Çok riskli soru ayy millet hamile,özelden atıyorum menüyüKizlar bu arada yarin kv leri yemege alicam bana bi akil verin ne yemek ypayim?
tesekkr ederim :)Oyyy maşaallahtaze annecik.
canım benide eklermisin :))Tamam kızlar şimdi herkes yaşını yaşadığı şehri ve cinsiyeti doğum zamanını yazarsa sevinirim birde kaçıncı deneme olduğunu
Biz ailecek komiğiz sanırım :) Eşim ailenin en büyüğü olduğu için babayı rol model almış olacak ki ne kadar modern takılsa da kazak erkek damarı tutuyoray cok guldum yine. Evet hakikaten bir gariplik var :))
cok guzel dusunmussun
yas 31
istanbul anadolu yakasi
ikiz/erkek
dogum tarihi bilmiyoruz ( kuzularin keyfine kalmis)
isimn bilmiyoruz ( galiba o da babamizin keyfine kalmis)
3. Deneme ilk dondurulmus
Geldik daha muayene olmadim ilk once ped koydular yine kirmiziya donmus turnusol kagidi bakalim ne diyecekDemek kızını göreceksin. Inşallah iyidir minnooşbenimde salı günü kontrolüm var hakkımızda hayırlısı olsun
İnsallah arkadasim bakalimBugün görüş günü yani, güzel haberlerle gel arkadaşım
canım benim karın 5.aydan sonra belli olmaya başladı.kizlar karniniz ne zaman sismeye basladi.cinsiyeti kacinci haftada ogrendiniz:)
Benim ikiz olduğu için erken çıkmaya başladı karnım yinede 5. Ay gibi cinsiyet nerdeyse 6. Ayı buldu çünkü kızım hep sakladı hala saklıyor neyseki artık netleştikizlar karniniz ne zaman sismeye basladi.cinsiyeti kacinci haftada ogrendiniz:)
kizlar karniniz ne zaman sismeye basladi.cinsiyeti kacinci haftada ogrendiniz:)
Geldik daha muayene olmadim ilk once ped koydular yine kirmiziya donmus turnusol kagidi bakalim ne diyecek
Ne guzel Rabbim agzinizin tadini bozmasin. Senin iyi inyetinden guzel bakisindan da kaynaklaniyor bence. Baska bir kadin olsa ayni durumu farkli degerlendirebilir. Karnimdaki bebekle ilgilenmiyor etmiyor diye triplere girebilir neler var. Rabbim mutlulugunuzu saglikli bir prensesle de taclandirsin ins.Biz ailecek komiğiz sanırım :) Eşim ailenin en büyüğü olduğu için babayı rol model almış olacak ki ne kadar modern takılsa da kazak erkek damarı tutuyoreee yaş da 45 olunca normal aslında.
24. Haftanin icinde yaptirdik canimmerhaba canlar Şeker testi hangi hafta yaptiniz
Amiinnn cümlesinin inşaallah .Prensesin babası ile evlenmek 5 seneyi aldığı için bunlar çerez geliyorNe guzel Rabbim agzinizin tadini bozmasin. Senin iyi inyetinden guzel bakisindan da kaynaklaniyor bence. Baska bir kadin olsa ayni durumu farkli degerlendirebilir. Karnimdaki bebekle ilgilenmiyor etmiyor diye triplere girebilir neler var. Rabbim mutlulugunuzu saglikli bir prensesle de taclandirsin ins.
Canim oyle havlular filan cok yumusak olmuyor sert oluyor ama utulendigi icin onemsemiyorum sertligini. Utuleyince yumusuyor sonucta ama diger kiyafetler normal cikiyor. Hic yumusatici koymamis gibivebahargeldi tatlım sana ne soracağım hani yumuşatıcı yerine sirke koyuyorum demiştin ya. mesela havluları yıkadıgında ne kokuyor ve yumuşak oluıyor mu.bulaşık makinasına koyuyorum parlatıcı yerine de çam. mak. güvenemiyorum
SERENAD_1
Vaaayyy akranız :) Bizim kız çok hareketli degil akşamları hareketini yakalıyorum hemen elini koyduruyorum geçen iki kere öyle şiddetli vurdu ki süperdi.Eşim aslan burcu ve duygularını çok güzel kullanıyor yani yönetiyor.heyecanını dışa vurmuyor.Dün akşam yemek sonrası uyku çöktü üzerine karnıma kafasını koydu dinledi 15 dakika."Sanki içerde şelale var su sesi geliyor" diyor alem yaaa
Ustume iyilik saglik.o alsin kiz seni sen niye aliyosun hamile hamile?bu gunlerin kiymetini bilelim lutfenKizlar bu arada yarin kv leri yemege alicam bana bi akil verin ne yemek ypayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?