cidden öyle aynı his bende de var ben yüzüstü yatarım rahat o sıkışcak diye yatamıyorum rahat değilim bazen uykuda dönüyorum sıçrıyorum hemen beslenme olayını doktoruma sordum ilk 3 ay sıkıntı etme zaten bebeğin ihtiyaç duyduğu şeylere sahipsin kendi dolaşım sistemine geçince senden aldığı besinler artıcak dedi sende dert etme ama beslenemeyince ben halsiz düşüyorum ama kussanda ye...midende kaldığınca kana karışan bile kar yanına
tuhaf değil canım benim normal ama biz sana haline şükret demeye çalışıyoruz ben 2 hafta nasıl geçti bi anlatsam ağlarsın bebeğiniz içinizde size bunları düşündüren evhamlandıran o zaten böyle düşünüp midem bulanmasınn deyinKimilerine tuhaf gelmis benim sikayetci olmam ama insanin ilk olunca ve herkeste olan bisey kendinde olmayinca tuhaf geliyo endiseleniyo iste ister istemez elimde degilki
tuhaf değil canım benim normal ama biz sana haline şükret demeye çalışıyoruz ben 2 hafta nasıl geçti bi anlatsam ağlarsın bebeğiniz içinizde size bunları düşündüren evhamlandıran o zaten böyle düşünüp midem bulanmasınn deyinhepimiz arkadasız kimse kimseyi yadırgayamaz çünkü hepimiz aynı mucizeye sahibiz :) içebiliyoken benim için bi iki bardak süt içiver can olsun bebeklerimize
ben sürekli yatıyorum bulanıyor artık kurtarıcı yiyeceklerim de işe yaramıyor 3 hafta kaldı umarım geçer Allah yardımcımız olsun :)Ya bende yatamıyorum hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir sağ, bir sol bir de 5-6-7 arası düz yatıyorum niye bilmiyorum ama o saatlerde midem yatışmış oluyor sanki. Ağrm, bulantım olmuyor zaten 7:30'da da kalkıyorum işe gitmek için biraz fazla ayakta kalırsam çok bulantım oluyor.
Maşallah canım.Bugün ben de duydum kalp atışlarını. Çok güzeldi, Allah hepimizin bebeğini korusun :)
aminnn... ne güzel bi his değil mi canım :)Bugün ben de duydum kalp atışlarını. Çok güzeldi, Allah hepimizin bebeğini korusun :)
ben sürekli yatıyorum bulanıyor artık kurtarıcı yiyeceklerim de işe yaramıyor 3 hafta kaldı umarım geçer Allah yardımcımız olsun :)
Kesinlikle. Gözlerim doldu hemen, doktor da sağolsun bayağı dinletti. Daha bi tedirgin oluyorum şu anda hareket ederken, içimde atan bi kalp daha var. Çok kutsal bir şeyaminnn... ne güzel bi his değil mi canım :)
Hiç ikiz hamilemiz yoktu hoşgeldin canım maşallah bebeklerine.Ay bende dün akşam gördüm kalp atışlarını miniklerimin iki tane yan yanalar maşşallah Nasıl güzel bir duygu çok şükür
Ama sorduğumda olumsuz birşey varsa yspılabilecek birşey var mıİkili tarama çok önemli canım mutlaka yaptır derim.
Okulumuzda ücretli öğretmen çok olduğundsn onlsrın nöbet ttutmama hskkı var ve tutmuyorlar biz de haftada iki nöbetle mahvoluyoruz bir de okulumuz tam gün düşün canım halimizziKatiliyorum arkadaşım siniflar 45 kisi otursan olmuyor vicdanimiz el vermiyor tabi 45 kisinin gurultusu de basibos kaldiklarinda ohooo kiyamet kopar en iyisi yavas yavas ders anlatmak. ben nobetleri hic sevmiyorum nobet yerine ders olsa keske
yaa bende uyuyamıyorum çok uyanıyorum gece bitde heryerîm uyuşuyo kollarım bacaklarım ağrıyoAma kafasını koyar koymaz uyuyan ben artık yok geceleri çok uyanıyorum bunlar iyi günlerin diyorlar göbek büyüdükçe uyku hiç kalmıyormuş bende uykuyu çok severim, uykumu alamazsam agresif olurum. Allahım yardımcımız olsun.
Canım kötüyü düşünme hemen sen çevrendeki olumsuz örneklerden etkilenmişsin anladığım kadarıyla. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ama sorduğumda olumsuz birşey varsa yspılabilecek birşey var mı
Yok dediler o zaman öğrenmenin bir anlamı yok benim için aldırmayı düşünmem çünkü
Bir de arkadaşımın yengesi ysptırmıştı olumsuz şeyler söylenmiş kalan aylarını berbat geçirmiş çok şükür ki doğduğunda hiçbirşeyi yokmuş yavrucağın
O arkadaşım da hamile ve yaptırmadı bu yüzden kararsızım
Benimde eklem yerlerim özellikle diz kapaklarım 2 haftadır ağrıyor. Yan yatıp bacaklarımı karnıma çekmekten mi acaba diye düşünüyorum.yaa bende uyuyamıyorum çok uyanıyorum gece bitde heryerîm uyuşuyo kollarım bacaklarım ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?