2015 Ekim Anneleri

Cnm bu kese değil bebeğin boyu 3,8 mm ve ultrason sonucuna göre 6 hafta 1 günlük yazıyor kağıtta, hatta 2 gün fazla veya 2 gün eksik olabilir yazıyor. Ayrıca benim hesabıma göre 233 gün değil 237 gün var doğuma. Galiba seninki geç döllenme 4 gün kadar.
Valla doktor gibisin kizz masallah :)) ben hicbisey anlamadm baktigimda. Peki nasil boyutu moralim bozuldu biraz kucuk gibi geldi :(

canım tedirgin olmakta çok çok haklıymışsın doktoralarada güven olmuyor ama sen en iyisini yapmıssın valla peşini bırakmamıssın arastırmıssın etmişsin ne güzel şuan bebeğin senınle şimdi daha çok hak verdim sana Rabim bebeğini korusun canım sağlıcakla kucağına al inşallah
Aynen canim cunku ben sunu anladm gerçekten doktordan doktora fark var. Doktor dis gebelik deyince kac gun boyunca neler cektim bir ben bir Rabbim bilir... Benim kendi doktorm bana dediki nasil doktor yalnizca sana dedegre bakip dis gebelik demis dedi cok sasirdi.. Rabbim bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etain insallah canim yaa

Doktora sordum nasil diye normaal dedi sorun yok 15 gün sonra gel dedi yiNede bak senin dedgini gibi 4-6 olmaliymis :KK43:
Bence de sorun yok gittiğin saat bile etkiler boyunu çok hızlı büyüyor çünkü bu dönemde bebekler. Bence 0,02mmyi kafana takma hiç önemli bir rakam değil ayrıca bak senin ultrason kağıdın da 6 hafta 1 gün yazıyor ama opsiyonda var yani 5 hafta 6 günde olabilir diyor. Bu aralığı neden veriyorlar çünkü o kadar küçük bir şeyi dışardan ölçerken ölçüm hatası yapılabilir diye. O nedenle kafana takma.

Bence de sorun yok gittiğin saat bile etkiler boyunu çok hızlı büyüyor çünkü bu dönemde bebekler. Bence 0,02mmyi kafana takma hiç önemli bir rakam değil ayrıca bak senin ultrason kağıdın da 6 hafta 1 gün yazıyor ama opsiyonda var yani 5 hafta 6 günde olabilir diyor. Bu aralığı neden veriyorlar çünkü o kadar küçük bir şeyi dışardan ölçerken ölçüm hatası yapılabilir diye. O nedenle kafana takma.
Cok tesekkur ederim canim insallah hicbir sorun olmaz. Peki sunu merqk ediyorum sik sik usg ye girmek gercekten zararli mi?? Ve aldigimiz besinlerle bebegin buyumesine katki saglayabilirmiyiz bu donemde hizli gelisim icin ?

merhaba arkadaşlar istanbul anadolu yakasında hangi dr gidiyosunuz? hamileliğimi öğrenmeden önce muayene amacı ile central hospıtal da figen temelli akın a gittim ama hiç memnun kalmadım. o gün muayene etti 3 cm kist var bu çocuk olma sürecini uzatır filan diyerek cok canımı sıktı. adetten sonra tekrar gel dedi ama ben o zaman zaten hamişmişim. o yüzden hiç güvenim yok. 4 mart ta yine central hospital da fatmanur hanıma gidicem netten araştırdığıma göre iyiymiş. ama sizin anadolu yakasında gittiğiniz tavsiye edeceğiniz dr var mı? yardımcı olursanız sevinirim.

Randevumu 17:30 a aldm bgun esim dayabamadi dua edin kalp atisini duyalim bizdee 6+4 uz bgunnn

Cok tesekkur ederim canim insallah hicbir sorun olmaz. Peki sunu merqk ediyorum sik sik usg ye girmek gercekten zararli mi?? Ve aldigimiz besinlerle bebegin buyumesine katki saglayabilirmiyiz bu donemde hizli gelisim icin ?
Usg ses dalgalarıyla yapılan bir ölçüm metodu zararı olmayabilir fakat ben her ihtimale karşı sık sık gitmiyorum doktora çünkü ilk yaptıkları bi usg çekmek oluyor. Bence kendine doğum için bir doktor belirle bir de ne olur ne olmaz diye kontrol için bir doktor belirle yeter.
Yeme içme tabi önemli vücudun ihtiyacı kadar her gıda grubundan azar azar yemeli. dengeli beslenmek gerekiyor.

Usg ses dalgalarıyla yapılan bir ölçüm metodu zararı olmayabilir fakat ben her ihtimale karşı sık sık gitmiyorum doktora çünkü ilk yaptıkları bi usg çekmek oluyor. Bence kendine doğum için bir doktor belirle bir de ne olur ne olmaz diye kontrol için bir doktor belirle yeter.
Yeme içme tabi önemli vücudun ihtiyacı kadar her gıda grubundan azar azar yemeli. dengeli beslenmek gerekiyor.
Tamam tatlm cok haklisin cook tesekkurler. Ben devlet hastanesindeki doktorumdan cok memnunumda o da 15 gun sonra gel dedi. Benden 5 tup kan ve idrar tahlili istedi pp.tesi cikacak sonuclar ama doktor 15 gun sonra sonuclarla gel dedi. Ben daha erken gelim dedim yok dedi kizdi bana bekle bu kadar sabirsiz olma dedi ama benim icim rahat etmiyo sonuclari alip oxele mi gostersem diyorum sence napayim tatlm k. Bakm a cok wiktim seni sorularimla ama :(

Merhaba anneler maşallah konu baya guzel akmış. Bende hiç su içemiyorum. Felaket kötü bir tat alıyorum. Susuz kaldım epeydir. Bu arada ben çok kilo almıyorum haftada yüz yada en fazla iki yüz gram ama göbeğimiz büyüyor yavaş yavaş. Pantolonlarm artık çok rahatsız ediyor beni. Bi yere gittigimde fermuarım açık oturuyorum :) bebeğim sıkışıyor kusura bakmayın diyorum :) ama okulda olmuyor tabi. Şimdi ben bir büyük beden mi pantolonlar alayım kendime yoksa hamile reyonlarina mı bakayım

canım ne güzel ya ben sanki erkek olcak gibi hissediyorum ama allah ın gücüne gitmesin kız olsun istiyorum:)
Benim icin ikisidr ayni derece ama kizim olursa beraber bir ornek giyinmek gibi bir hevesim var:) simdiden kombinlere bakiyorum hatta esim tek erkek cocuk ailesinde onu dusununcede erkek olsun istiyorum :) herseyden once saglikli olsunlar da ...

Back
X