Buna harikalik denirse evet hemde çok harikayizharikasınız ya ben trip yapamıyorum eşim duygusaldır.sadece bir kez küs yattık.sabah özür diledik birbirimizden.Allah onların muhabbetini bizden mahrum eylemesin.canım benim memleket ADIYAMAN listede yazmıyordu.liste çok güzel olmuş ellerine sağlık
benim hesabımı doktorum kendisi söyledi. sen şimdiden onu düşünme. keseyi transferden yaklaşık 20 gün sonra gördüm. bak senin şimdi yapman gerekenler kendini rahatlatmak,ilaçlarını düzenli kullanmak,doktorun yasaklarına uymak ve ağır işlerden uzak durmak. gerisi Allaha kalmış zaten. Rabbim nasip ettiyse kucağımıza alıcaz bebeklerimizicanım keseyı nezamn gordun bıde nasıl hesaplıyorsnz ben 24 subata adet oldum 13 marta transfrım yapıldı kac haftalk oluyr
Ay canim cok sevindim oh bebisinde masallahi var nazar degmesin bize daha iki hafta bebisimi gormemeCnm yazmayi unuttum cok yorulduk aksam geldim yine eve ...Ped takildi ve artik emin olundu amniyon sivisi degil bu dedi dr cunku hicbir azalma yokmus sizsa muhakkak azalir dedi buyuk ihtimal akinti bu dedi ve fitil verdi rahatsiz oluyorsan kullan dedi bu arada minigim 1kg gecmis cok sevindim bebekte saglikli herhangi bir problem olmazsa 1 ay sonra goruselim ben bir problem gormuyorum sende dedi cokkk sukurki Rabbime atlattiik bunuda sikintisizdestek olan butun arkadaslara tesekkurler
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1 burdan hesaplayabilirsin canim transfer tarihini yaziyosuncanım keseyı nezamn gordun bıde nasıl hesaplıyorsnz ben 24 subata adet oldum 13 marta transfrım yapıldı kac haftalk oluyr
bende de gaz sancısı var ara ara.seninle nerdeyse aynı doğum tarihimiz.doktor tarama filan yapcam demedi ben bir ay sonra gitcem.gerçi ben tarama yapmak istemiyodum zaten de doktor niye teklif etmediKızlarrr ıyı gunlerrr sızlere bırsey sprucaktım 2 gundur bıtmek bılmeyen gaz sancım var yanı gaz dıye dusunuyorum sırtıma ve bosluguma vuruyor doktorum normaldedı pazartesı taramam var ogun bakaeız dedı ama pazartesı gelmek bılmedı korkuyorum hıc bole bırsey yasayan oldumu
Ilk 3 ay taraması yapılması lazım nasıl yapmadıkı alalla cocugun ensesıne elıne ayagına heryerıne bakılıyor 12. Haftada yapılıyor kan verıyosun cocukta bırse varmı dıyebende de gaz sancısı var ara ara.seninle nerdeyse aynı doğum tarihimiz.doktor tarama filan yapcam demedi ben bir ay sonra gitcem.gerçi ben tarama yapmak istemiyodum zaten de doktor niye teklif etmedi
evet vardı bende gördüm elime aldım eşim bıraktırdı pazar günü özdileğe gitçez nasılsa ordan alırız dedi aldırmadıKızlar bim de 2li cam biberon wee nin 11 tl kaptım geldim ben çokta şirin bilginize
Evet kızlar Listemize bebek isimleri de eklendi. Bilgisi eksik olan yazsın. Inşallah dogumlarimizda yazar
Cnm yazmayi unuttum cok yorulduk aksam geldim yine eve ...Ped takildi ve artik emin olundu amniyon sivisi degil bu dedi dr cunku hicbir azalma yokmus sizsa muhakkak azalir dedi buyuk ihtimal akinti bu dedi ve fitil verdi rahatsiz oluyorsan kullan dedi bu arada minigim 1kg gecmis cok sevindim bebekte saglikli herhangi bir problem olmazsa 1 ay sonra goruselim ben bir problem gormuyorum sende dedi cokkk sukurki Rabbime atlattiik bunuda sikintisizdestek olan butun arkadaslara tesekkurler
teşekkür ederim cevabın için umarım ben de en kısa sürede bırakırım. güzel bi hamilelik geçirirsin umarım.Canim bende kullaniyorum 8. Haftadayim gecen hafta yarima bu haftada ceyrek tablete dustum yarin birakiycam insallah doktoruna danis 5.haftadan sonra azaltarak biraktiriyolar
oooyyyyy buralardayım canım. 5 gündür uğrayamadım buralara. şimdi biriken msj.ları okuyodum. off bitiyomu hastane işleri. eşimin teyzesi yoğun bakımda. dr umutsuz. hazırlıklı olun diyor. annannemide çıkardık yoğun bakımdan şükür ama alzhammer hastası ve artık yatalak. annem sakat beliyle ve lif yırtılması olan koluyla ona bakıcam diye cebelleşiyo. farklı şehirlerdyiz. ona da ayrı canım sıkılıyo. Can paşaya gelince; pazartesi oğlumun yanında olucam inşallah. salı rop muayenesi var. hala süte tam geçemedik. bi gün veriyolar bi gün kesiyolar. mide tolere edemiyomuş. 1450 gramları gördük şükür. bunun bi kısmı ödem olmakla birlikte hepsi ödem olamaz dimi :) kilo da alıyo oğlum çok şükür. dr olumsuz bişey yok ama çok ağır ilerliyoruz diyor. samsundayken hergün gidip görüyodum oğlumu. konuşuyodum onunla. şimdi aramızda 700 km var ve onu çok özlüyorum
günaydın kızlar bugün de bana ayrılan uykunun sonuna geldim
Bebisi dusunmesem gardroba girmekle kalmaz cingar cikarirdim evde canimkızlar alemsiniz ya sabah sabah hem okuyorum hem gülüyorumboşverin takmayın bence fazla bebişlerinizi düşünün
kaburganın orasıysa 20. haftadan beri şikayetçiyim o dertten. ama sol değil sağ benimkisigunaydin kizlar sol yani bnm gibi agriyan war mi kizlar tutarak turuyorm karnimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?