2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kanbolat nerelerdesin merak icinde senden haber bekliyoruz....
oooyyyyy buralardayım canım. 5 gündür uğrayamadım buralara. şimdi biriken msj.ları okuyodum. off bitiyomu hastane işleri. eşimin teyzesi yoğun bakımda. dr umutsuz. hazırlıklı olun diyor. annannemide çıkardık yoğun bakımdan şükür ama alzhammer hastası ve artık yatalak. annem sakat beliyle ve lif yırtılması olan koluyla ona bakıcam diye cebelleşiyo. farklı şehirlerdyiz. ona da ayrı canım sıkılıyo. Can paşaya gelince; pazartesi oğlumun yanında olucam inşallah. salı rop muayenesi var. hala süte tam geçemedik. bi gün veriyolar bi gün kesiyolar. mide tolere edemiyomuş. 1450 gramları gördük şükür. bunun bi kısmı ödem olmakla birlikte hepsi ödem olamaz dimi :) kilo da alıyo oğlum çok şükür. dr olumsuz bişey yok ama çok ağır ilerliyoruz diyor. samsundayken hergün gidip görüyodum oğlumu. konuşuyodum onunla. şimdi aramızda 700 km var ve onu çok özlüyorum

kızlar 12.gün degerm 730 bugun 15.gün hiç bişey hissetmıyorum hiç belirtıde yok nezamn başlıyor kusmalar belırtıler

harikasınız ya ben trip yapamıyorum eşim duygusaldır.sadece bir kez küs yattık.sabah özür diledik birbirimizden.Allah onların muhabbetini bizden mahrum eylemesin.canım benim memleket ADIYAMAN listede yazmıyordu.liste çok güzel olmuş ellerine sağlık

kızlar 12.gün degerm 730 bugun 15.gün hiç bişey hissetmıyorum hiç belirtıde yok nezamn başlıyor kusmalar belırtıler
canım bende kusma hiç olmadı.sadece halsizlik vardı.hala da sadece halsizlik var.arada çok az kasık ağrısı oluyordu.belirti olması şart değil .hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.

yakında aranızdaki tek mesafe yatakla beşik arası olur inşallah.

ay canım benim Allah yardımcınız olsun. hepsi ödem değildir toparlayacaktır mutlaka. maşallah. umarım 5 kg 10 kg olduğu günleri de görürsünüz...

inşallah yakında kavuşursunuz canm allah yardımcınız olsun

Ahhh canim maasallah ne guzel buyumus pasamiz insallah boyle devam eder bir an once yaniniza gelir inan ki hep aklimizdasiniz boyleguzel haberlerinizi aldikca cok mutlu oluyoruz :) teyzenw ve anneannene de cookk gecis olsun...

Tamam kızlar şimdi herkes yaşını yaşadığı şehri ve cinsiyeti doğum zamanını yazarsa sevinirim birde kaçıncı deneme olduğunu
yaş 33, istanbulda yaşıyorum, haziran sonu temmuz başı gibi doğum düşünülüyor, oğlum olucak inşallah :) 2 aşılamadan sonra çok şükür 1. tüp bebek tedavimde sonuç aldık.

canım teyzene ve anneannene geçmiş olsun..can paşaya da maaşallah inşallah en yakın zamanda kavuşursun kuzuna dualarımız sizinle

canım liste ne güzel olmuş öyle ellerine sağlıkbiz isime doğduktan sonra karar vericez bu gidişle

kızlar alemsiniz ya sabah sabah hem okuyorum hem gülüyorum boşverin takmayın bence fazla bebişlerinizi düşünün

herkeste aynı belirtileri göstermeye bilir. ben kusma yada başdönmesi yaşamadım. sen içini rahat tut. değerlerin gayet iyi.

herkeste aynı belirtileri göstermeye bilir. ben kusma yada başdönmesi yaşamadım. sen içini rahat tut. değerlerin gayet iyi.
canım keseyı nezamn gordun bıde nasıl hesaplıyorsnz ben 24 subata adet oldum 13 marta transfrım yapıldı kac haftalk oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…