2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Gerçekten zor
Tek güzel tarafı bebeklerimizin kıpırtıları
gerçi benimki bir ara gümbür gümbür dü. Çok hoşuma gidiyor öyle olunca

OTE="lizz_1702, post: 40158721, member: 392696"]Gunaydin kizlarrrr... Kimse uyuyamyor anlasilan ben de tam aksine hamileligin basindan beri uyunadigim kadar şimdilerde uyuyorum kafayi yastiga koydugum gibi sabah oluyor sanki gece de hic kalkmiyorum..[/QUOTE]
Maşallah sana, aman kendine nazar değdirme arkadaşım. Bende bazen deliksiz uyuyorum çok güzel oluyor valla

Ailede varsa oluyor yaa ben catlak kurabiye gibiyim
:) Sabah eşim göbek iğnemi vuruyordu göbek deliğimin üzerinde yeni oluşan çatlak görmüş"Bak buraya kadar çıkmış" deyince "Az kaldı yakında ağızıma kadar çıkacak" Dedim nasıl gizli gizli gülüyor uyuz yaaaa

Benimde karnımda henüz çatlak yok şükür ama göğüslerimin altı yırtıldı çok ilginç bir şekilde
eşinin hoşuna gitmiş demekki çocuğunun büyümesi

Gunaydin kizlar ben dun temzlik hazirlik derken nasil yattiysam oyle uyandim yorgunluktan cok sukur dun gece midem yanmadi cok bise de yememistim aksama kadar girip cikip meyve yedim.. Ama bugun misafirm var ya biraz abur cubur yicem mecburen
Senin bugün günün vardı değilmi canım
sana kolay gelsin

Siz Benim kırmızı çizgilerimi gorseniz oğlan karnından çıkmış kalemle çizmiş kaçmış dersiniz

Benimde karnımda henüz çatlak yok şükür ama göğüslerimin altı yırtıldı çok ilginç bir şekilde
eşinin hoşuna gitmiş demekki çocuğunun büyümesi
Galiba,öyle mutlu oluyor ki karnımda ki bebişi sevmek yerine her mutfaga girdiğinde buzdolabı üzerinde ki ultrason fotosunda ki bebişi seviyor,işe giderken de buzdolabında ki fotoya el sallıyor bu işte bir gariplik var ama neyseeeGaliba karnımı sevmeye utanıyor
Çatlaklar göbekte başladı bikini bölgesine indi ve göbek çevresine yayıldı.gögsümün altında da bir tane çatlak var.

Siz Benim kırmızı çizgilerimi gorseniz oğlan karnından çıkmış kalemle çizmiş kaçmış dersiniz
Sağlık olsun boşveeerrr evlat dedik,cennet kokuluya kavuşalım dedik,emek verdik, masraf ettik,korktuk,ama mevlam umudumuz boşa çıkarmadı çok şükür Tadını çıkaralım,varsın bedenimizde kalıcı izler bıraksın,yavrularımız kalplerimize sevgisini bedenimize izlerini mühürlüyor.Eşimi uğurladıktan sonra gözden kaybolana kadar arkasından bakarım ve 2.5 ay sonra kızımla arkasından bakacağımı düşündükçe karnımda kelebekler uçuşuyor,heyecandan nefesim kesiliyor.Babasını her gördüğümde olduğu gibi

Aynen canım çok güzel duygular. Insanin aklına geldikçe yüzünde bir gülümseme oluyor. Oğlumun tekmelerini hissettikce ona daha çok baglaniyorum. Hepimiz bugünlere zor geldik. Ben çizgileri kafama takmıyorum. Oğlum bizimle olsun yeter o sağlıkla gelsin yeter. Bizde babamızı ise beraber gonderceZ AYYY ÇOK GÜZEL GOZUMUN ÖNÜNE GELDIDE

C A N O Canım bu sayfayı sen kurduğun için sana bir teklifim olacak.Burada bulunan tüm annelerin yaşı,şehri,bebeğin cinsiyeti,adı,dogacagı tarihinin yazdığı bir liste yapsan ve sayfanın başında tutsan.oradan takip etsek kaç bebiş dünyaya geldi görsek kimseyi unutmasak. Ne dersin vede kızlara da soralım

Nasıl yapıcam onu pek bilgim yok bu konuda editor egunala mı soylicem

Ahhh bu hormonlar beni benden aldı gözlerim dolu dolu okudum.Yaşlanıyorum tabi onun da etkisi var.

Hepimiz aynı duygular içerisindeyiz ne güzel
bizde oğlumla babamızı uğurlarız hergün babası oğlunu öper, anne ni üzme ama güzelce de büyü diye tembihler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…