- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Arkadaşlar selamlar. Görüyorum ki çoğu kişi geceleri uyumakta zorlanıyor. Peki benim gibi erken gebelikte de uyuyamadığınız oldu mu? İşten çok yorgun geliyorum ve 8-9 gibi yatıyorum. Ama 1'de uyanıyorum ve 4'e kadar uyuyamıyorum. 4-6 arası yeniden uyuyorum. Toplamda 5-6 saat uyuyorum ama gecenin en önemli kısmını ayakta geçirdiğim için ertesi gün hayalet gibi geziyorum. Neden uyuyamadığımı anlamadım. Hiç uykusuzluk problemim olmazdı... Hamilelikten mi?
olnaz mi canim olmaz mi ben basindan beri uykusuzum.Arkadaşlar selamlar. Görüyorum ki çoğu kişi geceleri uyumakta zorlanıyor. Peki benim gibi erken gebelikte de uyuyamadığınız oldu mu? İşten çok yorgun geliyorum ve 8-9 gibi yatıyorum. Ama 1'de uyanıyorum ve 4'e kadar uyuyamıyorum. 4-6 arası yeniden uyuyorum. Toplamda 5-6 saat uyuyorum ama gecenin en önemli kısmını ayakta geçirdiğim için ertesi gün hayalet gibi geziyorum. Neden uyuyamadığımı anlamadım. Hiç uykusuzluk problemim olmazdı... Hamilelikten mi?
ne yapsam haftaya gitsem mi.benim doktor da 7 aylık hamile kendi derdine düşmüş onun dışında bir bayan var sadece ona gitcem artık ama bu tarama için geç kaldım 12. haftm dolmak üzereIlk 3 ay taraması yapılması lazım nasıl yapmadıkı alalla cocugun ensesıne elıne ayagına heryerıne bakılıyor 12. Haftada yapılıyor kan verıyosun cocukta bırse varmı dıye
Yok sen bence ğazartesı hemen gıt nasıl ıstemez senden anlamadım vallane yapsam haftaya gitsem mi.benim doktor da 7 aylık hamile kendi derdine düşmüş onun dışında bir bayan var sadece ona gitcem artık ama bu tarama için geç kaldım 12. haftm dolmak üzere
Ellerine sağlık canım harika olmuşKızımın teyzeleri :) nasıl beğendiniz mi?
benim ikizya canım o yüzden tekli gebeliğin son haftalarını yaşar gibi sıkıntılıyım. kasılma işte iki haftadır falan var. bir iki gündür iş anlamında bir şey yapmadım ama fazla ayakta durdum herhalde karnım hiç durmuyor kasılmalarla çocukların hareketleri birbirine karıştı resmen. ayakları aşağıdan çıkacak gibi korkmaya başladım iyice...Çok şükür ben işlerimi yapıyorum, yemekti basit temizlikti evde olduğum zaman hiç boş durmuyorum yani.Ama kendimi çok yormamaya dikkat ediyorum. Yalnızca detaylı temizlik için kadın alıyorum. Aslına bakarsan bugün çok nefes nefese kalıyorum, birde zaten bu sıralar hiç geçmeyen sol göğüs altımda biraz ayakta kalınca yada aynı pozisyonda uzun süre oturunca acayip bir ağrı acı gibi bir şey var. 4.-5. aylarımda bu ağrı sağ tarafımdaydı. Aynı şekilde sırtımda da oluyor bu ağrı. Bu zamana kadar iyi geldim ama artık ağırlaşmaya başladım, oturup kalkarken de zorlanıyorum artık. Ama kendimi çok yormamaya dikkat ediyorum. senin kasılmaların nasıl oluyor?
haklısın canım pazartesi yerinde olursa giderim bu aralar hep izin alıyor başka bayan da yok ona gidiyorum o yüzdenYok sen bence ğazartesı hemen gıt nasıl ıstemez senden anlamadım valla
Bende hep oluyo canim hemde sadece sagda. Uzaniyorum yada agriyan tarafa yastik alip dik oturuyorum bide esim evde olursa hafifcik masaj yaptiriyorm rahatlatiyo bunlar bEni.kizlarr belin sag trafina snci gibi agri girdi nasil agrioo bir saattirrr acil tavsiyeee lutfen
canım allahım yardımcın olsun :) maşallah büyüyor canımız :) güzel günler gelecek inşallah :)oooyyyyy buralardayım canım. 5 gündür uğrayamadım buralara. şimdi biriken msj.ları okuyodum. off bitiyomu hastane işleri. eşimin teyzesi yoğun bakımda. dr umutsuz. hazırlıklı olun diyor. annannemide çıkardık yoğun bakımdan şükür ama alzhammer hastası ve artık yatalak. annem sakat beliyle ve lif yırtılması olan koluyla ona bakıcam diye cebelleşiyo. farklı şehirlerdyiz. ona da ayrı canım sıkılıyo. Can paşaya gelince; pazartesi oğlumun yanında olucam inşallah. salı rop muayenesi var. hala süte tam geçemedik. bi gün veriyolar bi gün kesiyolar. mide tolere edemiyomuş. 1450 gramları gördük şükür. bunun bi kısmı ödem olmakla birlikte hepsi ödem olamaz dimi :) kilo da alıyo oğlum çok şükür. dr olumsuz bişey yok ama çok ağır ilerliyoruz diyor. samsundayken hergün gidip görüyodum oğlumu. konuşuyodum onunla. şimdi aramızda 700 km var ve onu çok özlüyorum
Kasilma bendede var gunde kac kere oluyo senin fazla dolandigimda ters bir hareket yaptigimda oluyocanım valla helal olsun oturup da hamurişi yapacak halin var mı ya ben on dk ayakta durunca kasılmaya başlıyorum
her gün aynı olmuyor bazen sadece akşamüzerleri oluyor bazen de sabah bile öyle kalkıyorum yoruldukça ya da kendimce ufak tefek işler yaptıkça çok artıyor. çok can sıkıcı. allahtan ciğer geliştirici vuruldum. ama hala hazırlıklarım tam değil. bir haftaya falan her şeyi bitirebilirsem daha bir huzurlu duracağım...Kasilma bendede var gunde kac kere oluyo senin fazla dolandigimda ters bir hareket yaptigimda oluyo
dün haberlerde gördüm canım her şart uyuyordu taa ki yabancı bakıcıya kadar. bizim bakıcımız yabancı.Kizlar bunu gordunuzmuEki Görüntüle 1472126
benimde sol tarafım ağrıyor arada günler yaklaştıkça normal diyor herkeskizlarr belin sag trafina snci gibi agri girdi nasil agrioo bir saattirrr acil tavsiyeee lutfen
sen napıyosun iyilik bizden nolsun haftalar ilerledikçe ağırlaşmaya başlıyorum bakalımKizlar napiyosunuz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?