2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar bim de 2li cam biberon wee nin 11 tl kaptım geldim ben çokta şirin bilginize
Aa ben gormustum onu nette canm. Hatta bi kac kisiye sordum camsa al dediler sagliklidir dediler. Alayim diyordum unuttum. neyse artik aksama dogru bakarim bi simdi yoruldum. Kalmissa alirim biri 125 biri 250 ml di yanilmiyosam.

Ben bu gece güzel uyudum maşallah sende uyursun inşallah canım. Bu arada sen doğumu nerede yapacağına karar verdin mi?
ay canım ya darısı başıma. geçen haftadan beri hiç düzgün uyuyamadım
ben güven hastanesini düşünüyorum şimdilik bir değişiklik olmazsa. sen nereyi düşünüyorsun?

ben güven hastanesini düşünüyorum şimdilik bir değişiklik olmazsa. sen nereyi düşünüyorsun?

Gazi ünv. olabilir, Koru olabilir canım. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var. Bakalım doktorumuzla artık netleştiririz herhalde. Kontrollerinde gündemi yaptırıyorsun?

Arkadaşlar selamlar. Görüyorum ki çoğu kişi geceleri uyumakta zorlanıyor. Peki benim gibi erken gebelikte de uyuyamadığınız oldu mu? İşten çok yorgun geliyorum ve 8-9 gibi yatıyorum. Ama 1'de uyanıyorum ve 4'e kadar uyuyamıyorum. 4-6 arası yeniden uyuyorum. Toplamda 5-6 saat uyuyorum ama gecenin en önemli kısmını ayakta geçirdiğim için ertesi gün hayalet gibi geziyorum. Neden uyuyamadığımı anlamadım. Hiç uykusuzluk problemim olmazdı... Hamilelikten mi?

Gazi ünv. olabilir, Koru olabilir canım. Önümüzdeki hafta perşembe kontrolümüz var. Bakalım doktorumuzla artık netleştiririz herhalde. Kontrollerinde gündemi yaptırıyorsun?
evet benim de diğer iki alternatifim onlar zaten canım. koruya da iyi diyorlar. e gazi de zaten üniversite hastanesi ama gaziyi çok sevmiyorum ben ne zaman gitsek sefil sefil geliyor. darda kalmadıkça gitmek istemiyorum.

Sabah yedi de eşim gidiyor 12 ye kadar deliksizce uyuyorum demekki problem eşim diye düşünmeye başladım

Sabah yedi de eşim gidiyor 12 ye kadar deliksizce uyuyorum demekki problem eşim diye düşünmeye başladım
geçen hafta birkaç gün o hastaydı ayrı yattık. ben de daha rahat uyudum. gece çok kalkıyorum tuvalete evet ama o yokken uyuyabiliyordum. ne zaman yatağa döndü horul horul horlamasından uyku kesintilerimde uykuya geri dönmem mümkün olmuyor haliyle...

evet benim de diğer iki alternatifim onlar zaten canım. koruya da iyi diyorlar. e gazi de zaten üniversite hastanesi ama gaziyi çok sevmiyorum ben ne zaman gitsek sefil sefil geliyor. darda kalmadıkça gitmek istemiyorum.

Benim doktorum prof. Mehmet Erdem. gazinin hocalarından ama gazide doğuma girmiyor. Fakat adını söylediğimde gazide tüm kapılar açılıyor ve daha ilgli davranıyorlar. Gazi hem daha teşekküllü ün. hastanesi hemde doktorumun da gözetiminde olabilirim. kendisi gelmese bile oradaki diğer doktorlarla sürekli iletişim halinde. Koruda olursa da doktorum kendisi doğuma girebilir. o yüzden henüz karar veremdik bizde.

Ben 70 kilo olmusummm 2bucuk ay daha var en azz birde artik daha cok alirsin diyo herkes yani 80le doguma giderim bu gidisle. Hamur isini cikariyorum hayatimdan artik kizlarrrr

Bende 70 lerdeyim, 59 falan başladım. 80 çok yaf hamur işisiz de olmaz ki. bugün benim evde hamur işi günüm. şimdi hamuru mayaladım, poağaça yapacağım. Boşver şimdi canımızın istediğini yiyelim, sonra bir şekilde veririz kiloları

mehmet erdemi biliyorum bana da tavsiye etmişlerdi daha önce...

canım valla helal olsun oturup da hamurişi yapacak halin var mı ya ben on dk ayakta durunca kasılmaya başlıyorum

Mesajini okur okumaz civittim canim ya aklimdan hemn gidip biseler yapmak gecti de neyse durdurcam icimdeki canavari. Gittigim drlardan biri bana hamur isi seker ve tuzun hiiccc bi sekilde bi faydasi yok sana da bebegine de demisti. Dayabildigim kadar artik napimdaha cok meyve sut urunleri su gibi faydali seylerle oyaliycam kendimi . Sabah 10 numara 5 yildiz bi kahvalti yaptim. Hemn 2 3 saat sonra gerri aciktim soda ictm meyve yedim 3 tane ceviz yedim atlattim bakalim ilk krizi

canım valla helal olsun oturup da hamurişi yapacak halin var mı ya ben on dk ayakta durunca kasılmaya başlıyorum

Çok şükür ben işlerimi yapıyorum, yemekti basit temizlikti evde olduğum zaman hiç boş durmuyorum yani.Ama kendimi çok yormamaya dikkat ediyorum. Yalnızca detaylı temizlik için kadın alıyorum. Aslına bakarsan bugün çok nefes nefese kalıyorum, birde zaten bu sıralar hiç geçmeyen sol göğüs altımda biraz ayakta kalınca yada aynı pozisyonda uzun süre oturunca acayip bir ağrı acı gibi bir şey var. 4.-5. aylarımda bu ağrı sağ tarafımdaydı. Aynı şekilde sırtımda da oluyor bu ağrı. Bu zamana kadar iyi geldim ama artık ağırlaşmaya başladım, oturup kalkarken de zorlanıyorum artık. Ama kendimi çok yormamaya dikkat ediyorum. senin kasılmaların nasıl oluyor?

Bak sabah kahvaltısı benim içinde çok önemli. Özenerek güzel güzel hazırlarım kahvaltılarımı, her gün afiyetle zevkle yeriz kocamla Hamur işini de haftada bir kere yapıyorum. meyve suyunuda kocam haftada bir kaç kez sıkar öyle içeriz mis gibi ohh. cevizide sabah kahvaltı sofrasına koyuyorumki bu aralar hergün tüketeyim diye. işte iş süte gelince ben orda biraz pasifim malesef yoğur yiyorum akşam yemeklerinde, sabahlarıda zaten sınırsız peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…