maşallah canmmm :) bi kenara yazayım çok saol :)Dr lierac onermisti bana. Benim kullandiklarim badem yagi bebek yagi zeytinyagi kakao yagi lierac normal nemlendiriciler. En son kasiniyo die travazol madecassol bise daha vardi unuttum bunlari yazdi. Hepsini kullandim. Catlak henuz yok ama deli gibi kasiniyo gobushic bise kar etmedi kasintiya
Hmmm ihmal etmeyeceksen bişey olmaz oğlun da aklı erdiği zaman onları rahat birakmaztobe bismillah. Oldurur muyum onlar benim can yoldasimdi bunca zaman. Ogluma da bakarim kuslarima da canimhem gonul bagim var biri erkek biri disi kizim oglum diyerek sevdim bunca zaman ama bebisden uzak tutacaz mecburen
Ailede varsa oluyor yaa ben catlak kurabiye gibiyimkizlar catlak olmamasi icin hangi kremleri kullandiniz.dr onerdigi kremler var mi
Evet ya cok sukur bunlari yasiyoruz.rabbim isteyen herkese versin.bu arada o kadar sisim ama hala catlagimKilolar, catlaklar, uykusuz geceler, hepsi hamileliğin cilvesi.Insallah Bebişlerin uslu durur ve zamanın da gelirler
Canim ben mustela kullaniyorum.cok ama cok memnunum.aileden gecse benim annem karni catlak dolu.tabii ben 5.200 dogmusum simdi krem kullansa ne olacak kikizlar catlak olmamasi icin hangi kremleri kullandiniz.dr onerdigi kremler var mi
masaAllah canim ya ne guzel. Cikmaz ins. Ben de simdi esimden tahlil gonderdim hastaneye. Idrar tahlili tansiyonum yukseliyor protein kacagi var mi diye dr.a kalsan hersey normal. Gerek bile duymuyor tahlile. Bak dr.unu cok tuttum simdi. :))Hepinizin kilosunu goruyorum ve arttiriyorum.65 ile basladigim hatta 64 ile basladigim gebeligime 82 kilo olarak devam ediyorum.son 2 haftada 4 kilo alarak bir rekora imza attim.(dr.oyle soyledi)sislik var demistim ya tansiyonu siki kontrol edelim dedi.idrar tahlili yapilacak yarin protein kacagi var mi diye?onlarda bi sikinti cikmazsa 37.haftada yaptiracakmis dogumu tabii prensle prenses boyle uslu durmaya devam ederse
bir masaAllah daha kiz 5200. Yazik annen tek dogurmus ama ikizden farkin yokmus canim ya bizimkileri toplasan bakalim o kadar edecekler mi :))Cani
Canim ben mustela kullaniyorum.cok ama cok memnunum.aileden gecse benim annem karni catlak dolu.tabii ben 5.200 dogmusum simdi krem kullansa ne olacak kialacaksan netten al ama mustela lierac gibi kremleri.eczanelerden cok daha uygun fiyata bulursun
Elhâmdulillah canim rabbim bugunlere getirdi bizi.aksam dr u aradim nst ye girmelusin dedi girdim kasilmanin oldugu anda bile 15 lere enfazla ciktu sanci dr bi problem yok braxton hicks sancisi yani yalanci sanciymis rahim kendini deniyormus:)O zaman hic takilma. Magnezyum al rahatlatir. O duzensiz olankar benim 3 aydir var. 90 lik magnezyum vermisti bitmek uzere. Aksam dusundum de bir kere daha Rabbim ne buyuksun dedim. Dusun 3 ay once kasilmalar da basladi bu iisn sonu ne olacak 28 e gelebilirmiyiz diye duaunuyordum. Dua ediyordum. Rabbim gercwkten cok guzrl koruyor onlari
sevindim canim. Hayirlisi beklesinler biraz daha kuzularElhâmdulillah canim rabbim bugunlere getirdi bizi.aksam dr u aradim nst ye girmelusin dedi girdim kasilmanin oldugu anda bile 15 lere enfazla ciktu sanci dr bi problem yok braxton hicks sancisi yani yalanci sanciymis rahim kendini deniyormus:)
bu gece benim de çok mide yanmam oldu. ondan uykum kaçtı zatenmelina1983 gaviscon iciyorum mide yanmasindan dolayi bugunde bi kirginlik var uzerimde gripmi olacagim ne anlamadim hayirlisiyla bir bitirsek 2 ay 1 haftayida
şu ana kadar 8-9 kg civarı aldımKızlar kaç kg aldınız şuana kadar? İki haftadır haftada 1 kg almaya başladım korkuyorum daha zaman var her hafta 1 kg alırsam yandım
neredeyse başlangıç kilolarımız ve şu anki kilolarımız da aynı gibi çok yakın birbirine54 de hamile kaldim suan 65 malesef gidiyorum bkalim
Bende bugün aynı dertten uyandın canım gece nöbetini ben tuttumturlu3 n bugeenim de çok mide yanmam oldu. ondan uykum kaçtı zatenakşam yemeğini komple kaldıracağım kurtulacağım valla tam eziyet yaa...
Eyvah eyvahAyyy kafayı yiyceeemmanneannem geldi benimle ayni odada yatti(ben ham8lelikin başından beri horladigi icin esimden ayri yatiyorum)horluyooorr uykum kacti gittiiii deli olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?