2015 Ekim Anneleri

Kizlar mesajlarinizi okuyamadim . biz dogduk cok sukur allahima. Bos yere uzulmusum oglum 3100 gr 51 cm dogdu. Hemen emdi. Sutum de geldi. Simdilik cok iyiyz. Tek skintimiz sayiklar gibi bir inleme var begimde. Odada oksijen veriyorlar. Sonra tekrar yaxcam.hepinize dua ettim bol bol. Foto da atcam biraz toparlanalim.

pink_princes senin de az gunun kalmis, 1 gun fark var aramizda. Doktorun ne diyor, ne kadar bekleyeceksiniz 40tan sonra?

Merhaba cnm, doktorum beni pazartesi günü yeniden çağırdı. herşey normal diyor. henüz bekleyip beklemeyeceğimi söylemedi ama bebeğin gelişimi devam ediyor galiba bekleyebilir hiç bilmiyorum. pazartesi gidince yazarım yeniden.

Lovely35 şükürler olsun cnm benm şimdi gördüm Rabbim elaya da sanada sağlıklı güzel ömür nasip etsin fıstığı kokla yerime annesi

Bugün diş hekiminde sıra beklerken bizim gibi bekleyen bir adam başladı muhabbete. Nereli olduğumu öğrenince Atatürk Arap alfabesini kaldırdı ile başladı Erdoğan ile konuşmasını noktaladı. Siyaset konuşmayı sevmiyorum ile başladım, sizin kralı seviyorum ile bitirdim cümlemi. Karnım burnumda, dişim tedavi edilse de bitse diye bakınıyorum adam neyin derdinde :)) sonra pastaneye uğradık, eşim arabada bekledi ben alışveriş yaptım. Arapçamdan anlaşılıyor Fas lı olmadığım. Yine nerelisin diye sordular ve Erdoğan diyerek başladı konuşmaya. Anlamıyorum ne dediğini dedim ve susturdum. Açlık ve sefaletin hüküm sürdüğü ülkede ya futbol ya da siyaset çok konuşuluyor maalesef. Ne meraklılar ülkemizin siyaseti ve tarihi hakkında konuşmaya neyse oradan da çıktım. Evdeyim. Eşimin ailesi geldi. Bundan böyle mutfağa hiç girmem yaşasın. Çayımı içip yatacağım. Sağlıkla kalın, bebîşlere iyi bakın.

Canim gozunaydin maasallah kilosu boyuda guzel kavustun ogluna darısı biz bekleyenlerin basina insallah..o sıkıntı da gecer canim dua etmissn Allah razi olsun

Gozun aydun canım. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini.

Hanimlar merhaba sabah size nts de sancim cikinca cati muayenesinde cok zorlandigimdan bahsetmistim ama biraz tepki cekmis sanirim arada sezeryanla dogum yapanlar yada normal dogumu zor gecenlerin kotu anlatimlari da elestirilmis ama kendi acimdan tamda ben boyle bir paylasim yaptiktan sonra elestiri yagmuru beni biraz uzdu hepimizin en duygusal zamanlari bende kotu bi animi paylasmak istedim acikcasi hepimiz benzer durumlar yasiyoruz ama kotu etkiledigim kimse varsa kusura bakmasin gercekten kimsenin agri esigi bir degilmis sadece ben cok kastim kendimi oda benim hatam halbuki kimsede korkutmamisti beni bu konuda ama tamamen psikolojik hep soyluyorum allah bekleyen herkesi bi avazda kurtarsin yardimcisi olsun bu surecte

Merhabalar doğum yapan arkadaşlarımızın bebişlerine Allah uzun ömür versin bizde nbugün kontrole gittik bebeğim doğum pozisyonundaymış ama çatıya inmemiş şimdilik normal doğum gözüküyor bakalım artık hayırlısı 9 ekimden sonraki hafta doğabilir doğmazsa randevumuz var 23 ekim son tarih hayırlısı Allahtan kızıma hayırlı zamanda bir kavuşsam her gece doğuruyorum bebeğimi eve getiriyorum

gözün aydın canım oksijen neden veriliyor? zamanında gelmiş olmasına ragmen?

Maşallah canım gözün aydın ohhh kavuştun sende sağsalim çok şükür

Selam canlarım. @ kelebekim33 gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza.
Bugün iyi gezdik yine Allaha Şükür iyi hissediyorum kendimi arabayla çıktım hem de. Önce annemle dışarda kahvaltı keyfi sonra da alışverişimizi yaptık.
agopa kız süslü bi takım aldık bak dinledim seni
e bebekten avent Gögüs kelebeği aldım indirimdeymiş küçük boyu 18 lira. benim göğüs ucuz var yara olmaması için kullanacağım
Zaten onunla emzirmek bebiş için zulüm olur gibi geldi çünkü çook kuvvetli çekmesi lazım uç kısmında baya uzun. lansinoh kremi yedekledim başlayacağım sürmeye.
Klasik müziklerden oluşan bebek cd si aldım ruhunu doyur cam kızımın mozartlar vivaldilerle
yan yatış yastığı aldım gece azcık ben de uyuyabileyim dimi ama
çıktım kendimi kozmetik ihtiyaçlarımı da aradan çıkarttım tabi.
Alışveriş yaptığım avm doğum yapacağım hastanenin yanında hemen. Bi ara gidip kızımı almak istemedim değil hani
Taze bebiş fotoları gelse keşke

Eklentiler

• tugce-gulkurusu-4-876x1123.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 109
Maşallah sizlere ne güzel bir dogum olmuş. Elanin geliş saatide çok güzel güneşin doğuşuyla. Bizler içinde öp kokla. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Büyük oğlun kaç yaşında canım? Benimde 4 yaşına yaklaşan bir oğlum var şimdi kardeşi doğunca neler yapacak merak ediyorum açıkçası.
Çok istediği iki şey vardı onları alıp hediye paketi yaptırdık kardeşin sana hediye almış diyeceğiz. Zaten şimdiden söylüyoruz kardeşin hediye getirecek diye
Bugün yine sordu kardeşim ne zaman geliyor diye az kaldı dedim. Hazır gibi görünüyor ama tani doğunca ne tepki verecek hiç bilmiyorum

Gözün aydın canım hayırlı olsun bebişin

Canim bayildim ben buna yaaa markasi ne bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…