- 31 Ocak 2015
- 350
- 274
- 43
- 37
Teşekkür ederim canım. Abartılı sevmeyen ben bile çok beğendim :) karaca home markası 350 tl ye aldık. Taçın aynı seti 645 lira. Karaca da gayet kaliteli duruyor. Renk çeşitleri vardı. Ekru mor vizon ve gül kurusuCanim bayildim ben buna yaaa markasi ne bunun?
Masallah bebisine canim.sen olimpos hastanesinde derda beyde dogum yapmistin demi? Ben de antalyadayim önce ofm de bir doktora gitmistim memnun kalmadim.o yüzden pazartesi günü için derda beye randevu aldim.sen memnun kaldinmi, dogum ücreti ne kadardı sana bir sorayim dedim.Kizlar biz dr a gittik bugun 15 gunluk olduk bebegim hele sukur 3 kg olabilmis sonundatam bi minik serce
Aynen canim gece sanci girince birazda akinti hissetmissem hemen lavaboya kosuyorum suyum mu geldi acaba diye bi umut:) tetikteyiz artik eee ekim anneleriyiz ekime girdik geri sayimlar bitti bitecekDi mi önceden kanama gelince elimiz ayağımız korkudan titremeye başlıyordu şimdi isr her kavaboya gittiginizde umitle giriyoruz kanama var mı diye
her ikisinde de doğum yapan tanıdıkları m var ikisi de memnun .inşallah benim de böyle bu durumum olursa central i dusunuyorumSelam kızlar central hospital da ya da emsey de doğum yapan var mi
Canım çoookkk güzel ve şıkmış bayildim takimina gule gule kullan bebeginle insallahSelam canlarım. @ kelebekim33 gözün aydın canım çok sevindim iyi olmanıza.
Bugün iyi gezdik yine Allaha Şükür iyi hissediyorum kendimi arabayla çıktım hem de. Önce annemle dışarda kahvaltı keyfi sonra da alışverişimizi yaptık.
agopa kız süslü bi takım aldık bak dinledim seni
e bebekten avent Gögüs kelebeği aldım indirimdeymiş küçük boyu 18 lira. benim göğüs ucuz var yara olmaması için kullanacağım
Zaten onunla emzirmek bebiş için zulüm olur gibi geldi çünkü çook kuvvetli çekmesi lazım uç kısmında baya uzun. lansinoh kremi yedekledim başlayacağım sürmeye.
Klasik müziklerden oluşan bebek cd si aldım ruhunu doyur cam kızımın mozartlar vivaldilerle
yan yatış yastığı aldım gece azcık ben de uyuyabileyim dimi ama
çıktım kendimi kozmetik ihtiyaçlarımı da aradan çıkarttım tabi.
Alışveriş yaptığım avm doğum yapacağım hastanenin yanında hemen. Bi ara gidip kızımı almak istemedim değil hani
Taze bebiş fotoları gelse keşke
Hay masallah ya o minik kusun ayaklarini ellerini operim ben bizde daha dogurcazKizlar biz dr a gittik bugun 15 gunluk olduk bebegim hele sukur 3 kg olabilmis sonundatam bi minik serce
kelebekim33 canım gözün aydın çok sevindim. Lovely35 cokbsevindim senin adına. Adıyla büyüsün ela bebek. mozp canim benim de uc yasinda oglum var ve ben cok heuecanliyim ne tepki verecek diye. Kardeşim ne zaman gelecek diye sorup duruyor.Hediye fikri çok iyiymiş biz de yapalım. Herkese kolay doğumlar diliyorum
Maşallah ikinizede Güle güle büyüt bebegini inşallah canimKizlar mesajlarinizi okuyamadim . biz dogduk cok sukur allahima. Bos yere uzulmusum oglum 3100 gr 51 cm dogdu. Hemen emdi. Sutum de geldi. Simdilik cok iyiyz. Tek skintimiz sayiklar gibi bir inleme var begimde. Odada oksijen veriyorlar. Sonra tekrar yaxcam.hepinize dua ettim bol bol. Foto da atcam biraz toparlanalim.
Canim agriyi kestiler derken epidural mi oldun gozun aydin saglikla sihhatle buyut bebeginiKizlar hala okumadim yazdiklarinizi ama simdiden cok sagolun. Biz cok iyiyiz. Dogum hc korktugum gbi degildi. Sadece yarim saat kadar adet agrisi gbi bi agrim oldu onu da hemen kestilee zaten igneyle. Ozellikle bnm gbi ilk dogumu olanlar hic korkmayin. Allahim hepinize kolay dogum nasip etsin.
Maşallah Rabbim anali babali sağlıkla büyütsunKizlar mesajlarinizi okuyamadim . biz dogduk cok sukur allahima. Bos yere uzulmusum oglum 3100 gr 51 cm dogdu. Hemen emdi. Sutum de geldi. Simdilik cok iyiyz. Tek skintimiz sayiklar gibi bir inleme var begimde. Odada oksijen veriyorlar. Sonra tekrar yaxcam.hepinize dua ettim bol bol. Foto da atcam biraz toparlanalim.
Çook teşekkür ederim canımCanım çoookkk güzel ve şıkmış bayildim takimina gule gule kullan bebeginle insallah
Cok gecmis olsun canim cok mu zorlandin acaba oyuzden mi cikiyo bende hic bakmadim ama kesin bende de vardir cok zorladigim zamanlar oldu. Nasil geciyomus arastirdinmi yada sordun mu dr aKızlaaarrr salı günü çatı muayenem olacak acaba tüy çıktımı diye aynayla kontrol edeyim dedim ne göreyim basur memesi olmuş bir tane
o kadar üzüldüm ki acı falan da yoktu aslında inşallah ilerlemez ya çok moralim bozuldu. Hamilelikte bu illetten kaçış yok galiba
Sağol canım inşallah geçici Bişey dir. Bugün farkettim işte aynayla kontrol edince şok oldum. Hiç kabızlık yaşamadım zorlanma da olmadı ama niye çıktı hiç anlamadım ya salı günü muayenede sorarım artık doktora. Yani hiç belirti vermeden çıkabiliyormuş aynayla bakmasam hiç farketmicektim.Cok gecmis olsun canim cok mu zorlandin acaba oyuzden mi cikiyo bende hic bakmadim ama kesin bende de vardir cok zorladigim zamanlar oldu. Nasil geciyomus arastirdinmi yada sordun mu dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?