2015 Ekim Anneleri

Cok tesekkur ederim canim.pazartesi randevum var ben hastanede bir sorarım tekrar canım.

Hissediyorum canım şimdi nstye girdik hareketsiz bebek doktorda tesadüf buradaymış muayene etti. Ben bir kaç gecedir uyuyamıyordum sanırım günüm doldu diye heyecan yaptım ee dedi uykusuz annenin bebeği tabii ki hareketsiz olur dedi oksijen veriyorlar şimdi bana daha hareketli kuzum gelsin istiyorum artık ama

Canim bugun aldim cırtcırtlı benimki de markasina hic bakmadim tutuncu bi kabı vardi bel korseai onu kac saat takmak lazim ki acaba butun gun takilacak mi acaba
Bilmiyorum cnm ama bn de pzt gitcem doktora o zmn sorayım en iyisi doğumdan ne kdr zmn sonra takılır ve hep kalıcak mı diye :)

Ohhh maşallah canım harika anlatmışın meleğini güzel günlerde büyüt inşallah darısı başımıza diyorum çok umutlandım seninde açılman olmayıp gece doğuma gitmene şuan hareketleri az diye hastanedeyim oksijen alıyorum nst çekiliyor. Doktorum anjiyo olmuş pazartesiye kadar yok hayırlısı olsun diyorum inşallah normal yolla benim melisimde gelir artık

Canım
Öncelikle gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, bahtını güzel eylesin.
O kadar güzel bir doğum olmuş ki, ben de keşke bebeğim dönse de normal doğum yapsam diye heveslendim. Maşallah.
Darısı inşallah biz bekleyen annelere.

Maşallah canım çok çok sevindim sağlıkla büyüt prensesimiz i :)

Maşallah canım su gibi geçmiş ne mutlu sana. Allahım nazarlardan korusun güzel ailenizi darısı başımıza inşallah. Bizim de böyle güzel rahat geçsin inşallah

Iyi cok sukur canim, sen pozitif dusun ki hersey guzel olsun insallah. Sabirsizlik hepimizde var.. ama oyle ya da boyle gelecek yavruslarimiz Allahin izniyle. Saglikli gunlerin olsun.

Ayy oylemi oluomus bende degisik gorunce dedim bu ne bole pelte gibi jolemsi sivida degil tuhaf geldi saol cnm ya en ufak bi belirti beklio gozlerim hickirigida kesti benm bebis yada kanala indi ben hissedemiorum
Cnm bazilarda oyle oluyormus nisan.

Çok güzel anlatmışsınız maşallah size, doğumunuzu izmirde nerde yaptınız acaba?

Allah kaderini guzel eylesin minik prensesinij cnm gozun aydin.

Hastaneden çıktım çok şükür oksijen ile kızım halay çekiyor içeride doktor çok kararsız kaldı sunni sancıyı hafta sonu bu saatte vermem bebeğin kalp ritmi düşer allah korusun müdahele edemem dedi hastane kadrosu eksik diye, sezeryana kıyamıyorum ilk doğumun normal doğum çünkü dedi, fitil verebilirim aslında vajinal alsan yatış yapsak açılmanı kontrol edip doğum yaptırsak ama benim hastam olmadığın için müdahelede etmek istemiyorum dedi. Sonra nst iyi çıktı ve tekrar ultrason ile baktı ve hadi çık serbestsin inşallah bekleyebiliriz dedi. Ben oksijen alırken 37 haftalık suyu gelmiş bir hasta ısrarla sezeryan istedi ve hemen acil hazırladılar 2 dk içinde bebişin sesini duyduk nasıl ağlıyor yavrum o ağladı ben ağladım allahım eşim dışarda bekliyor doğumhane önünde babayı anlatıyor koskoca adam nasıl gülüyor diye. Hakkımızda hayırlısı olsun canlarım inşallah hayırlısı ile en kısa sürede rabbim meleklerimize kavuştursun sağlıcakla

Çok güzel bir hikaye gözyaşlarıyla okudum canım,tebrik ederim seni güzel anne ömür boyu aynı sevgiyle prenses Ela yi buyutmen dileğiyle anne Kraliçe

Çok şükür minnak kuzu hareketlenmiş. Maşallah. Olumlu düşün canım. Hayırlısı ile gelsin inşallah miniğin.

Ayyy cook guzel cnm ya bnmde safak 1heyecan tavan yapmis durumfa tekrar allah hayirli ugurlu etsin cok sukur cnm bebişinin resmini bekliyoruz:)))
Hayirli dogumlar cnm allah kurtarsin benimle aynisin gec dollenme oldugu icin 1 hafta geriden gelior beklenen dogum tarihi 14 ekim bakalim hangimz once doguracagiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…