ya sen 10 dedigine bakma benim gunde belki az oldu dedigimde bile 30 40 oluyor. Galiba onemli olan 10 defa ustuste duzeli olmasi.
sayarken not et hangi siklikla geldigini ben ancak oyle anlayabildim. 3 4 kere duzenli oluyordu mesela benim en son 8 dk arayla. Sonra eyvah duzenli dedigim anda yarim saat bir saat olmuyordu.
Canm degerlerin cok ii iki tane mi traafer edildi.bnm tek embryo konmstu.12.gun degerm 84. 14.gun 271 di.kızlar degerim 9. gün 124 11. gün 325 bugun 13. gün 730 cıktı neden düşük ya moralim sıfır cok üzgünüm
Canm degerlerin cok ii iki tane mi traafer edildi.bnm tek embryo konmstu.12.gun degerm 84. 14.gun 271 di.[/QıUOTE]
evet 2 tane canım senın nekadarlık bebegn belrtılerın nelerdı
Yersiz uzuyosun kendini canim. Benimki 8. Gun 47 10. Gun 92ydi. yuksek bile. Buna uzulursen inan 9 ay gecmez sanakızlar degerim 9. gün 124 11. gün 325 bugun 13. gün 730 cıktı neden düşük ya moralim sıfır cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?