2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Tamam kızlar şimdi herkes yaşını yaşadığı şehri ve cinsiyeti doğum zamanını yazarsa sevinirim birde kaçıncı deneme olduğunu
Adıyamanda oturuyorum.32 yaşındayım. ilk denememdi tuttu elhamdülillah.doğum 13 Ekim 2015 inş.oğlum olsa adı Erdem olacak inş. kız olursa eşim kuracak ve söylemiyo sürpriz diyoooo

onu eşinle aynı odaya yatırsaydın koro halinde horlarlardı
Hic rahatsiz olacaklarını sanmam bundan once bende bukadar hassas degildim hamiieligi
Tamam kızlar şimdi herkes yaşını yaşadığı şehri ve cinsiyeti doğum zamanını yazarsa sevinirim birde kaçıncı deneme olduğunu
Yas 29 erzurum 1 kiz 1 erkek muh.dog.tar.20 Mayıs ilk denemr

[QUOTE. ="KNTMMM, post: 40170853, member: 487750"] C A N O canım çok güzel olmuş ama yavrularımızın adını yazmayı unutmuşsun [/QUOTE]
Eveeeet
bende şimdi yazacaktım devrem

Hmmm bilerek yazmadım canım kimi düşünme aşamasında sadece cinsiyet yazdım

Yüzünüzde gülümseme olsun ne diyeceğim size
Benim bey aradı "hava çok güzel dışarı çıkalım yemeği dışarıda yiyelim ...... yiyelim hatta dedi (..... yazdığım yere yemeğin adını yazmıyorum vebal altına girmeyeyim )
"Olur canım çıkalım ALLAH muhafaza yoksa senin oğlanın pipisi düşer,nemelazım " dedim
Ayyy bu adam benden çok yemek yemeye başladı sürekli bir şeyler istiyor,Kilo aldı başını gidiyor

Gerçekten zor
Tek güzel tarafı bebeklerimizin kıpırtıları
gerçi benimki bir ara gümbür gümbür dü. Çok hoşuma gidiyor öyle olunca
bazen çok tatlı yumuşak yumuşak ama bazen kasıklara doğru hissediyorum ya da anüse doğru o zaman çok rahatsız oluyorum kıpırtılardan

Beni de ekler misin listeye canım  yaş 30/ kocaeli/erkek/mesut ege / 24.06.15// 2.deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…