2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

[QUOTgeniş haTMMM, post: 40161560, membeayda ku. 877, 50"]koyuyoru kale m? ? utlu oluyor ki karnımda ki bebişi sayda ylk yerine her mutfaga girdiğinde buzdolabı üzerinde ki ultrason fotosunda ki bebişi seviyor,işe giderken de buzdolabında ki fotoya el sallıyor bu işte bir gariplik var ama neyseeeGaliba karnımı sevmeye utanıyor
Çatlaklar göbekte başladı bikini bölgesine indi ve göbek çevresine yayıldı.gögsümün altında da bir tane çatlak var.[/QUOTE]
Peki bebiş hareket ederken babası elini yada kulağını koyuyormu karnına
benim eşim karnımda oğluşa seslenince yada yüzünü yaslayınca hemen yanaşır babasınaGüzel güzel sohbet ederler
sende dene bence canım
bebişlerimiz bizimle iletişim kuruyor çok güzel

SERENAD_1
Vaaayyy akranız :) Bizim kız çok hareketli degil akşamları hareketini yakalıyorum hemen elini koyduruyorum geçen iki kere öyle şiddetli vurdu ki süperdi.Eşim aslan burcu ve duygularını çok güzel kullanıyor yani yönetiyor.heyecanını dışa vurmuyor.Dün akşam yemek sonrası uyku çöktü üzerine karnıma kafasını koydu dinledi 15 dakika."Sanki içerde şelale var su sesi geliyor" diyor alem yaaa

ay cok guldum yine. Evet hakikaten bir gariplik var :))

cok guzel dusunmussun

Tamam kızlar şimdi herkes yaşını yaşadığı şehri ve cinsiyeti doğum zamanını yazarsa sevinirim birde kaçıncı deneme olduğunu
yas 31
istanbul anadolu yakasi
ikiz/erkek
dogum tarihi bilmiyoruz ( kuzularin keyfine kalmis)
isimn bilmiyoruz ( galiba o da babamizin keyfine kalmis)
3. Deneme ilk dondurulmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…