- 31 Ocak 2015
- 350
- 274
- 43
- 37
pink_princes senin de az gunun kalmis, 1 gun fark var aramizda. Doktorun ne diyor, ne kadar bekleyeceksiniz 40tan sonra?
Canim gozunaydin maasallah kilosu boyuda guzel kavustun ogluna darısı biz bekleyenlerin basina insallah..o sıkıntı da gecer canim dua etmissn Allah razi olsunKizlar mesajlarinizi okuyamadim . biz dogduk cok sukur allahima. Bos yere uzulmusum oglum 3100 gr 51 cm dogdu. Hemen emdi. Sutum de geldi. Simdilik cok iyiyz. Tek skintimiz sayiklar gibi bir inleme var begimde. Odada oksijen veriyorlar. Sonra tekrar yaxcam.hepinize dua ettim bol bol. Foto da atcam biraz toparlanalim.
Gozun aydun canım. Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini.Kizlar mesajlarinizi okuyamadim . biz dogduk cok sukur allahima. Bos yere uzulmusum oglum 3100 gr 51 cm dogdu. Hemen emdi. Sutum de geldi. Simdilik cok iyiyz. Tek skintimiz sayiklar gibi bir inleme var begimde. Odada oksijen veriyorlar. Sonra tekrar yaxcam.hepinize dua ettim bol bol. Foto da atcam biraz toparlanalim.
:) haklısın canım aminArtik hepimiz sona geldik. Su geldi kan geldi haberleri biraz mujdeli oluyor :) hepimizi kurtarsin allah bi avazda
gözün aydın canım oksijen neden veriliyor? zamanında gelmiş olmasına ragmen?Kizlar mesajlarinizi okuyamadim . biz dogduk cok sukur allahima. Bos yere uzulmusum oglum 3100 gr 51 cm dogdu. Hemen emdi. Sutum de geldi. Simdilik cok iyiyz. Tek skintimiz sayiklar gibi bir inleme var begimde. Odada oksijen veriyorlar. Sonra tekrar yaxcam.hepinize dua ettim bol bol. Foto da atcam biraz toparlanalim.
Maşallah canım gözün aydın ohhh kavuştun sende sağsalim çok şükürKizlar mesajlarinizi okuyamadim . biz dogduk cok sukur allahima. Bos yere uzulmusum oglum 3100 gr 51 cm dogdu. Hemen emdi. Sutum de geldi. Simdilik cok iyiyz. Tek skintimiz sayiklar gibi bir inleme var begimde. Odada oksijen veriyorlar. Sonra tekrar yaxcam.hepinize dua ettim bol bol. Foto da atcam biraz toparlanalim.
Maşallah sizlere ne güzel bir dogum olmuş. Elanin geliş saatide çok güzel güneşin doğuşuyla. Bizler içinde öp kokla. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinEla saat 07.00'de harika diye tabir edilecek normal doğumla dünyaya geldi kızlar 2 ıkınmada. Allahım herkese nasip etsin. Dünya güzeli bana benzeyen bir kız geldi dünyaya. Dualarını eksik etmeyen herkese ama herkese çok teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıkla alırsınız kucağınıza. Hepinizi öpüyorum sonra doğum detaylarını ayrıntılı yazıcam.
Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim hepinizi, kuzularınızla mutlu Mesut sağlıklı ömürler dilerim.
Henüz doğum yapmamış Arkadaşlarım da güzellikle kolaylıkla sağlıkla ve vakitlice doğum yaparlar inşallah.
Doğum sonrası günler beni çok da zorlamadı açıkçası bir konu dışında.. Büyük oğlum.. Bana çok garip davranıyor. Neyse umarım hemen alışır duruma. Baya üzüyor bu durum beni ve eminim onu da..
Küçüğüm de geceleri ayaktauykusuzluk oldum olası çok koymaz bana pek sorun olmuyor o yüzden. Çok şükür emiyor, gazını çıkarıyor, sütüm de fena değil herhalde:)
Ben de ayaktayım, hiç yatmadım zaten doğumun olduğu gün Hariç. Hatta dün annemle temizlik yaptık evde. Dikişlerim de fena değil galiba, oturup kalkıyorum, biraz dikkat etmek gerekiyor sadece.
Yalnız dün koca bir plesanta parçası düştü, biraz korktum, gidince soracağım doktora. Pıhtı falan olmadığına eminim çünkü.
Göğüs uçlarım biraz acıyor bugün, lansinoh sürüyorum aklıma geldikçe. Ama öyle çok da birşey yok zaten. Bu arada süt 3. Günden sonra çok farkediyor cidden.
Ben humana, rezene+kimyon tohumu çayı, sıcak köy sütü, hoşaf, sütlü-yoğurtlu Çorbalar (baharatsız ve soğan sarımsaksız), tavuk suyu Çorbası ve özellikle kemik çorbasının çok faydasını gördüm. Bunları tavsiye edebilirim su dışında. Bir de bunda henüz yemedim ama ilkinde balığın çok faydasını görmüştüm.
Bende haberler böyle umarım herkes iyidirçok bakamıyorum malum artık 2 çocuklu oldum:)
Kizlar mesajlarinizi okuyamadim . biz dogduk cok sukur allahima. Bos yere uzulmusum oglum 3100 gr 51 cm dogdu. Hemen emdi. Sutum de geldi. Simdilik cok iyiyz. Tek skintimiz sayiklar gibi bir inleme var begimde. Odada oksijen veriyorlar. Sonra tekrar yaxcam.hepinize dua ettim bol bol. Foto da atcam biraz toparlanalim.
Canim bayildim ben buna yaaa markasi ne bunun?Selam canlarım. @ kelebekim33 gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza.
Bugün iyi gezdik yine Allaha Şükür iyi hissediyorum kendimi arabayla çıktım hem de. Önce annemle dışarda kahvaltı keyfi sonra da alışverişimizi yaptık.
agopa kız süslü bi takım aldık bak dinledim seni
e bebekten avent Gögüs kelebeği aldım indirimdeymiş küçük boyu 18 lira. benim göğüs ucuz var yara olmaması için kullanacağım
Zaten onunla emzirmek bebiş için zulüm olur gibi geldi çünkü çook kuvvetli çekmesi lazım uç kısmında baya uzun. lansinoh kremi yedekledim başlayacağım sürmeye.
Klasik müziklerden oluşan bebek cd si aldım ruhunu doyur cam kızımın mozartlar vivaldilerle
yan yatış yastığı aldım gece azcık ben de uyuyabileyim dimi ama
çıktım kendimi kozmetik ihtiyaçlarımı da aradan çıkarttım tabi.
Alışveriş yaptığım avm doğum yapacağım hastanenin yanında hemen. Bi ara gidip kızımı almak istemedim değil hani
Taze bebiş fotoları gelse keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?