2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Yaş 31 izmit ikiz (kız /erkek) Derin & Deniz düşünüyoruz şimdilik 4 deneme ilk transfer tahmini Mayıs ortası inşallah erken gelmezlerse

Biz ailecek komiğiz sanırım :) Eşim ailenin en büyüğü olduğu için babayı rol model almış olacak ki ne kadar modern takılsa da kazak erkek damarı tutuyor eee yaş da 45 olunca normal aslında.

kizlar karniniz ne zaman sismeye basladi.cinsiyeti kacinci haftada ogrendiniz:)

Canım benim ilk günden beri şişlik var. Şişlik sabahları iniyor ama yinede göbeğimde küçük bir top kalıyor. Zayıf olduğum için de çok belli oluyor. 8. haftanın başında diyebilirim. Ama ikiz diyedir muhtemelen.

Geldik daha muayene olmadim ilk once ped koydular yine kirmiziya donmus turnusol kagidi bakalim ne diyecek

O ne demek canım?

Biz ailecek komiğiz sanırım :) Eşim ailenin en büyüğü olduğu için babayı rol model almış olacak ki ne kadar modern takılsa da kazak erkek damarı tutuyor eee yaş da 45 olunca normal aslında.
Ne guzel Rabbim agzinizin tadini bozmasin. Senin iyi inyetinden guzel bakisindan da kaynaklaniyor bence. Baska bir kadin olsa ayni durumu farkli degerlendirebilir. Karnimdaki bebekle ilgilenmiyor etmiyor diye triplere girebilir neler var. Rabbim mutlulugunuzu saglikli bir prensesle de taclandirsin ins.

Amiinnn cümlesinin inşaallah .Prensesin babası ile evlenmek 5 seneyi aldığı için bunlar çerez geliyor Ama ben onun iyi niyetini bildiğim için takılmıyorum ve o oranda da mutluyum çok şükür Kızımızıda kucağımıza aldık mı değmeyin keyfimize

vebahargeldi tatlım sana ne soracağım hani yumuşatıcı yerine sirke koyuyorum demiştin ya. mesela havluları yıkadıgında ne kokuyor ve yumuşak oluıyor mu.bulaşık makinasına koyuyorum parlatıcı yerine de çam. mak. güvenemiyorum

Canim oyle havlular filan cok yumusak olmuyor sert oluyor ama utulendigi icin onemsemiyorum sertligini. Utuleyince yumusuyor sonucta ama diger kiyafetler normal cikiyor. Hic yumusatici koymamis gibi
koku konusunda ise hic koku kalmiyor. Sirkenin kokusunu duymuyorsun bile. Deterjanin kendi kokusu da bir miktar oluyor cok az belli belirsiz. Kimi insan yikanan kiyafet mis gibi koksun ister sirke koyunca o kokuyu bekleme sadece eger dolabina giyilmis kiyafet koymuyorsan dolabi acinca hafiften deterjan kokusunu hissedersin. Onun disinda sirkeyi hissetmiyorsun.

Öyleyiz anlaşılan devrem Bizim oğlan en çok yatağa girdiğimizde harekete başlıyor. Uyumayıııııınnn, benle oynayıııııın der gibi karnımın sağ tarafından göbek deliğimin yanından hemen bir çıkıntı oluştrur, kocaman bir tepecik, dokununca hissedilir vücudu kuzumun. sonra çekilir ve gümbür gümbür hareketlere başlar. tabiki senin prenses hanım efendi olduğu için daha narin ve sakindir, o yüzden babasına şelale sesi dinletiyordur kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…