- 31 Ekim 2014
- 368
- 386
- 78
Yazdigim msj a kimse cvp bile yazmamis cok sagolun ne kadar ilgili bir topik burasi boyle bi allah in kuluda hayirli olsun hosgeldin vs dememis neyse ben bebegim kucuk yeni bi gebelik gecirdim belki sorulari olanlara yardim edebilirim diye yazmistim ama gerek yokmus simdi senin yardimina gerek yok diyeceksiniz ben sadece cogunun ilk ve cogu seyde panikliyor yardimim dokunur belki demistim cunku benim kanamali sorunlu bi 36 haftam gecti. hepinize mutlu saglikli gebelikler diliyorum saglikla alin yavrularinizi hoscakalin
Canım ben yazdığın mesajı bile görmemiştim belki benim gibi görmeyen arkadaşlarımda vardır. Güle güle büyüt bebeğini darısı başımıza ama gerek yok bu tavırlara canım çünkü olabiliyor, gözden kaçabiliyor paylaşımlar yoksa herkes burda hayırlı olsun, hoşgeldin diyor.Yazdigim msj a kimse cvp bile yazmamis cok sagolun ne kadar ilgili bir topik burasi boyle bi allah in kuluda hayirli olsun hosgeldin vs dememis neyse ben bebegim kucuk yeni bi gebelik gecirdim belki sorulari olanlara yardim edebilirim diye yazmistim ama gerek yokmus simdi senin yardimina gerek yok diyeceksiniz ben sadece cogunun ilk ve cogu seyde panikliyor yardimim dokunur belki demistim cunku benim kanamali sorunlu bi 36 haftam gecti. hepinize mutlu saglikli gebelikler diliyorum saglikla alin yavrularinizi hoscakalin
Hanımlar yaklaşık 2 haftadir burnum tıkalı. Nane limon içtim hep ama bir türlü geçmek bilmiyor uyumakta çok zorlanıyorum geceleri. Hep kullanmayayım kendi kendine geçer dedim ama geçmiyor bir türlü. Pazartesi doktora gideyim diyorum ama ilaçların zararı olur diye korkuyorum, ne yapsam bilemedim
Neden duyamadiniz bi sorun yok degil miAnneler sizi ürkütmeK üzmek de istemiyorum ama biraz önce doktordan geldik. Bebeğimin kalp atışını duyamadikAllah size ve bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Hepinizi öpüyorum hoşçakalin
Anneler sizi ürkütmeK üzmek de istemiyorum ama biraz önce doktordan geldik. Bebeğimin kalp atışını duyamadikAllah size ve bebeklerinize sağlıklı uzun ömürler versin. Hepinizi öpüyorum hoşçakalin
Aaa ben hamilelikle ilgili bir şey olacağını tahmin etmemiştim hiç. Soğuk algınlığı zannediyordum. Peki sen ilaç kullanıyor musun bunun içinben de aynisiydim canim su an hala oyleyim benimki erken basladi ilk haftalardan beri doktor normal oldugunu soyledi 3 ay sonra anca gecermis cnm oda bazilarinda gecermis ...
Hamilelikle ilgili canım dur bununla ilgili hamilelik takviminde bir yazı vardı bulup atayım sana.Aaa ben hamilelikle ilgili bir şey olacağını tahmin etmemiştim hiç. Soğuk algınlığı zannediyordum. Peki sen ilaç kullanıyor musun bunun için
Aaa ben hamilelikle ilgili bir şey olacağını tahmin etmemiştim hiç. Soğuk algınlığı zannediyordum. Peki sen ilaç kullanıyor musun bunun için
32. GünAaa ben hamilelikle ilgili bir şey olacağını tahmin etmemiştim hiç. Soğuk algınlığı zannediyordum. Peki sen ilaç kullanıyor musun bunun için
Tamam öyleyse, daha önemli bir şey olup bebeğime zarar vermesinden korkuyordum içim rahatladı normalse. :)32. Gün
4. Hafta 4. Gün
Bebeğin ilk kan hücrelerinin ve damarlarının oluşmasının yanında, hücreler kalp tüpleri denilen kanalları da oluştururlar. Kalp tüpleri kendi aralarında birleşerek, bebeğin kalbinin ilkel bir versiyonunu oluşturmaktaki ilk adımı teşkil ederler. Hafta sonuna kadar bebeğin vücudunda kan hücrelerinin dolaşımı başlayacaktır. Anneler, hamilelik sırasında burun tıkanıklıkları ve burun kanamaları yaşayabilirler.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Altıncı yedinci hafta da duymuştuk ama durmuş artık. Doktor kürtaj dedi ama istemedim beni bırakmasını bekliycem.
Ben tam 4+4 dum hayatimda ilk kez burnum kanamisti.geceleri cok tikaniyor uyumami zorlastiriyor malesef.32. Gün
4. Hafta 4. Gün
Bebeğin ilk kan hücrelerinin ve damarlarının oluşmasının yanında, hücreler kalp tüpleri denilen kanalları da oluştururlar. Kalp tüpleri kendi aralarında birleşerek, bebeğin kalbinin ilkel bir versiyonunu oluşturmaktaki ilk adımı teşkil ederler. Hafta sonuna kadar bebeğin vücudunda kan hücrelerinin dolaşımı başlayacaktır. Anneler, hamilelik sırasında burun tıkanıklıkları ve burun kanamaları yaşayabilirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?