Kızlar bim de 2li cam biberon wee nin 11 tl kaptım geldim ben çokta şirin bilginize
Aa ben gormustum onu nette canm. Hatta bi kac kisiye sordum camsa al dediler sagliklidir dediler. Alayim diyordum unuttum. neyse artik aksama dogru bakarim bi simdi yoruldum. Kalmissa alirim biri 125 biri 250 ml di yanilmiyosam.Kızlar bim de 2li cam biberon wee nin 11 tl kaptım geldim ben çokta şirin bilginize
ay canım ya darısı başıma. geçen haftadan beri hiç düzgün uyuyamadımBen bu gece güzel uyudum maşallahsende uyursun inşallah canım. Bu arada sen doğumu nerede yapacağına karar verdin mi?
ay canım ya darısı başıma. geçen haftadan beri hiç düzgün uyuyamadım
ben güven hastanesini düşünüyorum şimdilik bir değişiklik olmazsa. sen nereyi düşünüyorsun?
Kontrollerinde mi güven hastanesinde yapılıyor?ay canım ya darısı başıma. geçen haftadan beri hiç düzgün uyuyamadım
ben güven hastanesini düşünüyorum şimdilik bir değişiklik olmazsa. sen nereyi düşünüyorsun?
Cantan3m teyzesi bnm oğluşumun adı da yiğit yazmayı unutmuşumEvet kızlar Listemize bebek isimleri de eklendi. Bilgisi eksik olan yazsın. Inşallah dogumlarimizda yazar
evet benim de diğer iki alternatifim onlar zaten canım. koruya da iyi diyorlar. e gazi de zaten üniversite hastanesi ama gaziyi çok sevmiyorum ben ne zaman gitsek sefil sefil geliyor. darda kalmadıkça gitmek istemiyorum.Gazi ünv. olabilir, Koru olabilir canım. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var. Bakalım doktorumuzla artık netleştiririz herhalde. Kontrollerinde gündemi yaptırıyorsun?
evet canım senin?Kontrollerinde mi güven hastanesinde yapılıyor?
Sabah yedi de eşim gidiyor 12 ye kadar deliksizce uyuyorum demekki problem eşim diye düşünmeye başladımay canım ya darısı başıma. geçen haftadan beri hiç düzgün uyuyamadım
geçen hafta birkaç gün o hastaydı ayrı yattık. ben de daha rahat uyudum. gece çok kalkıyorum tuvalete evet ama o yokken uyuyabiliyordum. ne zaman yatağa döndü horul horul horlamasından uyku kesintilerimde uykuya geri dönmem mümkün olmuyor haliyle...Sabah yedi de eşim gidiyor 12 ye kadar deliksizce uyuyorum demekki problem eşim diye düşünmeye başladım
evet benim de diğer iki alternatifim onlar zaten canım. koruya da iyi diyorlar. e gazi de zaten üniversite hastanesi ama gaziyi çok sevmiyorum ben ne zaman gitsek sefil sefil geliyor. darda kalmadıkça gitmek istemiyorum.
Ben 70 kilo olmusummm2bucuk ay daha var en azz birde artik daha cok alirsin diyo herkes yani 80le doguma giderim bu gidisle. Hamur isini cikariyorum hayatimdan artik kizlarrrr
mehmet erdemi biliyorum bana da tavsiye etmişlerdi daha önce...Benim doktorum prof. Mehmet Erdem. gazinin hocalarından ama gazide doğuma girmiyor. Fakat adını söylediğimde gazide tüm kapılar açılıyor ve daha ilgli davranıyorlar. Gazi hem daha teşekküllü ün. hastanesi hemde doktorumun da gözetiminde olabilirim. kendisi gelmese bile oradaki diğer doktorlarla sürekli iletişim halinde. Koruda olursa da doktorum kendisi doğuma girebilir. o yüzden henüz karar veremdik bizde.
canım valla helal olsun oturup da hamurişi yapacak halin var mı ya ben on dk ayakta durunca kasılmaya başlıyorumBende 70 lerdeyim, 59 falan başladım. 80 çok yafhamur işisiz de olmaz ki. bugün benim evde hamur işi günüm. şimdi hamuru mayaladım, poağaça yapacağım. Boşver şimdi canımızın istediğini yiyelim, sonra bir şekilde veririz kiloları
Mesajini okur okumaz civittim canim yaBende 70 lerdeyim, 59 falan başladım. 80 çok yafhamur işisiz de olmaz ki. bugün benim evde hamur işi günüm. şimdi hamuru mayaladım, poağaça yapacağım. Boşver şimdi canımızın istediğini yiyelim, sonra bir şekilde veririz kiloları
canım valla helal olsun oturup da hamurişi yapacak halin var mı ya ben on dk ayakta durunca kasılmaya başlıyorum
Mesajini okur okumaz civittim canim yaaklimdan hemn gidip biseler yapmak gecti de neyse durdurcam icimdeki canavari . Gittigim drlardan biri bana hamur isi seker ve tuzun hiiccc bi sekilde bi faydasi yok sana da bebegine de demisti. Dayabildigim kadar artik napim daha cok meyve sut urunleri su gibi faydali seylerle oyaliycam kendimi . Sabah 10 numara 5 yildiz bi kahvalti yaptim. Hemn 2 3 saat sonra gerri aciktim soda ictm meyve yedim 3 tane ceviz yedim atlattim bakalim ilk krizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?