2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

olnaz mi canim olmaz mi ben basindan beri uykusuzum.

Reactions: 9ay
Rahat uyuyorum derken nazar ettim kendime dün gece bende Odayı terkettim kanepeye yallah :) uyumuşum orada kocalarda var galiba problem benimkide dönmeyeyim gece diye beni Köşeye sıkıştırıyor dönemeyince ayaklarım uyuştu firar ettim

Ilk 3 ay taraması yapılması lazım nasıl yapmadıkı alalla cocugun ensesıne elıne ayagına heryerıne bakılıyor 12. Haftada yapılıyor kan verıyosun cocukta bırse varmı dıye
ne yapsam haftaya gitsem mi.benim doktor da 7 aylık hamile kendi derdine düşmüş onun dışında bir bayan var sadece ona gitcem artık ama bu tarama için geç kaldım 12. haftm dolmak üzere

Uyuyamayan arkadaslarim size tavsiyem atin kocalarinizi yataktan biran once ve rahat rahat uyuyun .ben birkac haftadir tek yatiyorum ohh mis gibi yayila yayila.beraber yatarken uyanirdim sonra horladigi icin uyuyamazdim bidahasimdi daha iyi

Reactions: 9ay
benim ikizya canım o yüzden tekli gebeliğin son haftalarını yaşar gibi sıkıntılıyım. kasılma işte iki haftadır falan var. bir iki gündür iş anlamında bir şey yapmadım ama fazla ayakta durdum herhalde karnım hiç durmuyor kasılmalarla çocukların hareketleri birbirine karıştı resmen. ayakları aşağıdan çıkacak gibi korkmaya başladım iyice...

kizlarr belin sag trafina snci gibi agri girdi nasil agrioo bir saattirrr acil tavsiyeee lutfen

kizlarr belin sag trafina snci gibi agri girdi nasil agrioo bir saattirrr acil tavsiyeee lutfen
Bende hep oluyo canim hemde sadece sagda. Uzaniyorum yada agriyan tarafa yastik alip dik oturuyorum bide esim evde olursa hafifcik masaj yaptiriyorm rahatlatiyo bunlar bEni.

canım allahım yardımcın olsun :) maşallah büyüyor canımız :) güzel günler gelecek inşallah :)

Kasilma bendede var gunde kac kere oluyo senin fazla dolandigimda ters bir hareket yaptigimda oluyo
her gün aynı olmuyor bazen sadece akşamüzerleri oluyor bazen de sabah bile öyle kalkıyorum yoruldukça ya da kendimce ufak tefek işler yaptıkça çok artıyor. çok can sıkıcı. allahtan ciğer geliştirici vuruldum. ama hala hazırlıklarım tam değil. bir haftaya falan her şeyi bitirebilirsem daha bir huzurlu duracağım...
bugün öyle kötü oldum ki öğlenden beri iyice korkmaya başladım...

Babamizi affettik biz mersinden oglusuma iki tane zibin almis iki tane biraz dandik ama alt acma almis bide gelince beni optu filan ozur dilerim dedi oglanin yaninda tartismak kus durmak yoktu hani dedi affettim bende zaten kus oldugumuzda canlarim gidiyo icim eriyo sapsal bilmiyo sanki azonce de meyve suyu sıktı getirdi ne varsa karistirmis evde oglum icsin sana deil diyene kadar romantik bi filmden firlamis gibiydi onu da demese iyiydi ya neyse ben onu bu haliyle kabullendim sevdim zaten Allahim yanibasimdan eksik etmesin uyuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…