2015 Ekim Anneleri

Yazdıklarını okuyunca tebessüm etmem bir yana, huzur doluyorum ben. Yani olumlu yaklaşımlarına, pozitif fikirlerine bayılıyorum. Böyle bir ferahlık geliyor içime.

Sonunda benimle ayni sorunu yasayan birini buldum benimde cati kemigim cok aciyor hele su 2 gundur yattigm yerden kalkarken cikiverecek sanki neden kaynakli ki ins acilma falan oluodurda dogum baslar.

Doktora bak doktora... Dönmesini beklemiyorum:)) sürpriz yumurtadan böyleleri çıkmıyor:) bence insan her daim umutlu olmalı. Öyle bir döner ki döneceği varsa o doktor olacak olumsuz bakış açılı insan şaşırır kalır. Hoş o şaşırma olayını da yitirmiştir:) canım sen umutlu ol.

Sonunda benimle ayni sorunu yasayan birini buldum benimde cati kemigim cok aciyor hele su 2 gundur yattigm yerden kalkarken cikiverecek sanki neden kaynakli ki ins acilma falan oluodurda dogum baslar.
Benim de öyle ağrıyor. Kırılacak sanıyorum. Ayıramıyorum bacağımı. Ama benim daha vaktim var. Senin baya yaklaşmış. Hayırlısı olsun inşallah.

Tabi cnm, küçücük de olsa umut önemli. Ama benim minnak inatçı. Daha öncede dönüş vukuatları var. 3 ay da 3 defa pozisyon değiştirmiş bir kuzu. :)) Annesini son anda şaşırtacak da olabilir. Hayırlısıyla inşallah.

Hayirli dogumlar cnm allah kurtarsin benimle aynisin gec dollenme oldugu icin 1 hafta geriden gelior beklenen dogum tarihi 14 ekim bakalim hangimz once doguracagiz...
Bakalim cnm bnmki pazartesi saat 4.30 da sezaryen valla heyecandan yatamiyorum cnm yaaa yarin dogum yapmazsan galiba bn once dogum yapacam hepimize hayirli dogumlar in sagsalim saglikli bi sekilde kucagimiza alirz bebisleri dualarimizi eksik etmeyelim birbirimizden:))))))))

Aynen tuvaletim var zannedip vc gitmesi ayrı dert zten otur kalk otur kalk gına geldi klozet olsa iyi de yok işte bnde diorum oğluma artık hazırsan gel diye ama nerdeee.. =)
Biz de klozet yok çok sor oluyor aynı şeyi ben de de diyorum oğlum gel senş bekliyoruz anneni yorma ama tık yok sıpa halinden memnjn galiba.

Kizlar herkese iyi geceler uyuyamiyorm cunku afedersniz cocuk asagiya cok baski yapiyo 5 dk bir tuvaletteyim. Cok zor son gunler...Allah hepimizin yardimcisi olsun
Al bndende o kadar cnm nerdeyse lavabonun onunde yaticam o derece ins bu son gun de iyi gecerde unuturuz bunlarn hepsini cnm:))))

Doktorumu seviyorum son ana kadsr umitli hep. Komşumun bebeği dönmemişti günü geçmişti artık doktor yaoacak bir şey yok eşyalarını getir öğleden slmra sezeryana alalım dedi kız eve gitti grldi derken 2-3 saat geçti sezeryandan önce bir daha muayene ediyim dedi doktor bebek dönmüş. 2-3 saat ya

Yha kızlar benim kaşıntım vardı durmadım yine kaşıdım tabi sonra vc gittim selpağa pembemsi bişe geldi acaba kaşıdım için mi oldu yoksa nişan mı

Benim doktor 38de son kez bakarız dedi. Döndüyse çatı muayenesi, dönmediyse sezaryen günü veririz dedi. Ben de duydum son anda dönen bebişleri. Çok ince bir durum. Bir grup doktor o ihtimal azalırı savunuyor 37den sonra, diğer grup 40a kadar yolu varı... Plasentamızın yaşlanması da vardı. Artık her şeyi göz önünde bulundurup eşimle biz karar vereceğiz galiba. Hayırlısı olsun hakkımızda hepimizinn.

Geçmiş olsun :) çok güzel bir doğum olmuş darısı başımız. Ela kızın ömrü uzun ve aağlıklı olsun

Benim de öyle doktorum dedi ki bunlar ağır geliyorsa doğumda ne yapacağız
Bu ağrının daha hafifi 20li haftalarda da oluyordu bende. Ama çok rahatsızlık vermiyordu. Galiba bebişler de ağırlaşınca ağrı arttı, dayanma gücü azaldı. Hamile yastığı ile yatmak rahatlatıyor, bacak arasında yastık iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…