- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
İnşallah canım birazdan bir nst daha çektireceğiz hareketleri az çıkıyor kızımın tedirgin oldular yemek yedik aç olmayayım diye evde dinleniyorum şuanDesene bu gece veya yarın senin haberini de alacağız. Oh mis. Hadi bakalım.
İnşallah canım çok sabırsızlanıyorumAnladım ki hepimiz sana endekslenmişiz :) suyum geldi mesajını okuduğumda kendim gibi sevindim hele şükür dedim. Burdan çoğu bu kadar bekledin sezeryan olma derken, pazartesi olacakken açılma yokken herşey bir anda değişti. Gözün aydın canım artık Ela kollarında ne mutlu sana, rabbim analı babalı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Rabbim yardımcın olsun canım güzel haberlerini yaz buraya, duanı okudum.
Batuhanannesi sen de Ece gibi süpriz bir şekilde en kısa zamanda kızına kavuşursun inşallah şimdi gözler sende artık :)
@statistician41 canım sen ve Ömer de dularımda olanlardansınız, rabbim her zaman yardımcınız olsun
Sabırsızlıkla bekliyorum canım nişan geldi bugün kızım hareketsiz nst ye girdim 2 kez birazdan tekrar gideceğim inşallah güzel olur herşeymerhaba arkadaşım nasılsın? seninde hamilelik takvimi bitti. durumun nasıl?Lovely35 kurtuldu hayırlısıyla
Hareketlerinin azalması kötü bişe mi ya bende nişan felan gelmedide hareketleri az sankiSabırsızlıkla bekliyorum canım nişan geldi bugün kızım hareketsiz nst ye girdim 2 kez birazdan tekrar gideceğim inşallah güzel olur herşey
Gözün aydın canım, en kısa sürede toparlanıp güzel fotolar paylaşırsın inşallah, beklemedeyizKizlar mesajlarinizi okuyamadim . biz dogduk cok sukur allahima. Bos yere uzulmusum oglum 3100 gr 51 cm dogdu. Hemen emdi. Sutum de geldi. Simdilik cok iyiyz. Tek skintimiz sayiklar gibi bir inleme var begimde. Odada oksijen veriyorlar. Sonra tekrar yaxcam.hepinize dua ettim bol bol. Foto da atcam biraz toparlanalim.
Canım yine sana konuyu açanlar yabancılarmış, doğum için annemlere geldim geçen gün annem kardeşimi okuldan almaya gitti babamla kaldık evde siyasetten nefret ederim banane yani, neyse babam başladı yok şu şöyle de bu böyle de şöyle olmuş da bu kişi bunu yapmış da bende içimden hadi anne gelin diye dua ediyorum dışımdan da hı hı diye tepki veriyorum en son artık kalktım ben biraz yatacağım dedim de kurtuldum :)Bugün diş hekiminde sıra beklerken bizim gibi bekleyen bir adam başladı muhabbete. Nereli olduğumu öğrenince Atatürk Arap alfabesini kaldırdı ile başladı Erdoğan ile konuşmasını noktaladı. Siyaset konuşmayı sevmiyorum ile başladım, sizin kralı seviyorum ile bitirdim cümlemi. Karnım burnumda, dişim tedavi edilse de bitse diye bakınıyorum adam neyin derdinde :)) sonra pastaneye uğradık, eşim arabada bekledi ben alışveriş yaptım. Arapçamdan anlaşılıyor Fas lı olmadığım. Yine nerelisin diye sordular ve Erdoğan diyerek başladı konuşmaya. Anlamıyorum ne dediğini dedim ve susturdum. Açlık ve sefaletin hüküm sürdüğü ülkede ya futbol ya da siyaset çok konuşuluyor maalesef. Ne meraklılar ülkemizin siyaseti ve tarihi hakkında konuşmayaneyse oradan da çıktım. Evdeyim. Eşimin ailesi geldi. Bundan böyle mutfağa hiç girmem yaşasın. Çayımı içip yatacağım. Sağlıkla kalın, bebîşlere iyi bakın.
Canım genelde son zamanlarda hareketine dikkat edin azalma olursa dr başvurun derler, ama sanırım daha önemlisi nst de az çıkmasıHareketlerinin azalması kötü bişe mi ya bende nişan felan gelmedide hareketleri az sanki
Bizi de tedirgin ettiler canım dobleri suyu bir yana hareket çok önemli dediler oksijen serum verildi 2 kez nst çekildi tekrar karnınızı doyurup gelin çekelim dediler. Bir bildikleri vardır dedim şimdi de oturdum bekliyorum hareket edecek mi ki diye huzursuzluğumdan mı etkileniyor bilemedim ki hiç hareket etmiyor. Dualarınızı bekliyoruz sende tatlı birşeyler ye biraz sol tarafına uzan bakalım tepki verecek mi?Hareketlerinin azalması kötü bişe mi ya bende nişan felan gelmedide hareketleri az sanki
Peki aldın mı cnm korseyi gördün mü yani...bn de bugün aldım ten marka bel korsesi cıtcıtlı inş pişman olmm aldım ama emin değilim o yüzden sormak istedim :)Cnm ben derda. Beye sordum yan tarafta adalya eczanesi var orada delikli hava alan sezerana ozel korseler var yoksada getirirler oradan alabilirsin dedi. Daha almadim bnde ya dogum yapali 15 gun oldu
Bizi de tedirgin ettiler canım dobleri suyu bir yana hareket çok önemli dediler oksijen serum verildi 2 kez nst çekildi tekrar karnınızı doyurup gelin çekelim dediler. Bir bildikleri vardır dedim şimdi de oturdum bekliyorum hareket edecek mi ki diye huzursuzluğumdan mı etkileniyor bilemedim ki hiç hareket etmiyor. Dualarınızı bekliyoruz sende tatlı birşeyler ye biraz sol tarafına uzan bakalım tepki verecek mi?
Tamam canımCanım genelde son zamanlarda hareketine dikkat edin azalma olursa dr başvurun derler, ama sanırım daha önemlisi nst de az çıkması
Tamam canım deneyim bi dua ediyorum herkese zaten hep hele ki şu ağrılar başladığı zamandan beri =)Bizi de tedirgin ettiler canım dobleri suyu bir yana hareket çok önemli dediler oksijen serum verildi 2 kez nst çekildi tekrar karnınızı doyurup gelin çekelim dediler. Bir bildikleri vardır dedim şimdi de oturdum bekliyorum hareket edecek mi ki diye huzursuzluğumdan mı etkileniyor bilemedim ki hiç hareket etmiyor. Dualarınızı bekliyoruz sende tatlı birşeyler ye biraz sol tarafına uzan bakalım tepki verecek mi?
Canim emseye cok yakin oturuyorum oyuzden hamileligimin basinda cok arastirmistim oradan cok memnun olanlarida gordum gittigine gidecegine pisman olanlarida oyuzden vazgecmistim central de de birkac hafta icinde dogum yapacak bir arkadasim var o cok memnun hatta tamda bugun nts cektirmeye oraya gittim iyi bi hastaneSelam kızlar central hospital da ya da emsey de doğum yapan var mi
Canm uyuyor olabilirmi tatli yiyince bence oynar panik yapmayin gerci benmde 2 gundur hickirmio kafayi taktm iyice birde karnim cok sertlesio tepecikler olusuo saga sola kayiyo tepikleme yok artik bu azalma sayilirmi acabaBizi de tedirgin ettiler canım dobleri suyu bir yana hareket çok önemli dediler oksijen serum verildi 2 kez nst çekildi tekrar karnınızı doyurup gelin çekelim dediler. Bir bildikleri vardır dedim şimdi de oturdum bekliyorum hareket edecek mi ki diye huzursuzluğumdan mı etkileniyor bilemedim ki hiç hareket etmiyor. Dualarınızı bekliyoruz sende tatlı birşeyler ye biraz sol tarafına uzan bakalım tepki verecek mi?
Hamilelikte hiç çekilmiyor. Konuşsanda ülkeyi kurtaramıyorsun veya bir değişime neden olamıyorsun... Hem bu dönemi daha cici konularla geçirmek gerek.Canım yine sana konuyu açanlar yabancılarmış, doğum için annemlere geldim geçen gün annem kardeşimi okuldan almaya gitti babamla kaldık evde siyasetten nefret ederim banane yani, neyse babam başladı yok şu şöyle de bu böyle de şöyle olmuş da bu kişi bunu yapmış da bende içimden hadi anne gelin diye dua ediyorum dışımdan da hı hı diye tepki veriyorum en son artık kalktım ben biraz yatacağım dedim de kurtuldum :)
Kizlar bu nisan nasi bisey bilen varmi illede icinde kan olmasi gerekiomu benm az once akintiya pek benzemeyen seffaf jolemsi bisey geldide peceteye bi an heycanlandim suyu olsa daha akiskan olur heralde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?