2015 Ekim Anneleri

kelebekim33 canım gözün aydın çok sevindim. Lovely35 cokbsevindim senin adına. Adıyla büyüsün ela bebek. mozp canim benim de uc yasinda oglum var ve ben cok heuecanliyim ne tepki verecek diye. Kardeşim ne zaman gelecek diye sorup duruyor.Hediye fikri çok iyiymiş biz de yapalım. Herkese kolay doğumlar diliyorum

Canim bayildim ben buna yaaa markasi ne bunun?
Teşekkür ederim canım. Abartılı sevmeyen ben bile çok beğendim :) karaca home markası 350 tl ye aldık. Taçın aynı seti 645 lira. Karaca da gayet kaliteli duruyor. Renk çeşitleri vardı. Ekru mor vizon ve gül kurusu

Kizlar biz dr a gittik bugun 15 gunluk olduk bebegim hele sukur 3 kg olabilmis sonunda tam bi minik serce
Masallah bebisine canim.sen olimpos hastanesinde derda beyde dogum yapmistin demi? Ben de antalyadayim önce ofm de bir doktora gitmistim memnun kalmadim.o yüzden pazartesi günü için derda beye randevu aldim.sen memnun kaldinmi, dogum ücreti ne kadardı sana bir sorayim dedim.

Di mi önceden kanama gelince elimiz ayağımız korkudan titremeye başlıyordu şimdi isr her kavaboya gittiginizde umitle giriyoruz kanama var mı diye
Aynen canim gece sanci girince birazda akinti hissetmissem hemen lavaboya kosuyorum suyum mu geldi acaba diye bi umut:) tetikteyiz artik eee ekim anneleriyiz ekime girdik geri sayimlar bitti bitecek

Canım çoookkk güzel ve şıkmış bayildim takimina gule gule kullan bebeginle insallah

Ya evet bizde, bizden tecrübeli arkadaşlarimizdan duyduk hediye olayını. Hediyeleri kocaman şeyler valizimle birlikte arabanın bagajında dolaşıyor bizimle

Maşallah ikinizede Güle güle büyüt bebegini inşallah canim

Kızlaaarrr salı günü çatı muayenem olacak acaba tüy çıktımı diye aynayla kontrol edeyim dedim ne göreyim basur memesi olmuş bir tane
o kadar üzüldüm ki acı falan da yoktu aslında inşallah ilerlemez ya çok moralim bozuldu. Hamilelikte bu illetten kaçış yok galiba

Canim agriyi kestiler derken epidural mi oldun gozun aydin saglikla sihhatle buyut bebegini

dely hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

Maşallah Rabbim anali babali sağlıkla büyütsun

Cok gecmis olsun canim cok mu zorlandin acaba oyuzden mi cikiyo bende hic bakmadim ama kesin bende de vardir cok zorladigim zamanlar oldu. Nasil geciyomus arastirdinmi yada sordun mu dr a

Cok gecmis olsun canim cok mu zorlandin acaba oyuzden mi cikiyo bende hic bakmadim ama kesin bende de vardir cok zorladigim zamanlar oldu. Nasil geciyomus arastirdinmi yada sordun mu dr a
Sağol canım inşallah geçici Bişey dir. Bugün farkettim işte aynayla kontrol edince şok oldum. Hiç kabızlık yaşamadım zorlanma da olmadı ama niye çıktı hiç anlamadım ya salı günü muayenede sorarım artık doktora. Yani hiç belirti vermeden çıkabiliyormuş aynayla bakmasam hiç farketmicektim.
İnşallah sizler de yoktur. Dr.dan bi öneri alırsam paylaşırım mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…