oooyyyyy buralardayım canım. 5 gündür uğrayamadım buralara. şimdi biriken msj.ları okuyodum. off bitiyomu hastane işleri. eşimin teyzesi yoğun bakımda. dr umutsuz. hazırlıklı olun diyor. annannemide çıkardık yoğun bakımdan şükür ama alzhammer hastası ve artık yatalak. annem sakat beliyle ve lif yırtılması olan koluyla ona bakıcam diye cebelleşiyo. farklı şehirlerdyiz. ona da ayrı canım sıkılıyo. Can paşaya gelince; pazartesi oğlumun yanında olucam inşallah. salı rop muayenesi var. hala süte tam geçemedik. bi gün veriyolar bi gün kesiyolar. mide tolere edemiyomuş. 1450 gramları gördük şükür. bunun bi kısmı ödem olmakla birlikte hepsi ödem olamaz dimi :) kilo da alıyo oğlum çok şükür. dr olumsuz bişey yok ama çok ağır ilerliyoruz diyor. samsundayken hergün gidip görüyodum oğlumu. konuşuyodum onunla. şimdi aramızda 700 km var ve onu çok özlüyorumkanbolat nerelerdesin merak icinde senden haber bekliyoruz....
harikasınız ya ben trip yapamıyorum eşim duygusaldır.sadece bir kez küs yattık.sabah özür diledik birbirimizden.Allah onların muhabbetini bizden mahrum eylemesin.canım benim memleket ADIYAMAN listede yazmıyordu.liste çok güzel olmuş ellerine sağlıkAman boşver bunların hepsi aynı. Bende bugun dışarı çıktım eşimle. Beni sinir etti avm de eve zor geldim küs küs yolda. His söylemedim eve geldik bi trip. Sonra yemek hazırladım yemicem uykum var dedi kalktım topladım pesimden geldi ben odaya gittim sofrayi kurdu neyse yedik bide gülerek bana bakıyor şaşkın ne bakiyon dedim bakamaz mıyım diyor oooh sofrayi kaldırdı bulasiklarda halletti iyi oldu
canım bende kusma hiç olmadı.sadece halsizlik vardı.hala da sadece halsizlik var.arada çok az kasık ağrısı oluyordu.belirti olması şart değil .hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin.kızlar 12.gün degerm 730 bugun 15.gün hiç bişey hissetmıyorum hiç belirtıde yok nezamn başlıyor kusmalar belırtıler
yakında aranızdaki tek mesafe yatakla beşik arası olur inşallah.oooyyyyy buralardayım canım. 5 gündür uğrayamadım buralara. şimdi biriken msj.ları okuyodum. off bitiyomu hastane işleri. eşimin teyzesi yoğun bakımda. dr umutsuz. hazırlıklı olun diyor. annannemide çıkardık yoğun bakımdan şükür ama alzhammer hastası ve artık yatalak. annem sakat beliyle ve lif yırtılması olan koluyla ona bakıcam diye cebelleşiyo. farklı şehirlerdyiz. ona da ayrı canım sıkılıyo. Can paşaya gelince; pazartesi oğlumun yanında olucam inşallah. salı rop muayenesi var. hala süte tam geçemedik. bi gün veriyolar bi gün kesiyolar. mide tolere edemiyomuş. 1450 gramları gördük şükür. bunun bi kısmı ödem olmakla birlikte hepsi ödem olamaz dimi :) kilo da alıyo oğlum çok şükür. dr olumsuz bişey yok ama çok ağır ilerliyoruz diyor. samsundayken hergün gidip görüyodum oğlumu. konuşuyodum onunla. şimdi aramızda 700 km var ve onu çok özlüyorum
oooyyyyy buralardayım canım. 5 gündür uğrayamadım buralara. şimdi biriken msj.ları okuyodum. off bitiyomu hastane işleri. eşimin teyzesi yoğun bakımda. dr umutsuz. hazırlıklı olun diyor. annannemide çıkardık yoğun bakımdan şükür ama alzhammer hastası ve artık yatalak. annem sakat beliyle ve lif yırtılması olan koluyla ona bakıcam diye cebelleşiyo. farklı şehirlerdyiz. ona da ayrı canım sıkılıyo. Can paşaya gelince; pazartesi oğlumun yanında olucam inşallah. salı rop muayenesi var. hala süte tam geçemedik. bi gün veriyolar bi gün kesiyolar. mide tolere edemiyomuş. 1450 gramları gördük şükür. bunun bi kısmı ödem olmakla birlikte hepsi ödem olamaz dimi :) kilo da alıyo oğlum çok şükür. dr olumsuz bişey yok ama çok ağır ilerliyoruz diyor. samsundayken hergün gidip görüyodum oğlumu. konuşuyodum onunla. şimdi aramızda 700 km var ve onu çok özlüyorum
inşallah yakında kavuşursunuz canm allah yardımcınız olsunoooyyyyy buralardayım canım. 5 gündür uğrayamadım buralara. şimdi biriken msj.ları okuyodum. off bitiyomu hastane işleri. eşimin teyzesi yoğun bakımda. dr umutsuz. hazırlıklı olun diyor. annannemide çıkardık yoğun bakımdan şükür ama alzhammer hastası ve artık yatalak. annem sakat beliyle ve lif yırtılması olan koluyla ona bakıcam diye cebelleşiyo. farklı şehirlerdyiz. ona da ayrı canım sıkılıyo. Can paşaya gelince; pazartesi oğlumun yanında olucam inşallah. salı rop muayenesi var. hala süte tam geçemedik. bi gün veriyolar bi gün kesiyolar. mide tolere edemiyomuş. 1450 gramları gördük şükür. bunun bi kısmı ödem olmakla birlikte hepsi ödem olamaz dimi :) kilo da alıyo oğlum çok şükür. dr olumsuz bişey yok ama çok ağır ilerliyoruz diyor. samsundayken hergün gidip görüyodum oğlumu. konuşuyodum onunla. şimdi aramızda 700 km var ve onu çok özlüyorum
Ellerine saglik cok guzel olmus liste.Evet kızlar Listemize bebek isimleri de eklendi. Bilgisi eksik olan yazsın. Inşallah dogumlarimizda yazar
oooyyyyy buralardayım canım. 5 gündür uğrayamadım buralara. şimdi biriken msj.ları okuyodum. off bitiyomu hastane işleri. eşimin teyzesi yoğun bakımda. dr umutsuz. hazırlıklı olun diyor. annannemide çıkardık yoğun bakımdan şükür ama alzhammer hastası ve artık yatalak. annem sakat beliyle ve lif yırtılması olan koluyla ona bakıcam diye cebelleşiyo. farklı şehirlerdyiz. ona da ayrı canım sıkılıyo. Can paşaya gelince; pazartesi oğlumun yanında olucam inşallah. salı rop muayenesi var. hala süte tam geçemedik. bi gün veriyolar bi gün kesiyolar. mide tolere edemiyomuş. 1450 gramları gördük şükür. bunun bi kısmı ödem olmakla birlikte hepsi ödem olamaz dimi :) kilo da alıyo oğlum çok şükür. dr olumsuz bişey yok ama çok ağır ilerliyoruz diyor. samsundayken hergün gidip görüyodum oğlumu. konuşuyodum onunla. şimdi aramızda 700 km var ve onu çok özlüyorum
yaş 33, istanbulda yaşıyorum, haziran sonu temmuz başı gibi doğum düşünülüyor, oğlum olucak inşallah :) 2 aşılamadan sonra çok şükür 1. tüp bebek tedavimde sonuç aldık.Tamam kızlar şimdi herkes yaşını yaşadığı şehri ve cinsiyeti doğum zamanını yazarsa sevinirim birde kaçıncı deneme olduğunu
canım teyzene ve anneannene geçmiş olsun..can paşaya da maaşallah inşallah en yakın zamanda kavuşursun kuzuna dualarımız sizinleoooyyyyy buralardayım canım. 5 gündür uğrayamadım buralara. şimdi biriken msj.ları okuyodum. off bitiyomu hastane işleri. eşimin teyzesi yoğun bakımda. dr umutsuz. hazırlıklı olun diyor. annannemide çıkardık yoğun bakımdan şükür ama alzhammer hastası ve artık yatalak. annem sakat beliyle ve lif yırtılması olan koluyla ona bakıcam diye cebelleşiyo. farklı şehirlerdyiz. ona da ayrı canım sıkılıyo. Can paşaya gelince; pazartesi oğlumun yanında olucam inşallah. salı rop muayenesi var. hala süte tam geçemedik. bi gün veriyolar bi gün kesiyolar. mide tolere edemiyomuş. 1450 gramları gördük şükür. bunun bi kısmı ödem olmakla birlikte hepsi ödem olamaz dimi :) kilo da alıyo oğlum çok şükür. dr olumsuz bişey yok ama çok ağır ilerliyoruz diyor. samsundayken hergün gidip görüyodum oğlumu. konuşuyodum onunla. şimdi aramızda 700 km var ve onu çok özlüyorum
canım liste ne güzel olmuş öyle ellerine sağlıkherkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500''][TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]YAŞADIĞIMIZ ŞEHİR[/TD]
[TD]DENEME[/TD]
[TD]DOĞUM TARİHİ[/TD]
[TD]CİNSİYET[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pbb[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]14.02.2015[/TD]
[TD]erkeksarp doğdu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cantan3m[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]Erkek adı muhammed[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SERENAD_1[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]11.06.2015[/TD]
[TD]erkek Adı Ata[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] KNTMMM[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]kız adı gül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OzlTzk[/TD]
[TD]32 [/TD]
[TD]Denizli[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]13.05.2015[/TD]
[TD]kız+erkek adları ada ve yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tasruk[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]18.05.2015[/TD]
[TD]erkek adı yağız efe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]vebahargeldi[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]19.05.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erre[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]29.05.2015[/TD]
[TD]kız adı eylül[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Picassooo[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]izmit[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]kız+erkek adları derin ve deniz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elanazozgurdeniz[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]10.06.2015[/TD]
[TD]kız adı elanur[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sensizim89[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Osmaniye[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]16.06.2015[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lizz_1702[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Adıyaman[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı Ali yiğit[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melina1983[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayattt21[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]kız adı Miray[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayshn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]kocaeli[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]24.06.2015[/TD]
[TD]erkek+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sahra10[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Balıkesir[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]04.07.2015[/TD]
[TD]kız adı elif[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayuzlu[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Erzurum[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20.05.2015[/TD]
[TD]kız+erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hasibe16[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]25.06.2015[/TD]
[TD]kız[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruyacn[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20.06.2015[/TD]
[TD]erkek adı kaan efe[/TD]
[/TR]
[TR]
[S
[TD]mrvb[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]10.07.2015[/TD]
[TD]erkek[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minika01[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]26.10.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9ay[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]5 [/TD]
[TD]05.11.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]16.11.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefise erdem[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]13.10.2015[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td]
Ben bugun esime kustumabisi gelmis marastan yarin beraber mersine gideceklermis.. abisine araba almaya. Abisiyle gezdi tozdu aksama kadar. Ben bise desem vakit yok der. O kadar kaptirdi ki kendini aksam yemege gelirken arayip ekmek al mutlaka dedigim halde unutmus. Ekmeksiz yemek yedik. Bikac bise istemistim canim istiyo diye onlari da unutmus. Eve daha yarim saat kadar oldu gireli beyefendi. Azcik korksun dedim buna mesaj attim birazda sen beni merak et diye. Ayy ne aradi ne sordu. Bende benim elbise dolabinin icine girmistim. Eve girdi beni bi kere aradi tlf da sessizdeydi acmadim dogal olarak. Adam gecti tv karsisina bi mac acti oturdu izlemeye basladi gardrobun icinde bi saat kadar bekledim. Ne arayan var ne merak eden dayanamadim ciktim. Nerdeydin dedi sadece bende hic konusmadim bise demedim. Iyi dene bakalim ne kadar kus kalabilecen dedi. Odunnnn odunnnnn. COk seviyorum kocami ama bugun cok kizdirdi beni daha konusmuyoruz bakalim.
kızlar alemsiniz ya sabah sabah hem okuyorum hem gülüyorumAman boşver bunların hepsi aynı. Bende bugun dışarı çıktım eşimle. Beni sinir etti avm de eve zor geldim küs küs yolda. His söylemedim eve geldik bi trip. Sonra yemek hazırladım yemicem uykum var dedi kalktım topladım pesimden geldi ben odaya gittim sofrayi kurdu neyse yedik bide gülerek bana bakıyor şaşkın ne bakiyon dedim bakamaz mıyım diyor oooh sofrayi kaldırdı bulasiklarda halletti iyi oldu
herkeste aynı belirtileri göstermeye bilir. ben kusma yada başdönmesi yaşamadım. sen içini rahat tut. değerlerin gayet iyi.kızlar 12.gün degerm 730 bugun 15.gün hiç bişey hissetmıyorum hiç belirtıde yok nezamn başlıyor kusmalar belırtıler
canım keseyı nezamn gordun bıde nasıl hesaplıyorsnz ben 24 subata adet oldum 13 marta transfrım yapıldı kac haftalk oluyrherkeste aynı belirtileri göstermeye bilir. ben kusma yada başdönmesi yaşamadım. sen içini rahat tut. değerlerin gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?