2015 ekim anneleri (totem) :)

Kızlar sonunda bunuda yaptım evet güleceksiniz ama vallahi yaptım. Çamaşır suyuyla gebelik testi yaptım Çamaşır suyuna göre hamileyim Sıyırmanın doruğundayım
çok güldüm akşam akşam :) çok hoşsun ya işedin mi naptın çamaşır suyuna :) canımm Allah dileğine kavuştursun sen beni güldürdün o da seni güldürsün en kısa zamanda . çamaşır suyunun doprucu olmasını dilerim hala gülüyorum

Çamaşır suyuna işermiyim bardağa işedim çamaşır suyunu üzerine döktüm Yok arkadaşım yaa can sıkıntısı ne doğru çıkacak Doğru çıkacak olsa gebelik testlerinde çamaşır suyu kullanılırdı tek uyanık bizmiyiz Allah evladınla güldürsün. Annelerin duası kabul olur bize dua et bizde güzel haberler alalım

ç
içtenlikle dilerim . Allah sevip sahip çıkacak herkese versin evlat. henüz 6 haftalık benim hamileliğim . ilk olacak , şimdiden ne kadar endişeleniyor insan . sağlıklı bebekler diliyorum hepimize.

uyku , gaz ve iğnelenme benzeri kasık ve karın ağrıları , sık idrar . ama maalesef çoğu adetle yakın belirtiler. herkesin vücudu farklı , ben bu belirtilerin benim normal vücüduma ait olmadıklarını hissettim. kaç zamandır deniyorsunuz?

ilk denemem :) Bende pek bi belirti yok zaten. Ağzımın tadı bozuk bir kaç gündür ama aynı zamanda biraz rahatsızım belki ondandır

ben nerdeyse 1 hafta varken yaptım idrar testi silik ama belirgin çizgi vardı. çok erken farkettim düşük de olabilur diye beklediler bu yüzden ama kesem ve 4mm bebek göründü bu hafta . umarım kalp atısı da olacak :)

Benim çıkmadı malesef. Sabah erken gebelik testi yaptım ama çizgi falan yoktu. inşallah yanılan testtir. Allah korusun kese ve bebek göründüyse gerisi gelir benceAllahın izniyle Sende yerleşme kanaması falan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…