2015 Ekim Anneleri

İnşallah canım çok sabırsızlanıyorum

Gözün aydın canım, en kısa sürede toparlanıp güzel fotolar paylaşırsın inşallah, beklemedeyiz
Canım yine sana konuyu açanlar yabancılarmış, doğum için annemlere geldim geçen gün annem kardeşimi okuldan almaya gitti babamla kaldık evde siyasetten nefret ederim banane yani, neyse babam başladı yok şu şöyle de bu böyle de şöyle olmuş da bu kişi bunu yapmış da bende içimden hadi anne gelin diye dua ediyorum dışımdan da hı hı diye tepki veriyorum en son artık kalktım ben biraz yatacağım dedim de kurtuldum :)

Hareketlerinin azalması kötü bişe mi ya bende nişan felan gelmedide hareketleri az sanki
Bizi de tedirgin ettiler canım dobleri suyu bir yana hareket çok önemli dediler oksijen serum verildi 2 kez nst çekildi tekrar karnınızı doyurup gelin çekelim dediler. Bir bildikleri vardır dedim şimdi de oturdum bekliyorum hareket edecek mi ki diye huzursuzluğumdan mı etkileniyor bilemedim ki hiç hareket etmiyor. Dualarınızı bekliyoruz sende tatlı birşeyler ye biraz sol tarafına uzan bakalım tepki verecek mi?

Cnm ben derda. Beye sordum yan tarafta adalya eczanesi var orada delikli hava alan sezerana ozel korseler var yoksada getirirler oradan alabilirsin dedi. Daha almadim bnde ya dogum yapali 15 gun oldu
Peki aldın mı cnm korseyi gördün mü yani...bn de bugün aldım ten marka bel korsesi cıtcıtlı inş pişman olmm aldım ama emin değilim o yüzden sormak istedim :)

Benim de son nst de (carsamba gunu) uyuyordu hareketsizdi. Birseyler yedim, ayaktayken hareket ediyordu, nst icin uzaninca yine hareketsizlesti. Soluma yatitmislardi. Bir de sirt ustu denedik, oyle hareket etti. Simdi de eskisi gibi cok yok hareketi ama yine ediyor. Kasilma, toplanma seklinde. Sen hic mi hissetmiyorsun canim, yoksa daha az mi.

Tamam canım deneyim bi dua ediyorum herkese zaten hep hele ki şu ağrılar başladığı zamandan beri =)

Kizlar bu nisan nasi bisey bilen varmi illede icinde kan olmasi gerekiomu benm az once akintiya pek benzemeyen seffaf jolemsi bisey geldide peceteye bi an heycanlandim suyu olsa daha akiskan olur heralde ya

Selam kızlar central hospital da ya da emsey de doğum yapan var mi
Canim emseye cok yakin oturuyorum oyuzden hamileligimin basinda cok arastirmistim oradan cok memnun olanlarida gordum gittigine gidecegine pisman olanlarida oyuzden vazgecmistim central de de birkac hafta icinde dogum yapacak bir arkadasim var o cok memnun hatta tamda bugun nts cektirmeye oraya gittim iyi bi hastane

Canm uyuyor olabilirmi tatli yiyince bence oynar panik yapmayin gerci benmde 2 gundur hickirmio kafayi taktm iyice birde karnim cok sertlesio tepecikler olusuo saga sola kayiyo tepikleme yok artik bu azalma sayilirmi acaba

Hamilelikte hiç çekilmiyor. Konuşsanda ülkeyi kurtaramıyorsun veya bir değişime neden olamıyorsun... Hem bu dönemi daha cici konularla geçirmek gerek.

Kizlar bu nisan nasi bisey bilen varmi illede icinde kan olmasi gerekiomu benm az once akintiya pek benzemeyen seffaf jolemsi bisey geldide peceteye bi an heycanlandim suyu olsa daha akiskan olur heralde ya

O seffaf akinti bende de var canim. Nişan degil. Hamileligin son ayinda akintida koyulaşma, kivamlaşma oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…