2015 Ekim Anneleri

Ben varıım :) Ne yana yatacağımı bilemiyorum. Uykum var ama dalamıyorum. Ama yataktan çıkmıyorum canım, minnaklar gelince arayacağız bu günleri sanki :) Yatakta kitap falan okuyorum.
Bnde öle nette dolaşıyorum canım.. Ayyy tam sizin yazdıklarınıza cevap vercem yazı yazarken altta bi forum var kadının üst çıplak resmi artık iyice sinirlerimi bozmaya başladı habire çıkıyor karşıma töbe töbe ben görmk zorunda mıyım canım. =( iyice sinirlerim bozuldu benim yha napsam ben?

Kizlar ben de uyuyamiyorum..gun boyu yataktayim uyumasamda halim yok ole kitap oku internete gir debelenip duruyorum..gece zaten 3-4 gibi bi gezinme faslimiz oluyor..simdi uykum var ama bu sefer de kizim hareketlendi..
kuvakvakvak cnm senle ayni durumdayiz bebisler ters pek umudum kalmadi benim artik hakkimizda hayirlisi

Canim col guzel anlatmissin darisi basimiza insallah kolay olmus sukur kavustun melegine col sevndim senim adina maasallah Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah☺

Benim hayatımın en zor günlerinde bile mizah peşimi bırakmaz. Anı olarak komik kısmı kalır bana. Hoş hayatımın tamamı aslında böyle... Çok merak ediyorum nasıl bir doğum hikayem olacak. Şaka gibi bir doğum hikayesi çıkar benden. Mıknatıs gibi çekiyorum çünkü... Lisede ayağımın altına dikiş atılacaktı. Sağlık Ocağı'na gittiğimizde uyuşturucu yok dediler ve hastaneye gidin dediler. Taksi çağırdık. Ben böğüre böğüre ağlıyorum. Ayak kanıyor, dikilecek ve yaz tatili hikaye oldu... Taksiye adım attık, benim 2 göz 2 Çeşme Bülent Ersoy "ağlama sevdam " diye böğürüyor avazı çıktığı kadar. Ismime ve durumuma uygun isabetli bir şarkı... Iyi ki de hayatım böyle diyorum. Acılarımı bile gülerek anımsıyorum ve aklımda komik bir hikaye gibi kalıyor... İnşallah doğum hikayemi de anlatırken ve anarken gülerim ve eğlenceli bir anı olarak aklımda kalır. Buradan da yazarım inşallah ve sizleri de biraz güldürürüm.

Aynen yha tamam sağlıklı hayırlısıyla doğsunlarda sonlara yaklaştıkça sabrım tükeniyr sanki çok ağır geçiriyorum... =(
evet cnm hayirlisiyla sag salim bebislerimizi hayirli bir anda kucagimiza alalim ama iste bu hayirli zaman bir an once olsun. cunku gercekten cok zorlaniyoruz artik. sabirsizligi gectim gecmeyen kasik karin bel agrisi artik iyice yipratti beni

evet cnm hayirlisiyla sag salim bebislerimizi hayirli bir anda kucagimiza alalim ama iste bu hayirli zaman bir an once olsun. cunku gercekten cok zorlaniyoruz artik. sabirsizligi gectim gecmeyen kasik karin bel agrisi artik iyice yipratti beni
Aynen tuvaletim var zannedip vc gitmesi ayrı dert zten otur kalk otur kalk gına geldi klozet olsa iyi de yok işte bnde diorum oğluma artık hazırsan gel diye ama nerdeee.. =)

Son gunlerr cok cok zormus hem dogmdan korkuyorum hemde olsa bitsede hem kizima kavussam hemde agirligimi atsam diye bakiorum
Bol bol normal dogum hikayelerini okuyorum moral olsun die ama yok bilmedigin bir acinin tarifi yok ki..bebislerimz icn katlanacagiz.

Evet cnm orası öyle

Umudunu asla yitirme. Dakikalar bile değişim için yeterli. Nefes tekniğini uygula. Nedir diye sorarsan ola ki okumadıysan daha önce yazdıklarımı cevaplarım.

Her kadının hamilelik ve doğum hikayesi farklı. Ben ne okuyorum ne dinliyorum doğum hikayelerini. Yaşanıyor ve bitiyor. Her yaşayan da kendi algısı ile anlatıyor. Kişi negatif bir algıya sahipse korku filmi gibi anlatıyor :)) o yüzden kendi hikayemi yaşamak istiyorum.

Benim de kalmadı ama bugun çatı kemiğimde baya bir ağrı var. Bacağımı açıp kapatamıyorum neredeyse. Dedim acaba döndü mü... Sanmıyorum açıkçası ama minicik bir ihtimal de olsa işte... Zaten doktorumuz da dönmesini beklemiyorum demişti. Hayırlısı olsun artık canım.. Bir de benimki baş aşağı duruyordu, 30.haftada döndü. Ne yapalım, sağlıkla kucaklayalım da artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…