2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Buna harikalik denirse evet hemde çok harikayiz tamam canım listeye ekliyorum

Son düzenleme:
Günaydın herkese hayırlı cumalar olsun

sağolun teyzeleri Becerebildiysem ne mutlu bana.

kanbolat canım can icin cok sevindim. Rabbim şifa versin toplasin kendini büyüsün ve onu çok ozleyen annesine mutlulukla kavuşsun

canım keseyı nezamn gordun bıde nasıl hesaplıyorsnz ben 24 subata adet oldum 13 marta transfrım yapıldı kac haftalk oluyr
benim hesabımı doktorum kendisi söyledi. sen şimdiden onu düşünme. keseyi transferden yaklaşık 20 gün sonra gördüm. bak senin şimdi yapman gerekenler kendini rahatlatmak,ilaçlarını düzenli kullanmak,doktorun yasaklarına uymak ve ağır işlerden uzak durmak. gerisi Allaha kalmış zaten. Rabbim nasip ettiyse kucağımıza alıcaz bebeklerimizi

gunaydin kizlar sol yani bnm gibi agriyan war mi kizlar tutarak turuyorm karnimi

Ay canim cok sevindim oh bebisinde masallahi var nazar degmesin bize daha iki hafta bebisimi gormeme

Kızlarrr ıyı gunlerrr sızlere bırsey sprucaktım 2 gundur bıtmek bılmeyen gaz sancım var yanı gaz dıye dusunuyorum sırtıma ve bosluguma vuruyor doktorum normaldedı pazartesı taramam var ogun bakaeız dedı ama pazartesı gelmek bılmedı korkuyorum hıc bole bırsey yasayan oldumu

bende de gaz sancısı var ara ara.seninle nerdeyse aynı doğum tarihimiz.doktor tarama filan yapcam demedi ben bir ay sonra gitcem.gerçi ben tarama yapmak istemiyodum zaten de doktor niye teklif etmedi

bende de gaz sancısı var ara ara.seninle nerdeyse aynı doğum tarihimiz.doktor tarama filan yapcam demedi ben bir ay sonra gitcem.gerçi ben tarama yapmak istemiyodum zaten de doktor niye teklif etmedi
Ilk 3 ay taraması yapılması lazım nasıl yapmadıkı alalla cocugun ensesıne elıne ayagına heryerıne bakılıyor 12. Haftada yapılıyor kan verıyosun cocukta bırse varmı dıye

Kızlar bim de 2li cam biberon wee nin 11 tl kaptım geldim ben çokta şirin bilginize
evet vardı bende gördüm elime aldım eşim bıraktırdı pazar günü özdileğe gitçez nasılsa ordan alırız dedi aldırmadıkendi bilir pazar olsun bir biberonla kalmayıp biraz pişman edeyim onu

Canım sonuçların içi olmasına çok sevindim.Hadi allah sonuna kadar sorunsuz geçirmeyi nasip etsin.

Canim bende kullaniyorum 8. Haftadayim gecen hafta yarima bu haftada ceyrek tablete dustum yarin birakiycam insallah doktoruna danis 5.haftadan sonra azaltarak biraktiriyolar
teşekkür ederim cevabın için umarım ben de en kısa sürede bırakırım. güzel bi hamilelik geçirirsin umarım.

Canım allah tez zamanda sağlıkla oğluna kavuştursun inşallah. Ne güzel kilo almış maşallah Bizleri habersiz bırakma.

kızlar alemsiniz ya sabah sabah hem okuyorum hem gülüyorum boşverin takmayın bence fazla bebişlerinizi düşünün
Bebisi dusunmesem gardroba girmekle kalmaz cingar cikarirdim evde canim ama dikkat ediyorum oglusumun yaninda cok bagirmiyorum artik o mersine gitsin abisiyle bizde arkadasimla sehirin biraz disinda kir kahvaltisina gittik yedik ictik gezdik tozduk yenice geldim eve. Faceden de yer bildirimi yaptim. Esimin haberi bile yoktu kahvaltiya gidecegimizden. Gorurse ogrenmis olcak artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…